کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2015-11-28 ساعت 17:25)ستوده نوشته:  
(2015-11-28 ساعت 11:24)غنچه نوشته:  سلام دوستان من با توجه به شماره کیسم می خواستم واکسنها رو شروع کنم ولی وکیلی که کارامون رو انجام میده گفت که الان خیلی زوده باید کارنت بشی بعد چه کار کنم بعضی دوستان گفتند از الان شروع کردند
به اعتقاد من اگه نگیم منتظر باشید نامه دومتون بیاد ، حداقل صبر کنید تا کیس نامبرتون کارنت بشه بعدش برای واکسیناسیون اقدام بفرمائید. نهایتاً تصمیم با شماست.

اگر صبر کنن تا شماره شون کارنت بشه نهایتا دو ماه وقت دارن برای واکسیناسیون که یکماهش رو هم نباید واکسن بزنن، پس یکم دیره اونموقع
شماره کیس: **2016AS20 » تاریخ رویت قبولی: May-23-۲۰۱۵ » کنسولگری: Abu Dhabi <- Ankara تعداد افرادکیس : 5 نفر
 ارسال فرم:15-Jul-28 » کارنت:15-Aug-12 » نامه دوم:15-Nov-17 » مصاحبه:2016-Jan-14  » وضعیت:AP
آپدیتهای سیس: 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه و 15مارچ و 20 آوریل- آپدیت سایت ابوظبی: 14 ژانویه
تشکر کنندگان: behjan ، marysa ، غنچه ، matin86
(2015-11-28 ساعت 17:18)matin86 نوشته:  دوستان ما واكسن هامون رو زديم بجز آبله مرغان كه همونجا تزريق ميشه اما توى ايميلى كه دكتر فرستادن نيازى به هپاتيت Bبراى افراد بالاى ١٨سال نيست .من تماس گرفتم با منشيشون صحبت كردم گفتن نياز نبوده بزنى اما حالا كه زدى مشكلى نيست
نوبت سوم واكسن هپاتيتم اول ديماهه و نوبت مصاحبه ٢٩ديماه
چون دوستان ميگن از يكماه قبل نبايد هيچ تزريقى انجام بشه مراجعه كردم به مركز واكسيناسيون گفتن موردى نداره اون فقط براى واكسن mmrهستش و td
حالا هنوز هم موندم چكار كنم چون ميگن حتما واكسنت رو بايد اون تاريخى كه نوبتشه بزنى
ميشه لطفاَ دوستان راهنمايى كنن؟

دوست عزیز واکسن هپاتیت و تی دی رو میتونید بزنین. فقط mmr رو یکماه قبل از مصاحبه نمیشه زد.
کیس:***2016as1
رویت قبولی:۸ may
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد: 3
 ارسال فرم:  31 may
کارنت شدن :12 آگوست-
نامه دوم:30 سپتامبر
مصاحبه:23 نوامبر
وضعیت:AP
آپدیت: 25 نوامبر(کل افراد) - 15دسامبر(نفراول)  - 16دسامبر(نفردوم)  - 8ژانویه(نفر اول) و 25ژانویه (کل افراد) - 6 آپریل(نفراول) و 7اپریل (نفردوم) و 21آپریل تبدیل به or (کل افراد) -  24اپریل (نامه کلیری)
از نفر دوم رزومه خواسته شد و از حالت or خارج شد.
15می (نفر دوم)   -20جولای   -21جولای و تبدیل به or (نفردوم)...29 جولای (ایمیل کلیری نفر دوم)
دریافت ویزا: 9 می (نفر اول و سوم)...

تشکر کنندگان: j.modarres ، matin86
سلام دوستان گرامی
آیا کسی از مجموع هزینه تمام شده تزریق واکسن ، تست آنتی بادی و صدور کارت زرد واکسیناسیون توسط انستیتو پاستور به ازاء هر نفر اطلاعی داره ؟
تشکر کنندگان:
(2015-11-28 ساعت 20:40)ستوده نوشته:  سلام دوستان گرامی
آیا کسی از مجموع هزینه تمام شده تزریق واکسن ، تست آنتی بادی و صدور کارت زرد واکسیناسیون توسط انستیتو پاستور به ازاء هر نفر اطلاعی داره ؟

شما برای هر نفر حدودا 200 تا 250 تومن در نظر بگیرید که هزینه تمام واکسنها به اضافه تست آنتی بادی آبله و صدور کارت بین المللی واکسیناسیون رو شامل میشه .
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: ستوده ، marysa ، Interuniversal ، j.modarres ، Hana2015 ، مل مل ، golia ، sheghi
(2015-11-28 ساعت 20:50)Siamak.k نوشته:  

شما برای هر نفر حدودا 200 تا 250 تومن در نظر بگیرید که هزینه تمام واکسنها به اضافه تست آنتی بادی آبله و صدور کارت بین المللی واکسیناسیون رو شامل میشه .
مدیر محترم
جناب siamak.k
با سپاس از پاسخ شما
لطفاً بفرمائید جنانچه نتیجه آزمایش آنتی بادی برای همه واکسنها توسط آزمایشکاه طبی ، نشانگر عدم نیاز به تزریق واکسن باشد ، انستیتو پاستور آن را خواهد پذیرفت ؟
تشکر کنندگان:
(2015-11-28 ساعت 21:15)ستوده نوشته:  مدیر محترم
جناب siamak.k
با سپاس از پاسخ شما
لطفاً بفرمائید جنانچه نتیجه آزمایش آنتی بادی برای همه واکسنها توسط آزمایشکاه طبی ، نشانگر عدم نیاز به تزریق واکسن باشد ، انستیتو پاستور آن را خواهد پذیرفت ؟

خواهش میکنم

انستیتو پاستور حتی اگر شما واکسنها رو نزده باشید و بگید که زدم و کارت واکسیناسیونم رو گم کردم براتون همه واکسنها رو توی کارت واکسیناسیون بین المللی وارد میکنه .ولی پیشنهاد بنده اینه که شما تمام واکسنها رو با حوصله اینجا بزنید تا خیالتون از هر بابت راحت باشه .
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: ستوده ، marysa ، Interuniversal ، j.modarres ، Hana2015
(2015-11-28 ساعت 21:20)Siamak.k نوشته:  
(2015-11-28 ساعت 21:15)ستوده نوشته:  مدیر محترم
جناب siamak.k
با سپاس از پاسخ شما

خواهش میکنم

انستیتو پاستور حتی اگر شما واکسنها رو نزده باشید و بگید که زدم و کارت واکسیناسیونم رو گم کردم براتون همه واکسنها رو توی کارت واکسیناسیون بین المللی وارد میکنه .ولی پیشنهاد بنده اینه که شما تمام واکسنها رو با حوصله اینجا بزنید تا خیالتون از هر بابت راحت باشه .
جناب siamak.k درود
شما و کلیه عزیزانی که تست آنتی بادی آبله مرغان انجام دادین یا اطلاعی در این زمینه دارید ، لطفاً بفرمائید برای تست آنتی بادی آبله مرغان آیا فقط نوع Igg کافیه یا باید علاوه بر Igg ، نوع Igm هم انجام بشه ؟
تشکر کنندگان:
(2015-11-29 ساعت 23:44)ستوده نوشته:  جناب siamak.k درود
شما و کلیه عزیزانی که تست آنتی بادی آبله مرغان انجام دادین یا اطلاعی در این زمینه دارید ، لطفاً بفرمائید برای تست آنتی بادی آبله مرغان آیا فقط نوع Igg کافیه یا باید علاوه بر Igg ، نوع Igm هم انجام بشه ؟

دوست عزیز در مورد انواع تست هایی که شما فرمودید من اطلاعاتی ندارم .
فقط به انستیتو پاستور مراجعه کردم و گفتم که میخوام تست آنتی بادی آبله بدم و اونا خودشون نمونه خون گرفتند و جواب دادن.
تشکر کنندگان: matin86 ، j.modarres
(2015-11-28 ساعت 20:50)Siamak.k نوشته:  

اينجور كه پيداست شيراز از همه جا بهتره !ما براى واكسيناسيون (هپاتيت ،mmrو TD)و صدور كارت بين المللى هيچ هزينه اى پرداخت نكرديم جز براى آنفولانزا مبلغ ٣٠٠٠٠تومن و مننژيت ٤٠٠٠٠تومن به ازاى هر نفر ، اين دوتا واكسن هم چون مركز بهداشت نداشت ، هلال احمر تزريق كردو هزينه گرفت!.تست آنتى بادى هم آزمايشگاه درجه يك از ما ٤٠هزار تومن گرفت.
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان: ستوده ، j.modarres ، غنچه

سلام دوست عزیز.ما اول رفتیم هلال احمر جواب درستی ندادن.بعد رفتیم مرکز بهداشت استانمون (تاکید می کنم اداره کل استان) مارو معرفی کردن به یکی از مراکز بهداشت.اونجا واکسن هایTD و MMR و مننژیت رو بصورت رایگان برامون زدن.در مورد هپاتیت هم چون ما 10-12 سال پیش زده بودیم تست آنتی بادی دادیم مال خانمم بود 180 مال من 19.آزمایشگاه به ما گفت باید بالای 20 باشه ولی وقتی برای صدور کارت زرد دوباره رفتیم مرکز بهداشت استان مسولش گفت از نظر ما بالای 10 قبوله.نتیجتا همون مرکز بهداشت استان کارت زرد مارو صادر کرد و TD و MMR و مننژیت وهپاتیت رو توش وارد کرد.باقی واکسن هارو گذاشتیم به مصاحبه که نزدیکتر شدیم بزنیم.
لازمه بگم ما برای واکسن ها و کارت زرد هیچ پولی ندادیم.تا اینجا فقط نفری 35000 تومان بابت تست آنتی بادی هپاتیت به آزمایشگاه پرداخت کردیم.
شما هم به مرکز بهداشت کل استانتون سر بزنید شاید برای شما هم رایگان زدند.نمی دونم سراسریه یا استانها شرایطشون با هم فرق می کنن.

ببخشید طولانی شد.موفق باشید.
کیس نامبر: 2016AS000065XX
نفرات کیس: 2

سفارت: ایروان
رویت قبولی: 8 May
ارسال فرم: 22 May

مصاحبه:May 19
سربازی معاف.کار شرکت خصوصی.دانشجوی ارشد عمران
یییییییییکضربببببببب Big Grin  Big Grin
مقصد: به امید خدا  Houston,Tx
تشکر کنندگان: ستوده ، chakavakl ، j.modarres ، ho_tasha ، Hana2015 ، behjan ، matin86
درود بر همه دوستان
عزیزانی که تجربه یا اطلاعات دارند لطفاً بفرمائید که اگر نوبت دوم تزریق واکسن MMR و TD تو بازه یکماهه قبل از زمان مصاحبه بیفته چیکار باید کرد ؟
تشکر کنندگان:
(2015-11-30 ساعت 18:30)ستوده نوشته:  درود بر همه دوستان
عزیزانی که تجربه یا اطلاعات دارند لطفاً بفرمائید که اگر نوبت دوم تزریق واکسن MMR و TD تو بازه یکماهه قبل از زمان مصاحبه بیفته چیکار باید کرد ؟

دوست عزیز td مشکلی نداره. کما اینکه ما یکهفته قبل از مصاحبه اخرین نوبت رو تزریق کردیم و مشکلی هم تتو مدیکال پیش نیومد. mmr رو تو یکماه مونده به مصاحبه تزریق نشه.
کیس:***2016as1
رویت قبولی:۸ may
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد: 3
 ارسال فرم:  31 may
کارنت شدن :12 آگوست-
نامه دوم:30 سپتامبر
مصاحبه:23 نوامبر
وضعیت:AP
آپدیت: 25 نوامبر(کل افراد) - 15دسامبر(نفراول)  - 16دسامبر(نفردوم)  - 8ژانویه(نفر اول) و 25ژانویه (کل افراد) - 6 آپریل(نفراول) و 7اپریل (نفردوم) و 21آپریل تبدیل به or (کل افراد) -  24اپریل (نامه کلیری)
از نفر دوم رزومه خواسته شد و از حالت or خارج شد.
15می (نفر دوم)   -20جولای   -21جولای و تبدیل به or (نفردوم)...29 جولای (ایمیل کلیری نفر دوم)
دریافت ویزا: 9 می (نفر اول و سوم)...

تشکر کنندگان: matin86 ، j.modarres
(2015-11-30 ساعت 03:23)nimashariat نوشته:  

سلام دوست عزیز.ما اول رفتیم هلال احمر جواب درستی ندادن.بعد رفتیم مرکز بهداشت استانمون (تاکید می کنم اداره کل استان) مارو معرفی کردن به یکی از مراکز بهداشت.اونجا واکسن هایTD و MMR و مننژیت رو بصورت رایگان برامون زدن.در مورد هپاتیت هم چون ما ۱۰-12 سال پیش زده بودیم تست آنتی بادی دادیم مال خانمم بود 180 مال من 19.آزمایشگاه به ما گفت باید بالای 20 باشه ولی وقتی برای صدور کارت زرد دوباره رفتیم مرکز بهداشت استان مسولش گفت از نظر ما بالای ۱۰ قبوله.نتیجتا همون مرکز بهداشت استان کارت زرد مارو صادر کرد و TD و MMR و مننژیت وهپاتیت رو توش وارد کرد.باقی واکسن هارو گذاشتیم به مصاحبه که نزدیکتر شدیم بزنیم.
لازمه بگم ما برای واکسن ها و کارت زرد هیچ پولی ندادیم.تا اینجا فقط نفری 35000 تومان بابت تست آنتی بادی هپاتیت به آزمایشگاه پرداخت کردیم.
شما هم به مرکز بهداشت کل استانتون سر بزنید شاید برای شما هم رایگان زدند.نمی دونم سراسریه یا استانها شرایطشون با هم فرق می کنن.

ببخشید طولانی شد.موفق باشید.
با سلام
ما هم با مراجعه به اداره كل بهداشت استان معرفي نامه گرفتيم تمام واكسن ها رو بجز آنفولانزا در يكي از مراكز بهداشت رايگان زديم تست آنتي بادي رو هم انجام داديم كه دكتر اونگان ( آنكارا ) بهيچ وجه قبول نداره اگه مطمئن هستيد بگيد اونجا براتون تست آنتي بادي بگيره و واكسن نزنه . كارت زرد رو هم به توصيه دوستان از پاستور گرفتيم ( يادم نيست حدود 90 هزار تومن براي هر نفر Cool )
1 - شماره کیس:2016AS000009XX
2 - تاریخ رویت قبولی: May - 6 - 2015
3 - کنسولگری: ANKARA
4 - تعداد افراد منظور در کیس : 3
5 - ارسال فرمهای سری اول: May - 24 - 2015
6 - کارنت شدن کیس: August - 12 - 2015
7 - نامه دوم  25 August
8 - مصاحبه  هفته سوم اکتبر
9 - وضعیت AP
10 - كلير  9 March
صدور ویزا  21 March
تشکر کنندگان: nimashariat ، matin86 ، j.modarres
(2015-11-30 ساعت 20:48)farnaz100 نوشته:  
(2015-11-30 ساعت 18:30)ستوده نوشته:  درود بر همه دوستان

دوست عزیز td مشکلی نداره. کما اینکه ما یکهفته قبل از مصاحبه اخرین نوبت رو تزریق کردیم و مشکلی هم تتو مدیکال پیش نیومد. mmr رو تو یکماه مونده به مصاحبه تزریق نشه.
اگه ممکنه لطفاً بفرمائید TD با MMR چه تفاوتی داره که میشه TD در یکماه قبل مصاحبه تزریق بشه ولی MMR نمیشه ؟
حالا اگه نوبت دوم MMR رو در بازه زمانی یکماه قبل از مصاحبه تزریق نکنیم چی میشه و دکتر سفارت چه تصمیمی میگیره ؟
تشکر کنندگان:
سلام.دوستان واکسن MMR یک نوبت هست یا 2 نوبت.من فکر می کردم 1 نوبته ولی این عکسی که دوستمون زحمت کشیدن گذاشتن میگه برای متولدین 1957 به بعد 2 نوبته.
کیس نامبر: 2016AS000065XX
نفرات کیس: 2

سفارت: ایروان
رویت قبولی: 8 May
ارسال فرم: 22 May

مصاحبه:May 19
سربازی معاف.کار شرکت خصوصی.دانشجوی ارشد عمران
یییییییییکضربببببببب Big Grin  Big Grin
مقصد: به امید خدا  Houston,Tx
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان