موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر دوستان عزیز
کسی اطلاع داره در صورت داشتن بیماری دیابت نوع 2 آیا مشکلی توو مدیکال ایجاد میشه یا خیر؟
CN:2016as00004### رویت قبولی: 6 may
ارسال فرم : July کنسولگری: انکارا تغییر به ایروان
کارنت : 8 ژانویه 2016
نامه دوم : 26 ژانویه
تعداد نفرات: ۳ نفر
مصاحبه: هفته چهارم مارس- سه شنبه بعدازظهر
مدیکال : به دلیل داشتن فرزند زیر ۱۲ سال ۴ روز قبل از مصاحبه
نتیجه : ویزای یکضرب برای کل اعضای کیس- تحویل پاس و ویزا جمعه ساعت 12
ورود به آمریکا:۳۱ جولای۲۰۱۶ مقصد : کالیفرنیا
دریافت سوشال : ۱۰ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت : ۴۳ روز پس از ورود
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
عوارض واكسيناسيون
پيشگيري ازبيماريهاي عفوني بوسيله واكسن يكي از پيروزيهاي مهم علم پزشكي است، اما بايد در نظر داشت كه با وجود پيشرفتهاي بدست آمده در تهيه واكسنهاي بسيار كم ضرر و بينهايت موثر بهرحال هيچ واكسني كاملاً بي ضرر و صددرصد مؤثر نيست. هدف در تهيه واكسن مناسب ، رسيدن به مرحلهاي است كه واكسن حداكثر اثر پيشگيري را با حداقل عارضه جانبي داشته باشد.
عوارض متعددي تاكنون براي واكسنها گزارش شده است كه شايعترين آنها عوارض محل تزريق بصورت تورم و حساسيت و درد موضعي است كه گاهي با درجات خفيفي از تب نيز همراه ميشود.
اين عوارض اغلب در طي 24 ساعت اول بعد از تزريق ظاهر شده و معمولاً دركودكان بارزتر و ميزان تب كودك نيز بالا است. در دنباله تزريق واكسن سياه سرفه بندرت ممكن است كودك دچار آنسفاليت شود. اين عارضه معمولاً چند روز پس از تزريق اين واكسن بصورت بيقراري، تشنج اختلال رفتاري و تغيير سطح هشياري خودنمائي ميكند. هرگاه بعد از تزريق واكسن ثلاث كودك تب بالا، تشنج، و گريههاي شديد و طولاني بيش از 3 ساعت داشته باشد ، در نوبتهاي بعدي از واكسن دوگانه استفاده ميشود.
يكي از عوارض بسيار نادري كه بويژه با گونه شماره 3 ويروس قطره فلج اطفال ممكن است پيش آيد پيدايش شكل فلجي بيماري است. شيوع اين عارضه دربالغين كمي زيادتر از كودكان ميباشد، بدين جهت تجويز همگاني قطره ضد فلج كودكان در سنين بالاي 18 سال توصيه نميشود.
هرگاه به فردي با نقص ايمني قطره ضد فلج تجويز شود خطر پيدايش اشكال فلجي بيماري افزايش پيدا ميكند.
در حاملگي تزريق واكسنهاي ويروسي زنده بعلت احتمال انتشار آنها به جفت و جنين ممنوع ميباشد.
اميد است با پيشرفتهاي كه در تكنيكهاي بيولوژي ملكولي پيدا شده است بتوان در آينده واكسنهايي با عوارض هر چه كمتر تهيه نمود.
به دنبال تزريق واكسن توام عوارض موضعي ا ز قبيل قرمزي محل تزريق ، حساسيت موضع ، و گاهي واكنشهاي عمومي مانند تب ، سر درد ، و گاهي ظهور بثوراتي در سطح بدن مشاهده مي شود اما اين واكنشها به زودي مرتفع مي گردند .
در موارد نادري به دنبال تزريق واكسن توام ضد ديفتري- كزاز ناراحتي هاي كليوي و عصبي ديده شده است . در چنين حالاتي تزريق هاي بعدي انجام نمي گيرند . بايستي همواره آدرنالين يك در هزار در دسترس تزريق كنندگان واكسن باشد تا اگر عارضه آنافلاكسي پيش آمد بلافاصله بمصرف برسد .
همچنين ناراحتيهاي مغزي قابل توجهي كه ناشي از تزريق جزء سياه سرفه اواكسن سه گانه است به ندرت ذكر شده ، اگر ناراحتي عصبي ويا تشنجي كودك ظرف 2 روز پس از تزريق مشاهده شود ، نشان ايجاد ناراحتي به علت واكسن سياه سرفه است در اين صورت دنباله ايمن سازي را با واكسنهاي دو گانه ضد ديفتري ، كزاز خردسالان يا بزرگسالان بسته به سن شخص ادامه مي دهند و به اين كودك ديگر واكسن سياه سرفه نبايد تزريق شود
DS260----JUN
7200---TO UP!!!
YEREVAN
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من از اواسط شهریور شروع به زدن واکسن ها کردم و با توجه به اینکه هم انستیتو و هم دوستان در این سایت گفتن که واکسن هپاتیت ب برای زیر 18 سال لازم نیست اما تصمیم دارم این واکسن را بزنم تا مشکلی پیش نیاد.(واکسن آبله مرغون رو هم که کلا گفتن تو ایران نیست باید همون ایروان بزنی)
ولی یه سوال :
مصاحبه من اواخر دی ماه است، اگه من این هفته نوبت اول و بزنم و نوبت دوم و توی دی ماه و نوبت سوم بمونه برای 6 ماه دیگه آیا برای روز مصاحبه مشکلی برای من پیش نمیاد؟
ممنون بابت راهنمایی
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام منم امروز شروع کردم پروسه واکسیناسیون
من هپاتیت رو سه نوبتشو قبلازدم سال 89 الان گه نیاز نیس دوباره بزنم؟؟
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-19 ساعت 14:45)omid40 نوشته: سلام بر دوستان عزیز
کسی اطلاع داره در صورت داشتن بیماری دیابت نوع ۲ آیا مشکلی توو مدیکال ایجاد میشه یا خیر؟
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
فکر کنم کسی از سوالی که پرسیدم اطلاعاتی نداره به هر جهت ممنون میشم از دوستانی که مطلع هستند مرا راهنمایی کنند . با سپاس فراوان
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-22 ساعت 16:13)sinar نوشته: سلام منم امروز شروع کردم پروسه واکسیناسیون
من هپاتیت رو سه نوبتشو قبلازدم سال 89 الان گه نیاز نیس دوباره بزنم؟؟
سلام دوست عزیز
بر اساس شنیده ها واکسن هپاتیت ب حداقل تا 10 سال به شما مصونیت میدهد و اگر کارت واکسنی که زدید رو همراه داشته باشید تاریخهای تزریق واکسن رو در کارت زرد بین المللی وارد خواهند کرد . اگر هم خیلی حساس هستید میتونید به یک آزمایشگاه مراجعه کرده و تست آنتی بادی هپاتیت بدید . به امید موفقیت و سربلندی
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-22 ساعت 20:04)omid40 نوشته: (2015-11-19 ساعت 14:45)omid40 نوشته: سلام بر دوستان عزیز
کسی اطلاع داره در صورت داشتن بیماری دیابت نوع ۲ آیا مشکلی توو مدیکال ایجاد میشه یا خیر؟
خیر دوست نن
مشکلی نیست
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
نامه تست انتي بادي كه پزشك ارمنستان ميخواد چي هست!؟ اينجا ما يه ازمايش خون داديم كه دوز انتي بادي ابله مرغان توش مشخصه پستور هم تو كارت واسمون مهر كرده نامه اي نداد به ما؟؟
كيس:***٤
تعداد:٢نفر
سفارت:ارمنستان
كيس:**٤١
٢ نفر
مصاحبه:انكارا-خودشون تغيير به ايروان
تاريخ مصاحبه:٢٥ ژانويه
نتيجه:AP
اپديت ها:١١ژانويه-٢٥ ژانويه-٢٩ ژانويه-١فوريه
٢٧ جولاي كليري همسر
٢٩ جولاي دوخطي خودم
و بالاخره ١ اگوست كليري خودم
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-24 ساعت 20:58)chakavakl نوشته: (2015-11-24 ساعت 17:24)Hosein_hhs نوشته: با سلام
نامه تست انتي بادي كه پزشك ارمنستان ميخواد چي هست!؟ اينجا ما يه ازمايش خون داديم كه دوز انتي بادي ابله مرغان توش مشخصه پستور هم تو كارت واسمون مهر كرده نامه اي نداد به ما؟؟
پزشک ارمنستان از ما نامه تست آنتی بادی نخواست
سلام دوست من
فقط جواب آزمایش که گرفتید رو باید نشون بدید و میتونید بگید در کارت زرد هم وارد کنن، به نامه نیازی نیست
شماره کیس: **2016AS20 » تاریخ رویت قبولی: May-23-۲۰۱۵ » کنسولگری: Abu Dhabi <- Ankara تعداد افرادکیس : 5 نفر
ارسال فرم:15-Jul-28 » کارنت:15-Aug-12 » نامه دوم:15-Nov-17 » مصاحبه:2016-Jan-14 » وضعیت:AP
آپدیتهای سیس: 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه و 15مارچ و 20 آوریل- آپدیت سایت ابوظبی: 14 ژانویه
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-25 ساعت 16:32)j.modarres نوشته: (2015-11-24 ساعت 20:58)chakavakl نوشته: (2015-11-24 ساعت 17:24)Hosein_hhs نوشته: با سلام
پزشک ارمنستان از ما نامه تست آنتی بادی نخواست
سلام دوست من
فقط جواب آزمایش که گرفتید رو باید نشون بدید و میتونید بگید در کارت زرد هم وارد کنن، به نامه نیازی نیست
تنها به این نکته دقت کنید که اطلاعات بالای برگه آزمایش به انگلیسی باشه
اگه نیست برید آزمایشگاهتون و بدید انگلیسیش کنه
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن