کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2016-02-28 ساعت 14:47)lotfe.kh نوشته:  با سلام دوستان
من تست آنتی بادی آبله مرغان دادم و نشان داد که در بچگی نگرفتم دکتر داروخانه ایی به هم معرفی کرد که شاید داشته باشه رفتم و پرسیدم گفت قیمت 220 هزار تومان و الان نداریم شاید برامون بیاد حالا موندم اگر آورد بگیرم و بزنم یا کلن تزریق نکنم مصاحبه هم در ایروان هست آیا به مشکلی بر نمیخورم اگر تزریق نکنم؟؟؟؟ لطفا راهنمایی بفرماید؟؟؟؟/

سلام خدمت شما

به نظر من شما که بهرحال باید این هزینه رو تقبل کنید و واکسن رو بزنید پس بهتره که همونجا توی ایروان بزنید اینجوری خیالتون راحتتره .

موفق باشید
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان:
(2016-02-28 ساعت 11:18)golia نوشته:  
(2016-02-26 ساعت 00:13)Farimahh نوشته:  سلام دوستان اگه مصاحبه روز دوشنبه باشه و مديكال رو روز شنبه انجام بديم دير نيست؟ايا روز بعد يعني يكشنبه جواب مديكال رو ميدن؟بچه كوچيك هم نداشته باشيم.

شما محل مصاحبه ات رو مشخص نکردی  امارات جمعه و شنبه تعطیل هست ،ترکیه و ارمنستان شنبه و یکشنبه - بنابراین در هر صورت انتخاب شما برای روز شنبه بنظر میرسه که امکان پذیر نباشه و اگر بچه ندارید روز قبل تعطیلات آخر هفته تشریف ببرید برای آزمایشات.

محل مصاحبه ابوظبي هست و فكر ميكنم روز شنبه هم مديكال رو انجام ميدن
تشکر کنندگان:
(2016-02-28 ساعت 14:55)siamak نوشته:  
(2016-02-28 ساعت 14:47)lotfe.kh نوشته:  با سلام دوستان
من تست آنتی بادی آبله مرغان دادم و نشان داد که در بچگی نگرفتم دکتر داروخانه ایی به هم معرفی کرد که شاید داشته باشه رفتم و پرسیدم گفت قیمت 220 هزار تومان و الان نداریم شاید برامون بیاد حالا موندم اگر آورد بگیرم و بزنم یا کلن تزریق نکنم مصاحبه هم در ایروان هست آیا به مشکلی بر نمیخورم اگر تزریق نکنم؟؟؟؟ لطفا راهنمایی بفرماید؟؟؟؟/

سلام خدمت شما

به نظر من شما که بهرحال باید این هزینه رو تقبل کنید و واکسن رو بزنید پس بهتره که همونجا توی ایروان بزنید اینجوری خیالتون راحتتره .

موفق باشید
من فرمایش این دوستمون رو رد نمیکنم
ولی زمانی که همین سوالو از پزشک انستیتو پاستور پرسیدم که اگه واکسنش اینجا پیدا نمیشه میریم دبی میزنیم گفت چه کاریه برین دبی نفری 400 هزارتومن پول بدید ؟ اول همینچا تست آنتی بادی ده هزارتومنی بدین ببینین نتیجه اش چی میشه ؟ (اطلاعی هم از صحت فرمایش ایشون ندارم).
فقط منظورم اینه که قبلا هزینه شو تو ایروان (400 هزارتومن کمتر یا بیشتر رو با اینجا) مقایسه بفرمایید.
موفق باشید
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: j.modarres ، A2000
(2016-02-28 ساعت 15:11)پرسپولیس6 نوشته:  من فرمایش این دوستمون رو رد نمیکنم
ولی زمانی که همین سوالو از پزشک انستیتو پاستور پرسیدم که اگه واکسنش اینجا پیدا نمیشه میریم دبی میزنیم گفت چه کاریه برین دبی نفری 400 هزارتومن پول بدید ؟ اول همینچا تست آنتی بادی ده هزارتومنی بدین ببینین نتیجه اش چی میشه ؟ (اطلاعی هم از صحت فرمایش ایشون ندارم).
فقط منظورم اینه که قبلا هزینه شو تو ایروان (400 هزارتومن کمتر یا بیشتر رو با اینجا) مقایسه بفرمایید.
موفق باشید

هزینه واکسن آبله در NMC دوبی برای هر نفر 220 درهم هستش . ایروان هم باید همین حدود باشه .درسته اینجا واکسن رو میزنن ولی مطبهای خصوصی که گاها هزینش از 300 هزار تومن به بالاست و مظمئن هم نیست وگرنه انستیتو پاستور تاییدش میکرد .
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: j.modarres ، lotfe.kh
(2016-02-28 ساعت 15:50)siamak نوشته:  
موفق باشید

هزینه واکسن آبله در NMC دوبی برای هر نفر 220 درهم هستش . ایروان هم باید همین حدود باشه .درسته اینجا واکسن رو میزنن ولی مطبهای خصوصی که گاها هزینش از 300 هزار تومن به بالاست و مظمئن هم نیست وگرنه انستیتو پاستور تاییدش میکرد .

دوست من طبق اطلاعاتی که من تو همین سایت خوندم یادم میاد که نوشته بودن چون خود دکترای اونها میدونن که در ایران واکسن ابله تجویز نمیشه و عقیده بر این هست که باید مبتلا شد و براین هم واقف هستن که یسری دکترا پول میگیرن و مهر میزنن که شما این واکسن رو زدین براهمین زده شدن واکسن رو در ایران از شما قبول نمیکنن و میگن باید باز بزنین.حالا بازم دوستان اگه من اشتباه میکنم تصحیح کنن
در ضمن دکتر انکارا از من 80دلار برای واکسن ابله گرفت
تشکر کنندگان: lotfe.kh ، j.modarres
موفق باشید

ببخشید همسرمن هم همین مشکل رو داره با توجه به عرایض ذکر شده ۲تا سوال برام پیش امد.....
۱/ یکی از افراد مصاحبه شده در ایروان یادم میاد که گفته بود در ایروان هم این واکسن نیست با فرض نبود واکسن چی میشه؟
۲/ این واکسن مطمعنن باید در ۲ نوبت به فاصله حدودی ۴۰ روز تزریق شه پس اگر در ایروان تزریق شه تکلیف نوبت ۲ چی میشه؟
DS260----JUN
7200---TO UP!!!
YEREVAN
تشکر کنندگان: پرسپولیس6
(2016-02-28 ساعت 20:55)tamana2016 نوشته:  
موفق باشید

ببخشید همسرمن هم همین مشکل رو داره با توجه به عرایض ذکر شده ۲تا سوال برام پیش امد.....
۱/  یکی از افراد مصاحبه شده در ایروان یادم میاد که گفته بود در ایروان هم این واکسن نیست با فرض نبود واکسن چی میشه؟
۲/ این واکسن مطمعنن باید در ۲ نوبت به فاصله حدودی ۴۰ روز تزریق شه پس اگر در ایروان تزریق شه تکلیف نوبت ۲ چی میشه؟
دوست گرامی
بنده اطلاعات بیشتری ندارم . ببخشید . تا اینجا هم جهت راهنمایی عرض کردم . لطفا از نظرات سایر دوستان استفاده فرمایید .
ممنون
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: tamana2016 ، lotfe.kh
(2016-02-29 ساعت 01:07)پرسپولیس6 نوشته:  
(2016-02-28 ساعت 20:55)tamana2016 نوشته:  
(2016-02-28 ساعت 15:50)siamak نوشته:  هزینه واکسن آبله در NMC دوبی برای هر نفر 220 درهم هستش . ایروان هم باید همین حدود باشه .درسته اینجا واکسن رو میزنن ولی مطبهای خصوصی که گاها هزینش از 300 هزار تومن به بالاست و مظمئن هم نیست وگرنه انستیتو پاستور تاییدش میکرد .

۱/  یکی از افراد مصاحبه شده در ایروان یادم میاد که گفته بود در ایروان هم این واکسن نیست با فرض نبود واکسن چی میشه؟
دوست گرامی
بنده اطلاعات بیشتری ندارم  . ببخشید . تا اینجا هم جهت راهنمایی عرض کردم . لطفا از نظرات سایر دوستان استفاده فرمایید .
ممنون

دوسن عزیز واکسن ابله تو دبی 250 درهم هزینه داره. دو نوبته هست و نوبت دوم به فاصله 2 ماه از اولی زده میشه. نوبت دوم رو یا تو ایران تو مطب خصوصی می تونین بزنین یا موقع تمدید مدیکال تو مرکزی که مدیکال انجام دادین یا تو امریکا. البته اطلاعات من در مورد بچه هاست. نمی دونم در مورد بزرگسال هم واکسن دو نوبته تزریق می شه یا نه
کیس:***2016as1
رویت قبولی:۸ may
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد: 3
 ارسال فرم:  31 may
کارنت شدن :12 آگوست-
نامه دوم:30 سپتامبر
مصاحبه:23 نوامبر
وضعیت:AP
آپدیت: 25 نوامبر(کل افراد) - 15دسامبر(نفراول)  - 16دسامبر(نفردوم)  - 8ژانویه(نفر اول) و 25ژانویه (کل افراد) - 6 آپریل(نفراول) و 7اپریل (نفردوم) و 21آپریل تبدیل به or (کل افراد) -  24اپریل (نامه کلیری)
از نفر دوم رزومه خواسته شد و از حالت or خارج شد.
15می (نفر دوم)   -20جولای   -21جولای و تبدیل به or (نفردوم)...29 جولای (ایمیل کلیری نفر دوم)
دریافت ویزا: 9 می (نفر اول و سوم)...

تشکر کنندگان: lotfe.kh ، j.modarres ، golia ، tamana2016 ، nimashariat
(2016-02-25 ساعت 13:25)alborz3718 نوشته:  سلام به همه دوستان و بزرگواران و سپاس از زحماتتان در پاسخگويي به بقيه دوستان
من تمام صفحات اين تاپيك را مطالعه نمودم و بسيار بسيار از مطالب آن بهره بردم . مصاحبه ما آپريل در آنكاراست و ما داراي يك فرزند 5 ساله نيز هستيم . تمامي واكسنهاي لازم را زده ايم وفقط موضوعي كه براي من سوال شده (با توجه به چند پست در همين تاپيك) اين است كه  1 -ايا ما بايستي واكسن آنفولانزا را بزنيم (با توجه به اينكه مصاحبه مان در ابتداي بهار است)و 2 اينكه در اين تاپيك در چند پست اشاره شده كه براي بچه ها بايستي علاوه بر واكسن اصلي آنفولانزا واكسن هموفيلوس نيز زده شود . در حاليكه من با پرسشي كه از مسئول واكسيناسيون بين المللي هلال احمر شهرمان داشتم گفت كه اين واكسن براي سنين بالا و يا افرادي است كه مشكلات خاص دارند . ممنون مي شوم با تجربه ها و صاحبنظران اين تاپيك مرا راهنمايي نمايند كه آخرش ما اصلا واكسن آنفولانزا بزنيم يا خير و بعد اينكه به كودكمان هموفيلوس را هم بزنيم يا خير ؟؟؟؟؟

از دوستان کسی نبود که بتواند مرا راهنمایی نماید؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2016-03-01 ساعت 09:02)alborz3718 نوشته:  
(2016-02-25 ساعت 13:25)alborz3718 نوشته:  سلام به همه دوستان و بزرگواران و سپاس از زحماتتان در پاسخگويي به بقيه دوستان
من تمام صفحات اين تاپيك را مطالعه نمودم و بسيار بسيار از مطالب آن بهره بردم . مصاحبه ما آپريل در آنكاراست و ما داراي يك فرزند 5 ساله نيز هستيم . تمامي واكسنهاي لازم را زده ايم وفقط موضوعي كه براي من سوال شده (با توجه به چند پست در همين تاپيك) اين است كه  1 -ايا ما بايستي واكسن آنفولانزا را بزنيم (با توجه به اينكه مصاحبه مان در ابتداي بهار است)و 2 اينكه در اين تاپيك در چند پست اشاره شده كه براي بچه ها بايستي علاوه بر واكسن اصلي آنفولانزا واكسن هموفيلوس نيز زده شود . در حاليكه من با پرسشي كه از مسئول واكسيناسيون بين المللي هلال احمر شهرمان داشتم گفت كه اين واكسن براي سنين بالا و يا افرادي است كه مشكلات خاص دارند . ممنون مي شوم با تجربه ها و صاحبنظران اين تاپيك مرا راهنمايي نمايند كه آخرش ما اصلا واكسن آنفولانزا بزنيم يا خير و بعد اينكه به كودكمان هموفيلوس را هم بزنيم يا خير ؟؟؟؟؟

سلام
دوست عزیز شما لازم نیست واکسن انفولانزا رو بزنید ودر مورد سوال دومتون مطمن نیستم باید یکی از دوستان که کودک هم سن کودک شما داره کمک کنه
ولی وقتی از هلال احمر پرسیدید و گفتن لازم نیست پس نگران نباید
کیس نامبر:2016AS46xx << مصاحبه:31مارچ ابوظبی << وضعیت: برنده اصلی و دو نفر همراه ویزا یکضرب + یک همراه AP

اپدیتها: 3April , 22,26,28May , 8,11August و بالاخره 14August کلیر بعد از 137

تشکر کنندگان: alborz3718
(2016-03-01 ساعت 14:39)matin.sh نوشته:  
(2016-03-01 ساعت 09:02)alborz3718 نوشته:  

سلام
دوست عزیز شما لازم نیست واکسن انفولانزا رو بزنید ودر مورد سوال دومتون مطمن نیستم باید یکی از دوستان که کودک هم سن کودک شما داره کمک کنه
ولی وقتی از هلال احمر پرسیدید و گفتن لازم نیست پس نگران نباید

دوست عزیز تا جایی که اطلاع دارم واکسن انفلونزا برای 6 ماهه دوم سال تزریق میشه.
در مورد سوال دومتون هم دختر من 6 سالشه و ما فقط واکسن انفلونزا زدیم و ایرادی گرفته نشد. ولی ازونجاییکه واکسیناسیون تو مراکز مدیکال مختلف یه مقدار سلیقه ای هست بازم از دوستانی با شرایط خودتون تو انکارا سوال کنید و مطمین بشین.
کیس:***2016as1
رویت قبولی:۸ may
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد: 3
 ارسال فرم:  31 may
کارنت شدن :12 آگوست-
نامه دوم:30 سپتامبر
مصاحبه:23 نوامبر
وضعیت:AP
آپدیت: 25 نوامبر(کل افراد) - 15دسامبر(نفراول)  - 16دسامبر(نفردوم)  - 8ژانویه(نفر اول) و 25ژانویه (کل افراد) - 6 آپریل(نفراول) و 7اپریل (نفردوم) و 21آپریل تبدیل به or (کل افراد) -  24اپریل (نامه کلیری)
از نفر دوم رزومه خواسته شد و از حالت or خارج شد.
15می (نفر دوم)   -20جولای   -21جولای و تبدیل به or (نفردوم)...29 جولای (ایمیل کلیری نفر دوم)
دریافت ویزا: 9 می (نفر اول و سوم)...

تشکر کنندگان: alborz3718
سلام دوستان
من دیروز جواب تست آنتی بادی رو گرفتم و به دکتر هلال احمر نشون دادم ، گفتن که لازم نیست mmr رو بزنم.من یکم تردید دارم که واقعا نباید بزنم.دوستانی هستن که شرایط مشابه داشته باشن ؟
تشکر کنندگان:
(2016-03-02 ساعت 15:58)shimad نوشته:  سلام دوستان
من دیروز جواب تست آنتی بادی رو گرفتم و به دکتر هلال احمر نشون دادم ، گفتن که لازم نیست mmr رو بزنم.من یکم تردید دارم که واقعا نباید بزنم.دوستانی هستن که شرایط مشابه داشته باشن ؟

سلام دوست عزيز
منم تست دادم و بهم گفتن لازم نيست mmr را بزني چون بدنم به mmr مقاوم بود Big Grin
تشکر کنندگان: nimashariat ، A2000
(2016-03-02 ساعت 16:58)USIMMIGRANT نوشته:  

سلام دوست عزيز
منم تست دادم و بهم گفتن لازم نيست mmr را بزني چون بدنم به mmr مقاوم بود Big Grin

قبلا زده بودید؟اگه نزدید به نظرم بزنید
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
تشکر کنندگان:
(2016-03-04 ساعت 04:01)sinar نوشته:  
(2016-03-02 ساعت 16:58)USIMMIGRANT نوشته:  

سلام دوست عزيز

قبلا زده بودید؟اگه نزدید به نظرم بزنید
من بچه كه بودم اوريون گرفتم، به خاطر همين بدنم مقاومه. واسه همه همين طوره. كسايي كه بيماري اوريون و سرخك را در بچگي گرفتن توي آزمايش خون نشون ميده و ديگه لازم نيست واكسنشو بزنن و توي كارت زرد واسه اين دسته افراد مهرشو ميزنن. Wink
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10
ارسال فرم: May 21
کارنت شدن: April 12
تعداد افراد: 1 نفر
نامه ی دوم: April 22  
تاریخ مصاحبه: نیمه اول June
مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان: