موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه عزیزان
دوستانی که تو آنکارا مدیکال شدن لطفا راهنمایی کنن ، من تست آنتی بادی رو تو ایران انجام دادم و تمامی واکسن ها رو هم زدم ، میخواستم بدونم باز هم تو آنکارا آزمایش خون و نست و واکسن میزنن یا خیر ؟
CN : 5xxx
Per : 4
IV : 6 / April / 2016
ABU DHABI
Status : AP
Updates : 6,17,18,19,21 April ,20 Jun, 11,13 July
Embassy update :14 July
Clearance :13 July
29 Aug : دریافت ویزا
28 Sep : ورود به آمریکا
Los Angeles CA
15 Nov : دریافت گرین کارت
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
منم امروز بالاخره واکسن ام ام آر رو با کزاز زدم در کلینیک 16 آذر
ام ام آر 25000ت کزاز 2200
راستی شماره کلینیک عوض شده61112838
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-02-13 ساعت 05:35)moh@m@d نوشته: سلام به همه عزیزان
دوستانی که تو آنکارا مدیکال شدن لطفا راهنمایی کنن ، من تست آنتی بادی رو تو ایران انجام دادم و تمامی واکسن ها رو هم زدم ، میخواستم بدونم باز هم تو آنکارا آزمایش خون و نست و واکسن میزنن یا خیر ؟
سلام دوست عزیز.
دکتر اونگان تست انتی بادی ایران رو قبول نداره.به بسم الله واکسن رو شروع میکنه به اماده کردن سریع ازش بپرسین چه واکسنیه و اگه گفت واریسلا(ابله) یا ام ام ار اگه ابله گرفتین یا ام ام ار رو زدین بهش بگین و بگین میرین تست انتی بادی میدین.ممکنه قبول کنه ممکنه نکنه.بسته به شانستون داره و اینکه حالش خوب باشه یا نه
اول از همه اعلام کنم فرمون اکثر اوقات دست خانمم هست.بنده کنار دست میشینم ?
شماره کیس:3xxx
کنسولگری: ankara
تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر
ارسال فرمهای سری اول : 4 اگوست
کارنت شدن کیس :17نوامبر
مصاحبه :7ژانویه
دریافت کلیرنس : (اپدیتهای سیس:8 ژانویه،11ژانویه.24 مارچ.8 جون اپدیت دوخطی)بالاخره کلیر 10جون بعد از 153روز
دریافت ویزا : موقع شکوفه های گیلاس
ورود به آمریکا : همزمان با کوچ مرغان مهاجر
دریافت گرین کارت : هستیم خدمتشون
جمع تقریبی هزینه ها : هستند خدمتمون
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2016-02-14 ساعت 18:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-02-14 ساعت 18:45 توسط sinar.)
1-دوستان کسی میدونه واکسن آنفولانزا رو چجور باید بزنم ؟
2-به جز ام ام آر،کزاز،هپاتیت و آنفولانزا چ واکسن دیگه ای نیازه؟
3-در مورد کزاز چند نوبت باید بزنیم ؟؟من سال 83 زدم کزازو دیفتیری به 16 آذر گفتم کزاز بزنه برام یه دونه زد الان باید چندتا دیگه بزنم؟مرسی
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ظاهراً مدیکال ایروان به نسبت آنکارا و ابوظبی واکسیناسیون ایران رو بهتر قبول میکنه و برای من که دو تا بچه دارم گزینه بهتریه؟ درسته؟
Alireza
2015 has not been selected
2016 has not been selected
2017 has not been selected
Waiting for 2018
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همۀ دوستان گل
چند روزیه یه موضوع یکم نگرانم کرده.
میخواستم ببینم تست قفسه سینه که زمان مدیکال میگیرن برا کسایی که سیگارین ممکنه مشکل ساز بشه؟
دوستانی که مدیکال رفتن و سیگارین موردی بوده که نتیجۀ تستشون به مشکل بخوره یا احتمالا مدیکالشون ریجکت بشه؟ خیلی نگرانم
شماره کیس: 2016AS52xx■ تاریخ رویت قبولی: 9 May ■ کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی ■ تعداد افراد: 2 نفر
ارسال فرمهای260: 15 May ■ کارنت شدن: 9 Feb ■ نامۀ دوم: 22 Feb ■ مصاحبه: 5 April ■ نتیجه: AP
خدمت س پ ا ه ، شغل خصوصی ، ازدواج بعد از قبولی و قبل از ارسال فرم 260
آپدیتها: 17 آپریل، 19 آپریل، 21 آپریل، 3 آگوست آپدیت طلایی و دوخطی از آمریکا، 4 آگوست ساعت 12 ظهر آپدیت از سفارت و or
4 آگوست ساعت 6 عصر به لطف خدا دریافت ایمیل کلیری بعد از 4 ماه.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-02-18 ساعت 12:15)ben123 نوشته: سلام به همۀ دوستان گل
چند روزیه یه موضوع یکم نگرانم کرده.
میخواستم ببینم تست قفسه سینه که زمان مدیکال میگیرن برا کسایی که سیگارین ممکنه مشکل ساز بشه؟
دوستانی که مدیکال رفتن و سیگارین موردی بوده که نتیجۀ تستشون به مشکل بخوره یا احتمالا مدیکالشون ریجکت بشه؟ خیلی نگرانم
سلام.
دوست عزیز مشکلی پیش نمیاره
اول از همه اعلام کنم فرمون اکثر اوقات دست خانمم هست.بنده کنار دست میشینم ?
شماره کیس:3xxx
کنسولگری: ankara
تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر
ارسال فرمهای سری اول : 4 اگوست
کارنت شدن کیس :17نوامبر
مصاحبه :7ژانویه
دریافت کلیرنس : (اپدیتهای سیس:8 ژانویه،11ژانویه.24 مارچ.8 جون اپدیت دوخطی)بالاخره کلیر 10جون بعد از 153روز
دریافت ویزا : موقع شکوفه های گیلاس
ورود به آمریکا : همزمان با کوچ مرغان مهاجر
دریافت گرین کارت : هستیم خدمتشون
جمع تقریبی هزینه ها : هستند خدمتمون
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2016-02-20 ساعت 15:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-02-21 ساعت 12:28 توسط lotfe.kh.)
بنا به ذکات علم آموختن است من هم سعی میکنم تا حد امکان بیانات دوستان را تا جایی که میتونم کامل تر کنم پس ابتدا ذکر چند نکته و تجربه خودم را میگم و کپی 100% کامل و بی نقص از مطالب یکی از دوستان را ذکر میکنم که دوستان 2017 هم بهره ببرند
1)در ابتدا بگم تمامی دوستان 2016 از ایران اگر قصد رفتن به مصاحبه دارن دیگه ریسک کردن جهت نرفتن برای واکسن ها مجاز نمی باشد چون با این مقدار کارنت کردن (5800 ) جای ریسک کمی میذاره که تا 7500 نره ، بعضی دوستان که واکسن زدن را به تعویق مینداختن که شاید اصلا کارنت نشن اصلا واقع بینانه نیست و برن شروع کنن
2)از مادر یا کسانی که در بچگی از شما مراقبت میکردن در رابطه با واکسن یا بیماری های که گرفتین و مدارک آن مشورت نمایید
3)در صورت ازدواج - سربازی- سفر های زیارتی- کار در ارگان های خاص دولتی و یا بیمارستان ها حتما به پزشک بگید چرا که میتونه در پروسه واکسن ها تاثیر بزاره و یک پزشک متخصص عفونی تقریبا مطلع هست
100% هزینه کنید و پیش دکتر متخصص دلسوز برید چراکه سلامتی تون در گروی آن است
5)با قاطعیت میگم دکتری که رفتم با مستنداتی که داشت نشان داد دکتر آنکاربی منطق ترین و شاید بیسواد ترین بود و از ایروان و ابوظبی کاملا راضی بود
6)هرکس بسته به سال تولد- جنسیت- و مواردی که در بالا ذکر شد میتونه شرایطش فرق داشته باشه حتی مثلا دهه 60 ها در دبیرستان دوره ای از واکسن تزریق کردن و یا موارد دیگه
- مننژیت (اجباری نیست)
2- هپاتیت نوعB در سه نوبت به فاصله 0-1-6 ماه
3- MMR در دو نوبت به فاصله 1 ماه
4- آنفلونزا در فصل خودش فقط پاییز و زمستان
5- کزاز و دیفتری 2 یا 3 نوبت به فاصله 0-1-7
6- آبله مرغان در صورتی که نگرفته باشید
همه کارتهای واکسیناسیون مربوط به خودتون و همسرتون و بچه ها رو ببرید حتما، همه کسانی هم که باید برای مصاحبه بروند باید برای واکسیناسیون هم بروند
واکسن آنفولانزا رو در صورتیکه فاصله شما تا زمان مصاحبه تان بیشتر از 3 یا 4 ماه باشه نمیزنند میگویند زود است و اگر خدای نکرده پزشک ترکیه گیر بده باید در ترکیه دوباره بزنید و پول اضافه بدهید چون به زور تا 5 یا 6 ماه مصونیت ومی آورد. می گویند 1.5 تا 2 ماه قبل از مصاحبه زمان خوبی واسه تزریق واکسن آنفلوانزا است.
سیاه سرفه رو به بزرگسالان نمی زنند.
مننژیت فقط برای بچه های 11 تا 18 سال تزریق میشه. اگر برای سفر حج قبلا تزریق داشتید توجه کنید که برای 2 سال ایمنی میاورد پس اگر کمتر 2 سال پیش تزریق کردید کارتتون رو ببرید تا واستون توی کارت بین المللی واردش کنند.
طبق دستور سفارت، واکسن MMR رو (سرخک سرخچه اوریون) امسال برای متولدین 1957 به بعد میزنند. اگر شما متولد این سال یا بعد از آن هستید اما در بچگی بیماریهای سرخک سرخجه یا اوریون را گرفته اید حتما به دکتر بگویید، در این صورت ایشان قبل از تزریق واکسن برای شما یک تست آنتی بادی مینویسه که خود انستیتو پاستور تجریش اون رو نمیگیره ولی باید به آزمایشگاه معتمد اونها در خیابان جمهوری بروید چون جواب آزمایشگاه های متفرقه رو قبول ندارند. جوابش هم 8 روز طول میکشه تا آماده بشه.
دکتر از شما میپرسه که آیا در بچگی آبله مرغان گرفتید یا نه؟ چه جواب شما مثبت باشه چه منفی برای شما باز هم تست نوشته میشه که این یکی رو انستیتو پاستور تجریش انجام میده و جوابش هم روزهای شنبه و سه شنبه داده میشود.
واکسن هپاتیت ب برایه همه زده میشود. فقط اگر قبلا تزریق کرده اید کارتش رو حتما ببرید احتمالا براتون نمیزنند یا فقط یک یاداوری میزنند.
واکسن دیفتری و کزاز هم واسه همه تزریق میشه البته اگر از 50 سال به بالا هستید در 3 مرحله تزریق میشود و در غیر این صورت در 2 مرحله تزریق میشود.
پس بطور ثابت واکسنهای هپاتیت ب، دیفتری_ کزاز، آنفولانزا واسه همه تزریق میشه، بقیه واکسنها بستگی به شرایط افراد دارد.
بعد از تزریق هم به شما گفته میشه یک استامینوفن بخورید و اگر جای واکسن ورم کرد رویش کمپرس سرد بگذارید.
-)در صورت تزریق واکسن برای خانم ها، جهت بارداری حتما حتما با پزشک مشورت شود زیرا واکسن سه گانه تا مدتی خطراتی به همراه دارد برای جنین
-)یک ماه قبل از مصاحبه واکسن سه گانه یا واکسن های حاوی ویروس زنده زده نشود
-)تست آنتی بادی=تیتر----------->در صورتی که فراموش یا مدرکی جهت اثبات زدن واکسن یا گرفتن بیماری ندارید دکتر براتون مینوسد تا مشخص شود چه بیماری هایی یا واکسن هایی زده اید
سپاس از Almond عزیز , که این مطالب رو از پست ایشون در تاپیک 2013 ایها اینجا قرار دادم
لطفا تاپیک های سال های قبل بخونید
CASE NUM:7200
DS260--->21 JUN
YEREVAN
jun9<------INTERVIEW
AP
UP DATE .......>:5MAY&9JUN&10JUN&13jun&14jun
اوس کریم هرچی برامون رقم زدی راضیم به رضایت
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من 7 آپریل در ایروان مصاحبه دارم لازمه واکسن آنفولانزا بزنم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من ی سوالی داشتم کیس من اعلام شده و نیمه دوم فروردین وقت مصاحبه دارم ولی هنو واسه واکسناسیون اقدام نکردم. بنظرتون خیلی دیر شده؟
CN:2016AS00000054##
رویت قبولی: may
ارسال فرم : July
کنسولگری: انکارا تغییر به ایروان
مصاحبه : April 12, 2016
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='rezasadeghi' pid='608304' dateline='1431086789']
دوستان 2016 ای عزیز سلام
در رابطه با واکسیناسیون پیشنهاد بنده این است که همین امروز اقدام کنید (مخصوصا دوستانی که کیس نامبر پایینی دارند)
شما در کل باید این واکسن ها رو بزنید .
1.هپاتیت
2.تی دی
3.ام ام آر
4.آبله مرغان
5.آنفلانزا
بازم میگم بازه ی زدن واکسن ها طولانیه پس همین امروز شروع کنید !!
هپاتیت 3 نوبت ، تی دی و ام ام آر هم 2 نوبت .
موضوع مهم :
پزشک هر سفارت به یه سری واکسن ها حساس هست .
انکارا به واکسن ابله
ابوظبی به تی دی (که باید سه نوبت زده بشه)
پس این بازم محتمل هستش که پزشک سفارت به شما واکسن بزنه !!!!
دوستانی میتونن با مراجعه به انستیتو پاستور تجریش که ابتدای خیابان شریعتی هست همه این کارهارو انجام بدن .
با آرزوی موفقیت واسه همتون (رتبه فراموش نشه !!)
--> به امید ویزای یکضرب <--
سلام خواست شماره پاستور تجریش رو بگذارم چون خودم کلی گشتم شما راحت داشته باشین:
22730014
22700201
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان و بزرگواران و سپاس از زحماتتان در پاسخگويي به بقيه دوستان
من تمام صفحات اين تاپيك را مطالعه نمودم و بسيار بسيار از مطالب آن بهره بردم . مصاحبه ما آپريل در آنكاراست و ما داراي يك فرزند 5 ساله نيز هستيم . تمامي واكسنهاي لازم را زده ايم وفقط موضوعي كه براي من سوال شده (با توجه به چند پست در همين تاپيك) اين است كه 1 -ايا ما بايستي واكسن آنفولانزا را بزنيم (با توجه به اينكه مصاحبه مان در ابتداي بهار است)و 2 اينكه در اين تاپيك در چند پست اشاره شده كه براي بچه ها بايستي علاوه بر واكسن اصلي آنفولانزا واكسن هموفيلوس نيز زده شود . در حاليكه من با پرسشي كه از مسئول واكسيناسيون بين المللي هلال احمر شهرمان داشتم گفت كه اين واكسن براي سنين بالا و يا افرادي است كه مشكلات خاص دارند . ممنون مي شوم با تجربه ها و صاحبنظران اين تاپيك مرا راهنمايي نمايند كه آخرش ما اصلا واكسن آنفولانزا بزنيم يا خير و بعد اينكه به كودكمان هموفيلوس را هم بزنيم يا خير ؟؟؟؟؟