کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
سلام دوستان
اگر کسی موقع ثبت نام برای لاتاری دیپلم نداشته باشه و بعد از قبولی مدرک دیپلم رو بگیره توی فرم 260 چجوری باید نوشته بشه که مشکلی پیش نیاد و لازم به ذکره که 12 سال سابقه در صنف پوشاک موجوده برای فرد مورد نظر
شماره کیس 2015AS66XX - تعداد نفرات کیس 2 -سفارت:آنکارا تغییر یافته به ابوظبی -زمان مصاحبه 6 JULY -صدور ویزا: خودم یک ضرب همسرم کلیرنس
آپدیت ها: 12 جولای - 20 جولای -کلیر: 14آگوست -مقصد: ویرجینیا
تشکر کنندگان:
(2015-08-17 ساعت 12:23)hvac8008 نوشته:  سلام دوستان
اگر کسی موقع ثبت نام برای لاتاری دیپلم نداشته باشه و بعد از قبولی مدرک دیپلم رو بگیره توی فرم 260 چجوری باید نوشته بشه که مشکلی پیش نیاد و لازم به ذکره که 12 سال سابقه در صنف پوشاک موجوده برای فرد مورد نظر

دوست عزیز اطلاعات شما موقع ثبت نام مهم بوده و نباید دروغ گفته باشی. ولی مهم اطلاعات وارد شده در فرم 260 هستش. شما دیپلم رو بگیر البته با پیش دانشگاهی و به سفارت ارائه کن انشاالله مشکلی پیش نخواهد امد
در ضمن سابقه کار ذکر شده در صنف پوشاک مورد تایید امور خارجه نمیباشد
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: Amir.AA ، hvac8008
سلام و خسته نباشید.من نفر اصلی هستم و برای کارم می توانم سابقه کار بگیرم . ولی برای همسرم در 12 سال ۴ جای مختلف کار کرده و آیا لیست بیمه کافی ایست یا باید گواهی همه شرکتها را بگیره .و سوال دوم اینکه .با توجه به شماره کیسم **23 که جزو سری اولم هستم و پاسپورت همسرم تا مرداد سال دیگه اعتبار داره .آیا لارم است پاسپورت را تمدید کنم یا خیر؟ ممنون
تشکر کنندگان:
(2015-08-17 ساعت 23:19)MSDJVD نوشته:  سلام و خسته نباشید.من نفر اصلی هستم و برای کارم می توانم سابقه کار بگیرم . ولی برای همسرم در 12 سال ۴ جای مختلف کار کرده و آیا لیست بیمه کافی ایست یا باید گواهی همه شرکتها را بگیره .و سوال دوم اینکه .با توجه به شماره کیسم **23 که جزو سری اولم هستم و پاسپورت همسرم تا مرداد سال دیگه اعتبار داره .آیا لارم است پاسپورت را تمدید کنم یا خیر؟ ممنون

سلام به شما

1 -توجه داشته باشید که شما برنده اصلی هستید و به سابقه کار همسرتون اصلا نیازی نیست و فقط مدارک شما که برنده اصلی هستید باید کامل باشه سعی کنید حدالمقدور مدارک اضافی با خودتون نبرید چون اینکار فقط پروسه دریافت ویزای شما رو طولانی تر میکنه.

2 - در مورد پاسپورت هم در نظر داشته باشید که پاسپورت شما در زمان دریافت ویزا باید شش ماه اعتبار داشته باشه پس خودتون زمانبندی کنید ببینید که آیا نیاز به تعویض هست یا خیر

موفق باشید
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: m.ghoreishi
با عرض سلام اول اينكه من حدود ٢٠ اگوست فرم ٢٦٠ رو سابميت ميكنم ايا خيلي دير نيست و برام زمان مصاحبه خواهند گذاشت كيس نامبرم حدود ٦٠٠ هست،دوم ايا بايد مدركي رو پست هم بكنيم يا بردنش هنگام مصاحبه كافيه؟و در اخر اينكه من از سپاه امريه داشتم در قسمت سربازي علامت اختصاري سپاه رو نوشتم و تو پرانتز اسم ارگان دولتي كه توش امريه داشتم نوشتم ايا درسته؟خيلي ممنون كه جوابمو ميدين
تشکر کنندگان:
سلام دوست عزیز.
با توجه به تجربه ی گذشتگان 2015 و 2014 و سال های قبل و سایر افراد با تجربه ی دیگر وبا توجه به شماره ی کیس سه رقمی و پایین، شما نسبتا دیر فرم را سابمیت کردین واین ممکن است پروسه ی شما را ممکن است نسبت به شماره های نزدیک به شما عقب تر بینندازد.البته جای هیچ گونه نگرانی و استرسی نیست.چرا که شما قطعا به مصاحبه دعوت خواهید شد ولی با یک ماه یا دو ماه تاخیر.من خودم فرمم را در جون براشون فرستادم.شما با خیال راحت به انجام کارهات بپرداز و واکسناتا برو دنبالش و زبانتا قوی کن و از حال این لحظات حال ببر که بعدا برات ایشاالاه خاطره میشه.
دوم اینکه سفارتی را که در فرم 260 وارد کردی چی هست؟ اگه آنکارا زدی، بله.باید حداقل 15 روز جلوتر از زمان مصاحبت مدارک ترجمه شدت را برای سفارت بفرستی و یک نسخه ی دیگر را هم به همراه خود مدارک اصلی با خودت برای مصاحبه ببری.
ولی اگه سفارتت جاهای دیگریه،نه.نیازی به پست مدارک نیست و فقط باید مدارکت را حضوری ارائه کنی.
در رابطه با سربازیت هم.من اطلاع زیادی ندارم ولی فکر نمیکنم مشکل خاصی باشه چون دروغ ننوشتی. نهایتا روز مصاحبه به مامور سفارتت توضیح میدی. موفق باشی
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:
سلا مجدد ممنون از پاسختون،تو صفحه كيس نامبر برام زده انكارا ايا ميتونم تغييرش بدم؟و اينكه با اين حساب وقتي مصاحبه و زمانش قطعي شد و برام صفحشو فرستادم بايد پست كنم نه قبلش درسته؟بازم ممنون
تشکر کنندگان:
(2015-08-17 ساعت 13:31)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 12:23)hvac8008 نوشته:  سلام دوستان

دوست عزیز اطلاعات شما موقع ثبت نام مهم بوده و نباید دروغ گفته باشی. ولی مهم اطلاعات وارد شده در فرم 260 هستش. شما دیپلم رو بگیر البته با پیش دانشگاهی و به سفارت ارائه کن انشاالله مشکلی پیش نخواهد امد
در ضمن سابقه کار ذکر شده در صنف پوشاک مورد تایید امور خارجه نمیباشد

مشکلی نیست اگر تاریخ دیپلم بعد از قبولی باشه
شماره کیس 2015AS66XX - تعداد نفرات کیس 2 -سفارت:آنکارا تغییر یافته به ابوظبی -زمان مصاحبه 6 JULY -صدور ویزا: خودم یک ضرب همسرم کلیرنس
آپدیت ها: 12 جولای - 20 جولای -کلیر: 14آگوست -مقصد: ویرجینیا
تشکر کنندگان: Amir.AA
دوست عزیز.
اسم آنکارایی که در نامه ی اول یا همان نامه ی قبولیتون آورده شده مهم نیست.مهم نام سفارتی است که شما در فرم DS260 فرستادید.اگر سفارتی که در فرم DS260 انتخاب کرده اید آنکارا باشد و شما فرم را سابمیت کرده باشید دیگه نمیتوانید آن را عوض کنید مگر آنکه درخواست نلاک کردن فرم را به kcc بدهید که این کار اصلا در این شرایطی که شما کیستون خیلی خیلی پایین است و تا یکی دو روز دیگه نامه ی دوم میاد،درست نیست.
درخصوص پست کردن مدارکتون هم گفتم باید حداقل 15 روز قبل مصاحبه ی حضوریتون به دستشون برسه.حالا اگه تمایل دارید زودتر هم بفرستید ایرادی نداره.بهتره از یک ماه قبل اقدام کنید که نامه ی دوم به دستتون رسیده باشه و مطمئن باشید که سفارتتون آنکارا است یا نه.
در ضمن یادتون نره پرینت کانفیرمیشن سابمیت DS260 را هم گیرید.همونصفحه ی بارکد آخرشا میگم.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:
(2015-08-17 ساعت 23:26)Siamak.k نوشته:  [quote='MSDJVD' pid='648963' dateline='1439837389']
سلام و خسته نباشید.من نفر اصلی هستم و برای کارم می توانم سابقه کار بگیرم . ولی برای همسرم در 12 سال ۴ جای مختلف کار کرده و آیا لیست بیمه کافی ایست یا باید گواهی همه شرکتها را بگیره .و سوال دوم اینکه .با توجه به شماره کیسم **23 که جزو سری اولم هستم و پاسپورت همسرم تا مرداد سال دیگه اعتبار داره .آیا لارم است پاسپورت را تمدید کنم یا خیر؟ ممنون

سلام به شما

۱ -توجه داشته باشید که شما برنده اصلی هستید و به سابقه کار همسرتون اصلا نیازی نیست و فقط مدارک شما که برنده اصلی هستید باید کامل باشه سعی کنید حدالمقدور مدارک اضافی با خودتون نبرید چون اینکار فقط پروسه دریافت ویزای شما رو طولانی تر میکنه.

۲ - در مورد پاسپورت هم در نظر داشته باشید که پاسپورت شما در زمان دریافت ویزا باید شش ماه اعتبار داشته باشه پس خودتون زمانبندی کنید ببینید که آیا نیاز به تعویض هست یا خیر

موفق باشید

ممنون از راهنمایی شما . ولی در صفحه اول تاپیک ترجمه رسمی مدارک برای برنده و*همراهان* شامل سابقه کار نیز می باشد . ولی عنوان کرده که مدرک تحصیلی فقط شخص برنده مهم است . ایا *سابقه کاری* نیز شامل این عبارت می باشد یا خیر؟ یعنی برای همسرم لازم به ترجمه مدارک تحصیلی و سابقه کار نیستم؟
ممنون.
تشکر کنندگان:
دوستان سلام .خواهش می کنم اگه کسی ds260 رو پر کرده جواب منو بده گروه f4
دیروز همسرم به عنوان principle applicant فرمش ds260 رو پر کرد و ارسال کرد. اما من و دخترم که همراه ایشون بودیم فرم برامون فعال نیست کنار اسم ما نوشته follow to join اما قسمت همسرم not started زده بود که روش کلیک کرد و پر کرد و ارسال کرد ولی ما نتونتستیم . چکار کنیم؟؟؟ در صورتیکه همه اعضای خانواده باید پرکنند. خواهش می کنم بگید آیا واسه همراهان شما فعال بود همزمان یا طول کشید فعال شه.
تشکر کنندگان:
(2015-08-18 ساعت 15:55)مهسا20132013 نوشته:  دوستان سلام .خواهش می کنم اگه کسی ds260 رو پر کرده جواب منو بده گروه f4
دیروز همسرم به عنوان principle applicant فرمش ds260 رو پر کرد و ارسال کرد. اما من و دخترم که همراه ایشون بودیم فرم برامون فعال نیست کنار اسم ما نوشته follow to join اما قسمت همسرم not started زده بود که روش کلیک کرد و پر کرد و ارسال کرد ولی ما نتونتستیم . چکار کنیم؟؟؟ در صورتیکه همه اعضای خانواده باید پرکنند. خواهش می کنم بگید آیا واسه همراهان شما فعال بود همزمان یا طول کشید فعال شه.

سلام
من چون خودم کسی توی فرمم نیست و تنها هستم متاسفانه نمیتونم راهنماییتون کنم ولی ایشالا دوستان میان کمکتون میکنند. نگران نباشید
شماره کیس: 2016AS000065xx
تاریخ رویت قبولی: 8May2015
کنسولگری: Ankara تغییرش دادن به ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس : فقط خودم
ارسال فرمهای سری اول: 25June2015
کارنت شدن کیس: 9March2016
مصاحبه: 23May2016
دریافت کلیرنس:--------
دریافت ویزا:25MAY2016
ورود به آمریکا:14SEP2016
دریافت گرین کارت: NOV2016
جمع تقریبی هزینه‌ها:
تشکر کنندگان:
بچه ها من تو فرمم او قسمتی که گفته list the languages that u speak من با اعتماد به نفس و خنگی تمام نوشتم جاست انگلیش Big GrinBig Grin اصن فارسی ننوشتم Sad حالا آفیسر فک میکنه انگلیش زبانه مادریمه Sad روز مصاحبه بهش بگم اشتباه کردم یا خودش می فهمهCool
کیس نامبر : ** 2016AS2///افراد منظور در کیس :1 نفر ///تاریخ مشاهده قبولی: 12 می/// تاریخ ارسال فرم : 10 June ///محل مصاحبه :Ankara ///تاریخ کارنت شدن :12 August ///تاریخ دریافت نامه دوم :2 نوابر CoolCool مقصد: هیوستون
تشکر کنندگان: lighthouse
(2015-08-18 ساعت 22:57)anita.k نوشته:  بچه ها من تو فرمم او قسمتی که گفته list the languages that u speak من با اعتماد به نفس و خنگی تمام نوشتم جاست انگلیش Big GrinBig Grin اصن فارسی ننوشتم Sad حالا آفیسر فک میکنه انگلیش زبانه مادریمه Sad روز مصاحبه بهش بگم اشتباه کردم یا خودش می فهمهCool

نگران نباش مشکلی پیش نمیاد. بگو اشتباه نوشتم
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: anita.k ، Mehdi0065 ، maral-map
سلام من زبانم زياد خوب نيست ميخوام مصاحبه رو به زبان فارسي بدم به نظر شما كدوم سفارتو انتخاب كنم كه اپشن فارسي داشته باشه و افيسرهاي بهتري هم نسبت به بقيه جاها داشته باشه كه زياد سختگير و بدجنس نباشن ممنون ميشم راهنماييم كنين
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان