موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-07 ساعت 15:32)yalda b نوشته: ايا از دوستان كسي هست يا ميشناسيد كه با نامبر ٦٠٠٠ به بالا ويزا دريافت كرده باشن؟؟!
بله یکی از دوستان من 2013 کیس 6000 یک ضرب ویزا گرفت
کیس نامبر: 2017AS1XXX
تعداد اعضای کیس : 3 نفر
تاریخ رویت قبولی : 3 می
سربازی : معافی
شغل :شرکت خصوصی
تاریخ اولین ارسال فرم : 15 می
درخواست آنلاک : 3 مرتبه
کامل شدن و امضا فرم DS260 :جولای 20
تاریخ دریافت نامه دوم : 20 دسابر
تاریخ مصاحبه : 9 فوریه
تاریخ مدیکال : 8 فوریه
نتیجه مصاحبه - AP -Administrative Processing
آپدیت ها : 13 فوریه ، 14 فوریه,17فوریه ،12 آپریل(توسط ایمیل)،،23 می(توسط ایمیل)،14 جون
کلیرینس: 14 جون
وضعیت ویزا : ؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-15 ساعت 13:05)Lilimamali نوشته: (2016-05-13 ساعت 21:47)soso1 نوشته: دوستان ميشه بقرماييد ادرس ايران رو بايد چطوري توي فرم نوشت ؟ مثلا ادرس زير چي ميشه ؟
خيابان بهشتيً، كوچه سوم ، پلاك ٨
سلام دوست عزیز.
به این صورت.
No.8, sevom alley, beheshti st.
با سلام
دوست عزیز
No. 8 , Third Alley , Beheshti Avenue
سفارت : آنکارا
تاریخ مصاحبه 22 March
وضعیت AP
کیس F4
تعداد 4 نفر
Clear 13 Oct
Issued 15 Nov
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2016-05-15 ساعت 15:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-05-15 ساعت 18:12 توسط TiredAdmin.)
سلام دوستان، وقتتون بخیر. من برنده ۲۰۱۷ هستم و سوالم رو تو فروم همنام مربوط به سال ۲۰۱۷ پرسیدم ولی خب اونجا هنوز پا نگرفته و تجربه بچه ها هم زیاد نیست، ممنون میشم راهنماییم کنید که سوتی ندم..
من سالها قبل دانشگاه رشته مهندسی الکترونیک قبول شدم، سه چهار ترم هم رفتم ولی درس نمیخوندم، بعد ول کردم و کلا مجموع واحدهای پاس کرده ام انقدر کم بود که هیچ مدرکی به من ندادن و الان همچنان دیپلمه و پیش دانشگاهی ام.
از طرفی موقع ثبت نام لاتاری به نظرم منطقی اومد که مدرکم رو بزنم همین دیپلم و پیش دانشگاهی، چون مدرکی از دانشگاه ندارم جز یه ورقه ریز نمرات از دروس عمومی و پایه!
حالا می خواستم ببینم تو فرم DS-260 تو بخش محلهای تحصیل و مدارک و .. باید به این مدتی که دانشگاه رفتم و مدرکی نگرفتم اشاره کنم یا کلا نیازی نیست؟ نکنه باید some university coursesبزنم؟ اگه اینطوری هست اون موقع ثبت نام که دیپلم زدم یعنی باعث میشه پرونده ام به مشکل بخوره؟ چون بیشتر بوده تحصیلاتم؟
کیس: 2017AS15XX
نتیجه: ۶ می
ارسال فرم: ۲۶ می
کارنت: ۹ آگوست
نامه دوم: ۲۲ سپتامبر
مصاحبه: هفته اول نوامبر، ایروان/ AP / آپدیت سیس ۱۵ نوامبر / ۱۲ ژانویه بخاطر ایمیل، یه ایمیل تو فوریه، یه ایمیل هم ۲۱ مارچ همه جوابها تکراری و منتظر باشید تا اعلام کنیم / آپدیت دو خطی و اولین آپدیت از سمت خودشون ۸ می/ کلیر ۱۰ می/آپدیت تحویل پاسپورت ۱۵ می/ تحویل مدیکال جدید ۱۷ می/ ۱۸ می صدور ویزا/ ۱۹ می تحویل پاسپورت از پست
سفرنامه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال دارم
من پارسال فرم ۲۶۰ رو پر کردم فرستادم
الان میخواستم چک کنم دوباره ببینم تاریخ ها رو درست زدم میبینم اطلاعات تحصیلیمو نشون نمیده اصلا...همه چیز هست جز اطلاعات تحصیلی
میشه اساتید راهنمایی کنین
خیلی اورژانسی هست
شماره کیس: 68xx تاریخ رویت قبولی: 2015 20 may
کنسولگری: Ankara تعداد افراد منظور در کیس : 1
ارسال فرمهای سری اول: 26may
کارنت شدن کیس: 10 April.
نامه دوم : ۲۲ April
مصاحبه: 2jun2016
دریافت ویزا: ورود به آمریکا: دریافت گرین کارت:
وضعیت : سربازی معافی. شغل : دارای شرکت خصوصی. بدونه سابقه کار دولتی مدرک تحصیلی : کارشناسی برق
مجرد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
۱- شغل همسر من روانشناس و مشاور در کلینیک سوء مصرف مواد( که همون ترک اعتیاده) در قسمت شغل بهتره social science رو از لیست انتخاب کنم یا با انتخاب Other یکی از گزینه های:
روانشناس در کلینیک سوء مصرف مواد (Psychologist at substance abuse treatment clinic)
یا
مشاور در کلینیک مشاوره (Consultant in consulting clinic)
را بنویسم
۲- شغل همسر من روانشناس و مشاور در کلینیک سوء مصرف مواد( که همون ترک اعتیاده)، هست حالا توی فرم ds-620 کدوم یک از حالات زیر باعث میشه که شغل ایشون نیاز به کلیر شدن پیدا کنه؟
الف- روانشناس در کلینیک سوء مصرف مواد (Psychologist at substance abuse treatment clinic) : دقیقا کاری که انجام می دن
ب- مشاور در کلینیک مشاوره (Consultant in consulting clinic) : یک بیان کلی و نه دقیق از شغلشون !!! البته مشاوره های خانواده و ... نیز توسط ایشون انجام میشه در همین کلینیک
شما پیشنهاد میدید که کدوم رو بنویسیم الف که کاملا حقیقت رو میگه و یا ب که حقیقت رو بدون جزئیات دقیق میگه
۳- آیا با توجه به کارشون که در رابطه با ترک اعتیاد هست این نقطه نظر منفی به حساب نمیاد ؟ و باعث AP نمیشه؟
سپاسسسسسسسسسس فراوان
کیس:2017AS42XX رویت قبولی: 14 می 2016 تعداد افراد: 2 نظام وظیفه:معافیت سفارت: ایروان اولین ارسال: 28 می 2016 کارنت:10 ژانویه2017 نامه دوم:20 ژانویه2017 مصاحبه: 16مارچ 2017 نتیجه:AP اپدیتها: 15، 16 و 17 دریافت ایمیل 6 سوال، 21 ارسال جوابها، 24 مارچ دو خطی شدن همسر در CEAC و 27، 28مارچ آپدیت طلایی دوخطی: 10 اگوست2017، 11 اگوست or شدیم و کلیر، انتظار 145روز
ایشود: عصر روز 6 سپتامبر، بونافاید: جاب افر شرکت کامپیوتری
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
می خواستم بپرسم آیا این موضوع که کلیرنس برای رشته های پزشکی و داروسازی بیشتر طول می کشه صحت داره؟ آیا داشتن مدرک از این رشته ها مشکل ایجاد می کنه؟