کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور
(2015-08-27 ساعت 09:55)امیررضا.س نوشته:  دوست عزیز.اجازاه ی خروج از کشور نه بصورت نامه است که جداگانه بدهند و نه بصورت ویزا است که تو پاسپورت بزنند.اصلا وجود خارجی نداره.در واقع نظام وظیفه شماره ی پاسپورتتا در کل سیستم حمل ونقل کشور و فرودگاهها آزاد میکنه و از حالت ممنوع الخروج بودن در میاره.
در خصوص مورد بعد هم باید بگم که قبلا قانون به اینصورت بود که به ازای هر ۶ ماه شما میتونستی درخواست خروج از کشور بدی.حالا این قانون را برداشتن و شما هیچ محدودیتی برای خروج از کشور نداری.البته این قانون ممکنه که همین امروز تغییر کنه وهیچی روش ننوشته.شما باید سعی کنی تا جایی که میشه با مدارک کامل و موردنیاز به مصاحبه بری و سعی کنی که اف بی آی چک نخوری ولی اگر هم خوردی شما تا 30 روز که وقت داری اونجا بمون.اگه جواب اومد که هیچ ولی اگه جوابش نیومد باید به ایران برگردی و منتظر جوابش باشی.
موفق باشی.

ممنون از توضيحات كاملتون
EB2
ANKARA
interview : 13 may 2016  
two line : 7 Dec 2016  
OR : 16 Dec 2016
Clearance : 27 Dec 2016
تشکر کنندگان:
من دانشجو ام و با وثیقه اجازه خروج گرفتم. آیا برای مصاحبه باید رسید وثیقه یا چیزی شبیه اینو همرام داشته باشم؟

البته من اون نامه ای که از ناجا صادر شد و یه نسخش تو دانشگاه لای پروندم هست رو هم دارم ( نامه معافیت تحصیلی از ناجا به دانشگاه) . کد سخا هم داره.
همینو بدم ترجمه؟ و اصلشو ببرم برا مصاجبه؟

یه سوال دیگه: من برا ترکیه اجازه خروج گرفتم. حالا اگه مکان مصاحبم عوض شه مثلا بشه ابوظبی چکار کنم؟ برم اداره گذزنامه با یه ویرایش تو سیستمشون حل میشه؟ یا اصلا اجازه خروجم باطل میشه؟!
تشکر کنندگان:
(2015-08-31 ساعت 01:09)pedam700 نوشته:  من دانشجو ام و با وثیقه اجازه خروج گرفتم. آیا برای مصاحبه باید رسید وثیقه یا چیزی شبیه اینو همرام داشته باشم؟

البته من اون نامه ای که از ناجا صادر شد و یه نسخش تو دانشگاه لای پروندم هست رو هم دارم ( نامه معافیت تحصیلی از ناجا به دانشگاه) . کد سخا هم داره.

یه سوال دیگه: من برا ترکیه اجازه خروج گرفتم. حالا اگه مکان مصاحبم عوض شه مثلا بشه ابوظبی چکار کنم؟ برم اداره گذزنامه با یه ویرایش تو سیستمشون حل میشه؟ یا اصلا اجازه خروجم باطل میشه؟!

سلام،شما همون گواهي اشتغال به تحصيل كه ميگيري از دانشگاه ميبري نظام وظيفه كه شماره تحصيلي نوشته داخلش را ترجمه كن ببر كافيه
خير با مجوزي كه گرفتي واسه تركيه نميتوني بري از ايران بري دوبي،واسه تغييرشم جديدا قانون جديد اومده يه كم سخت شده
دوستان چند تا تذكر:
١.تعداد روزي كه ميتونيد خارج از كشور باشيد بيست روز هست نه سي روز كه دوستان گفتند(بابت سي روز بايد جريمه بدهيد و امكان داره تا شش ماه ممنوع الخروج بشين)
٢.از وقتي كه نامه دوم را دريافت كرديد بعد از اينكه پاسپورت گرفتيد سريعا واسه ويزا(دوبي) اقدام كنيد چون نياز به مجوز خروج نداره و فقط با پاسپورت ميتونيد ويزا بگيريد يه موقع مثل من ويزاتون دو ماه طول نكشه
٣.به جاي اينكه پول بريزين به حساب بانك قوامين ميتونيد ضمانت نامه بانكي بگيريد كه وقتي برگشتيد پولتون زودتر به دستتون برسه
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
تشکر کنندگان:
(2015-09-04 ساعت 13:13)M.d نوشته:  [quote='pedam700' pid='655089' dateline='1440967142']
من دانشجو ام و با وثیقه اجازه خروج گرفتم. آیا برای مصاحبه باید رسید وثیقه یا چیزی شبیه اینو همرام داشته باشم؟

سلام دوست عزیز.شما نامه ی ناجا به دانشگاه را از کجا گرفتی؟توی اون نامه اسم معافیت تحصیلی به خاطر دانشگاه مستقیما اومده؟
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:
(2015-09-04 ساعت 13:30)امیررضا.س نوشته:  
(2015-09-04 ساعت 13:13)M.d نوشته:  [quote='pedam700' pid='655089' dateline='1440967142']

سلام دوست عزیز.شما نامه ی ناجا به دانشگاه را از کجا گرفتی؟توی اون نامه اسم معافیت تحصیلی به خاطر دانشگاه مستقیما اومده؟

دوست عزیز شما وقتی که میخواستی در دانشگاه ثبت نام کنی در فرایند ثبت نام، دانشگاه یک استعلام از نظام وظیفه گرفته که معمولا نامه درخواست استعلام رو خود شما به پلیس+10 دادید و پلیس +10 نامه رو برای دانشگاه فرستاده
در بعضی مواقع پلیس +10 پاسخ استعلام رو مستقیم به شما میده که به دانشگاه بدید و در بعضی موارد خودش برای دانشگاه میفرسته
در هر دوحالت بایستی بدونین که از کدام شعبه پلیس +10 نامه ارسال شده

در این صورت با مراجعه به بخش اومور مشمولین دانشگاه میتونین شماره نامه و تاریخ نامه رو بگیرید و با مراجعه به همان شعبه پلیس +10 یک نسخه دیگه از پلیس +10 دریافت کنید.
البته در پلیس +10 یه نامه اشتغال به تحصیل ازت میخوان که مهم نیست که اشتغال به تحصیلت به چه ارگانی باشه فقط این نامه اشتغال نشان دهنده اینه که قبلا در دانشگاه ثبت نام کردی و نمیخوای نظام وظیفه رو دور بزنی.

با این تفاسیر راحت این نامه رو دریافت میکنی

درمورد اطلاعات موجود در این نامه میتونم براتون بگم که در برگیرنده:
1- این نامه اجازه اشتغال به تحصیل و نداشتن غیبت است
2- دارای دو تاریخ که شروع تحصیل و تاریخی که میتوانین تا آن زمان دانشجو باشید
3- کد سخا برای برسی وضعیت مشمول در سایت نظام وظیفه

با دانستن این موارد باز خاطر نشان میکنم که این برگه به دردتون نمیخوره

هر دانشگاه دارای یک واحد به نام امور بین الملل میباشد که با پرداخت وجه اندک و ذکر سفارت، خطاب به آن سفارت نامه اشتغال به تحصیل به زبان انگلیسی صادر میکند که نشان دهنده ی در حال تحصیل بودن شماست

اما من به شخصه برای مصاحبه هم اون نامه پلیس +10 و هم نامه واحد امور بین الملل و هم کپی وثیقه گذاشته برای خروج رو با خودم میبرم چون معلوم نیست شاید یک درصد هم امکان ویزای یک ضرب بیشتر بشه.
کیس نامبر:**2016AS000057/رویت قبولی:5 May/ ارسال فرم: 10 May/کارنت شدن:February 8/تعداد افراد:۱ نفر/ نامه ی دوم:February 22
/تاریخ مصاحبه:April 14/ محل سفارت:YEREVAN/دریافت ویزا:18 April/دریافت گرین کارت:May 20/اولین ورود به آمریکا:19 April/مقصد:CA/
تشکر کنندگان: pasha_iv
سلام دوستان.کسی دانشجو هست که مشمول باشه و درخواست پاسپورت یا تعویض پاسپورت داده باشه؟میخوام ببینم چقدر وقته براشون پاسپورت اومده؟
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:
(2015-09-06 ساعت 12:45)امیررضا.س نوشته:  سلام دوستان.کسی دانشجو هست که مشمول باشه و درخواست پاسپورت یا تعویض پاسپورت داده باشه؟میخوام ببینم چقدر وقته براشون پاسپورت اومده؟

سلام از من 1 هفته اي اومد ولي نميشه روش حساب كرد
CN: 2016AS00003*** --ANKARA--> ABU DHABI -- 1 PERSON -- DS260: 8 May -- Unlock and re-submit : 1 Aug --CURRENT: November 9th --2ed Letter: November 17th -- INTERVIEW:First Week Of Jan visa :OK --  Enter US:March- 11 - 2016
تشکر کنندگان:
(2015-09-06 ساعت 12:51)alirezasadrearhami نوشته:  
(2015-09-06 ساعت 12:45)امیررضا.س نوشته:  سلام دوستان.کسی دانشجو هست که مشمول باشه و درخواست پاسپورت یا تعویض پاسپورت داده باشه؟میخوام ببینم چقدر وقته براشون پاسپورت اومده؟

سلام از من ۱ هفته اي اومد ولي نميشه روش حساب كرد
آیا سفارت های آنکارا و ابوظبی و ایروان پاسپورت جدید را قبول میکنند در حالیکه اطلاعات فرم را با پاسپورت قبلی پرکنی و کپی پاسپورت قبلیا براشون بفرستین؟
سوال دیگم اینه که شما دانشجو بودید؟واینکه به دانشجو ها پاسپورت قبلیشون هم با پاسپورت جدید ارسال میکنند؟

تشکر کنندگان:
سوال دیگم اینه که شما در همین جریان لاتاری یعنی بعد از قبولیتون اقدام به تعویض پاسپورت کردید؟میشه بپرسم چجوری؟چون شنیدم که برای تعویض پاسپورت باید یه تاریخی را به دانشگاه بگی تا به نظام وظیفه اعلام کنند و بعد از اون پاسپورت صادر میشه.شما که هنوز مصاحبتون مشخص نشده؟

تشکر کنندگان:
(2015-09-06 ساعت 13:09)امیررضا.س نوشته:  سوال دیگم اینه که شما در همین جریان لاتاری یعنی بعد از قبولیتون اقدام به تعویض پاسپورت کردید؟میشه بپرسم چجوری؟چون شنیدم که برای تعویض پاسپورت باید یه تاریخی را به دانشگاه بگی تا به نظام وظیفه اعلام کنند و بعد از اون پاسپورت صادر میشه.شما که هنوز مصاحبتون مشخص نشده؟

چقدر سوالاتتون زياد شد من تعويض نكردم بلكه صدور اوليه بود و براي اون هم فقط اشتغال به تحصيل نياز بود به همراه فيش وثيقه واريزي و تاريخ به دانشگاه هم ربطي نداره اصلا
CN: 2016AS00003*** --ANKARA--> ABU DHABI -- 1 PERSON -- DS260: 8 May -- Unlock and re-submit : 1 Aug --CURRENT: November 9th --2ed Letter: November 17th -- INTERVIEW:First Week Of Jan visa :OK --  Enter US:March- 11 - 2016
تشکر کنندگان:
دوستان اگه کسی برنده بشه ولی مشمول به خدمت سربازی باشه باید چیکار کنه؟؟؟
تشکر کنندگان:
دوستان بنده دانشجو هستم. خدمت هم نرفتم هنوز. میخواستم ببینم امکان صدور پاسپورت برای من هست؟ (منظورم بدون قصد سفر رفتن یا داشتن بلیط به مقصد خاصی) چون شنیدم ظاهرا برای صدور پاسپورت (از طریق نامه دانشگاه و وثیقه و نظام وظیفه) حتما نیاز به داشتن بلیط و مشخص بودن زمان سفر هستش!

ممنون
تشکر کنندگان:
(2015-09-13 ساعت 12:23)pasha_iv نوشته:  دوستان بنده دانشجو هستم. خدمت هم نرفتم هنوز. میخواستم ببینم امکان صدور پاسپورت برای من هست؟ (منظورم بدون قصد سفر رفتن یا داشتن بلیط به مقصد خاصی) چون شنیدم ظاهرا برای صدور پاسپورت (از طریق نامه دانشگاه و وثیقه و نظام وظیفه) حتما نیاز به داشتن بلیط و مشخص بودن زمان سفر هستش!

ممنون

سلام دوست عزیز.شرایط من هم دقیقا مثل شماست.من هم دانشجوی کارشناسی ترم 4 هستم و دیروز رفتم و پاسم را عوض کردم.بله.امکان هم صدور و هم تعویض پاسپورت(البته اگر پاسپورتی که داری زیر 1 سال باشه)وجود داره.راهش اینه که در قدم اول شما باید از دانشگاه یک گواهی اشتغال به تحصیل بگیری و بعد میری سازمان نظام وظیفه عمومی شهرتون.البته همزمان با این کار و قبل از رفتن به اونجا باید مبلغ15 میلیون تومان پول نقد بری بذاری بانک قوامین(البته من اصفهان زندگی میکنم و شماره ی حساب وبانک را رفتم از نظام وظیفه پرسیدم و ممکنه که در شهر شما شماره حساب و بانک فرق بکنه.میتونی بری و حضوری بپرسی) و یه حساب هم به اسم خودت باز کنی که بعد از مدتی پولی که به حساب اونا واریز کردی بعد از مسافرت یا بعد از اون مدتی که بهشون گفتی میخوام پاسپورتما عوض کنم،به حسابت میاد ومیتونی پول را برداشت کنی.سپس رسید دفترچه ی بانکت را به همراه فیش واریز پول و به همراه گواهی اشتغال به تحصیلت میبری نظام وظیفه.اونجا هم یه فرم مسافرتی باید پر کنی و یه تاریخی برای خروج از کشور بزنی.ولی چون شما نمیخوای از کشور خارج بشی باید بهشون بگی که میخوای برای گرفتن پاسپورت اقدام کنی و خودشون یه تاریخ الکی بزنند.مثلا یه تاریخ 15 روزه.کشوری هم که میخوای بری یه کشور الکی مثلا امارات بزن.مهم نیست.بعدش مدارکت را میگیرند ومیگن 2 روز دیگه برو پلیس + 10 برای درخواست پاسپورت.اونجا هم حدود 110 تومان میگیرندو یک هفته بعد پاسپورتتا میگیری.بعد که گرفتی یک هفته زودتر از اتمام اون تاریخی که گفتی میخوای از خارج برگردی برو خودتا معرفی کن و بگو که مسافرت کنسل شد.اونا هم یک هفته بعد پولتا به حسابت میریزند.
موفق باشی.

تشکر کنندگان: pasha_iv ، chakavakl ، hesam.sd
در جواب اون خانومی که در لاتاری 2016 شرکت کرده بودند و قبول شده بودند ولی همسرشون در خدمت سربازی هستند باید بگم که متاسفانه طبق اونچه که در سایت نظام وظیفه نوشته سربازان به هیچ عنوان حق خروج از کشور را در حین خدمت ندارند.
مرجع:وبسایت نظام وظیفه(www.vazifeh.police.ir)
البته راه های دیگری وجود داره.مثلا اگه امکانش هست شما با رضایت از همسرتون تنها به مصاحبه برید و بعد برای همسرتون اقدام کنید یا وقت مصاحبتون را به عقب موکول کنید و...
ولی صمیمانه امیدوارم که مشکلتون برطرف بشه و موفق باشید.
اینم عین متن:[/color]
10-  صدور مجوز خروج از كشوربراي سربازان وظيفه چگونه است ؟ 

صدور مجوز خروج از كشور براي سربازان از سوي وظيفه عمومي ممنوع مي باشد وامور مربوط به خروج از كشور آنان از سوي يگان خدمتي قابل پيگيري وانجام است.

تشکر کنندگان: m_kh ، chakavakl
(2015-09-13 ساعت 12:23)pasha_iv نوشته:  دوستان بنده دانشجو هستم. خدمت هم نرفتم هنوز. میخواستم ببینم امکان صدور پاسپورت برای من هست؟ (منظورم بدون قصد سفر رفتن یا داشتن بلیط به مقصد خاصی) چون شنیدم ظاهرا برای صدور پاسپورت (از طریق نامه دانشگاه و وثیقه و نظام وظیفه) حتما نیاز به داشتن بلیط و مشخص بودن زمان سفر هستش!

ممنون

در تكميل پاسخ دوستمون اگر 15 ميليون نداريد ميتونيد 2 ميليون بزاريد و سفر زيارتي به عراق را مطرح كنيد و پاسپورت بگيريد.
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان