موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-13 ساعت 13:59)امیررضا.س نوشته: (2015-09-13 ساعت 13:54)alirezasadrearhami نوشته: (2015-09-13 ساعت 12:23)pasha_iv نوشته: دوستان بنده دانشجو هستم. خدمت هم نرفتم هنوز. میخواستم ببینم امکان صدور پاسپورت برای من هست؟ (منظورم بدون قصد سفر رفتن یا داشتن بلیط به مقصد خاصی) چون شنیدم ظاهرا برای صدور پاسپورت (از طریق نامه دانشگاه و وثیقه و نظام وظیفه) حتما نیاز به داشتن بلیط و مشخص بودن زمان سفر هستش!
ممنون
در تكميل پاسخ دوستمون اگر 15 ميليون نداريد ميتونيد ۲ ميليون بزاريد و سفر زيارتي به عراق را مطرح كنيد و پاسپورت بگيريد.
من خودم در این باره ریسک نکردم.چون مثل این که پاسپورتشون ممکنه فرق بکنه.
هيچ تفاوتي ندارد از من به اين صورت است
CN: 2016AS00003*** --ANKARA--> ABU DHABI -- 1 PERSON -- DS260: 8 May -- Unlock and re-submit : 1 Aug --CURRENT: November 9th --2ed Letter: November 17th -- INTERVIEW:First Week Of Jan visa :OK -- Enter US:March- 11 - 2016
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.بچه ها این تعداد دفعات خروج در هر نیمسال رو کسی اطلاعی داره ازش ؟
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
چنتا سوال دارم
1-من از نظام وضیفه و پلیس +10 در یکی از شهرستان ها در مورد اجازه ی خروج دانشجوهای بدون کارت پایان خدمت پرسیدم(همین امروز) گفتن فقط یکبار میشه برای سفر زیارتی، سفر علمی و نیمه علمی هم به دانشجو های نخبه میدن نه به هر کسی، داستان چیه؟؟
2-معافیت باعث میشه که اف بی ای چک نخوریم، ولی معافیت اعصاب و روان چی؟؟ کسی هست که خودش اعصاب و روان گرفته باشه و از تجربش بگه؟؟
No one dies a virgin, life f#cks us all...
رتبه:
15
1 تشکر در 1 ارسال
فکر نمیکنم در هنگام تمدید پاسپورت به اصل کارت معافی نیازی باشه چون پلیس+10ازسایت نظام وظیفه استعلام میکنه و نیازی به خود کارت نیست.من خودم دانشجو هستم و ازم برگه ی معافیت اشتغال به تحصیل نخواست و از نظام وظیفه استعلام گرفت.البته صد در صد مطمئن نیستم میتونید از خودشون بپرسین.ولی در روز مصاحبه اصل خود کارت حتما باید باشه.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشه
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی میدونه دانشجوهایی که مرخصی ترم میگیرن مشکلی برای خروج دارن یا خیر؟؟؟
برای خروج نیمه علمی مثل تافل روند کار چگونه اس ؟
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان سوالى داشتم. فرد برنده خانواده ى ما مادرم هست ولى پدرم سربازيش رو توى سپاه گذرونده .ممكنه مشكلى ايجاد كنه؟ ممنون ميشم جواب بديد.خيلى استرس دارم?
رتبه:
35
6 تشکر در 4 ارسال
البته جای سوالتون دقیقا اینجا نیست ولی به هرحال نگران نباشید، هیچ مشکلی ایجاد نمیشه فقط پروسه اداری AP (معروف به کلیرنس) ممکنه چندماه بیشتر طول بکشه که برای خیلی ها پیش میاد و لزوما هم بخاطر سربازی نیست.
تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی! یکی دیروز و یکی فردا . . .
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام سوالي پيش اومده برام كه خيلي نگرانم كرده ممنون ميشم جواب بديد
من بايد در طي شش ماه اينده برم براي تحويل مدارك در آمريكا و اينجور كه دوستان ميگن پروسه تحويل گرين كارت ممكنه كمتر يك ماه يا بيشتر باشه، حالا سوالم اينه كه اگه وقتي آمريكا هستم بيش از يك ماه مجبور شدم بمونم چيكار بايد بكنم؟ وثيقم ظبط ميشه؟ يا مثلا تو برگشت به ايران مشكل پيدا ميكنم؟ ممكنه مثلا اگه هم اتفاقا نيافته براي خروج بعدي بگن شما سابقت خوب نيست اجازه ندن ديگه؟
كيس نامبر: 2016as2xxx / تاريخ رؤيت قبولي : 5may / تاريخ ارسال فرم٢٦٠ :28may
زمان مصاحبه: هفته اول نوامبر/ محل مصاحبه: ابوظبي/ ويزا: شكر خدا يك ضرب
آرزوي ويزاي يك ضرب براي همگي