کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara







##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور
(2016-03-28 ساعت 16:13)sinar نوشته:  
(2016-03-27 ساعت 02:26)saeidfireboy67 نوشته:  
(2016-03-26 ساعت 02:32)sinar نوشته:  دوستان من میخوام برای خروج نیمه علمی اقدام کنم.سوال من اینه مصاحبه من 15 می ه ولی تافل که 7 ام داره و 23 می.ی آزمون زبان آلمانی هم هس 12 می من کدومو بنویسم بهتره واسم؟ ممنون میشم
مصاحبم یکشنبه هم هست

15MAY

سعید جان این تاریخ نداره تافل 7ام داره و 21 ام خوب من ک 11 ام باید مدیکال بدم کدومشو بگیرم؟تاریخشو چجور میزنن؟

بعد برای تافل گیر نمیدن چرا تو ایران نمیدی ؟

سلام
تاریخ 7 پس بگیر بهتره اگه 11 مدیکال داری
تاریخش رو از تقویم نگاه کن باید 30 روزه انتخاب کنی مثلا اگه 7ام باشه از 7ام همون ماه تا 7 ماه دیگه بزن
برای تافل من گفتم شاید گیر بدن چون امتحاناش زیاد برگزار میشه تو ایران شما پیش مسءول نظام وظیفه در دانشگاه منتخب میری اونا 100 مثل ماها رو دیدن که خارج شدن و نیامدن بستگی به طرف داره شما همون 7ام بگیر یا کنفرانس بگیر خیالت راحتر دردسرش کمتر
‎رویت قبولی:‎ 6 may‎
‎‎ارسال فرم ‎may 11: ‎
‎‎کنسولگری: انکارا ‎‎
‎‎کارنت ‎ 8 Feb ‎
‎‎نامه دوم ‎15 feb
‎‎تعداد نفرات‎: 1‎ نفر‎‎
‎‎مصاحبه:‎ ‎6april
‎‎مدیکال:‎31march
کیس نامبر‎
2016000005‎
دریافت ویزا:یکضرب
دستانی که به دیگران کمک می کند بهتر از دستانی است که به سمت اسمان دراز می شود
تشکر کنندگان:
دوستان کسی هس سفر مطالعاتی گرفته باشه برای خروج ؟
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
تشکر کنندگان:
با سلام
دوستان این مطلب رو از سایت مربوط به پلیس +10 براتون میذارم امیدوارم مفید باشه.

همه شرایط گرفتن گذرنامه با معافیت تحصیلی در ایران
دوشنبه, ۲۷ مهر ۱۳۹۴، ۰۹:۰۰ ق.ظ | ۲۸۰۵ | در موضوع: خدمات گذرنامه یا پاسپورت
گرفتن گذرنامه با معافیت تحصیلی
آیا میتوانم با معافیت تحصیلی گذرنامه بگیرم؟
مراحل گرفتن معافیت تحصیلی و گرفتن گذرنامه چیست؟
جزییات و شرایط خروج موقت دانشجویان مشمول از کشور اعلام شد.

براساس مقررات سازمان وظیفه عمومی و ضوابط دانشگاه اعم از مقررات آموزشی و سایر ضوابط دانشجویان مشمول دانشگاه می‌توانند با ارائه درخواست به محل تحصیل و دریافت یکی از فرم‌های خروج از کشور برای مدت معین با ارائه فرم به سازمان وظیفه عمومی یا معاونت وظیفه عمومی استان ها و دوایر ذی‌ربط با پرداختن وثیقه مربوطه (به وظیفه عمومی) به خارج از کشور مراجعه کنند.

شرایط مهم برای خروج از کشور چیست؟

1-مشمولان برای خروج موقت از کشور باید فاقد غیبت باشند و وضعیت تحصیلی مشخص داشته باشند هم چنین در سنوات ارفاقی مازاد بر سنوات مجاز تحصیل نباشند.
2-مهلت معرفی مشمولان فارغ التحصیلان به پایان نرسیده باشد و دارای برگ اعزام بدون غیبت باشند برای مراجعت به موقع به کشور وثیقه مورد نیاز را بسپارند.
3-متقاضیان مشمول باید درخواست (فرم) مجوز خروج موقت از کشور را از دانشگاه مربوطه ارائه کنند.

میزان وثیقه خروج از کشور چه قدر است؟

میزان وثیقه خروج از کشور مشمولان متناسب با اهداف و علت سفر متفاوت است:

1-سفر زیارتی به کشورهای عراق و عربستان مبلغ پنج میلیون ریال وجه نقد و تعهده اشخاص به مبلغ 15 میلیون تومان
2-سفر علمی مبلغ 50میلیون ریال و سفر نیمه علمی 80میلیون ریال
3-سفر غیرعلمی به تمامی کشورها و از جمله سوریه مبلغ 150میلیون ریال است برای سفرهای غیرعلمی گواهی تنظیمی توسط دانشگاه به عنوان معاونت وظیفه عمومی استان به منزله گواهی اشتغال به تحصیل است و بررسی اقدام در خصوص صدور مجوز خروج به عهده وظیفه عمومی است.

مدت خروج از کشور چه قدر است؟

مدت خروج از کشور دانشجویان مشمول برای هر یک از انواع سفرها مختلف است:

1-مدت خروج برای سفرهای مطالعاتی:
حداکثر شش ماه برای دانشجویان دوره کارشناسی ارشد و یک سال برای دوره دکترای تخصصی (PH.D)
2-مدت خروج برای سفرهای زیارتی-سفرهای علمی و نیمه علمی:
حداکثر 30روز و در مورد سفر حج واجب مدت خروج حداکثر 45روز است.
3-مدت خروج برای سفرهای غیرعلمی:
این مجوز خروج شامل سفر به تمامی کشورها از جمله سوریه حداکثر 20روز است.

دفعات مجاز خروج از کشور

دفعات خروج دانشجو از کشور در هر نیم سال دو بار بدون توجه به نوع سفر است به جز سفرهای ورزشی که به استناد نامه دفتر امور مشترک فدراسیون‌ها و اداره کل تربیت بدنی انجام می‌شود مشروط بر این که مدت سفر همزمان نبوده و فاصله اتمام سفر اول تا شروع سفر دوم بلافاصله نباشد.

چگونه کار خروج از کشور را شروع کنیم؟

1-اگر جزو آن دسته‌ای از مشمولانی هستید که می‌خواهید برای یک سفر کوتاه مدت زیارتی و یا تفریحی از کشور خارج شوید و نمی دانید چه کارهایی باید انجام دهید این قسمت از گزارش به کار شما می‌آید اول از همه باید در نظر داشته باشید که برای استفاده از شرایط خروج از کشور حتما باید دانشجو باشید و در حال استفاده از معافیت تحصیلی خود باشید و یا در زمان مجاز فارغ التحصیلی خود به سر ببرید.

2-در قدم اول باید به قسمت امور مشمولین دانشگاه خود مراجعه و فرم درخواست خروج از کشور را پر کنید یادتتان باشد در همین مرحله اول باید تاریخ سفر و مدت زمان سفر خود را مشخص و آن را در فرم ذکر کنید نظام وظیفه برای همین تاریخ ابراز شده توسط شما مجوز خروج صادر می‌کند (اگر به سفر زیارتی می‌روید حتما باید معرفی نامه از تور زیارتی خود را به همراه داشته باشید)پس از دست به دست شدن این برگه از امضا گرفتن از تمامی مسئولان دانشگاهی (از نگهبانی تا رئیس دانشکده) باید به وزارت علوم یا مرکز آزمون دانشگاه آزاد مراجعه و چند امضا هم از آن‌جا بگیرید.

3-پس از طی مراحل بالا باید به سازمان نظام وظیفه مراجعه و با تحویل نامه دانشگاه فرم دیگری را پر کنید پس از این محله نوبت به ماجرای شیرین وثیقه می‌رسد برای سفرهای گردشگری نوع وثیقه حتما باید پول نقد باشد یا ضمانت بانکی به همان مبلغ جریان ضمانت بانکی هم از این قرار است که 15 میلیون تومان را به حساب بانکیتان واریز می‌کنید بانک مربوطه سپس یک ضمانت‌نامه خطاب به نظام وظیفه می‌نویسد و 15 میلیون دارایی شما را تایید می‌کند توجه داشته باشید که تا زمانی که در سفر هستید حق هیچ گونه برداشتی از آن 15 میلیون تومان را ندارید و فقط زمانی که از سفر بازگشتید با نامه نظام وظیفه به بانک 15میلیون تومان شما قابل برداشت می‌شود.

4-پس از ارائه ضمانت‌نامه بانک به سازمان نظام وظیفه این سازمان مدارک شما را بررسی و در صورت تایید مدارکتان را به اداره گذرنامه ارسال می‌کنید.

5-پس از حدود یک هفته باید به اداره گذرنامه مراجعه کنید اداره گذرنامه در صفحه آخر گذرنامه یتان اصلاحات یک مهر می‌زند و در آن بازه زمانی مجاز خروج از کشور را ذکر می‌کند.

6-پس از طی این مرحله می‌توانید سوار هواپیما شوید و به خارج بروید و پس از بازگشت به کشور باید شخصا به سازمان نظام وظیفه مراجعه کنید و گذرنامه تان را نشان دهید این سازمان پس از تایید بازگشت شما یک نامه خطاب به بانک می‌دهد که ضمانت نامه بانکی را می‌توانید آزاد کنید و از این جا به بعد همه چیز تمام می‌شود  خاطره ها باقی می‌ماند.

چند نکته کلیدی

1-چه زمانی وثیقه را می‌توانید پس بگیرید؟ پس از بازگشت به ایران استرداد وثیقه تنها با حضور مشمولین و رویت گذرنامه او در وظیفه عمومی امکان پذیر است.

2-توجه داشته باشید تا زمانی که به خدمت سربازی اعزام نشده‌اید می‌توانید از کشور خارج شوید و سازمان نظام وظیفه صدور مجوز را برای سربازان در حال خدمت ممنوع کرده و آنان در این دوره حق خروج از کشور را ندارند. در صورتی که مورد خاصی پیش بیاید و خروج از کشور الزامی باشد سربازان می‌توانند به یگان خدمتی خود مراجعه و موضوع را از آن طریق پیگیری کنند.

3-اگر در زمان مشخص شده به ایران بازنگردید و یا خودتان را به نظام وظیفه معرفی نکنید چه اتفاقی می‌افتد؟ اگر در زمان مشخص شده به ایران بازگشتید اما در موعد مقرر به سازمان نظام وظیفه مراجعه نکردید ممانعت از خروج مجدد از کشور از 6 ماه تا یک سال به عنوان جریمه اعلام و تعیین شده است. جریمه‌ها برای افرادی که دیرتر از زمان مشخص شده به کشور باز می‌گردند سخت‌تر می‌شود این دسته از افراد علاوه بر آن که مبلغ وثیقه شان به نفع دولت ضبط خواهد شد با آن‌ها همانند سایر غایبان برخورد شده و بسته به مدت غیبت افزایش خدمت یا احضار به مراجع قضایی در انتظارشان خواهد بود.

4-افراد مشمول می‌توانند با ارائه گواهی اشتغال به تحصیل از سوی مدرسه و یا دانشگاه خود و تهیه وثیقه سفر مربوطه به وظیفه عمومی محل استقرار دانشگاه یا سکونتشان مراجعه و درخواست خود را ثبت کنند و پس از آن نیز سامانه وظیفه عمومی مجوز خروج از کشور را صادر و آن را به پلیس گذرنامه ارائه می‌دهد.




سئوالات متداول شما در مورد معافیت تحصیلی
1- از چه تاریخی مشمولان وارد سن مشمولیت می شوند؟
جواب :  تمام افراد ذکور ایرانی که به سن 18 سالگی تمام می رسند از اول ماه تولد که طی آن ماه وارد 19 سالگی می شوند مشمول قانون وظیفه عمومی می گردند .وتاشش ماه فرصت دارند خودرابه سازمان معرفی نمایند.
2- حداکثر زمان معرفی مشمولانی که قبل از سن مشمولیت فارغ التحصیل ، ترک تحصیل یا اخراج می شوند چه مدت می باشد؟
جواب : حداکثر مدت معرفی ایشان 6 ماه پس از رسیدن به 18 سالگی تمام است .
مثال: دانش آموز متولد 18/2/73 که قبل از 1/2/91 فارغ التحصیل ، انصراف ، ترک تحصیل یا اخراج از تحصیل شده باشد حد اکثر تا 18/8/91 فرصت معرفی خود را دارد.
3- حداکثر زمان معرفی مشمولانی که پس از سن مشمولیت ، فارغ التحصیل، انصراف، ترک تحصیل یا اخراج می شوند چه مدت می باشد؟
جواب : از تاریخ فراغت ، اخراج یا ترک تحصیل یکسال فرصت دارند تا خود را معرفی نمایند.
مثال: دانش آموز متولد 18/2/73 که در تیرماه 1391 فارغ التحصیل، انصراف ، ترک تحصیل ویااخراجی محسوب شوند تاپایان تیر ماه 92 مهلت معرفی خواهد داشت.
از تاریخ فراغت ، اخراج یا ترک تحصیل یکسال فرصت دارند تا خود را معرفی نمایند.
(جهت ایجاد تسهیلات برای این قبیل مشمولان ، برای شرکت در آزمون دانشگاهها ،تا 31/6/سال بعد از فراغت از تحصیل مهلت معرفی دارند.)
4- دانش آموزانی که از مهر91 در پایه اول مقطع متوسطه یا پایین تر شروع به تحصیل  نموده اند تا چه زمانی مجاز به تحصیل خواهند بود؟
جواب :  اینگونه مشمولان حداکثر تاپایان 20 سالگی مجازند برابر ضوابط وزارت آموزش و پرورش ادامه تحصیل دهند ، رشته های تحصیلی تاثیری در این مدت زمان نخواهند داشت.
5-   دانش آموزی که از مهر 91 در پایه دوم یا بالاتر شروع به تحصیل نموده اند تا چه زمانی مجاز به تحصیل خواهند بود؟
جواب : چنانچه در رشته ی کاردانش یا فنی حرفه ای به تحصیل اشتغال دارند حداکثر تا پایان 22سالگی ورشته های مختلف پیش دانشگاهی حداکثر تا 24 سالگی مجاز به تحصیل خواهند بود.
6- آیا دانش آموزانی که درورود به سن مشمولیت در مقطع راهنمایی به تحصیل اشتغال دارند حق ادامه تحصیل خواهند داشت ؟
جواب : بله درصورت پیوستگی تحصیلی حداکثر تاپایان 20 سالگی میتوانند تحصیل نمایند.
7- آیا دانش آموزان درمهلت یکساله معرفی پس از فراغت ،اخراج، انصراف یا ترک تحصیل می توانند ادامه تحصیل دهند؟
جواب : اینگونه مشمولان می توانند بدون صدور معافیت تاپایان مهلت یکساله وپس از معرفی تاموعد اعزام خود ادامه تحصیل بدهند
مثال : دانش آموزمتولد 15/8/70 که در مهر 91 درپایه دوم کاردانش شروع به تحصیل نماید می تواند خود را به وظیفه عمومی معرفی نماید چنانچه مشمول مذکور تا 15/8/92 فارغ التحصیل نشده می تواند بدون صدور معافیت تحصیلی حداکثر تا15/8/93به تحصیل ادامه دهد وپس از این تاریخ 15/8/93 درصورت عدم معرفی وارد غیبت خواهد شد.
8 - آیا به مشمولانی که به صورت داوطلب آزاد تحصیل می کنند معافیت تحصیلی تعلق می گیرد؟
جواب : خیر اینگونه مشمولان حق استفاده از معافیت تحصیلی را نخواهند داشت وشروع به تحصیل داوطلب آزاد به عنوان انصراف از تحصیل تلقی می گردد.
9-  متولدین سه ماه اول سال 71 در سال های قبل که در خرداد ماه سال 90 فارغ التحصیل  شده اند تاچه زمان مهلت معرفی خود به وظیفه عمومی را  داشته اند ؟
جواب :دانش آموزان تا18/8/90 (قبل از اجرای قانون جدید وظیفه عمومی )فرصت معرفی داشته اند درصورت عدم معرفی از تاریخ 19/8/90 واردغیبت شده اند .
-10  متولدین سه ماهه دوم سال 71 در سال قبل که درخرداد ماه سال 90 فارغ التحصیل شده اند تا چه زمان فرجه معرفی خود به وظیفه عمومی را دارند؟
جواب :  اینگونه دانش آموزان با توجه به اینکه فرصت معرفی ایشان 18/9/90 بود ( بعد از اجرای قانون جدید وظیفه عمومی) فلذا از یک سال مهلت تعیین در قانون جدید برخوردار بوده وتا خرداد 91 مهلت معرفی خواهند داشت.
11- با عنایت به اجرای قانون جدید وظیفه عمومی ، موضوع تمدید مهلت اعزام متولد نیمه دوم سال چگونه خواهد بود؟
جواب :  با اجرای قانون جدید موضوع تمدید مهلت اعزام اینگونه  مشمولان منتفی می باشد .
12- موعدمعرفی دانش آموزانی که قبل  از 22/4/90 از تحصیل انصراف  داده ، ترک تحصیل کرده یا اخراج شده اند چگونه است؟
جواب :اینگونه مشمولان چنانچه حد اکثر ظرف مدت 4 ماه از تاریخ وقوع خود را معرفی نکرده باشند غایب محسوب می شوند ومی بایست
سریعا  خود را به وظیفه  عمومی معرفی نماید.
 مثال: دانش آموزی که در تاریخ 1/3/90 ترک تحصیل یا اخراج شده باشد ، با لحاظ مهلت 4 ماهه حداکثر تا1/7/90 مهلت معرفی داشته فلذا ازآن تاریخ وارد غیبت گردیده ومی بایست سریع خود سریعا خود را به به وظیفه عمومی معرفی نمایند.
13- موعد معرفی دانش آموزان انصرافی ، ترک تحصیل ویا اخراجی که آخرین موعد معرفی ایشان به لحاظ مهلت 4 ماهه بعداز تاریخ 22/8/90(تاریخ اجرای قانون  جدید وظیفه عمومی) بوده چه زمانی می باشد؟
جواب :اینگونه  دانش آموزان از تاریخ وقوع انصراف ، ترک تحصیل و یا اخراج  یک سال مهلت معرفی خواهند داشت.
مثال: مشمول متولد 15/06/71 که در تاریخ 22/6/90 از تحصیل انصراف داده است باتوجه به -مهلت 4 ماهه قانون قدیم وظیفه عمومی تا 22/10/90 فرجه معرفی داشته که این تاریخ بعداز تاریخ اجرای قانون جدید وظیفه عمومی بوده ، فلذا مشمول تا22/6/91 مهلت معرفی خواهد داشت.
 14- مشمولان فارغ التحصیل دانشگاه ها از چه تاریخ می توانند از مهلت 1 ساله پس از فراغت خود استفاده نمایند؟      
جواب :مشمولانی که از تاریخ 22/2/90 به بعد در مقاطع تحصیلی در دانشگاه فارغ التحصیل شده اند حق استفاده از مهلت 1 ساله را خواهند داشت.
15- مشمولان اخراجی،انصرافی،ترک تحصیل ازچه تاریخ درشمول استفاده ازمهلت1ساله پس ازتاریخ وقوع انصراف،ترک تحصیل،اخراج قرار می گیرند؟
جواب :مشمولانی که از تاریخ 22/4/90 به  بعد از تحصیل در مقاطع  دانشگاهی انصراف، ترک تحصیل و یا اخراج شده باشند .
16- آیا دانشجویان انصرافی حق تحصیل مجدد را دارند؟
جواب :بلی . مشمولان در طی مدت تحصیل از دیپلم تا دکتری صرفا 1 بار می توانند از تحصیل انصراف و مجددا با پذیرفته شدن در دانشگاه به شرط : 1- عدم گذشت بیش از یکسال از تاریخ انصراف (قبل از اعزام به خدمت). 2- انصراف قبل از اتمام سنوات تحصیلی مصوب بوده باشد یعنی در سنوات ارفاقی نباشد .3-انصراف از تحصیل در مقطع ، با اخذ مدرک تحصیلی پایین تر نبوده باشد .(مثلا انصراف از کارشناسی پیوسته با اخذ مدرک کاردانی نباشد، مگر اینکه مدرک اخذ شده در سنوات مجاز تحصیل همان مقطع یعنی مقطع پایین تر به مشمول تعلق گرفته باشد که در این صورت در حکم فارغ التحصیل محسوب شده و ادامه تحصیل وی بلامانع می باشد)4- مقطع جدید ،تکراری نباشد.(یعنی قبلا از این مقطع فارغ التحصیل نشده باشد.)
17- مشمولان فارغ التحصیل از مقطع متوسطه تا چه زمان می توانند در دانشگاه پذیرفته وثبت نام نمایند؟
جواب :چنانچه حداکثر ظرف مدت یکسال از زمان فارغ التحصیل شدن درمقطع دیپلم یاپیش دانشگاهی دردانشگاه پذیرفته شوندمجازبه تحصیل خواهند بود
ودر صورت سپری شدن بیش از یکسال حق تحصیل نخواهند داشت(قبل از اعزام به خدمت ) منظور از پذیرفته شدن دردانشگاه قبولی قطعی یا ثبت نام در دانشگاه می باشد ،لیکن بعد از اعزام به خدمت ، سپری شدن بیش از یکسال از تاریخ فراغت مقطع متوسطه مانع نخواهد بود و فقط نداشتن غیبت اولیه و پذیرش در مقطع کارشناسی و بالاتر ملاک می باشد .
بدیهی است زمان اعلام قبولی در آزمون های سراسری به منزله پذیرش تلقی خواهد شدو در مورد پذیرش بدون آزمون در دانشگاه ، زمان ثبت نام به منزله تاریخ پذیرش است .
مثال: فارغ التحصیل1/4/91درمقطع متوسطه که حداکثرتا 1/4/92 قبولی قطعی یاثبت نام دردانشگاه داشته باشند می توانند ادامه تحصیل بدهند.
18- فارغ التحصیلان مقطع متوسطه درخردادسال90شرط ثبت نام یاقبولی دردانشگاه آیاحق ادامه تحصیل از مهر 91 را دارند؟
جواب : بله. با توجه به اینکه فارغ التحصیلان خرداد (پس از ورود به سن مشمولیت ) به منزله فارغ التحصیلان  شهریور تلقی می گردندتا پایان شهریور سال بعد مهلت معرفی دارند .
19- آیابه دوره های فراگیرپیام نور،دوره های بین الملل دردانشگاه وپودمانی وسایرمقاطع تحصیلی بدون آزمون معافیت تحصیلی تعلق می گیرد؟
جواب : بلی درصورت تصویب شورای گسترش آموزش عالی امکان جذب بدون آزمون واحد آموزشی ، تحصیل اینگونه افراد منعی نخواهد داشت.(به دوره دانشپذیری در دانشگاه پیام نور ، معافیت تحصیلی تعلق نمی گیرد و صرفا از زمان قبولی قطعی و دانشجویی وضعیت مشمول بررسی و در صورت داشتن شرایط معافیت تحصیلی صادر خواهد شد.)
20-  آیاسربازان وظیفه ای که به خدمت اشتغال خدمت دارندجهت تحصیل دردانشگاه هااز خدمت ترخیص میشوند؟
جواب : درصورت قبولی اینگونه سربازان درمقطع کارشناسی وبالاترترخیص ازخدمت صورت میگیرد وترخیص برای ادامه تحصیل درمقاطع کاردانی مجاز نمی باشد.
21- دانشجویانی که با انصراف ازتحصیل ،به عنوان دارندگان مدرک معادل درمقطع پایین شناخته می شوند آیا مجاز به تحصیل در مقاطع بالاتر می باشند؟
جواب :خیر اینگونه  مشمولان تا پایان خدمت  دوره ضرورت حق ادامه  تحصیل نخواهند داشت .
22- آیا دانشجویان اخراجی مجاز به ادامه تحصیل هستند؟
جواب :خیر دانشجویان اخراجی تا پایان خدمت یا اخذ معافیت دائم ، مجاز به ادامه تحصیل نمی باشند.
23- سقف سنوات های مجاز  تحصیلی  در مقاطع مختلف دانشگاهی ، به  چه میزان می باشد؟
جواب : برابر تبصره (1) ماده (33) قانون خدمت وظیفه عمومی ، حداکثر معافیت تحصیلی برای دانش آموزان تا سن بیست سال تمام ودر هر یک از مقاطع  تحصیلی کاردانی دو و نیم سال، کارشناسی  ناپیوسته وکارشناسی ارشد ناپیوسته سه سال، کارشناسی پیوسته پنج سال وکارشناسی ارشد  پیوسته شش  سال، دکترای پیوسته  هشت سال و دکترای تخصصی شش سال است.
24- چه کسانی میتوانند از معافیت تحصیلی دانش آموزی در خارج از کشور استفاده نمایند؟
جواب : فرزندان ایرانیان مقیم خارج از کشور،چنانچه هنگام ورود به سن مشمولیت (ماه تولد 18 سال تمام) درمدارس ایرانی یا مدارس خارجی مورد تایید وزارت آموزش وپرورش مشغول به تحصیل در مقطع متوسطه باشند می توانند از معافیت تحصیلی استفاده نمایند.
25 -آیا تحصیل در دوره های زبان در خارج از کشور برای ورود به دانشگاه درشمول معافیت تحصیلی قرار می گیرند؟
جواب : خیر به این دوره ها معافیت تحصیلی تعلق نمی گیرد.
26- آیا مشمولانی که در داخل کشور در مقطع متوسطه فارغ التحصیل می شوند، حق تحصیل در خارج از کشور را دارند؟
جواب : خیر آنها به عنوان مقیم خارج از کشور محسوب نشده ومجاز به تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور نمی باشند.
27- چه مشمولانی می توانند بدون آنکه مقیم کشورهای خارجی باشند دردانشگاه های خارج از کشور تحصیل نموده و از معافیت تحصیلی دانش جویان خارج از کشور بهره مند شوند؟
جواب : مشمولانی که در مقاطع کارشناسی یا بالاتر در دانشگاه های داخل کشور فارغ التحصیل شده باشند به شرط عدم ورود به غیبت وسپری نشدن بیش  از یکسال از تاریخ فراغت از تحصیل با سپردن تضمین لازم می توانند از این معافیت استفاده نمایند.(ودیعه لازم فعلا 15 میلیون تومان وجه نقد می باشد.)
28- آیا مرخصی تحصیلی جزء سنوات مجاز تحصیلی محسوب می گردد ؟
جواب :بله  دانشگاه ها باید از درج عبارت مرخصی بدون احتساب در سنوات تحصیلی برای دانشجویان مشمول خودداری نمایند.
29- آیا مشمول غیر غایبی که بعد از مدت یکسال فرصت تعیین شده دانشگاه قبول شود می تواند از معافیت تحصیلی برخوردار شود؟
جواب :مشمولانی که به دلایل قانونی (معافیت موقت و ... )تاریخ اعزام خود را به تعویق می اندازندچنانچه مدت تعویق آنان از مدت یکسال فرصت تعیین شده در قانون بیشتر گردد،  در صورتی که در حین فرصت معرفی تعویق شده (معافیت موقت و ...) در دانشگاه قبول شوند ادامه تحصیل و بهره مندی آنان از معافیت تحصیلی بلامانع خواهد بود .
30- آیا تحصیل همزمان با خدمت امکان پذیر می باشد؟
جواب :خیر حتی در صورت تایید دانشگاه برای این دسته از دانشجویان معافیت تحصیلی صادر نمی گردد.
31- طلاب حوزه های علمیه پس از انصراف یا اخراج از  حوزه علمیه در چه صورت مجاز به ادامه تحصیل می باشند؟
جواب :طلاب حوزه های علمیه در صورت اخراج و یا انصراف از تحصیل تا پایان خدمت و یا اخذ معافیت دائم ، مجاز به ادامه تحصیل نمی باشند .


منبع: هفت صبح
تشکر کنندگان: victor2016
سلام دوستان بعد از فارغ التحصیلی
چند بار میشه از کشور با وثیقه خارج شد
غیبت هم نداشته باشیم
ممنون میشم راهنمایی فرمایید
تشکر کنندگان:
سلام خدمت دوستان عزیزم .. من مصاحبه قبول شدم و چون دانشجو مشمول هیتم اجازه خروج بیشتر از 21 روز ندارم. چه راههایی هست ک اجازه خروج 3 ماهه بگیرم برای رفتن به آمریکا؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
اگه با گذاشتن وثيقه براي دريافت ويزا به خارج از كشور برويم و چند ماه پس از مراجعت مجدداً با گذاشتن وثيقه با وجود ويزاي ا م ر ي ك ا در پاس آيا اشكالي در دريافت مجوز خروج پيش نمياد ؟
تشکر کنندگان:
(2016-06-30 ساعت 13:37)amirrezat نوشته:  سلام خدمت دوستان عزیزم .. من مصاحبه قبول شدم و چون دانشجو مشمول هیتم اجازه خروج بیشتر از 21 روز ندارم. چه راههایی هست ک اجازه خروج 3 ماهه بگیرم برای رفتن به آمریکا؟؟؟؟

سلام هیچ راهی دوست عریر و فکر اینکه اگه رفتس آمریکا برگردی ایران نکن ولی بعد سه سال میتونی برگردی
‎رویت قبولی:‎ 6 may‎
‎‎ارسال فرم ‎may 11: ‎
‎‎کنسولگری: انکارا ‎‎
‎‎کارنت ‎ 8 Feb ‎
‎‎نامه دوم ‎15 feb
‎‎تعداد نفرات‎: 1‎ نفر‎‎
‎‎مصاحبه:‎ ‎6april
‎‎مدیکال:‎31march
کیس نامبر‎
2016000005‎
دریافت ویزا:یکضرب
دستانی که به دیگران کمک می کند بهتر از دستانی است که به سمت اسمان دراز می شود
تشکر کنندگان:
(2016-07-03 ساعت 00:46)m_vaziran نوشته:  سلام دوستان
اگه با گذاشتن وثيقه براي دريافت ويزا به خارج از كشور برويم و چند ماه پس از مراجعت مجدداً با گذاشتن وثيقه با وجود ويزاي ا م ر ي ك ا در پاس آيا اشكالي در دريافت مجوز خروج پيش نمياد ؟

سلام اصلا همچین چیزی نداریم که به خاطر دریافت ویزا وثیقه بزارید کلان یا زیارتی یا تفریحی یا علمی
و اینکه اگه ویزا گرفتی برگردی ایران یک راست سربازی با اون ویزای که پشت گذرنامه میزنن
‎رویت قبولی:‎ 6 may‎
‎‎ارسال فرم ‎may 11: ‎
‎‎کنسولگری: انکارا ‎‎
‎‎کارنت ‎ 8 Feb ‎
‎‎نامه دوم ‎15 feb
‎‎تعداد نفرات‎: 1‎ نفر‎‎
‎‎مصاحبه:‎ ‎6april
‎‎مدیکال:‎31march
کیس نامبر‎
2016000005‎
دریافت ویزا:یکضرب
دستانی که به دیگران کمک می کند بهتر از دستانی است که به سمت اسمان دراز می شود
تشکر کنندگان: m_vaziran
سلام خسته نباشید . ایا من 20 روزه میتونم برم گرین کارت و پاس سفید بگیرم بیام؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2016-08-24 ساعت 19:26)amirrezat نوشته:  سلام خسته نباشید . ایا من 20 روزه میتونم برم گرین کارت و پاس سفید بگیرم بیام؟؟؟

سلام دوست عزیز.
خیر نمی شود خود گرین کارت حداقل40روز و پاس سفید حداقل یک ماه
پیشنهاد میکنم با وثیقه علمی خروج از کشور بگیرید در پست های قبلی گفتم روش رو و 30 روز هم هست و تنها مبلغ 8م میزارید
و نکته دوم اینکه دوست عزیز چرا میخواهی برگردی ببخشید که برای اینا حمالی کنه ادم دو سال. شما بیا بعد 3سال میتونی بیای ایران و بعد 4سال میخریش اینجا یک ماه کار کنی پول خرید سربازی رو در میاری فکر کن رفتی سربازی دو سال چه فرقی میکنه پس بیا هم سربازی نمیری بعد 3سال هم میتونی برگردی
‎رویت قبولی:‎ 6 may‎
‎‎ارسال فرم ‎may 11: ‎
‎‎کنسولگری: انکارا ‎‎
‎‎کارنت ‎ 8 Feb ‎
‎‎نامه دوم ‎15 feb
‎‎تعداد نفرات‎: 1‎ نفر‎‎
‎‎مصاحبه:‎ ‎6april
‎‎مدیکال:‎31march
کیس نامبر‎
2016000005‎
دریافت ویزا:یکضرب
دستانی که به دیگران کمک می کند بهتر از دستانی است که به سمت اسمان دراز می شود
تشکر کنندگان: amirrezat
(2016-08-25 ساعت 21:23)saeidfireboy67 نوشته:  
(2016-08-24 ساعت 19:26)amirrezat نوشته:  سلام خسته نباشید . ایا من 20 روزه میتونم برم گرین کارت و پاس سفید بگیرم بیام؟؟؟

سلام دوست عزیز.
خیر نمی شود خود گرین کارت حداقل40روز و پاس سفید حداقل یک ماه
پیشنهاد میکنم با وثیقه علمی خروج از کشور بگیرید در پست های قبلی گفتم روش رو و 30 روز هم هست و تنها مبلغ 8م میزارید
و نکته دوم اینکه دوست عزیز چرا میخواهی برگردی ببخشید  که برای اینا حمالی کنه ادم دو سال. شما بیا بعد 3سال میتونی بیای ایران و بعد 4سال میخریش اینجا یک ماه کار کنی پول خرید سربازی رو در میاری فکر کن رفتی سربازی دو سال چه فرقی میکنه پس بیا هم سربازی نمیری بعد 3سال هم میتونی برگردی
سربازی مگه چنده که می‌شه با یه ماه کار توی آمریکا خریدتش؟؟؟ Smile Smile من با حرفای این دوستمون کاری ندارم، اما به نظر من هر وقت کارها رو اصولی و بدون اما و اگر انجام بعدی در طولانی مدت ضرر نمیکنی‌، درضمن سربازی حمّالی نیست وظیفس
تشکر کنندگان:
(2016-08-25 ساعت 21:23)saeidfireboy67 نوشته:  
(2016-08-24 ساعت 19:26)amirrezat نوشته:  سلام خسته نباشید . ایا من 20 روزه میتونم برم گرین کارت و پاس سفید بگیرم بیام؟؟؟

سلام دوست عزیز.
خیر نمی شود خود گرین کارت حداقل40روز و پاس سفید حداقل یک ماه
پیشنهاد میکنم با وثیقه علمی خروج از کشور بگیرید در پست های قبلی گفتم روش رو و 30 روز هم هست و تنها مبلغ 8م میزارید
و نکته دوم اینکه دوست عزیز چرا میخواهی برگردی ببخشید  که برای اینا حمالی کنه ادم دو سال. شما بیا بعد 3سال میتونی بیای ایران و بعد 4سال میخریش اینجا یک ماه کار کنی پول خرید سربازی رو در میاری فکر کن رفتی سربازی دو سال چه فرقی میکنه پس بیا هم سربازی نمیری بعد 3سال هم میتونی برگردی

بسیار ممنونم ک جواب دادین ... شرایط گرفتن سفر علمی چطوریه؟؟ دانشجوی مهندسی صنایع هستم ...
اخه باید برگرددم چون دارم ازدواج میکنم و اپلای کردن ویزا همسر گرین کارتی دوسال طول میکشه حدودا ....
تشکر کنندگان:
(2015-05-08 ساعت 21:41)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 21:38)tyrex نوشته:  دوستان من تو عکس کارت پایان خدمت اشتباهی که کردم اینه که کمی ریش گذاشتم
آیا این موضوع ممکنه باعث ریجکت شدن بشه؟؟؟؟

نه برادر من این چه حرفیه اخه؟ برو بفکر زبان باش که ریش اب است Big GrinBig Grin

سلام دوست عزیز
شما در جواب دوست دیگمون درست فرمودید زبان در درجه اول هر چیزی است
اما تو امضاتون نوشتین باز مانده به جرم خدمت در سپاه .
داستانشو برام میگید که چی شد و چرا
تشکر کنندگان:
(2016-08-25 ساعت 22:52)afsdi66 نوشته:  
(2016-08-25 ساعت 21:23)saeidfireboy67 نوشته:  
(2016-08-24 ساعت 19:26)amirrezat نوشته:  سلام خسته نباشید . ایا من 20 روزه میتونم برم گرین کارت و پاس سفید بگیرم بیام؟؟؟

سلام دوست عزیز.
خیر نمی شود خود گرین کارت حداقل40روز و پاس سفید حداقل یک ماه
پیشنهاد میکنم با وثیقه علمی خروج از کشور بگیرید در پست های قبلی گفتم روش رو و 30 روز هم هست و تنها مبلغ 8م میزارید
و نکته دوم اینکه دوست عزیز چرا میخواهی برگردی ببخشید  که برای اینا حمالی کنه ادم دو سال. شما بیا بعد 3سال میتونی بیای ایران و بعد 4سال میخریش اینجا یک ماه کار کنی پول خرید سربازی رو در میاری فکر کن رفتی سربازی دو سال چه فرقی میکنه پس بیا هم سربازی نمیری بعد 3سال هم میتونی برگردی
سربازی مگه چنده که می‌شه با یه ماه کار توی آمریکا خریدتش؟؟؟ :)  :)  من با حرفای این دوستمون کاری ندارم، اما به نظر من هر وقت کارها رو اصولی و بدون اما و اگر انجام بعدی در طولانی مدت ضرر نمیکنی‌، درضمن سربازی حمّالی نیست وظیفس

شما چند وفت امریکا زتدگی میکنی؟! و اینکه سربازی بعد 5سال با قیمت 10تا15م تومان میشه خرید برای کسانی مه 5سال خارح از کشور بودن و یک ماه کار در آمریکا میشه3000تا
هر کسی خودش میدونه از نطر من حمالیه هیچ جای دنیا کسی رو به زور نمیبرند سربازی امریکا و اروپا.
‎رویت قبولی:‎ 6 may‎
‎‎ارسال فرم ‎may 11: ‎
‎‎کنسولگری: انکارا ‎‎
‎‎کارنت ‎ 8 Feb ‎
‎‎نامه دوم ‎15 feb
‎‎تعداد نفرات‎: 1‎ نفر‎‎
‎‎مصاحبه:‎ ‎6april
‎‎مدیکال:‎31march
کیس نامبر‎
2016000005‎
دریافت ویزا:یکضرب
دستانی که به دیگران کمک می کند بهتر از دستانی است که به سمت اسمان دراز می شود
تشکر کنندگان:
(2016-08-26 ساعت 12:23)amirrezat نوشته:  
(2016-08-25 ساعت 21:23)saeidfireboy67 نوشته:  
(2016-08-24 ساعت 19:26)amirrezat نوشته:  سلام خسته نباشید . ایا من 20 روزه میتونم برم گرین کارت و پاس سفید بگیرم بیام؟؟؟

سلام دوست عزیز.
خیر نمی شود خود گرین کارت حداقل40روز و پاس سفید حداقل یک ماه
پیشنهاد میکنم با وثیقه علمی خروج از کشور بگیرید در پست های قبلی گفتم روش رو و 30 روز هم هست و تنها مبلغ 8م میزارید
و نکته دوم اینکه دوست عزیز چرا میخواهی برگردی ببخشید  که برای اینا حمالی کنه ادم دو سال. شما بیا بعد 3سال میتونی بیای ایران و بعد 4سال میخریش اینجا یک ماه کار کنی پول خرید سربازی رو در میاری فکر کن رفتی سربازی دو سال چه فرقی میکنه پس بیا هم سربازی نمیری بعد 3سال هم میتونی برگردی

بسیار ممنونم ک جواب دادین ... شرایط گرفتن سفر علمی چطوریه؟؟ دانشجوی مهندسی صنایع هستم ...
اخه باید برگرددم چون دارم ازدواج میکنم و اپلای کردن ویزا همسر گرین کارتی دوسال طول میکشه حدودا ....

سلام خواهش میکنم. سفر علمی شامل شرکت در کنفرانس همایش امتحان هات شامل ایلتس و...... که به تایید وزارت علوم برسه شما باید یک کنفرانس مربوط به رشته ات رو پیدا کنی که نزدیک به زمان مصاحبه باشه در کنفرانس ثبت نام مبکنی برگه ثبت نام با برگه اشتغال به تحصیل میبری دانشگاه نماینده وزارت علوم یا وزارت علوم میگید میخوام همایش شرکت کنم بعد اونا نامه میزنند برای نظام وظیفه و شما تا یک ماه اجازه خروج داری ولی دوست عزیز اومدی امریکا فکر ایران رو تا سه سال بیرون کنی ولی میتونی برگردی ایران قبل سفر به امریکا چون 6ماه اعتبار داره ویزا ولی ریسکه و اینکه میتونی تو کشور دیگه ازدواج کنی
‎رویت قبولی:‎ 6 may‎
‎‎ارسال فرم ‎may 11: ‎
‎‎کنسولگری: انکارا ‎‎
‎‎کارنت ‎ 8 Feb ‎
‎‎نامه دوم ‎15 feb
‎‎تعداد نفرات‎: 1‎ نفر‎‎
‎‎مصاحبه:‎ ‎6april
‎‎مدیکال:‎31march
کیس نامبر‎
2016000005‎
دریافت ویزا:یکضرب
دستانی که به دیگران کمک می کند بهتر از دستانی است که به سمت اسمان دراز می شود
تشکر کنندگان: amirrezat




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان