موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2016-01-18 ساعت 00:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-01-18 ساعت 00:50 توسط aminooo.)
با.. عرض سلام خدمت دوستان و بزرگواران
اگر کسی بعد از دریافت نامه دوم، اشتباه در ثبت مشخصات هنگام ثبت نام رو به سفارت اطلاع بده آیا مشکلی در روند مصاحبش پیش میاد یعنی اگر نیاز به آنلاک باشه دوباره تاریخ مصاحبه رو تغییر میدن،یا اینکه نه این میتونه یه روش خوب برای آنلاک کردن باشه،باتشکر
رتبه:
56
1 تشکر در 0 ارسال
(2016-01-18 ساعت 00:47)aminooo نوشته: با.. عرض سلام خدمت دوستان و بزرگواران
اگر کسی بعد از دریافت نامه دوم، اشتباه در ثبت مشخصات هنگام ثبت نام رو به سفارت اطلاع بده آیا مشکلی در روند مصاحبش پیش میاد یعنی اگر نیاز به آنلاک باشه دوباره تاریخ مصاحبه رو تغییر میدن،یا اینکه نه این میتونه یه روش خوب برای آنلاک کردن باشه،باتشکر
سلام
همونطور که توی پست بالا هم خانم ماندانا ذکر کردند، گویا امسال بعد از این که نامه ی دومتون جایگزین میشه، به شما این فرصت داده میشه تا اگر اصلاحاتی در فرم دارید اعمال کنید و این به معنی عقب افتادن مصاحبه نیست. اگر هم چنین پیامی دریافت نکردید، روز مصاحبه حتما به آفیسر اطلاع بدید (چرا که اگر بعدا خودشون بفهمند که اطلاعات درست ندارید در هر مرحله ای که باشید ریجکت خواهید شد، حتی پس از دریافت گرین کارت) . اما اگر ایراد فاحشی توی فرم داشتید حتما در اسرع وقت اگر سفارتتون مشخص شده به سفارت ایمیل بزنید و در غیر اینصورت به KCC اطلاع بدید و پرینت تمامی مکاتباتتون رو روز مصاحبه به همراه داشته باشید.
موفق باشید
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.این ایمیلی که می گن توش ازمون می خواد اگر اصلاحات توی فرم داریم انجام بدیم کی میاد دوستان؟یعنی بعد از اینکه پرونده به سفارت فرستاده می شه میادیا همزمان با همون ایمیلی که اطلاع میده نامه دوم جایگزین شده؟خواهش می کنم اساتید جواب بدن لطفا.
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-01-28 ساعت 22:46)pupak نوشته: سلام دوستان.این ایمیلی که می گن توش ازمون می خواد اگر اصلاحات توی فرم داریم انجام بدیم کی میاد دوستان؟یعنی بعد از اینکه پرونده به سفارت فرستاده می شه میادیا همزمان با همون ایمیلی که اطلاع میده نامه دوم جایگزین شده؟خواهش می کنم اساتید جواب بدن لطفا.
دوست گرامی
برای ما که امسال همچین ایمیلی نیومد . فقط اول از اطلاعات دریافتی تون اطمینان حاصل فرمایید سپس اقدام کنید . جای پشیمانی نیست .
موفق باشید
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری
موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من بیست روز دیگه مصاحبه دارم و تازه فهمیدم در اسپلینگ نام خانوادگیم ی حرف رو جا انداختم ، به نظرتون چیکار کنم ؟! آفیسر توضیحم رو قبول میکنه؟
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز
بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
اقا من یه سوال دارم
تو فرم ثبت نام لاتاری یادم نیست چی زدم برای مدرک تحصیلی
اما فکر کنم زدم دیپلم در حالی که لیسانس دارم
بهم گیر نمیدن موقع مصاحبه؟
منظورم فرم ثبت نام خود لاتاری هست برای قرعه کشی اما تو فرم ۲۶۰ کامل نوشتم مدارکم رو
لطفا اساتید با تجربه جواب بدن
پیش پیش عید نوروز رو به همگی تبریک میگم
شماره کیس: 68xx تاریخ رویت قبولی: 2015 20 may
کنسولگری: Ankara تعداد افراد منظور در کیس : 1
ارسال فرمهای سری اول: 26may
کارنت شدن کیس: 10 April.
نامه دوم : ۲۲ April
مصاحبه: 2jun2016
دریافت ویزا: ورود به آمریکا: دریافت گرین کارت:
وضعیت : سربازی معافی. شغل : دارای شرکت خصوصی. بدونه سابقه کار دولتی مدرک تحصیلی : کارشناسی برق
مجرد
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من چندتا تغییر داشتم تو فرمم میخوام ببینم کدومو بگم به نظرتون کدومو نگم
1-آدرس سکونتم عوض شده کلا شهرش
2-شغل دیگه ندارم بیکار شدم
3-دانشجو ارشد شدم اونموقع فارغ التحصیل بودم
4-این موردو آخرو نمیدونم بگم یا نه میترسم حساس شه داستان ازین قراره:
من رشته تحصیلیم در ایران عمران گرایش نقشه برداری بوده این رشته رو با نام ژئوماتیک هم در ایران میشناسن.با توجه به واحد هایی ک گذروندیم رشته ی ما همان ژئوماتیک می باشد و در خارج از کشور هم با توجه ب دروس گذرانده شده با این عنوان میشناسن اما چیزی که هس اینه که اسم رشته در مدرک لیسانس همان عمران - نقشه برداری می باشد.
جالا سوال من اینه که من در فرم 260 اسم رشته تحصیلیم رو ژئوماتیک زدم اما مدرکی ک به سفارت نشان خواهم داد با عنوان عمران است اینو چگونه میتونم برای آفیسر توضیح بدم؟باتوجه به این ک ژئوماتیک جز رشته های حساس آمریکا هم می باشد.
تو ویکی پدیا دانشگام ک میرم رشتمو ب انگلیسی زده همون ژئوماتیک
مرسی ازشما
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ایا راهی هست بشه اطلاعات فرم ۲۶۰ رو مرور کنم تا ببینم اشتباهی رخ داده یا نه؟ انلاک مردن نیست
فقط میخوام ببینم همین
اگه امکان داره واضح توضیح بدین از کجا چکاری رو انجام بدم
شماره کیس: 68xx تاریخ رویت قبولی: 2015 20 may
کنسولگری: Ankara تعداد افراد منظور در کیس : 1
ارسال فرمهای سری اول: 26may
کارنت شدن کیس: 10 April.
نامه دوم : ۲۲ April
مصاحبه: 2jun2016
دریافت ویزا: ورود به آمریکا: دریافت گرین کارت:
وضعیت : سربازی معافی. شغل : دارای شرکت خصوصی. بدونه سابقه کار دولتی مدرک تحصیلی : کارشناسی برق
مجرد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.من در زمان پر کردن فرم 260 اسم مرکز پیش دانشگاهی رو اشتباه نوشتم.ایا مشکلی ایجاد میشه؟دو ماه دیگه مصاحبه دارم.با تشکر.
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-28 ساعت 00:20)sayadshahin@yahoo.com نوشته: سلام دوستان.من در زمان پر کردن فرم 260 اسم مرکز پیش دانشگاهی رو اشتباه نوشتم.ایا مشکلی ایجاد میشه؟دو ماه دیگه مصاحبه دارم.با تشکر.
هيچ اشكالي نداره قبل قسم خوردن به افيسر بگو
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10
ارسال فرم: May 21
کارنت شدن: April 12
تعداد افراد: 1 نفر
نامه ی دوم: April 22
تاریخ مصاحبه: نیمه اول June
مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت: