موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
برای تصحیح املای نام فرزند باید چیکار کنم؟
زمان مصاحبه 20 روز دیگه هست. الان میشه انلاک کرد؟
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان من یه سوالی دارم که هرچقدر گشتم جواب یا تاپیک مرتبط تر از این براش پیدا نکردم. امیدوارم دوستان با تجربه بتونن کمک بدن
من برنده کیس هستم و به همراه همسرم فرم 260 رو ارسال کردیم. متاسفانه بعد از یک ماه به دلایلی تصمیم به جدایی گرفتیم ولی مطمئنا پروسه طلاق و گرفتن طلاق نامه خیلی خیلی طول میکشه چون توافقی نبوده. از کی سی سی پرسیدم چطور میتونم یکی از همراهان رو حذف کنم، جواب دادن که حذف کردن ممکن نیست ولی میتونیم فرم رو باز کنیم که تغییرات مورد نیاز رو بدین.
حالا سوالم اینه که باید چیکار کنم؟ بخواهم فرم رو باز کنن؟ و اگه باز کنن میتونم همراه رو کلا حذف کنم؟ راه دیگه اش چیه؟ چون در هر صورت باید تنها برم برای مصاحبه
لطفا کمک کنید
شماره کیس: 54XX
تاریخ رویت قبولی: May 5
کنسولگری: Abudhabi
تعداد افراد منظور در کیس : 2
مصاحبه: 16 اپریل 2016
دریافت ویزا: 20 اپریل 2016
ورود به آمریکا: 14 جون 2016
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینهها:
رتبه:
56
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-26 ساعت 20:45)rioox نوشته: دوستان من یه سوالی دارم که هرچقدر گشتم جواب یا تاپیک مرتبط تر از این براش پیدا نکردم. امیدوارم دوستان با تجربه بتونن کمک بدن
من برنده کیس هستم و به همراه همسرم فرم 260 رو ارسال کردیم. متاسفانه بعد از یک ماه به دلایلی تصمیم به جدایی گرفتیم ولی مطمئنا پروسه طلاق و گرفتن طلاق نامه خیلی خیلی طول میکشه چون توافقی نبوده. از کی سی سی پرسیدم چطور میتونم یکی از همراهان رو حذف کنم، جواب دادن که حذف کردن ممکن نیست ولی میتونیم فرم رو باز کنیم که تغییرات مورد نیاز رو بدین.
حالا سوالم اینه که باید چیکار کنم؟ بخواهم فرم رو باز کنن؟ و اگه باز کنن میتونم همراه رو کلا حذف کنم؟ راه دیگه اش چیه؟ چون در هر صورت باید تنها برم برای مصاحبه
لطفا کمک کنید
سلام
اگر به طور رسمی و محضری طلاق گرفتید، یک ایمیل به Kcc بزنید و در این خصوص بهشون توضیح بدید و ازشون بخواید تا فرم رو آنلاک کنند تا بتونید اطلاعاتتون رو بروز رسانی کنید و وضعیت تاهل خودتون رو تغییر بدید.
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
رتبه:
35
6 تشکر در 4 ارسال
2015-10-28 ساعت 10:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-28 ساعت 10:41 توسط victor2016.)
(2015-10-07 ساعت 15:12)Majidkh نوشته: سلام دوستان من برنده لاتاری ۲۰۱۶ هستم و فرم d 260رو کامل پر کردم و شماره کیسم حدود3000 هست فقط یک جای فرم رو یادم رفت بنویسم اون هم پیش دانشگاهی رو به نظرتون چی کار کنم
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
چونکه 12سال تحصیل از شروط اولیه لاتاری هست، اگر دانشجو (حداقل سال 2) هستید یا مدرک دانشگاهی (کاردانی به بالا) دارید، می تونید زمان مصاحبه این مسئله رو بهشون اعلام کنید. اما اگر فقط دیپلم (11 ساله) دارید، حتما الان باهاشون مکاتبه کنید. تا خدای نکرده مشکلی پیش نیاد.
تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی! یکی دیروز و یکی فردا . . .
رتبه:
56
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-28 ساعت 10:42)Majidkh نوشته: (2015-10-28 ساعت 10:40)victor2016 نوشته: (2015-10-07 ساعت 15:12)Majidkh نوشته: سلام دوستان من برنده لاتاری ۲۰۱۶ هستم و فرم d 260رو کامل پر کردم و شماره کیسم حدود3000 هست فقط یک جای فرم رو یادم رفت بنویسم اون هم پیش دانشگاهی رو به نظرتون چی کار کنم
چونکه 12سال تحصیل از شروط اولیه لاتاری هست، اگر دانشجو (حداقل سال ۲) هستید یا مدرک دانشگاهی (کاردانی به بالا) دارید، می تونید زمان مصاحبه این مسئله رو بهشون اعلام کنید. اما اگر فقط دیپلم (11 ساله) دارید، حتما الان باهاشون مکاتبه کنید. تا خدای نکرده مشکلی پیش نیاد.
مدرک پیش دانشگاهیم رو گرفتم امسال ولی یادم رفت مشخصاتش رو بزنم
اگر کیس نامبر بالایی دارید و هنوز فرصت زیادی تا مصاحبه شما باقیمانده، طی مکاتبه با KCC تقاضای آنلاک فرم DS260 رو بدید و ایرادات رو اصلاح کنید. در غیر این صورت روز مصاحبه مدارک رو به همراه داشته و به سفارت ارائه بدید. در هر صورت اگر با ارسال ایمیل به Kcc این مورد رو اعلام کنید بهتر هستش.
موفق باشید
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
خوبيد؟
من جزء برندگان لاتاري 2016 هستم. و براي سفارت ابوظبي دعوتنامه دريافت کردم.
من اشتباه بسيار بزرگ در تکميل نمودن فرم DS260 انجام دادم.
در قسمت مربوط به دريافت کارت حمايت اجتماعي (Social Security)به خاطر اينکه در خصوص اين کارت اطلاعات صحيح نداشتم، جواب منفي جهت اعلام اطلاعات به اداره مربوطه اعلام کردم. اگر امکانش هست برام توضيح بدهيد به چه نحو ازشون بخواهم که اطلاعات ام را اصلاح کنند که بتوانم گزينه کارت حمايت اجتماعي رو برام فعال کنند.
به KCC نامه بدهم، يا به سفارت ابوظبي؟
و یا از آفيسر قبل از مصاحبه تقاضا کنم؟
يک دنيا ممنون ام
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-27 ساعت 15:34)amirabas93 نوشته: (2015-10-26 ساعت 20:45)rioox نوشته: دوستان من یه سوالی دارم که هرچقدر گشتم جواب یا تاپیک مرتبط تر از این براش پیدا نکردم. امیدوارم دوستان با تجربه بتونن کمک بدن
لطفا کمک کنید
سلام
اگر به طور رسمی و محضری طلاق گرفتید، یک ایمیل به Kcc بزنید و در این خصوص بهشون توضیح بدید و ازشون بخواید تا فرم رو آنلاک کنند تا بتونید اطلاعاتتون رو بروز رسانی کنید و وضعیت تاهل خودتون رو تغییر بدید.
سلام و ممنون از جوابتون
نه به طور رسمی جدا نشدیم و همونطوری که عرض گردم به این زودی ها هم نمیتونیم. یه گزینه توی قسمت مشخصات همسر هست که میتونیم اعلام کنیم آیا همسرمون با ما به آمریکا مهاجرت میکنه یا نه.
اگر فرم رو باز کنم و اون قسمت رو به روز کنم فایده داره؟
شماره کیس: 54XX
تاریخ رویت قبولی: May 5
کنسولگری: Abudhabi
تعداد افراد منظور در کیس : 2
مصاحبه: 16 اپریل 2016
دریافت ویزا: 20 اپریل 2016
ورود به آمریکا: 14 جون 2016
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینهها:
رتبه:
35
6 تشکر در 4 ارسال
2015-11-02 ساعت 22:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-11-02 ساعت 22:33 توسط victor2016.)
اگر شماره کیستون بالاست، می تونید درخواست بدید فرم آنلاک بشه تصحیح کنید (چون اگر شماره تون پایین باشه، مصاحبه تون به تاخیر میافته). اگر نه شما حتی بعد از ورود به آمریکا هم می تونید برید به دفاتر Social Security و درخواست صدور شماره اش بکنید. وقتی تو فرم تیک زده باشید، با پرداخت 165 دلار، بعد از ورودتون، شماره خودبخود صادر میشه. البته خیلی ها هم بودن که تیک زدن ولی باز مجبور شدن برن دفاتر Social Security و مجدد درخواست بدن. به هرحال می تونید یه ایمیل به kcc بزنید و مسئله رو بگید.
تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی! یکی دیروز و یکی فردا . . .