موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر همه شما دوستان بخصوص مدیریت محترم مهاجر سرا.
من از برندگان 2016 هستم شماره کیس ***5 فرم D_260 برای 2 نفر ارسال کردم وکانفیرم هم گرفتم میخواستم بدونم چه تاریخی مصاحبه اعلام میشود. از شما ممنونم.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزير اگر پست هاي قبلي را بخوانيد جواب سوالاتان را پيدا خواهيد كرد بخصوص جدولي كه در پست قبلي وجود دارد
شاد باشيد
رتبه:
171
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-23 ساعت 09:30)لطف اله نوشته: سلام بچه ها منم برنده ۲۰۱۶ هستم برنده اصلی خودمم که خانم هستم وشوهرم ودخترم زیر مجموعم **2016as000063
کارمند آژانس هواپیمایی هستم.ولی از بس همه بهم میگند شماره کیستون بالا هست هیچ امیدی ندارم ...لطفا به من راهنمایی کنید با این شماره کیس احتمال کارنت شدن هست و احتمال هست بهمون ویزا برسه ..درضمن اگه میشه لطف کنید بهم بگید کی وقت مصاحبم میشه اشاله ......ممنون اگه راهنماییم کنید
مبارك باشه
حتما كارنت ميشيد
با احتساب دوسال اخير احتمالا براى ماه هاى جون ياجولاى
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان بعد سابميت كردن فرم ٢٦٠ بايد مناظر دريافت ايميل باشيم بلافاصله يا قبل مصاحبه فقط يك ايميل دعوت مياد؟
شماره كيس: 6057
تاریخ رویت قبولی:۲۰۱۵'may 05
کنسولگري ankara
تعداد افراد منظور در کیس: 2
ارسال فرمهای سری اول : 2015-jun-30
کارنت شدن کیس:
مصاحبه:4May
دریافت کلیرنس:4May
دریافت ویزا:يك ضرب6May
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینهها: تا اين لحظه ١١ ميليون
مقصد: تا اين لحظه هدف North Carolina
خدايا به اميد خودت،نه بنده هاي بي خودت☺️
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-01 ساعت 15:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-01 ساعت 15:56 توسط لطف اله.)
سلام دوستان ...برنده لاتاری 2016 هستم ..خانم هستم برنده اصلی وشوهرم ودخترم زیر مجموعم شماره کیسم حدود 6300 هست ..دوستان دختر خواهرم کانادا برام فرم 260 را پر کرده و سابمیت کرده من لیسانس دارم نمیدونسته تمام سالها راباید بنویسه فقط آخرین مدرک تحصیلیم که لیسانس هست را وارد فرم کرده ..دیپلم وپیش دانشگاهی رانزده ...زنگ زدم پاریز تروال گفت قاعدتا باید میزدی ولی اگه فرمتا آنلاک کنی ممکنه مصاحبت عقب بیوفته با وجود کیس نامبرت که بالا هست وممکنه بهت ویزا نرسه .فرمتا آنلاک نکن وفقط دیپلم وپیش دانشگاهیتا ترجمه کن وحتما روز مصاحبه با خودت ببر....بچه های با تجربه خواهشا بهم میشه جواب بدید ...با وجودی که خودم برنده اصلی هستم ممکنه چون آخرین مدرک تحصیلیما (لیسانس )هست را فقط داخل فرم وارد کرده احتمال هست به خاطر این مساله ردم کنند ...من فرمها را دو ماه پیش دختر خواهرم برام سابمیت کرده ...اگه بخوام آنلاک کنم فاجعه میشه ...لطفا اگه میشه به سوالم جواب بدید ....معذرت میخوام سوالما در یه تایپک دیگه مطرح کردم و دوستان عزیز هم بهم جواب دادن...ولی اگه لطف کنید ومنا از نگرانی با قطعیت در بیارید ممنونتون میشمممم.....با آرزوی بهترین ها برای همه بچه های مهاجر سرا و به امید روزهای خوب وباز به امید ویزای یک ضرب برای همه دوستان
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون دوست عزیز ....معذرت میخوام سوالما تو این تایپک گفتم ....ببخشید زیاد با محیط مهاجرسرا آشنا نبودم
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان من همسرم برنده اصلی هست ومن و پسرم ههراه هستیم.
می خواستم بدونم اگر ایشون ویزای یک ضرب بگیرن و من کلیرنس بشم چطور می شه ؟
ما باید با هم بریم؟
اگر کارمن طول بکشه باید چه کارکرد؟
در اینصورت ایشون باید بره و من بعد برم ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
2016as36XX
برنده اصلی همسرم / کل کیس 3 نفر
آنکارا سپس تغییر به ابوظبی توسط خودشان
مصاحبه 7 ژانویه = > دوران شیرین کلیرنس ( گفت یک تا دو ماه)
اپدیتها ی سیس => 7 و 11 و 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه ، 20 اوریل فقط نفر اصلی ( بگمونم بدلیل ای میل )
17 می فقط نفر اصلی ، 19 می کل کیس آپ دیت و نفراصلی or شد!!
٥ جون پاس ها رو تحويل دادم و همون روز همه مون اپ ديت شديم
٦ جون دوباره اپ ديت شديم و نفر اصلي دوباره / شد
٧ جون نَفَر اصلي و پسرم ايشيو شدند ولي بنده ظاهرا گيرم (اما اپ ديت شدم)؟؟؟
١٢ جون ويزاي منم ايشيو شد!!!
ورود به امريكا ١٩ جون
درخواست پاس سفيد ٢٠ جون
راه در جهان یکی است و آن راه راستی است
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت دوستان گرامي من امسال لاتاري قبول شدم و فرم رو هم فرستادم ميخواستم بدونم چه واكسنهايي رو بايد بزنم كه تو سفارت مشكلي برام ايجاد نشه