موضوعها: 0
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اینجا چرا انقدر بی حس و حال شده.
این تاپیک رو رضای عزیز افتتاح کرده. یکم راه بندازیدش تور و خدا
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان من یه سوال فضولی داشتم تا اونجایی که بنده اطلاع دارم بیشتر دوستانی که راهه بلاد کفر هستند یا کالیفرنیا و یا تگزاس رو برای زندگی انتخاب می کنند اما توی امضای برخی از دوستان که تعدادشون کم نیست دیدم که مقصدشون اتلانتاست خیلی برام جالب بود و فضولیم گل کرد که بدونم این دوستان چرا اتلانتا رو انتخاب کردن البته با عرض پوزش بسیار واقعا دلم میخواد از اطلاعات دوستان در مورد این محل خبر دار بشم البته اگر ممکن هست.متشکرم.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-17 ساعت 16:46)SAMBAR نوشته: دوستان من یه سوال فضولی داشتم تا اونجایی که بنده اطلاع دارم بیشتر دوستانی که راهه بلاد کفر هستند یا کالیفرنیا و یا تگزاس رو برای زندگی انتخاب می کنند اما توی امضای برخی از دوستان که تعدادشون کم نیست دیدم که مقصدشون اتلانتاست خیلی برام جالب بود و فضولیم گل کرد که بدونم این دوستان چرا اتلانتا رو انتخاب کردن البته با عرض پوزش بسیار واقعا دلم میخواد از اطلاعات دوستان در مورد این محل خبر دار بشم البته اگر ممکن هست.متشکرم.
SAMBAR جان. برادر اونجایی که شما انتخاب کردی که دیگه از همه لحاظ عالیه. هم از لحاظ موقعیت آب و هوایی. هم از لحاظ امنیت. و هم از لحاظ ساکنین و هم از لحاظ کار. به نظرم اگر می تونی همون جا رو انتخاب کن. مدارس خیلی خوبی هم واسه بچه ها داره. البته من چون جایی غیر از اونجا رو نمی تونم انتخاب کنم سعی کردم فقط در حد همین شهر تحقیق کنم و در مورد جاهای دیگه خبر ندارم. به نظرم تنها ایرادی که داره اینه که از لحاظ موقعیت جغرافیایی خیلی به ایران دوره. ته آمریکاست دیگه.
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-17 ساعت 16:29)AliReza.Sh نوشته: (2015-06-17 ساعت 15:48)1362amin1362 نوشته: دوستان اینجا چرا انقدر بی حس و حال شده.
این تاپیک رو رضای عزیز افتتاح کرده. یکم راه بندازیدش تور و خدا
امین آقای عزیز. خب شما از خودت شروع کن یه پیشنهادی چیزی ...
من که هنوز وارد دوران کلیرنس نشدم ولی خودم خیلی وقته که دارم سریال میبینم. سریال های ا.م.ر.ی.ک.ا.ی.ی ببینید اونم به زبان اصلی. اگه میتونید که با زیرنویس انگلیسی ببینید اگرم نه زیرنویس فارسی. حداقل مزیتی که داره ایناست : Listening تون به شدت قوی میشه. و اینکه با فرهنگ شون آشنا میشید، فرهنگ و شوخی ها و احترام ها و ...
من واسه شروع Modern Family رو بهتون پیشنهاد میکنم که هم سریال بروزی هست و هم به راحتی همه ی فصل هاش رو میتونید از اینترنت یا بازار تهیه کنید. زیرنویس هم که خدا بده برکت همه جا پیدا میشه.
موفق باشید.
والا دوست عزیز من چون ایران نیستم نمی تونم این پیشنهادی که خودم می دم رو برای خودم اجرا کنم. ولی اگه دوستان می تونن به نظرم فقط برن دنبال یه سری گواهی ها مثل گواهی های فنی حرفه ای.
شاید هر کدوممون در کاری که الان مشغول هستیم و در واقع حرفه مون شده موفق باشیم اما در بلاد کفر مطمئناً جایگاهی که الان کسب کردیم رو به زودی زود کسب نخواهیم کرد. پس بهتره ضمن نگرش واقع بینانه، نسبت به مسائل پیش رو آماده باشیم. که یکی از این آمادگی ها می تونه داشتن مدارک در زمینه های مختلف باشه.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اونجا مدارک فنی حرفهای ما رو قبول دارن عایا
رتبه:
30
1 تشکر در 1 ارسال
2015-06-18 ساعت 09:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-18 ساعت 09:11 توسط omid man.)
سلام
دوستان وقتتون کمه فقط رانندگی رو اوکی کنید با انگلیسی بدونید که فرق نمیکنه هر جا برین با همین دو تا انشالله مخارج در میاد برای اوایل.
[color=#00BFFF][b]
کیس نمبر:2015as18/رویت قبولی:15aug/فرستادن فورم:3sep/کارنت شدن کیس:sep
تعداد افراد کیس:یک/نامه دوم:24 فوریه/مصاحبه:نیمه اول اپریل/ویزا:22 اپریل/ورود اول جون/اورنج کانتی
تاریخ گرفتن سوشال یک هفته بعد از ورود
گرین کارت 30 روز بعد از ورود
لیورپول نیویورک
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-18 ساعت 09:10)omid man نوشته: سلام
دوستان وقتتون کمه فقط رانندگی رو اوکی کنید با انگلیسی بدونید که فرق نمیکنه هر جا برین با همین دو تا انشالله مخارج در میاد برای اوایل.
رانندگي رو چي جوري اكي كنيم؟؟؟؟؟؟
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-20 ساعت 17:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-20 ساعت 17:39 توسط AliReza.Sh.)
روزي همي شيخ سجل به دست تنها و فكور از دالان كوچه اي ميگذشت ...
مريدان از باروي شهر او را بديدند و شتابان سويش دويدند، جملگي چون شيخ سجل به دست داشتند ...
يكي از مريدان شيخ را بگفت، حضرتا ما جملگي در انتظار ويزاي سرزمين دور هستيم و به قصد يافتن طلا سختي ها به جان ميخريم، حال با اين انتظار كشنده چه كنيم؟؟
شيخ جامه رو تكاني داد، دستي به چانه كشيد، ابرو در هم گره زد و فرمود:
همانا گشت زدن در سايت هاي فروش آنلاين وطني و خارجه به قصد نشان كردن اجناس براي خريد در آينده با سكه هاي آن سرزمين دور از بهترين اعمال در اين دوران است.
مريدان جامه ها دريدند و مويه كنان سر در گريبان سوي خار مغيلان شتافتند !! گو اينكه بايد به سمت ديوايس خود ميشتافتند ...
پس شد آنچه شد.
پي نوشت: سجل=پاسپورت