موضوعها: 0
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-17 ساعت 16:29)AliReza.Sh نوشته: (2015-06-17 ساعت 15:48)1362amin1362 نوشته: دوستان اینجا چرا انقدر بی حس و حال شده.
این تاپیک رو رضای عزیز افتتاح کرده. یکم راه بندازیدش تور و خدا
امین آقای عزیز. خب شما از خودت شروع کن یه پیشنهادی چیزی ...
من که هنوز وارد دوران کلیرنس نشدم ولی خودم خیلی وقته که دارم سریال میبینم. سریال های ا.م.ر.ی.ک.ا.ی.ی ببینید اونم به زبان اصلی. اگه میتونید که با زیرنویس انگلیسی ببینید اگرم نه زیرنویس فارسی. حداقل مزیتی که داره ایناست : Listening تون به شدت قوی میشه. و اینکه با فرهنگ شون آشنا میشید، فرهنگ و شوخی ها و احترام ها و ...
من واسه شروع Modern Family رو بهتون پیشنهاد میکنم که هم سریال بروزی هست و هم به راحتی همه ی فصل هاش رو میتونید از اینترنت یا بازار تهیه کنید. زیرنویس هم که خدا بده برکت همه جا پیدا میشه.
موفق باشید.
من پيشنهاد ميكنم كه سريال ها رو به زبان اصلي و بدون هيچ زيرنويسي ببينيد چرا كه وقتي از مهارت بينايي استفاده ميكنيد تا حد زياده شنوايي رو مهار ميكنه
٢٠١٥، ايالت تگزاس، شهر دالاس
رتبه:
88
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیزم ؛ قابل توجه دوستانی که کلیر شده اند و در مرحله اولین سفر به امریکا هستند من دارای مستر کارد با موجودی 500 دلار می باشم و می توانم شما را در پرداخت 165 دلار کمک کنم دوستانی که مایل هستند این کار را برایشان انجام دهم می توانند به من پیغام دهند . (ترجیحا خانواده 3 نفره )
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان زمان کلیرنس چک اونقدر ها استرس اور نیست.من اردیبهشت تو همون مصاحبه ویزامو گرفتم و شوهرم کلیرنس چک خورد. خیلی استرس شدم. کمتر از یکماه جوابش اومد و رفت ویزاشو گرفت.باورم نمیشه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها من وهمسرم چهارشنبه مصاحبه داشتیم ابوظبی من معاف بودم وخودم وخانومم شغلمون خصوصی بود ولی افیسر خانوم که امریکایی بودند گفتندپرونده شما باید یک سری مراحل اداری راطی کند وبین دوهفته تا یکماه توسایت چک کنید ویک برگه سفید به ما داد ما که قفل کرده بودیم رفتیم بیرون وناامید چون تا اخرسپتامبر که ویزا لاتاری تموم میشه یکماه بیشتر باقی نمونده وشنبه شب برگشتیم ایران ولی فردا صبح یکشنبه از سفارت یه خانوم ایرانی تماس گرفت گفت روند اداری شما تمام شده پاسپورتها رابیارید تا ویزا صادرشود تعجب کردم تو4روز این روند به اتمام رسیده ومن هم سریع پاسپورتها را دادم یکی از فامیل که داشت میرفت دبی شانس من وپاسپورت ها راتحویل دا. د وگفت یکشنبه بیا ویزا گرفت پس بچه ها نا امید نباشید
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سلاااااااااااااااااااااااااااااام
صبح همی بخیر
روز پر از شادی و کلیری برای همه عزیزان آرزو میکنم
کاربران در حال بازدید این موضوع: mordad!!! مگه میشه؟ مگه داریم؟ پس کجایین شماها؟ تا حالا تنهایی تو هیچ تاپیکی نبودم )) هیجان زده شدم
ممنون از ایجاد این تاپیک خوب و شاد و پر از انرژی مثبت
اینم یه عالمه انرژی مثبت اول صبح ++++++++++++++++++++...++++++++++++++++++++++
کیس : ASXXX // تعداد نفرات کیس : 2 // سفارت : آنکارا // ارسال 260 : 20 جوون // کارنت : سری اول // نامه دوم : 23 اکتبر // مصاحبه : 10 دسامبر // وضعیت کیس:نفر اصلی AP // سربازی: س
من همسر آقای مرداد هستم (درسا)
آقای برنده چون افسرده شده به خاطر AP دیگه نمیاد اینجا سربزنه.
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
من که میگم اول زبان
دوم زبان
سوم زبان
بعدش هر چیز دیگه ای.
گواهینامه بین المللی هم که از واجباته
در مورد مدارک فنی حرفه ای هم یکی از آشناهای ما میگفت حتی بیشر از مدارک دانشگاهی به درد میخوره! حالا اینکه واقعا اینجوری هست یا نه رو من نمیدونم.
کیس : ASXXX // تعداد نفرات کیس : 2 // سفارت : آنکارا // ارسال 260 : 20 جوون // کارنت : سری اول // نامه دوم : 23 اکتبر // مصاحبه : 10 دسامبر // وضعیت کیس:نفر اصلی AP // سربازی: س
من همسر آقای مرداد هستم (درسا)
آقای برنده چون افسرده شده به خاطر AP دیگه نمیاد اینجا سربزنه.