کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها
(2016-02-09 ساعت 20:50)sinar نوشته:  
(2016-02-09 ساعت 14:18)golia نوشته:  دوستان این ماه هم انتظار ها به خوشی پایان رسید.اکثر ما تقریبا 10ماه هست که از برنده شدنمون آگاه شدیم و طی این مدت خودمون رو برای مهاجرت کم کم داریم آماده میکنیم از فراگیری زبان و انجام واکسیناسیون گرفته  تا انتخاب ایالت و شهر . وهر کدام از ما اطلاعاتی را  اونور آب ( آمریکا) جمع آوری کردیم ،مخصوصا از تاپیک های همین فروم - اینجا http://www.mohajersara.com/forum/thread-875.html یک تاپیک وجود داره به نام چه شهری را انتخاب کنیم و چرا؟ پیشنهاد میکنم همگی بیایم دلایل انتخابمون رو اونجا به اشتراک بگذاریم تا یکی مثل من که هنوز نتونسته انتخابی داشته باشه بتونه ازش استفاده کنه ...

منم موافقم الان این تاپیکا داره خاک میخوره باید خودمون راشون بندازیم تا بچه ها بیان نظراتشونو بگن.من خودم تگزاسو انتخاب کردم یکی به خاطر هزینه های کمش به نسبت سایر ایالت ها و بازار کار خوبش و همچنین مالیات کمش.اطلاعات زیادی ندارم دیگه.ولی به نظرم رفتن به جایی که ارزون باشه برای شروع لازمه حداقل برای کسایی که با سطح متوسط مالی دارن میرن
خیلی پیشنهادخوبیه.چون همونطورکه دوستمون golia گفتن همه مادراین مدت درباره جاهای مختلف اطلاعات جمع اوری کردیم واطلاعاتمون جدیده.من حتما به لینکی که دوستمون گذاشتن میرم.ازهمه دوستان هم درخواست میکنم بیاییدواطلاعاتتون روبادیگران درمیون بذارین.برای همگیتون ارزوی موفقیت وانتخابهای درست رادارم
2016as48xxچهارنفر.مصاحبه  ارمنستان خودم برنده اصلی وفرزندانم یکضرب,همسرم ای پی.که بعداز138 روزکلیرشد.ساکن هیوستون.(راستی lighthouseیعنی فانوس دریایی ( Shy
تشکر کنندگان: golia ، saeidfireboy67 ، shimad ، saed.asefi ، Amir.AA
Pencil 
(2016-02-09 ساعت 18:32)davouddavoud نوشته:  
(2016-02-09 ساعت 16:00)Hamed_402 نوشته:  
(2016-02-09 ساعت 15:11)davouddavoud نوشته:  اگه سرعت ویزا بولتن زیادتر بشه شایدم اوایل جون بریم مصاحبه Wink . یه نفر دیگه هم هست اینجا که شمارش 7200 هست. فکر کنم lotfe.kh هستن. ایشالا سه تایی با هم میریم مصاحبه.
منم7156، با خودتون ببرید.
هرچه زودتر کارنت بشید و موفق
ايشالا همه با هم ميريم. حامد جان شماره كيست را توي امضات بنويس. ممنون.
سلام ذوستان ، منم حدود 7000 هستم و انتظار داشتم که جولای برم، ولی با این سرعت فکر کنم زودتر بشه .الان که داره نزدیکتر میشه هم خوشحالم هم کمی به خاطر واکسن هام استرس گرفتم ، چون دیر شروع کردم و سری آخرش 4 جولایه Sad
تشکر کنندگان:
(2016-02-09 ساعت 00:16)Mey30 نوشته:  بالاخره کارنت شدممممممممممممممم

سلام دوست عزیز
من هم شماره ام نزدیک به شماست نمیدونید کی نامه دومم ان جایگزین میشه
تشکر کنندگان: nimashariat ، golia ، لطف اله
(2016-02-10 ساعت 13:52)shimad نوشته:  
(2016-02-09 ساعت 18:32)davouddavoud نوشته:  
(2016-02-09 ساعت 16:00)Hamed_402 نوشته:  منم7156، با خودتون ببرید.
هرچه زودتر کارنت بشید و موفق
ايشالا همه با هم ميريم. حامد جان شماره كيست را توي امضات بنويس. ممنون.
سلام ذوستان ، منم حدود 7000 هستم و انتظار داشتم که جولای برم، ولی با این سرعت فکر کنم زودتر بشه .الان که داره نزدیکتر میشه هم خوشحالم هم کمی به خاطر واکسن هام استرس گرفتم ، چون دیر شروع کردم و سری آخرش 4 جولایه Sad
هيچ مشكلي پيش نمياد دوست عزيزم اصلا نميخواد نگران باشين، فقط خواهشا امضاتونو كامل كنيد كه بتونيم شماره كيستون را ببينيم. ممنون.
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10
ارسال فرم: May 21
کارنت شدن: April 12
تعداد افراد: 1 نفر
نامه ی دوم: April 22  
تاریخ مصاحبه: نیمه اول June
مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان: saed.asefi
(2016-02-10 ساعت 19:25)saed.asefi نوشته:  
(2016-02-10 ساعت 14:26)saed.asefi نوشته:  

سلام دوست عزیز
کسی میدونه جواب بده
دوست گرامی
حداکثر دوهفته بعد از کارنت شدن ,  نامه ی دومتون میاد .
موفق باشد
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: saed.asefi ، Mey30
(2016-02-10 ساعت 19:25)saed.asefi نوشته:  
(2016-02-10 ساعت 14:26)saed.asefi نوشته:  

سلام دوست عزیز
کسی میدونه جواب بده
سلام دوست عزیز نامه دوم شما بستگی به تاریخ پرکردن فرمتون داره اگر اونو زود پر کرده باشید تا دوهفته دیگه نامه دوم جایگزین نامه اول میشه ولی اگه دیر پر کرده باشید باید منتظربمونید .تندرست باشید
تشکر کنندگان:
(2016-02-09 ساعت 14:35)golia نوشته:  
(2016-02-09 ساعت 14:31)davouddavoud نوشته:  
(2016-02-09 ساعت 14:18)golia نوشته:  دوستان این ماه هم انتظار ها به خوشی پایان رسید.اکثر ما تقریبا 10ماه هست که از برنده شدنمون آگاه شدیم و طی این مدت خودمون رو برای مهاجرت کم کم داریم آماده میکنیم از فراگیری زبان و انجام واکسیناسیون گرفته  تا انتخاب ایالت و شهر . وهر کدام از ما اطلاعاتی را  اونور آب ( آمریکا) جمع آوری کردیم ،مخصوصا از تاپیک های همین فروم - اینجا http://www.mohajersara.com/forum/thread-875.html یک تاپیک وجود داره به نام چه شهری را انتخاب کنیم و چرا؟ پیشنهاد میکنم همگی بیایم دلایل انتخابمون رو اونجا به اشتراک بگذاریم تا یکی مثل من که هنوز نتونسته انتخابی داشته باشه بتونه ازش استفاده کنه ...

ممنون گوليا جان 
فكر كنم مصاحبه ما در يكروز باشه!

فکرمیکنم اواخر ژوئن یا اوایل جولای میشه.. Wink

بچه ها تو رو خدا منم بازی Big Grin  منم نزدیک شماها هستم@@74
یعنی میشه آخر ژوئن باشه واقعا؟یعنی 3 ماه برای کلیر شدن وقت میمونه که تقریبا امنه... دوباره امیدوار شدم با بولتن این ماه
CASE NUM: 2016AS74##
روییت قبولی:8may
ارسال فرم ها:16may
کارنت:12April
مصاحبه: 21june
سفارت: Yerevan
نتیجه: خودم یکضرب،همسرم ap بخاطر سربازی نیروی هوایی ارتش ،هر دومون مهندس عمران و شاغل در شرکت مهندسین مشاور(خصوصی)
آپدیت ۲۱جون،۲۳جون(صدور ویزای خودم)،۲۰جولای بخاطر ایمیل،۷آگوست آپدیت دوخطی،۸آگوست or و اعلام کلیریی در سایت سفارت ارمنستان
کلیری همسرم:۸آگوست پس از تنها۴۷ روز در کمال ناباوری!صدور ویزا:22آگوست(پیکاپ با آژانس ایران-آنکارا که خیلی دقیق و بموقع پاس رو تحویلمون دادن.)
مقصد:کالیفرنیا-اورنج کانتی منزل اقوام Big Grin بعدش شاید هیوستون
...Golden year of lottery, I believe
تشکر کنندگان: nimashariat
(2016-02-11 ساعت 14:44)kone نوشته:  
(2016-02-09 ساعت 14:35)golia نوشته:  
(2016-02-09 ساعت 14:31)davouddavoud نوشته:  ممنون گوليا جان 
فكر كنم مصاحبه ما در يكروز باشه!

فکرمیکنم اواخر ژوئن یا اوایل جولای میشه.. Wink

بچه ها تو رو خدا منم بازی Big Grin  منم نزدیک شماها هستم@@74
یعنی میشه آخر ژوئن باشه واقعا؟یعنی 3 ماه برای کلیر شدن وقت میمونه که تقریبا امنه... دوباره امیدوار شدم با بولتن این ماه
سلام دوست عزيز
چرا كه نه! اگه دوتا ٩٠٠ تاي ديگه اعلام كنن كه احتمالش زياده، در ماه جون تا٧٦٠٠ ميرن مصاحبه.
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10
ارسال فرم: May 21
کارنت شدن: April 12
تعداد افراد: 1 نفر
نامه ی دوم: April 22  
تاریخ مصاحبه: نیمه اول June
مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان: K.ONE
سلام دوستان من یه سوال داشتم ما فرم ds-260 را همان می پرکردیم و تاییدیه هم گرفتیم ولی در اگوست به دلیل اضافه کردن اسم فرزندم انلاک کردیم کیس نامبر هم **61. میخواستم بدونم رسیدگی kcc تموم شده و ماه آینده همراه با سایر دوستان کارنتی البته اگه شماره ما رو هم اعلام کنند نامه دعوت به مصاحبه می آید ؟
یه سوال دیگه هم داشتم که البته نمی دونم جاش تو این تاپیک هست یا نه . هنگام اضافه کردن اسم فرزندم به اشتباه سه بار اسم او را وارد کردیم که یکی از انها رو کامل کردیم و دو تای دیگه به همون صورت مونده چون امکان delet کردن هم وجود ندارد این مشکلی ایجاد نمی کند ؟ باتشکر
تشکر کنندگان: پرسپولیس6
(2016-02-11 ساعت 16:04)sara_ka نوشته:  سلام دوستان من یه سوال داشتم ما فرم ds-260 را همان می پرکردیم و تاییدیه هم گرفتیم ولی در اگوست به دلیل اضافه کردن اسم فرزندم انلاک کردیم کیس نامبر هم **61. میخواستم بدونم رسیدگی kcc  تموم شده و ماه آینده همراه با سایر دوستان کارنتی البته اگه شماره ما رو هم اعلام کنند نامه دعوت به مصاحبه می آید ؟
یه سوال دیگه هم داشتم که البته نمی دونم جاش تو این تاپیک هست یا نه . هنگام اضافه کردن اسم فرزندم به اشتباه سه بار اسم او را وارد کردیم که یکی از انها رو کامل کردیم و دو تای دیگه به همون صورت مونده چون امکان delet کردن هم وجود ندارد این مشکلی ایجاد نمی کند ؟ باتشکر

سلام خانوم سارا
تبريكات مارو پذيرا باشيد براي عضو جديد خانوادتون Wink 
در مورد سوال اولتون بايد بگم كه در درجه اول خيلي نميشه دقيق گفت ولي احتمالش زياده كه طبق روال دعوت به مصاحبه شويد
در مورد سوال دوم،نگراني اي وجود نداره ميتونيد در روز مصاحبه قبل قسم خوردن به آفيسرتون بگيد اين مسئله رو و مشكلي هم ايجاد نميكنه
موفق باشيد
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: sara_ka ، Danoosh ، پرسپولیس6 ، lighthouse ، nimashariat ، matin.sh ، golia
(2016-02-12 ساعت 16:39)R@#@ نوشته:  سلام.دوستان کیس نامبر ما تقریبا ۶۸۰۰ هست.اگر تو خرداد به مصاحبه بخوایم بریم با امتحانات پسرمم در خرداد ماه باید چکار کنیم؟به هر حال ممکن هست به هر دلیلی ویزا نگیریم نمیخوام از این جا مونده از اونجا رونده بشه اخه دبیرستانی هم هست.تا حالا کسی این مشکلو داشته؟

سلام خدمت شما

اگر مدارک شما کامل باشه و شرایط اولیه دریافت ویزا رو داشته باشید چرا ویزا نگیرید؟
شما باید ببینید که اولویت زندگی شما کدوم هستش مهاجرت  یا امتحانات پسرتون .
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: Danoosh ، پرسپولیس6 ، matin.sh
(2016-02-12 ساعت 16:39)R@#@ نوشته:  سلام.دوستان کیس نامبر ما تقریبا ۶۸۰۰ هست.اگر تو خرداد به مصاحبه بخوایم بریم با امتحانات پسرمم در خرداد ماه باید چکار کنیم؟به هر حال ممکن هست به هر دلیلی ویزا نگیریم نمیخوام از این جا مونده از اونجا رونده بشه اخه دبیرستانی هم هست.تا حالا کسی این مشکلو داشته؟

شما کارنت شدین؟
اگه شده باشین احتمالا تو اردیبهشته
اگرم خورد به خرداد میتونین بندازین عقب ولی شانستون کم میشه!
-شماره کیس: 54xx
-کنسولگری: ایروان
-ارسال فرم: June 05
تعداد افراد: یک نفر
کارنت شدن کیس: February
مصاحبه: April 12
وضعیت: Ap
دریافت ویزا:...
تشکر کنندگان:
این برای من سواله !

شما اصلا چطوری میتونین این دو تا رو با هم مقایسه کنید ؟

معلومه یه امتحان دبیرستانی خیلی مهم تره .

شب بخیر
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان:
(2016-02-12 ساعت 16:39)R@#@ نوشته:  سلام.دوستان کیس نامبر ما تقریبا ۶۸۰۰ هست.اگر تو خرداد به مصاحبه بخوایم بریم با امتحانات پسرمم در خرداد ماه باید چکار کنیم؟

سلام 
زیاد نگران نباشید . فکر کنم میشه با ارایه گواهی پزشک در تاریخ امتحان به مدرسه و امتحان در دروسی که غایب بوده در شهریورماه این مشکل رو حل کرد
CN:2016as00004###            رویت قبولی: 6 may
ارسال فرم : July           کنسولگری: انکارا تغییر به ایروان
کارنت : 8 ژانویه 2016
نامه دوم : 26 ژانویه
تعداد نفرات: ۳ نفر
مصاحبه: هفته چهارم مارس- سه شنبه بعدازظهر
مدیکال : به دلیل داشتن فرزند زیر ۱۲ سال ۴ روز قبل از مصاحبه
نتیجه : ویزای یکضرب برای کل اعضای کیس- تحویل پاس و ویزا جمعه ساعت 12
ورود به آمریکا:۳۱ جولای۲۰۱۶ مقصد : کالیفرنیا
دریافت سوشال : ۱۰ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت : ۴۳ روز پس از ورود
تشکر کنندگان:
(2016-02-09 ساعت 15:07)پرسپولیس6 نوشته:  
(2016-02-09 ساعت 10:05)لطف اله نوشته:  دوستان واقعا دستشون درد نکنه خیلی خوب کارنت کردند .....ولی اگه ماه آینده (انشاله )6350کارنت کنن طبق پیش بینی که دوستمون انجام دادن ....باز من کارنت نمیشم ..........................خدایا شکرت[عکس: biggrin.png][عکس: biggrin.png]

دوست خوبمون
خانم لطف خدا
شما همیشه مشمول لطف خداوند هستید ولی بازم خونواده ی ما از طرف خودمون یه نذر کوچولو براتون کردیم و همونجور که همیشه حاجت روا بودیم . انشالله قطعا ماه آینده کارنت بشین .

و همینطور سایر هموطنان عزیزم .
وای ممنون دوست عزیز ....شما خیلی به بنده لطف دارید ..........انشاله تک تک دوستان به تمام خواسته هاشون برسند....بهترین ها را از خدا برای تک تک اعضا مهاجرسرا خواستارم  Shy Shy Shy Shy
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت  :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم  ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان: golia ، saed.asefi ، پرسپولیس6 ، sara_ka

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان