کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها
(2016-02-10 ساعت 19:42)davouddavoud نوشته:  
(2016-02-10 ساعت 13:52)shimad نوشته:  
(2016-02-09 ساعت 18:32)davouddavoud نوشته:  ايشالا همه با هم ميريم. حامد جان شماره كيست را توي امضات بنويس. ممنون.
سلام ذوستان ، منم حدود 7000 هستم و انتظار داشتم که جولای برم، ولی با این سرعت فکر کنم زودتر بشه .الان که داره نزدیکتر میشه هم خوشحالم هم کمی به خاطر واکسن هام استرس گرفتم ، چون دیر شروع کردم و سری آخرش 4 جولایه Sad
هيچ مشكلي پيش نمياد دوست عزيزم اصلا نميخواد نگران باشين، فقط خواهشا امضاتونو كامل كنيد كه بتونيم شماره كيستون را ببينيم. ممنون.
داود جان، من امضاء تو پروفایلم درست کردم. ولی با برنامه tapatalk نمایش داده نمیشود.

***As201600007
رویت قبولی :2015 22 May
ارسال فرم :  2015 Aug 29
تعداد کیس : 2 نفر 
سفارت : انتخاب  از آنکارا به ایروان 
مصاحبه : jun 14, 2016
محل مصاحبه :yerevan
مدیکال : jun 10 .2016
وضعیت : Issued.  22 Agu2016   Big Grin  Big Grin
تشکر کنندگان: USIMMIGRANT ، golia
دوستان کسی از این کارنت های جدید که اعلام کردند نامه دعوت به مصاحبه رو گرفته یا نه؟
‎رویت قبولی:‎ 6 may‎
‎‎ارسال فرم ‎may 11: ‎
‎‎کنسولگری: انکارا ‎‎
‎‎کارنت ‎ 8 Feb ‎
‎‎نامه دوم ‎15 feb
‎‎تعداد نفرات‎: 1‎ نفر‎‎
‎‎مصاحبه:‎ ‎6april
‎‎مدیکال:‎31march
کیس نامبر‎
2016000005‎
دریافت ویزا:یکضرب
دستانی که به دیگران کمک می کند بهتر از دستانی است که به سمت اسمان دراز می شود
تشکر کنندگان: saed.asefi
(2016-02-13 ساعت 16:06)saeidfireboy67 نوشته:  دوستان کسی از این کارنت های جدید که اعلام کردند نامه دعوت به مصاحبه رو گرفته یا نه؟

نه هنوز فکر نکنم چون حدود دو هفته طول میکشه
تشکر کنندگان: saeidfireboy67
(2016-02-13 ساعت 16:03)Hamed_402 نوشته:  
(2016-02-10 ساعت 19:42)davouddavoud نوشته:  
(2016-02-10 ساعت 13:52)shimad نوشته:  سلام ذوستان ، منم حدود 7000 هستم و انتظار داشتم که جولای برم، ولی با این سرعت فکر کنم زودتر بشه .الان که داره نزدیکتر میشه هم خوشحالم هم کمی به خاطر واکسن هام استرس گرفتم ، چون دیر شروع کردم و سری آخرش 4 جولایه Sad
هيچ مشكلي پيش نمياد دوست عزيزم اصلا نميخواد نگران باشين، فقط خواهشا امضاتونو كامل كنيد كه بتونيم شماره كيستون را ببينيم. ممنون.
داود جان، من امضاء تو پروفایلم درست کردم. ولی با برنامه tapatalk نمایش داده نمیشود.

خيليم عالي! ايشالا كه هر چه زودتر كارنت ميشيم.
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10
ارسال فرم: May 21
کارنت شدن: April 12
تعداد افراد: 1 نفر
نامه ی دوم: April 22  
تاریخ مصاحبه: نیمه اول June
مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان: golia ، saeidfireboy67
(2016-02-13 ساعت 16:06)saeidfireboy67 نوشته:  دوستان کسی از این کارنت های جدید که اعلام کردند نامه دعوت به مصاحبه رو گرفته یا نه؟
کمتر از دو هفته دیگه جایگزین میشه
کیس نامبر:2016AS46xx << مصاحبه:31مارچ ابوظبی << وضعیت: برنده اصلی و دو نفر همراه ویزا یکضرب + یک همراه AP

اپدیتها: 3April , 22,26,28May , 8,11August و بالاخره 14August کلیر بعد از 137

تشکر کنندگان: nimashariat ، saeidfireboy67
دوست عزیز
ایشاله کمتر از یه هفته دیگه .

بگو ایشاله
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: nimashariat ، saeidfireboy67
Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin At At At At At دوستان به نظرتون تا چند ماه آینده (انشاله )کارنت میکنن Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin At At At حس من میگه 6200
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت  :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم  ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان:
دوست عزیز نگران نباشید انشاالله این سری تا 6500 کارنت میکنن همیشه اخراش بیشتر کارنت می کنن
کیس نامبر:2016As 60##      تعداد اعضا: 3نفر.        سفارت :  انکارا  انتقال به ابوظبی.   ارسال فرمها: 17june
مصاحبه :هفته دوم می
خودم ودخترم یک ضرب
همسر:کلیرنس. سربازی و کار دولتی
تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، لطف اله ، sara_ka
(2016-02-17 ساعت 11:18)لطف اله نوشته:  Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin At At At At At دوستان به نظرتون تا چند ماه آینده (انشاله )کارنت میکنن Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin At At At حس من میگه 6200

دوست خوب ما
خانم لطف خداوند
چرا اینقدر کم امید ؟
شما بی رد خور ماه آینده کارنت هستید (آرزوی همه ی ماست)
محبت و انسانیت شما (بدون تشبیه سن و سال) بنده رو یاد Behjat خانم میندازه
چقدر شما انسان و فروتن و مهربون هستید .
برای شما و خونواده تون آینده خوبی متصور هستم .
خوش به حال همه ی دوستان با حضور انسانهایی مثل شما .
موفق باشید
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: Mey30 ، sara_ka ، golia
(2016-02-17 ساعت 11:18)لطف اله نوشته:  Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin At At At At At دوستان به نظرتون تا چند ماه آینده (انشاله )کارنت میکنن Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin At At At حس من میگه 6200

به نظر من که ماه آینده بالای 6700 اعلام خواهد شد به امید خدا...
CASE NUM: 2016AS74##
روییت قبولی:8may
ارسال فرم ها:16may
کارنت:12April
مصاحبه: 21june
سفارت: Yerevan
نتیجه: خودم یکضرب،همسرم ap بخاطر سربازی نیروی هوایی ارتش ،هر دومون مهندس عمران و شاغل در شرکت مهندسین مشاور(خصوصی)
آپدیت ۲۱جون،۲۳جون(صدور ویزای خودم)،۲۰جولای بخاطر ایمیل،۷آگوست آپدیت دوخطی،۸آگوست or و اعلام کلیریی در سایت سفارت ارمنستان
کلیری همسرم:۸آگوست پس از تنها۴۷ روز در کمال ناباوری!صدور ویزا:22آگوست(پیکاپ با آژانس ایران-آنکارا که خیلی دقیق و بموقع پاس رو تحویلمون دادن.)
مقصد:کالیفرنیا-اورنج کانتی منزل اقوام Big Grin بعدش شاید هیوستون
...Golden year of lottery, I believe
تشکر کنندگان: لطف اله ، پرسپولیس6 ، sara_ka
به امید خدا 7300 ???????????
DS260----JUN
7200---TO UP!!!
YEREVAN
تشکر کنندگان: َalikh ، golia ، nimashariat
(2016-02-17 ساعت 22:59)پرسپولیس6 نوشته:  

دوست خوب ما
خانم لطف خداوند
چرا اینقدر کم امید ؟
شما بی رد خور ماه آینده کارنت هستید (آرزوی همه ی ماست)
محبت و انسانیت شما (بدون تشبیه سن و سال) بنده رو یاد Behjat خانم میندازه
چقدر شما انسان و فروتن و مهربون هستید .
برای شما و خونواده تون آینده خوبی متصور هستم .
خوش به حال همه ی دوستان با حضور انسانهایی مثل شما .
موفق باشید
پرسپولیس عزیز دوست خوب ومهربان ...ممنون به خاطر دلگرمیهاتون ....بهترین ها را واستون از خدا خواستارم Shy
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت  :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم  ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان: پرسپولیس6
سلام دوستان
ببخشید من قبلا پرسیده بودم که این ماه نامه دوم برای کیس ها تا ‎5800‎ می آید (یعنی احتمالا در یکی دو روز آینده)، که چندین نفر پاسخ داده بودن که بله این ماه نامه دوم تا کیس ‎5800‎ می آید و کیس ها تا ‎4900‎ را ماه قبل نامه دومشان قرار گرفته

اما سوال اینجاست که چرا با تست کردن سایت ‎CEAC‎ هیچ کدوم از کیس نامبر های مابین ‎4500 ‎ (کارنتی های ماه ‎february ‎) و ‎4900 ‎ (کارنتی های ماه ‎march ‎ )به ‎Ready‎ تغییر نکرده اند و کماکان ‎At NVC‎ می باشند؟؟؟
کیس نامبر:**2016AS000057/رویت قبولی:5 May/ ارسال فرم: 10 May/کارنت شدن:February 8/تعداد افراد:۱ نفر/ نامه ی دوم:February 22
/تاریخ مصاحبه:April 14/ محل سفارت:YEREVAN/دریافت ویزا:18 April/دریافت گرین کارت:May 20/اولین ورود به آمریکا:19 April/مقصد:CA/
تشکر کنندگان: saeidfireboy67
(2016-02-22 ساعت 13:50)alfa_a_h نوشته:  سلام دوستان
ببخشید من قبلا پرسیده بودم که این ماه نامه دوم برای کیس ها تا ‎5800‎ می آید (یعنی احتمالا در یکی دو روز آینده)، که چندین نفر پاسخ داده بودن که بله این ماه نامه دوم تا کیس ‎5800‎ می آید و کیس ها تا ‎4900‎ را ماه قبل نامه دومشان قرار گرفته

اما سوال اینجاست که چرا با تست کردن سایت ‎CEAC‎ هیچ کدوم از کیس نامبر های مابین ‎4500 ‎ (کارنتی های ماه ‎february ‎) و ‎4900 ‎ (کارنتی های ماه ‎march ‎ )به ‎Ready‎ تغییر نکرده اند و کماکان ‎At NVC‎ می باشند؟؟؟
دوست عزیز برخی از دوستان ready شدن و برخی از دوستان از جمله خودم in transit هستیم
کیس نامبر:2016AS46xx << مصاحبه:31مارچ ابوظبی << وضعیت: برنده اصلی و دو نفر همراه ویزا یکضرب + یک همراه AP

اپدیتها: 3April , 22,26,28May , 8,11August و بالاخره 14August کلیر بعد از 137

تشکر کنندگان:
بر و بچ نامه دوم جایگزین شد.
......
ما شدیم 17 آپریل
شماره کیس: 51XX - تاریخ رویت قبولی: 7May2015 - کنسولگری: ابوظبی - تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر
ارسال فرمهای سری اول: 22May2015-  تاریخ کارنت شدن : 8Feb2016 - تاریخ مصاحبه:17APR2016 - آپدیتها: 19 , 21 آپریل و 6 ، 12 ژوین (تبدیل به Or)
تاریخ کلیرنس:.... - اولین سفر به آمریکا: Big GrinCool - وضعیت کیس ( ارشد عمران - شرکت خصوصی- معاف)
تشکر کنندگان: nimashariat ، matin.sh ، golia

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان