کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها
سلام
تاریخ مصاحبه من 12 آپریل تو ایروانه
اگه کسی مایله با هم بریم لطفا اطلاع بده
-شماره کیس: 54xx
-کنسولگری: ایروان
-ارسال فرم: June 05
تعداد افراد: یک نفر
کارنت شدن کیس: February
مصاحبه: April 12
وضعیت: Ap
دریافت ویزا:...
تشکر کنندگان: nimashariat
Big Grin
دوستان پیش بینی سیمون را برای ۲ تا ویزا بولتن بعدی میزارم توجه کنید جالبه
‎1.So that would mean that Nepal would again be limited to around 5750 to 5900. And Asia as a whole would increase to 6600 to 6800.‎
‎2.Longer term forecasts are less accurate of course. But to give a general idea or expectation (NOT precise numbers) we could assume pace will continue until Nepal and Iranian cases are exhausted. Density of cases for both Iran and Nepal max out in the 7000 to 7800 range.‎

‎So we can guess that Nepal will grow at around the same pace for June interviews as May, (so June will be around 6400 to 6600) and then hit the final max in July. That final max depends on the 7% limit.‎

‎For the Rest of Asia, Iran will probably be at or very close to its max case in for June interviews. That means June should be around 7500 to 7800. If quota were not an issue, Asia could theoretically move faster from that point onward since the density is so much lower. However, It is unclear whether KCC will limit the pace increase to hold the door open for Iranian AP cases as they did last year.‎
دوستان سیمون واسه ماه می این تخمین را زده....
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت  :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم  ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، marysa ، sara_ka ، golia
سلام و تبریک به دوستان منتظر ، مهاجرسرایی ، ویزا بولتن رو ‎coming soon‎ رفت. ‎خدا کنه کارنتیها را زیاد بزنن ‎، دوستان به نظرتون تا چه شماره ای را برای آپریل اعلام میکنن ؟ شما حدستون چیه واسه شماره ها‎....
شماره کیس: 2016AS7000
تاریخ رویت قبولی:9May2015
کنسولگری:Ankara تغییر به ایروان توسط ‎KCC‎
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول:13May2015
جمع هزینه واکسنها: هپاتیت 3 مرحله 27000 تومان+مننژیت 40000 تومان+ آنفلوانزا 30000 تومان+ یک نوبت دیفتری و کزاز و MMR دریافت شده+90000 درام هزینه معاینات پزشکی ارمنستان+660 دلار هزینه ویزا
کارنت شدن کیس:Aprill-12 تاریخ مصاحبه : June-7  ساعت 13:30  دریافت کلیرنس:اولین آپدیت June-8،June-9 ، August-19 ، 2-August دریافت ویزا:          ورود به آمریکا:            دریافت گرین کارت:            جمع تقریبی هزینه‌ها:
تشکر کنندگان: Siamak ، sara_ka ، marysa
نظر من روی 6800 می باشد به نظرم این سری حداقل 1000 تا فراخوان کنن
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
تشکر کنندگان: Siamak ، sara_ka ، marysa ، Hana2015 ، golia ، لطف اله
(2016-03-01 ساعت 18:10)Hana2015 نوشته:  سلام و تبریک به دوستان منتظر ، مهاجرسرایی ، ویزا بولتن رو ‎coming soon‎ رفت. ‎خدا کنه کارنتیها را زیاد بزنن ‎، دوستان به نظرتون تا چه شماره ای را برای آپریل اعلام میکنن ؟ شما حدستون چیه واسه شماره ها‎....

به نظر من با توجه به اینکه خیلی دارن کلیر کردن رو طول میدن (حدود 4ماه!!!!)اگه عدد زیاد کارنت کنن ممکنه مثل 2014 تعداد زیادی به مصاحبه برن و نتیجشون نیاد یا بیاد و ویزا کم بیاد.کلا امشب روی مود نا امیدی ام...
CASE NUM: 2016AS74##
روییت قبولی:8may
ارسال فرم ها:16may
کارنت:12April
مصاحبه: 21june
سفارت: Yerevan
نتیجه: خودم یکضرب،همسرم ap بخاطر سربازی نیروی هوایی ارتش ،هر دومون مهندس عمران و شاغل در شرکت مهندسین مشاور(خصوصی)
آپدیت ۲۱جون،۲۳جون(صدور ویزای خودم)،۲۰جولای بخاطر ایمیل،۷آگوست آپدیت دوخطی،۸آگوست or و اعلام کلیریی در سایت سفارت ارمنستان
کلیری همسرم:۸آگوست پس از تنها۴۷ روز در کمال ناباوری!صدور ویزا:22آگوست(پیکاپ با آژانس ایران-آنکارا که خیلی دقیق و بموقع پاس رو تحویلمون دادن.)
مقصد:کالیفرنیا-اورنج کانتی منزل اقوام Big Grin بعدش شاید هیوستون
...Golden year of lottery, I believe
تشکر کنندگان: Hana2015 ، لطف اله
(2016-03-02 ساعت 01:16)kone نوشته:  
(2016-03-01 ساعت 18:10)Hana2015 نوشته:  سلام و تبریک به دوستان منتظر ، مهاجرسرایی ، ویزا بولتن رو ‎coming soon‎ رفت. ‎خدا کنه کارنتیها را زیاد بزنن ‎، دوستان به نظرتون تا چه شماره ای را برای آپریل اعلام میکنن ؟ شما حدستون چیه واسه شماره ها‎....

به نظر من با توجه به اینکه خیلی دارن کلیر کردن رو طول میدن (حدود 4ماه!!!!)اگه عدد زیاد کارنت کنن ممکنه مثل 2014 تعداد زیادی به مصاحبه برن و نتیجشون نیاد یا بیاد و ویزا کم بیاد.کلا امشب روی مود نا امیدی ام...
خدا نکنه این شکلی باشه دوست خوبم ...اگه دقت کنید به ویزا بولتن 2014 ...140هزر تا برنده بود ...امسال 90 هر=زار تا ....پس اصلا ویزا کم نمیاددددددددددددد.......ناامید نباشیدددددددددددددد....نترسونید منا Big Grin
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت  :
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان: Hana2015 ، A2000 ، nimashariat ، K.ONE ، golia
تخمین من برا سه شنبه هفته آینده 6350 Shy Shy Shy Shy Shy Shy البته خدا کنه 6800 باشه ....البته حدس وگمان سیمون از 6600تا 6800 بوده.....توکل برخدا
**2016AS000 63
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان: sara_ka ، Hana2015 ، marysa ، saed.asefi
(2016-03-02 ساعت 10:30)لطف اله نوشته:  تخمین من برا سه شنبه هفته آینده 6350 Shy  Shy  Shy  Shy  Shy  Shy البته خدا کنه 6800 باشه ....البته حدس وگمان سیمون از 6600تا 6800 بوده.....توکل برخدا
البته ماه قبل هممون عدد پایین پیش بینی کردیم ولی سایمون درست گفته بود و زیاد کارنت کردن.امیدوارم این ماه هم پیش بینیش به حقیقت بپیونده و تا 6800 بره،فقط همین یه ماه،فقط.....
نتیجه: خودم یکضرب،همسرم ap بخاطر سربازی نیروی هوایی ارتش ،هر دومون مهندس عمران و شاغل در شرکت مهندسین مشاور(خصوصی)
آپدیت ۲۱جون،۲۳جون(صدور ویزای خودم)،۲۰جولای بخاطر ایمیل،۷آگوست آپدیت دوخطی،۸آگوست or و اعلام کلیریی در سایت سفارت ارمنستان
کلیری همسرم:۸آگوست پس از تنها۴۷ روز در کمال ناباوری!صدور ویزا:22آگوست(پیکاپ با آژانس ایران-آنکارا که خیلی دقیق و بموقع پاس رو تحویلمون دادن.)
تشکر کنندگان:
دوست عزیز ماه قبل سیمون تا چه عددی پیش بینی کرده بود؟
تشکر کنندگان:
(2016-03-03 ساعت 17:58)R@#@ نوشته:  دوست عزیز ماه قبل سیمون تا چه عددی  پیش بینی کرده بود؟
5500تا5600
تشکر کنندگان: R@#@
(2016-03-04 ساعت 18:41)sara_ka نوشته:  
(2016-03-03 ساعت 17:58)R@#@ نوشته:  دوست عزیز ماه قبل سیمون تا چه عددی  پیش بینی کرده بود؟
5500تا5600
ولی ایشاله این ماه حداقل 6800 بشه .......
تشکر کنندگان: USIMMIGRANT ، R@#@ ، sara_ka
Shy Shy Shy Shy Shy دوستان عزیز به نظرتون دوشنبه شماره ها اعلام میشه یا سه شنبه .......................من خیلی هیجان دارممممممممممممم....عاشقتم خدااااااااااااااااااااااااااا Rolleyes
**2016AS000 63
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان: Hana2015 ، nimashariat ، sara_ka ، A2000
سلام دوستان عزیز منتظر
فکر میکنم نزدیک 7000 اعلام کنند.باید مثبت اندیشید .همگی شاد وتندرست باشید
تشکر کنندگان: sara_ka ، USIMMIGRANT ، لطف اله
(2016-03-05 ساعت 11:09)لطف اله نوشته:  Shy  Shy  Shy  Shy  Shy دوستان عزیز به نظرتون دوشنبه شماره ها اعلام میشه یا سه شنبه .......................من خیلی هیجان دارممممممممممممم....عاشقتم خدااااااااااااااااااااااااااا Rolleyes
دوشنبه و سه شنبش هیچ فرقی برای شما نداره عزیز،شما حتما حتما حتما در لیست کارنتی های اعلام شونده خواهید بود،حالا ببین کی بهت گفتم Big Grin
تشکر کنندگان: لطف اله ، golia ، marysa
(2016-03-06 ساعت 16:29)kone نوشته:  
(2016-03-05 ساعت 11:09)لطف اله نوشته:  Shy  Shy  Shy  Shy  Shy دوستان عزیز به نظرتون دوشنبه شماره ها اعلام میشه یا سه شنبه .......................من خیلی هیجان دارممممممممممممم....عاشقتم خدااااااااااااااااااااااااااا Rolleyes
دوشنبه و سه شنبش هیچ فرقی برای شما نداره عزیز،شما حتما حتما حتما در لیست کارنتی های اعلام شونده خواهید بود،حالا ببین کی بهت گفتم Big Grin

خدا کنه دوست عزیز این شکلی که میگید باشه .............پس انشاله سه شنبه شب ......میبینیم Big Grin
**2016AS000 63
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان: K.ONE ، marysa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان