موضوعها: 0
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-03-10 ساعت 14:33)sepidar نوشته: (2016-03-10 ساعت 09:40)لطف اله نوشته: دوستان به همه بچه هایی که کارنت شدم تبریک میگم ...آرزوی ویزای تک ضرب برا همتون دارم...انشاله بقیه دوستان هم کارنت بشن وسالی خوب به همراه کلیری داشته باشیم.................منم کارنت شدمممممممممممممممممممممم
دوست عزیز
از راه دور براتون آرزوی موفقیت دارم
شاید امسال حضور شما باعث شده تا شماره های بالا نسبت به سالهای قبل سریعتر کارنت بشن .
برای شما و خونواده تون آرزوی یکضرب دارم .
مرسی دوست عزیز وگرامی........................براتون بهترین ها رای میخوام از خداوندددددددددد
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممکن هست منظور از دیر فرستادن فرمها رو کمی توضیح بدید لطفا؟ به عنوان مثال اگر تاریخ روئت 5می باشه و فرمها حدودأ 30 روز بعد ارسال شده باشه ممکنه جایگزینی نامه دوم به ماه بعد از کارنت شدن موکول بشه؟ با سپاس
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
ب نظرتون من ممکنه نامم نیاد یکم دیر فرستادم؟
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز و منتظر.اگه از زمان فرستادن فرمهاتون حدود ۵ ماه میگذره سر وقت نامه دوم جایگزین میشه.زمان لازم برای بررسی پرونده و مدارک بین ۳ تا ۵ ماه از زمان پر کردن فرم ۲۶۰ هست.پس خیلی نگران این موضوع نباشید.امیدوارم برای همتون خیر و شادی پیش رو باشه.عید همتون هم مبارک
شماره کیس 2016as16xx
تاریخ رویت قبولی: 14 جولای 2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :۳
ارسال فرمهای سری اول: ۱۷ جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه: ژانویه ۲۰۱۶
دریافت ویزا: یکضرب
ورود به آمریکا: می ۲۰۱۶ بوستون
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینهها: تا حالا ۳۰ میلیون ناقابل
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان منم با کیس نامبر *684 کارنت شدم و ظاهرا هر چی به به مهاجرت کردن نزدیک میشم استرس و نگرانیم بیشتر میشه.
امیدوارم همه چیز به خیر و خوبی انجام بشه همچنین برای شما ?
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-03-13 ساعت 01:13)sinar نوشته: ب نظرتون من ممکنه نامم نیاد یکم دیر فرستادم؟
نه دوست عزیز نامتون صد درصد میائ ماه قبل یکی از دوستان کارنت شدن باشماره 5100فرمشونا تیر ماه فرستادن نامشون هم بعد از اینکه کارنت شدن دوهفته بعدش اومد نگران نباشید من تضمین میکنم نامتون میاد
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-03-13 ساعت 01:13)sinar نوشته: ب نظرتون من ممکنه نامم نیاد یکم دیر فرستادم؟
سلام دوست عزيز
چرا نبايد نامه شما بياد الان بيشتر از ٨ ماه از فرستادن فرمتتون ميگذره و چون زمان پروسه فرم ٤ ماه ميباشد جاي هيچ نگراني نيست. واسه كسايي دير مياد كه موقع كارنت شدن هنوز چهار ماه از ارسال فرمشون نگذشته. موفق باشي.
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10
ارسال فرم: May 21
کارنت شدن: April 12
تعداد افراد: 1 نفر
نامه ی دوم: April 22
تاریخ مصاحبه: نیمه اول June
مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
رتبه:
56
1 تشکر در 0 ارسال
(2016-03-13 ساعت 22:38)K.ONE نوشته: (2016-03-12 ساعت 22:26)mehrdad6500 نوشته: ممکن هست منظور از دیر فرستادن فرمها رو کمی توضیح بدید لطفا؟ به عنوان مثال اگر تاریخ روئت 5می باشه و فرمها حدودأ 30 روز بعد ارسال شده باشه ممکنه جایگزینی نامه دوم به ماه بعد از کارنت شدن موکول بشه؟ با سپاس
به گفته ی دوستان از زمان فرستادن فرمها تا زمان کارنت شدنتون باید حدود5ماه فاصله باشه،در غیر اینصورت با اون سری کارنتی ها به مصاحبه نمیروید.30 روز اصلا دیر نبوده و مطمین باشید که شما سر زمان خودتون به مصاحبه خواهید رفت.
البته دوستان این رو در نظر داشته باشید که این 5 ماه رو کسی رسما اعلام نکرده و همه بر اساس فرضیات هستش. به نظر من 3 ماه زمان مناسب و منطقی هستش، کما این که دوست بنده فرمشون رو اوایل مهر ماه !!! ارسال کردند و دی ماه کارنت شدند و اسفند ماه هم به مصاحبه رفتند. خودشون اصلا فکر نمیکردند که همراه با بقیه ی کیس نامبرهای اعلام شده به مصاحبه برن ولی به موقع و همراه بقیه، نامه ی دومشون جایگزین شد و پروسه ی بررسی فرم ایشون 3 ماه بیشتر طول نکشید.
امیدوارم همگی جزو یک ضربی ها باشید.
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من يه سوال دارم بالاي فرمهاي ds-260يه تاريخ انقضا نوشته اون نشونده چيه؟ميتونه همون تاريخ اتمام بررسي kccباشه ما فرمها رو مي فرستاديم ولي اگوست انلاك كرديم به خاطر اضافه كردن اسم فرزندم اين ماه هم كارنت شدم نامه ما هم يعني بابقيه مياد ؟
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-03-15 ساعت 01:08)sara_ka نوشته: دوستان من يه سوال دارم بالاي فرمهاي ds-260يه تاريخ انقضا نوشته اون نشونده چيه؟ميتونه همون تاريخ اتمام بررسي kccباشه ما فرمها رو مي فرستاديم ولي اگوست انلاك كرديم به خاطر اضافه كردن اسم فرزندم اين ماه هم كارنت شدم نامه ما هم يعني بابقيه مياد ؟
سلام دوست عزيز،
بله با بقيه نامتون مياد، شما اگه پست هاي بالا را ميخوندين جوابتون را ميگرفتيد. موفق باشي.
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10
ارسال فرم: May 21
کارنت شدن: April 12
تعداد افراد: 1 نفر
نامه ی دوم: April 22
تاریخ مصاحبه: نیمه اول June
مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت: