کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها
سلام
از دوستان اگر كسي نامه دومش جايگزين شد لطفا اطلاع بديد

تشکر کنندگان:
(2016-03-23 ساعت 01:46)ariana80 نوشته:  واقعا جای تبریک داره به 2016 هایی ها که دو ماه در کل از 2015 جلوترن و این نوید بسیار خوبیه که تقریبا همه ایرانی ها باید بتونن بگیرن فکر کنم امسال کولاک باشه
ما سال پیش توی مرداد رفتیم مصاحبه با شماره 66xx و به همه تبریک میگم
من خودم از تحلیل کنندگان سال قبل بودم و اصلا باورم نمیشه که بیشتر از 8500 تا 9000 تا را کارنت کنن ولی امسال به نظر تخته گاز دارن میرن

سلام میتونم بپرسم که شما پارسال با وجود این فرصت کم کلیر شدین یا نه؟اخه ما هم شمارمون خیلی به مال شما نزدیکه میخوام یه براورد داشته باشم.
تشکر کنندگان:
ای خدا، پس چرا نامه های دوم نمیاد....؟!؟
تشکر کنندگان:
نظر شخصی من ، و تحلیل بنده این است که با توجه به شرایط نه چندان خوب در آنکارا شاید ، و شاید در حال برنامه ریزی هستند که تعداد کمتری را به این سفارت خانه بفرستندکه نیاز به برنامه ریزی بیشتری دارد  ، البته طبق روال باید تا فردا شب نامه ها جایگزین بشه  اما مدیران سایت در تلگرام  خبر از چند روز آینده دادند که به نظر درست می آید .
شماره کیس:2016AS6### سربازي س - شغل  دولتي
همسر : شغل دولتي  
تاریخ رویت قبولی:  may / 5 ( ٩٤/٠٢/١٥ )
کنسولگری:  آنکارا
تشکر کنندگان: siyasiya
(2016-03-23 ساعت 09:53)R@#@ نوشته:  
(2016-03-23 ساعت 01:46)ariana80 نوشته:  واقعا جای تبریک داره به 2016 هایی ها که دو ماه در کل از 2015 جلوترن و این نوید بسیار خوبیه که تقریبا همه ایرانی ها باید بتونن بگیرن فکر کنم امسال کولاک باشه
من خودم از تحلیل کنندگان سال قبل بودم و اصلا باورم نمیشه که بیشتر از 8500 تا 9000 تا را کارنت کنن ولی امسال به نظر تخته گاز دارن میرن

سلام میتونم بپرسم که شما پارسال با وجود این فرصت کم کلیر شدین یا نه؟اخه ما هم شمارمون خیلی به مال شما نزدیکه میخوام یه براورد داشته باشم.

بله ما کلیر شدیم ولی به نظرم خیلی خوش شانس بودیم
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، matin86

زيادم جاي خوشحالي نيس ، چون امكانش هست خيليا تو صف كليرنس بمونن، چون تا اندازه مورد نياز ويزا صادر بشه مثل ٢٠١٤ خيليا جا ميمونن. نرفتن به مصاحبه خيلي بهتر از منتظر نشستن واسه كليرنسه. بخاطر درگيريهاي امسال فيلترينگشونو بيشتر كردن كه كاملا افراد الك بشن. افراد بيشترو دعوت ميكنن كه توشون كم خطر ترو انتخاب كنن
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: copol ، پرسپولیس6 ، matin86
در ماههای قبل تقریبا همین روزها اعلام میشده، اما نمیدونم چرا این ماه اعلام نمیشه....
آخه بالاخره باید وقت دکتر بگیریم، بلیط هواپیما بگیریم، هتل رزرو کنیم...
تشکر کنندگان:
(2016-03-24 ساعت 03:40)babisondes نوشته:  

زيادم جاي خوشحالي نيس ، چون امكانش هست خيليا تو صف كليرنس بمونن، چون تا اندازه مورد نياز ويزا صادر بشه مثل ٢٠١٤ خيليا جا ميمونن. نرفتن به مصاحبه خيلي بهتر از منتظر نشستن واسه كليرنسه. بخاطر درگيريهاي امسال فيلترينگشونو بيشتر كردن كه كاملا افراد الك بشن. افراد بيشترو دعوت ميكنن كه توشون كم خطر ترو انتخاب كنن

واقعیتش اینه که من به لحاظ علمی و ریاضی و با توجه به تحلیلهای سال گذشته و ... گفتم که منطقا به لحاظ محاسباتی نباید بیشتر از 8500 اعلام کنند ولی به نظر میرسد که امسال موضوع را مدل دیگری دارند دنبال میکنند. امیدوارم که مانند سال 2014 نکنند. سال 2015 روش بسیار معقولتری را نسبت به 2014 در پیش گرفتند و اولین سال تجربه با سیستم جدید بود. خودم هم ته دلم به این روششون شک دارم ولی باید امیدوار بود که مجددا ایرانی ها رو نکشونن مصاحبه و بعد در کلیرنس بزارن. طبق محاسبات پارسال ما باید تا 8000 اعلام میکردن که خوب نکردن و برای اولین سال تجربه با سیستم جدید کمی محتاط رفتن ولی الان دارن به نظرم تاحدی بیمحابا میرن ولی انشالله گربه است
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان: tamana2016 ، matin86
(2016-03-24 ساعت 09:15)ariana80 نوشته:  
(2016-03-24 ساعت 03:40)babisondes نوشته:  

واقعیتش اینه که من به لحاظ علمی و ریاضی و با توجه به تحلیلهای سال گذشته و ... گفتم که منطقا به لحاظ محاسباتی نباید بیشتر از 8500 اعلام کنند ولی به نظر میرسد که امسال موضوع را مدل دیگری دارند دنبال میکنند. امیدوارم که مانند سال 2014 نکنند. سال 2015 روش بسیار معقولتری را نسبت به 2014 در پیش گرفتند و اولین سال تجربه با سیستم جدید بود. خودم هم ته دلم به این روششون شک دارم ولی باید امیدوار بود که مجددا ایرانی ها رو نکشونن مصاحبه و بعد در کلیرنس بزارن. طبق محاسبات پارسال ما باید تا 8000 اعلام میکردن که خوب نکردن و برای اولین سال تجربه با سیستم جدید کمی محتاط رفتن ولی الان دارن به نظرم تاحدی بیمحابا میرن ولی انشالله گربه است
سلام دوستان عزيزم
اصلا جاي نگراني نيست. من سايت سايمون را دنبال ميكنم و ايشون معتقدن كه امسال ويزا به مقدار بيشتر از نياز موجود است و دليلشون اينه كه امسال تعداد برنده هاي اروپا و اقيانوسيه نسبت به پارسال و سالهاي قبل خيلي كمتر بود و جالبتر اينه كه ماه قبل اين دو قاره تقريبا current all شدن. دقيقا عبارتي كه سيمون به كار برد اين بود: There are less EU SELECTEES, so there are actually more than enough visas. پس با اين توضيحات نبايد نگران تمام شدن ويزا در ماههاي آخر بود و نبايد امسال را با سال ٢٠١٤ مقايسه كرد. موفق باشيد
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10
ارسال فرم: May 21
کارنت شدن: April 12
تعداد افراد: 1 نفر
نامه ی دوم: April 22  
تاریخ مصاحبه: نیمه اول June
مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان: tamana2016 ، copol ، پرسپولیس6 ، matin86 ، K.ONE ، Amir.AA
سلام دوستان گرامی،
از نتایج AP خبر ندارید؟ویزای جدیدی اعلام نشده؟
تشکر کنندگان:
واقعا چرا نامه های دوم نمیاد پس؟
تشکر کنندگان:
(2016-03-24 ساعت 23:45)siyasiya نوشته:  واقعا چرا نامه های دوم نمیاد پس؟
سلام
دوست عزیز نگران نباشید میاد
ماه قبلی نزدیک به 14 روز طول کشید که نامه ها اومد
کیس نامبر:2016AS46xx << مصاحبه:31مارچ ابوظبی << وضعیت: برنده اصلی و دو نفر همراه ویزا یکضرب + یک همراه AP

اپدیتها: 3April , 22,26,28May , 8,11August و بالاخره 14August کلیر بعد از 137

تشکر کنندگان:
(2016-03-25 ساعت 01:18)matin.sh نوشته:  
سلام
دوست عزیز نگران نباشید میاد
ماه قبلی نزدیک به 14 روز طول کشید که نامه ها اومد

میدونی دوست عزیز، الان از 14 روز هم گذشته، اما هنوز هیچ خبری نیست
تشکر کنندگان: R@#@

سلام دوست عزيزم
مگه شما نميدونين كه بين ١٠ تا ١٥ روز نامه مياد. خب تا ١٥ روز صبر كنيد اگه نيومد بعدا شاكي بشين. امشب يا فردا شب مياد.
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10
ارسال فرم: May 21
کارنت شدن: April 12
تعداد افراد: 1 نفر
نامه ی دوم: April 22  
تاریخ مصاحبه: نیمه اول June
مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان: siyasiya ، ehsan TT
(2016-03-25 ساعت 12:43)USIMMIGRANT نوشته:  

سلام دوست عزيزم
مگه شما نميدونين كه بين ١٠ تا ١٥ روز نامه مياد. خب تا ١٥ روز صبر كنيد اگه نيومد بعدا شاكي بشين. امشب يا فردا شب مياد.

سلام
داوودجان از 9 مارچ که ویزابولتن اعلام شد تا الان 16 روز گذشته. در ضمن فردا شب که میشه شنبه صبح به وقت امریکا و تعطیل هستش. منم امیدوارم نامه های دوم نهایتا تا 3 شنبه شب بیاد که میشه 20 روز انتظار. حق میدم به دوستان، آخه اونایی که مصاحبشون اوایل may بیفته، فقط یک ماه برای تمام کارها فرصت دارند. باور کن تا تکلیف تاریخ دقیق مصاحبه و سفارت مورد مصاحبه مشخص نشه، هیچ کار خاصی نمیشه کرد و فقط باید منتظر موند، که خب یه مقدار سخته. امیدوارم زودتر تکلیف همه ی دوستان منتظر مشخص بشه. از دوستان 2015 که در این تاپیک به دوستانشون ابراز لطف کردن و به ما سر میزنن هم ممنونم. امیدوارم شما و تمام دوستان بالای 7000 هم بتونین با خیال راحت ویزاتون رو بگیرین و بهار پیش رو، آغاز فصل تازه ای تووی زندگی هممون باشه. آمین
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، USIMMIGRANT ، ehsan TT

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان