کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها
(2016-03-25 ساعت 14:45)Amir.AA نوشته:  
(2016-03-25 ساعت 12:43)USIMMIGRANT نوشته:  
(2016-03-24 ساعت 23:45)siyasiya نوشته:  واقعا چرا نامه های دوم نمیاد پس؟

سلام دوست عزيزم
مگه شما نميدونين كه بين ١٠ تا ١٥ روز نامه مياد. خب تا ١٥ روز صبر كنيد اگه نيومد بعدا شاكي بشين. امشب يا فردا شب مياد.

سلام
داوودجان از 9 مارچ که ویزابولتن اعلام شد تا الان 16 روز گذشته. در ضمن فردا شب که میشه شنبه صبح به وقت آمریکا و تعطیل هستش. منم امیدوارم نامه های دوم نهایتا تا 3 شنبه شب بیاد که میشه 20 روز انتظار. حق میدم به دوستان، آخه اونایی که مصاحبشون اوایل may بیفته، فقط یک ماه برای تمام کارها فرصت دارند. باور کن تا تکلیف تاریخ دقیق مصاحبه و سفارت مورد مصاحبه مشخص نشه، هیچ کار خاصی نمیشه کرد و فقط باید منتظر موند، که خب یه مقدار سخته. امیدوارم زودتر تکلیف همه ی دوستان منتظر مشخص بشه. از دوستان 2015 که در این تاپیک به دوستانشون ابراز لطف کردن و به ما سر میزنن هم ممنونم. امیدوارم شما و تمام دوستان بالای 7000 هم بتونین با خیال راحت ویزاتون رو بگیرین و بهار پیش رو، آغاز فصل تازه ای تووی زندگی هممون باشه. آمین

امیر جان الان جمعه صبحه واشنگتن نگران نباش شاید امروز بیاد
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
تشکر کنندگان: پرسپولیس6
(2016-03-25 ساعت 15:10)sinar نوشته:  امیر جان الان جمعه صبحه واشنگتن نگران نباش شاید امروز بیاد

آره امشب میشه جمعه صبح اون ها و آخرین روز کاریشون، ولی فردا شب به وقت ما، تعطیلیه اون هاست. اگر امشب نامه ها نیاد باید تا دوشنبه شب منتظر بود. من زیاد نگران نیستم، کار زیادی هم برای انجام دادن ندارم ولی بازم هر چقدر زودتر بیاد و تکلیف همه معلوم بشه بهتره. بازم هر چی خواست خداست.
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
تشکر کنندگان: nimashariat ، پرسپولیس6 ، ehsan TT
دوستان چرا نامه هاي دوم نمي ياد ؟ممكنه امشبم اعلام نشه!
تشکر کنندگان:
(2016-03-25 ساعت 15:10)sinar نوشته:  
(2016-03-25 ساعت 14:45)Amir.AA نوشته:  
(2016-03-25 ساعت 12:43)USIMMIGRANT نوشته:  سلام دوست عزيزم
مگه شما نميدونين كه بين ١٠ تا ١٥ روز نامه مياد. خب تا ١٥ روز صبر كنيد اگه نيومد بعدا شاكي بشين. امشب يا فردا شب مياد.

سلام
داوودجان از 9 مارچ که ویزابولتن اعلام شد تا الان 16 روز گذشته. در ضمن فردا شب که میشه شنبه صبح به وقت آمریکا و تعطیل هستش. منم امیدوارم نامه های دوم نهایتا تا 3 شنبه شب بیاد که میشه 20 روز انتظار. حق میدم به دوستان، آخه اونایی که مصاحبشون اوایل may بیفته، فقط یک ماه برای تمام کارها فرصت دارند. باور کن تا تکلیف تاریخ دقیق مصاحبه و سفارت مورد مصاحبه مشخص نشه، هیچ کار خاصی نمیشه کرد و فقط باید منتظر موند، که خب یه مقدار سخته. امیدوارم زودتر تکلیف همه ی دوستان منتظر مشخص بشه. از دوستان 2015 که در این تاپیک به دوستانشون ابراز لطف کردن و به ما سر میزنن هم ممنونم. امیدوارم شما و تمام دوستان بالای 7000 هم بتونین با خیال راحت ویزاتون رو بگیرین و بهار پیش رو، آغاز فصل تازه ای تووی زندگی هممون باشه. آمین

امیر جان الان جمعه صبحه واشنگتن نگران نباش شاید امروز بیاد

ممنون دوست عزيزم، شما هم موفق باشيد.هنوز چند ساعت ديگه تا پايان كار اداري آمريكا فرصت هست، فكر كنم امشب نامه ها مياد.
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10
ارسال فرم: May 21
کارنت شدن: April 12
تعداد افراد: 1 نفر
نامه ی دوم: April 22  
تاریخ مصاحبه: نیمه اول June
مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، Amir.AA
من که دیگه خسته شدم اینقدر سایت رو برای نامه دوم چک کردم...
نمیدونم چرا جایگزین نمیشه
(2016-03-25 ساعت 22:37)siyasiya نوشته:  من که دیگه خسته شدم اینقدر سایت رو برای نامه دوم چک کردم...
نمیدونم چرا جایگزین نمیشه
دوست عزیز
همیشه دلگرم و امیدوار باشید .
هنوز وقت هست .
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: USIMMIGRANT ، nimashariat ، tamana2016
نامه دوم اومد
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
تشکر کنندگان: Amir.AA ، پرسپولیس6 ، matin.sh ، Moody
نامه دوم من هم امده ،سفارت هم از انكارا به ابوظبي تغيير كرده

تشکر کنندگان: USIMMIGRANT ، پرسپولیس6
مال ما هم اومد و عجيبه براي روز يك شنبه به ما وقت مصاحبه دادند كسي ميتونه بگه چرا مگه تعطيل نيستن ؟ سفارت هم ابو ظبي شده
شماره کیس:2016AS6### سربازي س - شغل  دولتي
همسر : شغل دولتي  
تاریخ رویت قبولی:  may / 5 ( ٩٤/٠٢/١٥ )
کنسولگری:  آنکارا
تشکر کنندگان: Moody ، پرسپولیس6
(2016-03-26 ساعت 01:39)عسول نوشته:  مال ما هم اومد و عجيبه براي روز يك شنبه به ما وقت مصاحبه دادند كسي ميتونه بگه چرا مگه تعطيل نيستن ؟ سفارت هم ابو ظبي شده

سفارت روزهای جمعه و شنبه تعطیله
تشکر کنندگان: عسول ، پرسپولیس6
تبریک به کسانی که ناممشون اومد.....برا منم سفارت را عوض کردن آنکارا به ابوظبی....به فال نیک میگیریم Shy
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت  :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم  ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
تبریک به همه دوستان برای نامه های دوم
برای من که آنکار بود و تغییر هم نکرد... خدا کنه توی آنکارا بمب گذاری نشه باز Smile
تشکر کنندگان: لطف اله ، پرسپولیس6
(2016-03-26 ساعت 09:21)لطف اله نوشته:  تبریک به کسانی که ناممشون اومد.....برا منم سفارت را عوض کردن آنکارا به ابوظبی....به فال نیک میگیریم Shy

تبريك به همه دوستان، شما هفته چندم افتاديد؟
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10
ارسال فرم: May 21
کارنت شدن: April 12
تعداد افراد: 1 نفر
نامه ی دوم: April 22  
تاریخ مصاحبه: نیمه اول June
مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان: K.ONE
(2016-03-26 ساعت 09:33)siyasiya نوشته:  تبریک به همه دوستان برای نامه های دوم
برای من که آنکار بود و تغییر هم نکرد... خدا کنه توی آنکارا بمب گذاری نشه باز Smile

منم تو انکارا افتادم. هر چی خدا بخواد همون می شه. راضیم به رضای خدا. بقیش مهم نیست.
تشکر کنندگان:
usimmigrant عزیز،نگران نباشید چون شما فرمتون رو زود فرستادید قطعا در نیمه ی اول ژوئن به مصاحبه خواهید رفت.البته اگر این ماه هم پیش بینی سایمون مانند ماه قبل درست در بیاد و تا 7600-7800 کارنت کنند قطعا با هم در نیمه ی اول june به مصاحبه میرویم..پناه بر خدا
CASE NUM: 2016AS74##
روییت قبولی:8may
ارسال فرم ها:16may
کارنت:12April
مصاحبه: 21june
سفارت: Yerevan
نتیجه: خودم یکضرب،همسرم ap بخاطر سربازی نیروی هوایی ارتش ،هر دومون مهندس عمران و شاغل در شرکت مهندسین مشاور(خصوصی)
آپدیت ۲۱جون،۲۳جون(صدور ویزای خودم)،۲۰جولای بخاطر ایمیل،۷آگوست آپدیت دوخطی،۸آگوست or و اعلام کلیریی در سایت سفارت ارمنستان
کلیری همسرم:۸آگوست پس از تنها۴۷ روز در کمال ناباوری!صدور ویزا:22آگوست(پیکاپ با آژانس ایران-آنکارا که خیلی دقیق و بموقع پاس رو تحویلمون دادن.)
مقصد:کالیفرنیا-اورنج کانتی منزل اقوام Big Grin بعدش شاید هیوستون
...Golden year of lottery, I believe
تشکر کنندگان: tamana2016

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان