کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها
سلام به شما

اینم لینک ویزا بولتن این ماه

http://travel.state.gov/content/visas/en...-۲۰۱۵.html
[/quote]
بعد اینکه این لینک باز شد، کجا نوشته شده؟ ؟ چی و باید بزنیم که نشون بده؟
[/quote]

قسمت پایین چهارمین جدول رو ببینید تعداد کارنتی آسیا رو نوشته
موفق باشید
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: لطف اله ، j.modarres
(2015-08-13 ساعت 00:43)Siamak.k نوشته:  سلام به شما

[/quote]

موفق باشید
[/quote]
تشکر. واسه بنده صفحه باز میشه. اما نوشته page not found
نمیدونم چرا.. میشه لطفاً لاتین متن و ابتدا شو بنویسید
کیس:***2016as2- رویت قبولی: 12may - کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی - تعداد افراد: 1- ارسال فرم: 26 may- کارنت شدن :12 آگوست- نامه دوم:30 سپتامبر - مصاحبه: 2 نوامبر - وضعیت:AP سربازی س.پ - آپدیت: 4 نوامبرسایت سفارت. 9 دسامبر ceac - دریافت ویزا نزدیک به پنج ماه طول کشید..ورود به امریکا : :  24 April
تشکر کنندگان: j.modarres
(2015-08-13 ساعت 00:48)yassin30 نوشته:  
(2015-08-13 ساعت 00:43)Siamak.k نوشته:  سلام به شما

موفق باشید
[/quote]
تشکر. واسه بنده صفحه باز میشه. اما نوشته page not found
نمیدونم چرا.. میشه لطفاً لاتین متن و ابتدا شو بنویسید
[/quote]

دوست عزیز اگر برای اولین بار سایت ویزا بولتن رو چک میکنید نباید هم توقع زیادی داشته باشید.
این هم متن لاتین:
C. THE DIVERSITY (DV) IMMIGRANT CATEGORY RANK CUT-OFFS
WHICH WILL APPLY IN OCTOBER

ASIA: ۲,800

Except
Nepal: ۲,400
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
تشکر کنندگان: j.modarres ، ehsan TT ، Neda Gh
(2015-08-13 ساعت 00:16)aminoooo نوشته:  سلام دوستان ، شما از کدوم سایت نگاه میکنید؟
من از ویزا بولتن نگاه می کنم کارنت ۲۰۱۶ رو نمی بینم.
میشه راهنمایی کنید ما هم ببینیم.ممنون.

با سلام
از لینک زیر:
Visa Bulletin
وقتی وارد سایت شدید، زیر نوشته Upcoming Visa Bulletin بزرگ نوشته September 2015 که اگه روش کلیک کنید صفحه ای باز میشه که شامل چند تا جدوله. برید پایین جدول چهارمو چک کنین. واسه آسیا زده 2800. البته اگه کیستون بالا تر از 2800 هست، هر چند وقت یک بار باید همون Upcoming Visa Bulletin رو چک کنین و منتظر اعلام کیس های بعدی باشین.
موفق باشید
تشکر کنندگان: alitab ، لطف اله ، aminoooo ، masiharezoo ، lighthouse ، j.modarres
(2015-08-12 ساعت 21:50)babisondes نوشته:  در کل هیچ برنامه خاصی بابت دعوت شدن به مصاحبه نیست، من فرم هارو ۱۸ جون فرستادم و ۲ جولای دعوت شدم در صورتی که که یکی از دوستان با اختلاف ۲ رقم بیشتر از ما که فرمهارو زودتر فرستاده بودن هم ۲ جولای بود. فقط باید منتظر نامه دوم بود .

بابی جان با عرض معذرت با حرف شما مخالفم.
این اتفاق به این خاطر افتاد که کیس نامبر شما بالا بود.از ارسال فرم تا زمان کارنت شدن حداقل 5 ماه فرصت نیازه که اگر کمتر از این مدت باشه قطعآ نامه دوم با تاخیر بدست شما میرسه.
اگر کیس نامبرت زیر 2500 بود اونوقت میدیدی که حداقل 3 ماه بعداز اون دوستتون نامه دوم دریافت میکردی
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: A_A ، chakavakl ، لطف اله ، Siamak ، Rira_1982 ، babisondes ، Amir.AA ، j.modarres
سلام
من اگر درست متوجه شده باشم تا شماره ۲۸۰۰ است برای اسیا .
یک سوال حالا تاریخ مرحله بعدی ( نامه دوم) برای مصاحبه کی میتواند باشما ؟
دوستان میشه شماره کیس ماها هم که 6000 خوردی هست چون فرممونا زود ارسال کردیم اکتبر بریم مصاحبه ...یا باید حتما شمارمون اعلام بشه
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت  :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم  ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
(2015-08-13 ساعت 09:49)لطف اله نوشته:  دوستان میشه شماره کیس ماها هم که 6000 خوردی هست چون فرممونا زود ارسال کردیم اکتبر بریم مصاحبه ...یا باید حتما شمارمون اعلام بشه

نه شما بايد منتظر بمونين تا كيس نامبرتون كارنت بشه قبل اون نامه دوم براتون نمياد
شماره کیس:AS201600005xxx / تاریخ رویت قبولی: 15 می / کنسولگری: ابوظبی / تعداد افراد منظور در کیس :2 / ارسال فرمهای سری اول:  2 جون /کارنت شدن کیس:9 فوریه / مصاحبه:13 آپریل / دریافت کلیرنس:13 آپریل/آپدیت ها: 19 و 21 و 22 آپریل، 29 جولای (آپدیت ایمیل)، 5 آگوست کیس اصلی، 7 آگوست OR شدن کیس اصلی و بروزرسانی در سایت سفارت 9 آگوست دو خطي همراه، ١٠ آگوست or شدن همراه/ دریافت ویزا:١٦ آگوست (٢٨ مرداد)/ ورود به آمریکا: ٩ دسامبر(١٩ آذر) / دریافت گرین کارت: همسرم ١٣ ژانويه خودم در انتظار

سفرت بخیر اما تو دوستی خدارا / چو از این کویر وحشت بسلامتی گذشتی / به شکوفه ها به باران / برسان سلام مارا
تشکر کنندگان: لطف اله ، Siamak ، m.ghoreishi ، j.modarres
(2015-08-13 ساعت 08:56)sepehr007 نوشته:  سلام
من اگر درست متوجه شده باشم تا شماره ۲۸۰۰ است برای اسیا .
یک سوال حالا تاریخ مرحله بعدی ( نامه دوم) برای مصاحبه کی میتواند باشما ؟

پست های قبلی رو بخونید
از سه رو تا یکماه طول میکشه تا نامه دوم جایگزین بشه.
شما هر روز یا یکروز در میون چک کنید
موفق باشید
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: sepehr007 ، j.modarres
جناب آقای قریشی و دیگر دوستان باتجربه ...ایا امکانش هست که زمان مصاحبه های امسال نسبت به 2015 حداقل یک ماه جلوتر میشه? با توجه به اینکه امسال قبولی اسیا کمتر از 2015 هست..ممنون
CN:2016AS48XX
ارسال فرم اولیه: 25 MAY
کارنت:ژاتویه
مصاحبه:هفته اخر مارچ ایروان
نتیجه : ای پی
اپ دیت: روز مصاحبه و 5 اپریل
(2015-08-12 ساعت 19:59)behiad نوشته:  
(2015-08-12 ساعت 18:50)ben123 نوشته:  سلام دوستان
خب ظاهرا من اولین نفریم که بهتون اعلام میکنم که گروه اول ۲۰۱۶ کارنت شدند. دوستانی که کیس نامبرشون زیر 2800 هست از امروز سایت http://www.dvlottery.state.gov یعنی همون سایتی که نامۀ قبولیتون رو دیدید رو چک کنید. ظرف یک هفته تا ۱ ماه آینده نامۀ دوم جایگزین نامۀ اول میشه و در اون نامه مکان و زمان مصاحبه بهتون اعلام میشه. دوستانی که کیس نامبرشون زیر 2800 هست از امروز برین دنبال ترجمه و جمع آوری مدارکتون و خودتونو واسه روز مصاحبه که حدود دو ماه آینده خواهد بود آماده کنین.
تاریخ مصاحبه مهر به بعد خواهد بود نه؟؟

مصاحبۀ گروه اول احتمالا اواسط مهر خواهد بود.
شماره کیس: ‎ 2016AS52xx■ تاریخ رویت قبولی: ‎9 May ■ کنسولگری: ‎تغییر از آنکارا به ابوظبی‎ ■ تعداد افراد: 2 نفر
ارسال فرمهای260: 15 May‎ ■ کارنت شدن: 9 Feb‎ ■ نامۀ دوم: 22 Feb‎ ■ مصاحبه: 5 April ■ نتیجه: AP
خدمت س پ ا ه ، شغل خصوصی ، ازدواج بعد از قبولی و قبل از ارسال فرم 260
آپدیتها: 17 آپریل، 19 آپریل، 21 آپریل، 3 آگوست آپدیت طلایی و دوخطی از آمریکا، 4 آگوست ساعت 12 ظهر آپدیت از سفارت و or
4 آگوست ساعت 6 عصر به لطف خدا دریافت ایمیل کلیری بعد از 4 ماه.
(2015-08-12 ساعت 19:17)Rira_1982 نوشته:  سلام
دوستان ميشه لطفاً لينك ويزا بولتن ٢٠١٦ رو بذاريد تو اين تاپيك؟
من هرچي سرچ ميكنم بولتن ٢٠١٥ مياد
ممنون

دوست عزیز هنوز در سایت بولتن ویزا که آدرسش این هست
http://travel.state.gov/content/visas/en...letin.html
بولتن 2016 باز نشده ولی با توجه به اینکه در بولتن هر ماه در قسمت:
C. THE DIVERSITY (DV) IMMIGRANT CATEGORY RANK CUT-OFFS
WHICH WILL APPLY IN OCTOBER
کات آف ماه آینده هم اعلام میشه بنابرین شما هر ماه با دیدن قسمت C میتونین ماه بعد رو هم ببینین و همیشه 1 ماه جلوترین.
نکتۀ دیگه اینکه همونطور که میبینین روی هر تب نوشته شده Fiscal Year یعنی سال مالی که اینجا از ابتدای اکتبر هست تا انتهای سپتامبر. بنابرین ماه آینده تب Fiscal Year 2016 اضافه خواهد شد و کارنتی های اکتبر نوامبر و دسامبر 2015 هچنان در این سال خواهد بود.
شماره کیس: ‎ 2016AS52xx■ تاریخ رویت قبولی: ‎9 May ■ کنسولگری: ‎تغییر از آنکارا به ابوظبی‎ ■ تعداد افراد: 2 نفر
ارسال فرمهای260: 15 May‎ ■ کارنت شدن: 9 Feb‎ ■ نامۀ دوم: 22 Feb‎ ■ مصاحبه: 5 April ■ نتیجه: AP
آپدیتها: 17 آپریل، 19 آپریل، 21 آپریل، 3 آگوست آپدیت طلایی و دوخطی از آمریکا، 4 آگوست ساعت 12 ظهر آپدیت از سفارت و or
تشکر کنندگان: Rira_1982 ، j.modarres
(2015-08-12 ساعت 22:34)Mey30 نوشته:  اینکه 300 تا نسبت به پارسال بیشتر اعلام کردن فرقش برا منی که که پنج هزارم چیه؟

فرقش اینه که (در حالت خوشبینانه) احتمال داره مثلا کسی که کیس نامبرش 5000 هست امسال نسبت به همین شماره در پارسال 1 ماه زودتر کارنت بشه و به مصاحبه بره.

البته اینا همه احتماله ولی کلا از مجموع چند آیتم میشه نتیجه های مثبت برای امسال گرفت:
1. امسال بر خلاف 2014 و 2015 که 125 هزار نفر نامه قبولی براشون فرستاده شد تنها 84000 نفر این نامه رو گرفتن ولی ازون طرف در جدول ظرفیت پذیرش کشور به کشور، تعداد پذیرش برای ما تفاوت چندانی نسبت به پارسال نکرده
2. گروه اول کارنت شده تعدادشون بیشتره و فشار رو ماههای اول منتقل شده به جای ماههای آخر
3. عملکرد KCC در سال گذشته نشون داد که اونا دارن هر سال از تجارب سال گذشتشون درس میگیرن و وضعیت رو بهبود میدن (همونطور که سارا گرو هم به این موضوع اشاره کرد) اونا هم نمیخوان اتفاق سال گذشته تکرار بشه و یه عده زیادی که نامۀ قبولی گرفتن حتی کارنت نشن.
بنابرین به نظر من این که امسال سال دومی هست که سیستم داره به شیوۀ پر کردن الکتونیکی 260 و ... کار میکنه هم میتونه برای 2016 سال خوبی باشه.
من هم امیدوارم
تشکر کنندگان: ALIREZA_DEN ، Siamak ، hadir ، matin86 ، ho_tasha ، لطف اله ، Mey30 ، j.modarres
(2015-08-12 ساعت 23:30)kian_parsi نوشته:  سلام اون نامه دوم که میگین جایگزین میشه را بهمون ایمیلم میکنن یا هر روز باید اون سایتا چک کنیم؟
به نظرتون با کیس 2000 28 می دیر نبوده برا ارسال فرم؟
ممنون

ایمیلتونم چک کنین. اول ایمیل ارسال میشه.
نه در کل چون 2000 کیس نامبر بالایی نیست 28 می خوب بوده برا ارسالش.
تشکر کنندگان: Siamak ، m.ghoreishi ، j.modarres
(2015-08-13 ساعت 09:49)لطف اله نوشته:  دوستان میشه شماره کیس ماها هم که 6000 خوردی هست چون فرممونا زود ارسال کردیم اکتبر بریم مصاحبه ...یا باید حتما شمارمون اعلام بشه

خیر این که فرمتونو زود ارسال کردین باعث میشه در ماه خودتون که کارنت میشین خیلی زود نامۀ دومتون رو دریافت کنین ولی ماه کارنت شدنتون طبق برنامه ریزی KCC پیش خواهد رفت.

دوستان با کیس نامبر بالا:
خوااااااااهشا برین دنبال تقویت زبانتون.
این پروسه چه هر روز جوش بزنین و حرص بخورین چه نزنین خودش پیش میره پس به فکر زبانتون باشین که بسسسسسیار مساله مهمی بعد از مهاجرت خواهد بود. این یک سال فرصت خوبیه که تمام هم و غمتون روی زبان باشه که چه برین و چه نرین چیزی رو از دست ندادین و زبانتون خوب شده.
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، Amir.AA ، ho_tasha ، لطف اله ، j.modarres

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان