موضوعها: 0
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-13 ساعت 17:28)sazami نوشته: (2015-08-13 ساعت 16:42)marsini نوشته: سلام به همه دوستان خوب و تشکر از همگی.خیلی استرس دارم کیس نامبرم 911هست فکر میکنین کی بشه زمان مصاحبه من؟
سلام ، همونطور که دوستان گفتن احتمال زیاد در اواسط مهرماه انشالا نامه دوم که بیاد دقیق مشخص میشه ، استرس برای چی؟ همه چیز مشخص و روشن و کارایی که باید بکنی و مدارکی که میخوای همه معلومه، تاپیک ۲۰۱۵ و سفرنامه ها رو بخون بجای افکار منفی و فکر بی خود کردن نگران هم نباش بجای استرس گرفتن که هیچ سودی برات نداره هم از زمان استفاده کن، الان این سوالی که پرسیدی رو اگه یک صفحه قبل رو میخوندی جواب میگرفتی، میدونی چرا نخوندی؟ چون استرست تمرکزت رو بهم زده و اجازه نمیده در آرامش فکر کنی پس این استرس برات هیچ سودی نداره که هیچ جلوی انجام کارات و درست فکر کردن و تمرکز کردن رو میگیره این زمانی که داری اگه درست استفاده کنی باور کن وقت اضافه هم کلی میاری ، پاشو خواهر یا برادر گلم! پاشو همین الان که این پست رو دیدی یک ورق سفید و یک خودکار بیار کارهایی که باید بکنی رو توش بنویس و برنامه ریزی کن و از شنبه ایشالا بدون تنبلی و استرس شروع کن با انرژی و جلوی لیست کارهات هم که انجام میشه تیک بزن ، خیلی وقت داری تقریبا دو ماه... خیلی زیاده اگه از هر روزش استفاده کنی خیلی...هر سال کلی آدم این راه رو میرن و رفتن پس تو هم میتونی ، هرجا هم گیر کنی توی همین مهاجرسرا جوابت هست نباشه هم در جاش سوال میکنی و با همفکری بقیه یک راه حل پیدا میکنی پس نگران نباش ایشالا که موفق باشی
اواسط مهر نه، تا اواسط شهریور نامها میاد که از اواسط مهر مصاحبها شروع میشه، من بارها هم گفتم بازم میگم مصاحبه یعنی تحویل مدارک در سفارت، چیز خاصی و کار خاصی نیس که شما ها از عهدش بر نیاین، بعد که رفتین و به راحتی این برنامه پی بردین به حرف من میرسین. دوستانی که ابوظبی بود مصاحبشون کمک خواستن پیغام بدن در خدمتم.
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-13 ساعت 20:22)رضا66 نوشته: سلام خسته نباشید من شماره کیس زیر2800 هست وفرم ds260 پر کردم شماره کارنت گرفتم ولی به ایمیل تایید نیومد الان برام ایمل از kcc نیومده که کارنت شدم الن چیکار کنم لطفا یکی از دوستان راهنمایی کنید
نامه ی دوم جایگزین نامه اول میشه تا چند روز دیگه. خونسرد باش
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه های 2016 بالاخره کارنتی ها اعلام شد!!
ماه اول تا شماره 2800
دوستان سری اول انشالا که موفق باشید.
کیس: 2016as6411 ، رویت قبولی : 7 may ،ارسال فرمها: 20 may، سربازی: معاف . سفارت خونه: ابوظبی , نامه دوم: 26 march ،مصاحبه:18 may ویزا: یکضرب , ورود به آمریکا: 7 june
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-13 ساعت 20:22)رضا66 نوشته: سلام خسته نباشید من شماره کیس زیر2800 هست وفرم ds260 پر کردم شماره کارنت گرفتم ولی به ایمیل تایید نیومد الان برام ایمل از kcc نیومده که کارنت شدم الن چیکار کنم لطفا یکی از دوستان راهنمایی کنید
اگه در انتهای فرم 260 که پرکردی امضا کردی و کانفرمیشن اومد و به صفحۀ آخر رسیدی نباید مشکلی باشه و احتمالا درست بوده. اسپم و جاهای دیگۀ ایمیلتو هم چک کن شاید اونجا باشه. ایمیل و نامۀ دوم هنوز زوده. از 3 یا 4 روز آینده شروع میشه تا 3 هفته بعدش پس نگران نباش. بستگی به کیس نامبرت هم داره که 1 باشه یا 2799! مدارکتو آماده کن و ترجمه ها و هزینۀ سفر و سفرنامۀ ها رو بخون که آماده باشی.
شماره کیس: 2016AS52xx■ تاریخ رویت قبولی: 9 May ■ کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی ■ تعداد افراد: 2 نفر
ارسال فرمهای260: 15 May ■ کارنت شدن: 9 Feb ■ نامۀ دوم: 22 Feb ■ مصاحبه: 5 April ■ نتیجه: AP
خدمت س پ ا ه ، شغل خصوصی ، ازدواج بعد از قبولی و قبل از ارسال فرم 260
آپدیتها: 17 آپریل، 19 آپریل، 21 آپریل، 3 آگوست آپدیت طلایی و دوخطی از آمریکا، 4 آگوست ساعت 12 ظهر آپدیت از سفارت و or
4 آگوست ساعت 6 عصر به لطف خدا دریافت ایمیل کلیری بعد از 4 ماه.
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-14 ساعت 02:28)marsini نوشته: (2015-08-14 ساعت 02:25)marsini نوشته: (2015-08-13 ساعت 17:28)sazami نوشته: (2015-08-13 ساعت 16:42)marsini نوشته: سلام به همه دوستان خوب و تشکر از همگی.خیلی استرس دارم کیس نامبرم 911هست فکر میکنین کی بشه زمان مصاحبه من؟
سلام ، همونطور که دوستان گفتن احتمال زیاد در اواسط مهرماه انشالا نامه دوم که بیاد دقیق مشخص میشه ، استرس برای چی؟ همه چیز مشخص و روشن و کارایی که باید بکنی و مدارکی که میخوای همه معلومه، تاپیک ۲۰۱۵ و سفرنامه ها رو بخون بجای افکار منفی و فکر بی خود کردن نگران هم نباش بجای استرس گرفتن که هیچ سودی برات نداره هم از زمان استفاده کن، الان این سوالی که پرسیدی رو اگه یک صفحه قبل رو میخوندی جواب میگرفتی، میدونی چرا نخوندی؟ چون استرست تمرکزت رو بهم زده و اجازه نمیده در آرامش فکر کنی پس این استرس برات هیچ سودی نداره که هیچ جلوی انجام کارات و درست فکر کردن و تمرکز کردن رو میگیره این زمانی که داری اگه درست استفاده کنی باور کن وقت اضافه هم کلی میاری ، پاشو خواهر یا برادر گلم! پاشو همین الان که این پست رو دیدی یک ورق سفید و یک خودکار بیار کارهایی که باید بکنی رو توش بنویس و برنامه ریزی کن و از شنبه ایشالا بدون تنبلی و استرس شروع کن با انرژی و جلوی لیست کارهات هم که انجام میشه تیک بزن ، خیلی وقت داری تقریبا دو ماه... خیلی زیاده اگه از هر روزش استفاده کنی خیلی...هر سال کلی آدم این راه رو میرن و رفتن پس تو هم میتونی ، هرجا هم گیر کنی توی همین مهاجرسرا جوابت هست نباشه هم در جاش سوال میکنی و با همفکری بقیه یک راه حل پیدا میکنی پس نگران نباش ایشالا که موفق باشی
ممنون از جوابتون.کارهام رو دارم طبق برنامه انجام میدم .الان تو مرحله جنع آوری مدارک برای ارسال به دارالترجمه هستم.زبان رو هم دو ماه هست که به همراه همسرم معلم خصوصی گرفتیم هفته ای ۴،جلسه فشرده داریم میخونیم ولی نمیدونم چرا باز یه استرسی دارم.ولی حق با شماست باید تسلط بیشتری روی خودم داشته باشم با وجود مهاجر سرایی های مهربان دلیلی برای استرس نباید باشه.باز ممنونم
فقط یه سوال با توجه به کیس نامبرم و با توجه به اینکه فرم260رو ده روز بعد از اعلام نتایج اولیه ارسال کردم فکر میکنین حدودا زمان مصاحبه من کی باشه؟
احتمالا اواسط مهر. بازم چند روز صبر کنین تا نامۀ دوم بیاد. همه حرفای ما حدودی هستش.
شماره کیس: 2016AS52xx■ تاریخ رویت قبولی: 9 May ■ کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی ■ تعداد افراد: 2 نفر
ارسال فرمهای260: 15 May ■ کارنت شدن: 9 Feb ■ نامۀ دوم: 22 Feb ■ مصاحبه: 5 April ■ نتیجه: AP
خدمت س پ ا ه ، شغل خصوصی ، ازدواج بعد از قبولی و قبل از ارسال فرم 260
آپدیتها: 17 آپریل، 19 آپریل، 21 آپریل، 3 آگوست آپدیت طلایی و دوخطی از آمریکا، 4 آگوست ساعت 12 ظهر آپدیت از سفارت و or
4 آگوست ساعت 6 عصر به لطف خدا دریافت ایمیل کلیری بعد از 4 ماه.
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
رضا جان اگر بعداز سابمیت کردن فرم 260 کانفرمیشن نامبر رویت شده پس مشکلی نداری و فرم با موفقیت ارسال شده و نیازی به ایمیل تایید نداری.
جهت اطلاع از کارنت شدن فقط باید سایت ویزا بولتن رو چک کنید . اگر کارنت شدید اونموقع منتظر ایمیل باش که معمولا 1 ساعت قبل از جایگزینی نامه دوم شمارو مطلع میکنه که سایتو چک کنید. موفق باشید
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه سوال داشتم نامه دوم رو با همون کانفرمیشن نامبر که برنده بودن را چک کردیم، باید چک کنیم و یا با کیس نامبر ؟در ضمن ما با کی سی سی تماس گرفتیم گفتند تا دو هفته دیگه ایمیل دعوت به مصاحبه برامون میاد.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا: