با توجه به اینکه به نظر میرسه حداکثر کیسهای ایرانی تا 8000 باشه و با توجه به اینکه کیسهای بالای 8000 عمدتا سایر کشورهایی هستند که یکضرب ویزا میگیرند بنابراین all به معنای اینه که قصد دارند به کیسهای ایرانی ویزای کمتری بدند و کسانی که عمدتا ap هستند که تا اخر اوریل حدود 1000 نفر بودند رو پشتapنگهدارنو سهمیه رو با ویزای سایر کشورها پر کنند بنابراین با allشدن عملا ایرانی هایی که چند ماه اخر به مصاحبه میرن و apمیخورن کمترین شانس رو خواهند داشت چون پیش از کلیر شدن ممکنه سهمیه ویزا تموم بشه درست مثل اتفاقی 2014 افتاد.فراموش نکنیم که طبق اطلاعاتی که خود بچه ها در همین سایت و از سیمون دیدیم از 1200 نفر ap آسیا 1000 نفر حدودا کیس های ایرانی هستند?
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
|
2016-04-11 ساعت 18:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-11 ساعت 20:32 توسط USIMMIGRANT.)
(2016-04-11 ساعت 14:40)sasachi نوشته: با توجه به اینکه به نظر میرسه حداکثر کیسهای ایرانی تا 8000 باشه و با توجه به اینکه کیسهای بالای 8000 عمدتا سایر کشورهایی هستند که یکضرب ویزا میگیرند بنابراین all به معنای اینه که قصد دارند به کیسهای ایرانی ویزای کمتری بدند و کسانی که عمدتا ap هستند که تا اخر اوریل حدود 1000 نفر بودند رو پشتapنگهدارنو سهمیه رو با ویزای سایر کشورها پر کنند بنابراین با allشدن عملا ایرانی هایی که چند ماه اخر به مصاحبه میرن و apمیخورن کمترین شانس رو خواهند داشت چون پیش از کلیر شدن ممکنه سهمیه ویزا تموم بشه درست مثل اتفاقی 2014 افتاد.فراموش نکنیم که طبق اطلاعاتی که خود بچه ها در همین سایت و از سیمون دیدیم از 1200 نفر ap آسیا 1000 نفر حدودا کیس های ایرانی هستند? سلام دوست عزيز فكر نكنم all بشه چون سايمون هم تا نزديك هشت هزار را پيش بيني كردن. با يه نگاهي به ويزا بولتن سالهاي قبل ميبينيم كه اگه قرار باشه all بشه ماههاي آخر مثل آگوست به بعد all ميشه و دليلي نداره از الان وسط كار all كنن. و حتي واسه اينكه حق ايراني ها ضايع نشه نپال را محدود كردن تا همه ويزاهارو نگيره.
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10 ارسال فرم: May 21 کارنت شدن: April 12 تعداد افراد: 1 نفر نامه ی دوم: April 22 تاریخ مصاحبه: نیمه اول June مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی دریافت ویزا: ورود به آمريكا: دريافت گرين كارت:
2016-04-11 ساعت 19:29
(2016-04-08 ساعت 01:29)Hamed_402 نوشته:(2016-04-08 ساعت 01:20)saed.asefi نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیزبه سلامتی و شادی با درود فراوان ما دیشب به سلامتی وارد ایران شدیم انشالله به زودی سفرنامه خود را کامل کرده وخدمت دوستان میگذارم با آرزوی ویزای یک ضرب برای تک تک دوستان
2016-04-11 ساعت 19:34
(2016-04-08 ساعت 01:41)USIMMIGRANT نوشته:(2016-04-08 ساعت 01:20)saed.asefi نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز من با کیس نامبرحدود5100به اتفاق همسر و فرزندشش ساله ام در تاریخ5 ابریل موفق به گرفتن ویزا ی یک ضرب شدم. تشکر کنندگان: USIMMIGRANT ، پرسپولیس6 ، copol
2016-04-11 ساعت 20:35
با سلام خدمت تمامی دوستان مهاجر سرا
من باتوجه به اینکه بالطف خدا موفق به گرفتن ویزای یک ضرب شدم (از آنکارا)چند مطلب رو خدمت دوستان عرض کنم که خیلی بدرد شما میخوره 1-سعی کنید مدارکی که مورد نیاز که طی ایمیلی که حدود یک هفته قبل از مصاحبه برای شما میشود ببرید و نیازی به مدارک اضافه که فقط هزینه بر هست نیست. 2-سعی کنید بلیط رفت و برگشت رو طوری تنظیم کنید که سه روز کاری قبل از مصاحبه و سه تا چهار روز بعد از مصاحبه باشد.(چونکه اگر انشالله یکضرب گرفتید زمان برای دریافت ویزا داشته باشید) 3-نگرانی برای روز مصاحبه نداشته باشید چون از اون چیزی که شما فکرش رو میکنید ساده تر است و میشه گفت حدود 90درصد در مورد شما تصمیم گرفته شده است (با توجه به مدارکی که از قبل فرستاده اید) 4-مدت زمان مصاحبه بین 2 تا 7 دقیقه بیشتر طول نمیکشد و بیشتر سوالات در مورد خدمت -مدرک تحصیلی -ازدواج-و برنامه شما برای ورود به آمریکا میباشد. 5-سعی کنید در روز مصاحبه بدون استرس و با لبخند و بدون سوالات اضافه (فقط به سوالات آفیسر جواب بدید) 6- سعی کنید از طریق تور بلیطهای خود را تهیه کنید تا هزینه کمتری رو بپردازید و اگر برای شما مقدور از بلیط برگشت رو بصورت openبگیرید تا اگر مجبور به تمدید شدید هزینه اضافه نپردازید. ۷-این چند روزی که آنجا هستید سعی کنید از موقعیت استفاده کرده و خوش بگذرونید چونکه هر چه قسمت و تقدیر شما هست اتفاق می افتد و هر چه حساستر باشید به شما سخت تر خواهد گذشت ۸- اگر امکان داشته باشد چند کلمه ای ترکی یاد بگیرید چونکه حدود ۹۹درصد مردم آنجا غیر از ترکی زبان دیگری نمیدانند. ۹-سعی کنید پست پی تی تی را (یونی شیر)انتخاب کنید چونکه تنها پستی است که اولا شنبه ها باز میباشد و ثانیا تقریبا نزدیک هتلها و سفارت و مدیکال میباشد که حتی پیاده هم میتوانید بروید. و در پایان آرزوی بهترینها رو برای شما دارم . و امیدوارم این سفرنامه که بصورت خلاصه برای شما بیان کردم مفید واقع شده باشد چونکه خود من بهترین نتیجه گیری و برنامه ریزی رو از بچه های قبلی که سفر نامه های خود را گذاشته بودند انجام دادم و واقعا نتیجه گرفتم. و اگر نکته ای چیزی از قلم افتاده به بزرگواری خودتان این حقیر را ببخشید. با آرزوی سربلندی تمام شما دوستان عزیز
2016-04-11 ساعت 21:56
سلام
میشه در مورد مدیکال شدنتون کمی توضیح بدید ممنون
کيس نامبر**72 2016As
تعداد افراد كيس:سه نفر تاريخ مصاحبه: ۱۹جون یا ۱۳ماه رمضان یا ۳۰خرداد از انکارا به ابوظبی تاريخ دريافت ويزا: ورود به آمریکا: احتمالا به قصد دالاس تشکر کنندگان: USIMMIGRANT
2016-04-11 ساعت 22:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-11 ساعت 22:14 توسط USIMMIGRANT.)
از دوستاني كه شماره كيسشون ٧٠٠٠ به بالاست خواهش ميكنم رقم دوم شماره كيسشون را هم بنويسن. فكر كنم تنها كسي كه رقم دومشو نوشته منم و يكي دو نفر ديگه. آخه ميتونه بين ٧٠٠٠ تا ٧٩٩٩ باشه. ممنونم دوستان عزيزم.
رویت قبولی: May 10 ارسال فرم: May 21 کارنت شدن: April 12 تعداد افراد: 1 نفر نامه ی دوم: April 22 تاریخ مصاحبه: نیمه اول June مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی دریافت ویزا: ورود به آمريكا: دريافت گرين كارت: تشکر کنندگان: K.ONE
2016-04-11 ساعت 22:49
(2016-04-11 ساعت 22:12)USIMMIGRANT نوشته: از دوستاني كه شماره كيسشون ٧٠٠٠ به بالاست خواهش ميكنم رقم دوم شماره كيسشون را هم بنويسن. فكر كنم تنها كسي كه رقم دومشو نوشته منم و يكي دو نفر ديگه. آخه ميتونه بين ٧٠٠٠ تا ٧٩٩٩ باشه. ممنونم دوستان عزيزم. آقا اجازه ما هم هستيم!
شماره کیس2016AS7000//کنسولگری: Ankaraتغییربه>>>Abu dhabi// افراد منظور در کیس:3//
مصاحبه اواسط جون //کلییر 11آگوست //دریافت ویزا 23آگوست تشکر کنندگان: USIMMIGRANT
2016-04-12 ساعت 01:23
بچه ها واقعا من نمی فهمم این بولتن چرا نمیاد؟؟؟؟امشب دوازدهمه .مگه قرار نیست هر ماه دهم چاپ بشه...
نکنه مثل پارسال بزنن همون 6850!!!!!! خیلی خونسردن این آمریکاییها،خدا به خیر کنه. من امضامو درست کردم رییس D:
CASE NUM: 2016AS74##
روییت قبولی:8may ارسال فرم ها:16may کارنت:12April مصاحبه: 21june سفارت: Yerevan نتیجه: خودم یکضرب،همسرم ap بخاطر سربازی نیروی هوایی ارتش ،هر دومون مهندس عمران و شاغل در شرکت مهندسین مشاور(خصوصی) آپدیت ۲۱جون،۲۳جون(صدور ویزای خودم)،۲۰جولای بخاطر ایمیل،۷آگوست آپدیت دوخطی،۸آگوست or و اعلام کلیریی در سایت سفارت ارمنستان کلیری همسرم:۸آگوست پس از تنها۴۷ روز در کمال ناباوری!صدور ویزا:22آگوست(پیکاپ با آژانس ایران-آنکارا که خیلی دقیق و بموقع پاس رو تحویلمون دادن.) مقصد:کالیفرنیا-اورنج کانتی منزل اقوام بعدش شاید هیوستون ...Golden year of lottery, I believe تشکر کنندگان: USIMMIGRANT
2016-04-12 ساعت 01:31
(2016-04-12 ساعت 01:23)K.ONE نوشته: بچه ها واقعا من نمی فهمم این بولتن چرا نمیاد؟؟؟؟امشب دوازدهمه .مگه قرار نیست هر ماه دهم چاپ بشه... نگران نباش k.one جان. دیر و زود داره ولی سوخت وسوز نداره. معمولا یه چند روز پس و پیش میشه. طبیعیه. فقط دعا کن خیلی بالا نزنن مثلا بالای 8000 چون اگه خیلی بالا بزنن به ضررمون میشه واسه ای پی. تا نزدیکای 8000 بزنن خیلی خوبه. امیدوارم بهترین ها واسه همه رقم بخوره.
رویت قبولی: May 10 ارسال فرم: May 21 کارنت شدن: April 12 تعداد افراد: 1 نفر نامه ی دوم: April 22 تاریخ مصاحبه: نیمه اول June مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی دریافت ویزا: ورود به آمريكا: دريافت گرين كارت: تشکر کنندگان: K.ONE
2016-04-12 ساعت 01:37
(2016-04-12 ساعت 01:31)USIMMIGRANT نوشته:(2016-04-12 ساعت 01:23)K.ONE نوشته: بچه ها واقعا من نمی فهمم این بولتن چرا نمیاد؟؟؟؟امشب دوازدهمه .مگه قرار نیست هر ماه دهم چاپ بشه... میشه توضیح بدید؟ مگه ممکنه ویزا کم بیاد؟
Case Number : 47₩₩
Abudhabi 7 مارچ 2 نفر آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
2016-04-12 ساعت 12:43
(2016-04-12 ساعت 01:23)K.ONE نوشته: بچه ها واقعا من نمی فهمم این بولتن چرا نمیاد؟؟؟؟امشب دوازدهمه .مگه قرار نیست هر ماه دهم چاپ بشه... دوستان پیش بینی میکنم اگه امشب بخوابن و فردا بیدار بشن البته اگه مسوولش سرما نخورده باشه تا کیس 7650 کارنت کنن. ;
شماره کیس2016AS7000//کنسولگری: Ankaraتغییربه>>>Abu dhabi// افراد منظور در کیس:3//
مصاحبه اواسط جون //کلییر 11آگوست //دریافت ویزا 23آگوست تشکر کنندگان: Hana2015 ، USIMMIGRANT
(2016-04-11 ساعت 13:06)عسول نوشته: درود بر دوستان . منطقی این هست تا all رو اعلام کنند چون به نظر من کیس بالاتر از 8500 نباید باشه یا بهتر عرض کنم من ندیدم و بااین شرایط و با توجه به حفره های بسیار زیاد در شماره های بالا ، یا باید all بدهند یا باید شماره های زیادی رو اعلام کنند . درود بر دوستان عزیز دوست خوبم ببخشید، ولی شما یکم اشتباه تفسیر کردید، این عددهایی که اعلام میشه که فقط برای ایران نیست، بلکه برای قاره آسیاست و کشورهای دیگری هم هستند. محدوده ی کیس نامبرهای ایرانی ها به تعبیری حدودا تا رنج 8000 هست ولی این دلیل نمیشه که کلا کیس نامبر بالاتر از 8000 نداشته باشیم. حالا اگر یک مقدار دقیق تر بخواید بررسی کنید، تعداد کل کیس های آسیا در سال 2016 مطابق با سایت Ceac ، برابر با 8436 کیس هستش (این عدد یعنی تعداد کل کیس ها، شامل اعضای زیرمجموعه هر کیس نیست و منظور فقط تعداد پرونده ها یا به عبارتی تعداد برنده های اصلیست./ تعداد کل برنده های آسیا با در نظر گرفتن مشتقات هر کیس یا به عبارتی با درنظر گرفتن کل اعضای هر کیس، طبق آماری که صراحتا سایت مرکز کنسولی سال گذشته و به هنگام اعلام نتایج اعلام کرد، برابر 15002 نفر هست.) حالا این تعداد کل کیس های آسیا که همونطور که گفته شد برابر با 8436 کیس هستند، برای قاره آسیا از عدد 1 تا عدد 12322 (ماکزیمم کیس نامبر قاره آسیا که در سایت Ceac ثبت شده) بصورت پراکنده و رندوم، قرار گرفته اند که چینش بیشتر این کیس ها تا حدود 8000 هستند و تعداد حفره های خالی از 8000 با بالا بیشتر هستند. اگر عدد 8436 (کل کیس های آسیا) رو از آخرین کیس نامبر آسیا (12322) کسر کنیم، تعداد حفره های خالی یا به اصطلاح کیس نامبرهای پوچ هم بدست میاد. ( حدود 3886 حفره خالی در بین کل کیس نامبرهای آسیا) در کل بنده حقیر نه مفسر و تحلیل گر هستم و نه عددهایی که گفتم بر اساس حدس و گمان هستند، ولی زیاد خودتون رو درگیر این عددها نکنید. اگر قسمت به رفتن باشه و خدا بخواد، همونطور که از بین این همه فرد جزو برنده های لاتاری بودیم، از اینجا به بعدش هم درست میشه و همه به امید خدا موفق به دریافت ویزا خواهیم شد. اطلاعات سال های قبل هم نشون میده که دوستانی بودند که با کیس نامبر بالای 7000 و با وجود خدمت سربازی، بعضاً زودتر از فردی با کیس نامبر 2000 موفق به اخذ ویزا شدند! راستی همونطور که دوست عزیزی هم اشاره کردند، All current شدن زود هنگام هم فقط میتونه به ضرر کیس های ایرانی باشه. چون از بین 30 کشور آسیایی که در سال 2016، برنده ی لاتاری داشتند، متاسفانه کشور ایران یـــــــــــــکـی از کشـــورهایی هستش که بیشترین حساسیت رو داره و میشه گفت بیشترین تعداد AP هم شامل کیس های ایرانی میشه و برای کیس های خیلی از کشورها، AP خوردن خیلی به ندرت پیش میاد و بیشتر یک ضربی هستند. بنابر این با All شدن زود هنگام، ممـــــــــــــــــــــکن هست که یک درصد خدای نکرده سقف ویزاهای تخصیص داده شده به قاره آسیا، قبل از این که کیس های ایرانی که مشمول AP هستند موفق به دریافت ویزا بشن، پر بشه. ولی این هم اگر برای هر کشور همون سقف 7 درصد کل ویزاها رو در نظر بگیریم، با داشتن تعداد کل برنده های آسیا و تعداد کل 50هزار ویزای گونه گونی و همچنین با توجه به کاهش قابل توجه تعداد برنده های 2016 نسبت به سال های قبل، بسیار بعید به نظر میرسه که سقف ویزاهای آسیا خیلی زود پر بشه و به دوستان ویزا نرسه. این رو هم در نظر بگیرید که کیس های ریجکتی هم در کل دنیا هستند که تعداشون در مجموع کم نیست و همچنین، رقم قابل توجهی از کل تعداد کیس ها ممکن هستش که بعد از برنده شدن در لاتاری، اصلا برای ارسال فرم ها و یا برای مصاحبه اقدام نکنند و خود بخود از چرخه حذف میشن و این ها همه شانس برنده ها رو برای دریافت ویزا افزایش میده. (باز از طرفی کیس هایی هم هستند که شرایطشون از زمان قبولی در لاتاری تغییر کرده و افزایش تعداد داشتند، مثلا ازدواج بعد از قبولی و یا به دنیا آمدن فرزند) بنابر این اگر بخواید از هر زاویه ای به این موضوع نگاه کنید، تفسیرها و تحلیل های زیادی وجود داره که هیچ کدوم هم مطلق و صددرصد نیستند. پس به نظر من زیاد وارد اعداد و ارقام نشید و امیدتون رو به هیچ وجه از دست ندید، چرا که به امید خدا، امسال سال طلایی لاتاری خواهد بود. آرزو میکنم که برای هممون بهترین ها رقم بخوره.
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
2016-04-12 ساعت 14:44
نمیدونم این دلشوره چرا من و رها نمیکنه. پس چرا اعلام نمیشه؟!!!
کیس نامبر زیر 7100 تشکر کنندگان: milaveh
2016-04-12 ساعت 16:01
(2016-04-12 ساعت 14:44)makan9713 نوشته: نمیدونم این دلشوره چرا من و رها نمیکنه. پس چرا اعلام نمیشه؟!!! Makan جان الان اونجا همه خوابن. امشب ساعت ٨ به بعد خودمون بايد منتظر باشيم. شما الان بايد خوشحال باشي داري كارنت ميشي، دلشوره چيه رفيق؟؟!!
رویت قبولی: May 10 ارسال فرم: May 21 کارنت شدن: April 12 تعداد افراد: 1 نفر نامه ی دوم: April 22 تاریخ مصاحبه: نیمه اول June مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی دریافت ویزا: ورود به آمريكا: دريافت گرين كارت: تشکر کنندگان: golia
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان