کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها
بچه ها الان در سایت سیمون خوندم که همه ی کیس های ایرانی کارنت شدن
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز

بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
تشکر کنندگان: copol ، dv2017 ، Hana2015 ، lotfe.kh ، sara_ka ، لطف اله
(2016-04-13 ساعت 01:39)siamak نوشته:  
دوستان سری جدید ویزا بولتن برای مصاحبه در ماه جون اعلام شد و تا کیس نامبر 8000 کارنت شدند  

[عکس: new-1.jpg]
تبریک و شادباش به همه عزیزانی که پرونده آنها کارنت شده و آرزوی کامیابی و توفیق برای همه دوستان منتظر و آرزومندان
تشکر کنندگان: dv2017 ، Hana2015 ، Siamak ، Moalemi.h ، lotfe.kh ، sara_ka ، sheghi ، matin.sh
شواهد امر دال بر رویه خوب و منطقی یه تا این لحظه، امید خدا تا آخر همینجور در کنار هم پیش میریم، تمامی کیس های ایرانی طبق حرف سایمن کارنت شدن و طبق پیش بینیش در ماه بعدی کیس های نپال کامل میشه -به نظر من کیس بالا های خودمون به احتمال زیاد اگر موردشان با معیار هایی که اون ها برای ap دارن عادی باشه(سربازی و رشته و شغل)قریب به یقین ویزا میگیرن و در کل برای همه به امید خدا مشکلی پیش نخواهد آمد و در خصوص کمبود ویزا از الان نمیشه نظری داد چرا که چندین پارامتر ضد و نقیض وجود داره که باید تا 2 ماه دیگه صبر کنیم
CASE NUM:7200
DS260--->21 JUN
YEREVAN
jun9<------INTERVIEW
AP
UP DATE .......>:5MAY&9JUN&10JUN&13jun&14jun
اوس کریم هرچی برامون رقم زدی راضیم به رضایت Rolleyes
تشکر کنندگان: Hana2015 ، USIMMIGRANT ، golia ، Joje mohajer ، copol ، لطف اله ، sara_ka
با سلام خدمت همه شما دوستان
امیدوارم همه شما موفق به دریافت گرین کارت بشوید
از صمیم قلبم برای شما بهترین ها را خواستارم
موفق باشید
تشکر کنندگان:
Rolleyes Rolleyes Rolleyes دوستان عزیز وگرامی منم صمیمانه به تمام دوستانی که کارنت شدن تبریک میگم...خدا راهم شاکرم که امسال منطقی ترین سال لاتاری هس....امیدوارم تمام دوستان 2016 ویزا بگیرن و به خیر وخوشی لاتاری 2016 به پایان برسه......واقعا خوشحالم ....خدایا شکرت که امسال کسی از دوستان از لاتاری جا نموند...همه کارنت شدن و مطمینم همه هم ویزا میگیریم و به خوشی وشادی تایپک 2016 را انشالله میبندیمش..................بازم هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا Smile
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت  :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم  ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان: dv2017 ، USIMMIGRANT ، tamana2016 ، copol ، sara_ka ، milaveh ، Hana2015
دوستان امشب شب لیله الرغایب هس(شب آرزوها)برا همتون دعا میکنم انشالله اگه قابل باشم Smile دعاهاتون حتما میگیره امشب همگی التماس دعا..
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت  :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم  ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان: amirrezat ، USIMMIGRANT ، tamana2016 ، copol ، sara_ka ، milaveh ، omid40 ، Hana2015
سلام نامه ها کی جایگزین میشه؟
تشکر کنندگان:
(2016-04-14 ساعت 10:21)amirrezat نوشته:  سلام نامه ها کی جایگزین میشه؟

معمولا بين ١٠ تا ١٥ روز جايگزين ميشه.
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10
ارسال فرم: May 21
کارنت شدن: April 12
تعداد افراد: 1 نفر
نامه ی دوم: April 22  
تاریخ مصاحبه: نیمه اول June
مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان: copol ، omid40 ، amirrezat ، Hana2015
سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستان
چقدر خوشحال شدم وقتی اومدم دیدم که این موقع از سال تا کیس ۸۰۰۰ هزار کارنت شدن و امسال همه ي برندگان لاتاری ميرن مصاحبه. چه خوب که این جوری شد. ایشالا که هر چی خیره برا همه تون پیش بیاد.
2015AS4XXX** ابوظبی**۲ نفر ** کارنت: ۱۰ فوریه** مصاحبه: ۶ آپریل** کلير: من بعد از ۱۰۹ روز در ۲۷ جولاي و ايشود ۲۹ جولای، همسرم کلير بعد از ۱۶۵ روز در ۲۰ سپتامبر و ايشود ۲۷ سپتامبر.
ورود: ۳ اکتبر،لس آنجلس، سانتاکلاريتا.
دریافت سوشال سکوریتی نامبر: ۲۱ روز پس از ورود.
دریافت گرین کارد: ۴۲ روز پس از ورود.
خدا خواست و شد.
تشکر کنندگان: USIMMIGRANT ، omid40 ، matin.sh ، sara_ka ، milaveh ، Hana2015
من با یکی از دوستانه مقیم امریکا صحبت کردم راجب همین تعداد ویزا...برادر شوهرشون تو وزارت امور خارجه امریکا هست...اون توضیح داده در مورد لاتاری به تعداد برندگان ویزا چاپ میشه و هیچوقت سیستمشون طوری نیست که کمبود ویزا بیاد...اونها این احتمال رو میدن از این تعداد برندگان خیلی ها به دلایل زیادی منصرف میشن یا شرایط مهاجرت هم ندارن...سیستم اینطور نیست شماره های پایین تر شانس بیشتری به نفرات اخر داشته باشن البته این سخن ایشون بود و مناطقی هم به نظر میاد...من تا حالا شخصی رو ندیدم لاتاری برنده شده باشه و ویزا بهش نرسیده باشه
شماره کیس:    68xx   تاریخ رویت قبولی:   2015 ‎20 may
کنسولگری:     ‎Ankara     تعداد افراد منظور در کیس :    1
ارسال فرمهای سری اول:    26may   
کارنت شدن کیس:   ‎10 April.
نامه دوم : ۲۲ April
مصاحبه:            2jun2016       
دریافت ویزا:       ورود به آمریکا:           دریافت گرین کارت:
وضعیت : سربازی معافی.        شغل : دارای شرکت خصوصی. بدونه سابقه کار دولتی      مدرک تحصیلی : کارشناسی برق
مجرد
تشکر کنندگان: USIMMIGRANT
(2016-04-14 ساعت 15:31)masod3 نوشته:  من با یکی از دوستانه مقیم آمریکا صحبت کردم راجب همین تعداد ویزا...برادر شوهرشون تو وزارت امور خارجه آمریکا هست...اون توضیح داده در مورد لاتاری به تعداد برندگان ویزا چاپ میشه و هیچوقت سیستمشون طوری نیست که کمبود ویزا بیاد...اونها این احتمال رو میدن از این تعداد برندگان خیلی ها به دلایل زیادی منصرف میشن یا  شرایط مهاجرت هم ندارن...سیستم اینطور نیست شماره های پایین تر شانس بیشتری به نفرات اخر داشته باشن البته این سخن ایشون بود و مناطقی هم به نظر میاد...من تا حالا شخصی رو ندیدم لاتاری برنده شده باشه و ویزا بهش نرسیده باشه

شما یه نگاه به صفحات آخر کلیرنس بچه های 2014 و2015 در تاپیک 2014 و 2015 بنداز اونوقت میبینی عزیزم که سالی چند نفر از ایرونی ها از لاتاری جا میمونن و ویزا بهشون نمیرسه به اون دوستتون تو وزارت خارجه هم بگید هوای ایرانیها رو بیشتر داشته باشه
تشکر کنندگان: USIMMIGRANT ، milaveh ، hamed shayan
(2016-04-14 ساعت 15:43)sasachi نوشته:  
(2016-04-14 ساعت 15:31)masod3 نوشته:  من با یکی از دوستانه مقیم آمریکا صحبت کردم راجب همین تعداد ویزا...برادر شوهرشون تو وزارت امور خارجه آمریکا هست...اون توضیح داده در مورد لاتاری به تعداد برندگان ویزا چاپ میشه و هیچوقت سیستمشون طوری نیست که کمبود ویزا بیاد...اونها این احتمال رو میدن از این تعداد برندگان خیلی ها به دلایل زیادی منصرف میشن یا  شرایط مهاجرت هم ندارن...سیستم اینطور نیست شماره های پایین تر شانس بیشتری به نفرات اخر داشته باشن البته این سخن ایشون بود و مناطقی هم به نظر میاد...من تا حالا شخصی رو ندیدم لاتاری برنده شده باشه و ویزا بهش نرسیده باشه

شما یه نگاه به صفحات آخر کلیرنس بچه های 2014 و2015 در تاپیک 2014 و 2015 بنداز اونوقت میبینی عزیزم که سالی چند نفر از ایرونی ها از لاتاری جا میمونن و ویزا بهشون نمیرسه به اون دوستتون تو وزارت خارجه هم بگید هوای ایرانیها رو بیشتر داشته باشه

دوستم نیست که برادر شوهر دوستمه
اره دیدم جا موندن اما بخاطر زمان بود نه بخاطر کمبود ویزا... درست نمیگم؟ ?
وضعیت : سربازی معافی.        شغل : دارای شرکت خصوصی. بدونه سابقه کار دولتی      مدرک تحصیلی : کارشناسی برق
مجرد
تشکر کنندگان:
(2016-04-14 ساعت 16:48)masod3 نوشته:  
(2016-04-14 ساعت 15:43)sasachi نوشته:  

هر سال یه داستان جدیدی رو میشه 2014 از سپتامبر ویزا تموم شد و دوستان زیادی که کلیر هم شده بودند ویزا کم اومد براشون. 2015 در عوض کلیرنس خیلی از دوستان طول کشید ویزا زیاد هم اومد اما به ایرونیها چون کلیر نشدن نرسید. امسال رو خدا به خیر کنه
تشکر کنندگان: hamed shayan
(2016-04-14 ساعت 17:23)sasachi نوشته:  
(2016-04-14 ساعت 16:48)masod3 نوشته:  
(2016-04-14 ساعت 15:43)sasachi نوشته:  شما یه نگاه به صفحات آخر کلیرنس بچه های 2014 و2015 در تاپیک 2014 و 2015 بنداز اونوقت میبینی عزیزم که سالی چند نفر از ایرونی ها از لاتاری جا میمونن و ویزا بهشون نمیرسه به اون دوستتون تو وزارت خارجه هم بگید هوای ایرانیها رو بیشتر داشته باشه

هر سال یه داستان جدیدی رو میشه 2014 از سپتامبر ویزا تموم شد و دوستان زیادی که کلیر هم شده بودند ویزا کم اومد براشون. 2015 در عوض کلیرنس خیلی از دوستان طول کشید ویزا زیاد هم اومد اما به ایرونیها چون کلیر نشدن نرسید. امسال رو خدا به خیر کنه

ایشالا امسال همه ویزا بگیرن ، امشب حتما برای همه دعا کنیم
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز

بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
تشکر کنندگان: USIMMIGRANT ، sara_ka ، ازیتیدین ، Hana2015 ، masod3 ، sasachi ، golia ، hamed shayan
(2016-04-14 ساعت 17:27)milaveh نوشته:  
(2016-04-14 ساعت 17:23)sasachi نوشته:  
(2016-04-14 ساعت 16:48)masod3 نوشته:  دوستم نیست که برادر شوهر دوستمه

ایشالا امسال همه ویزا بگیرن ، امشب حتما برای همه دعا کنیم

والله یه جوری گفتین که منم به ترس افتادم بخدا...نکنه منم AP بخورم چون زمانی نمونده برام از مصاحبه تا پایان وقت حدود ۹۰ روز زمان دارم ???
مجرد
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان