کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها
دوستان من یه سوال دارم نمیدونم اینو کجا بپرسم ... چند تا تایپیک پرسیدم هیچکس جواب نداد
من تو نحوه AP خوردن و دردسرهای بعدش دیدم یکی از موارد چک کردن اینه بری تو سایت دانشگاه ببینی اسمت چند بار سرچ شده یا تو گوگل به فارسی و انگلیسی بزنی ببینی چند بار سرچ شده ... من این کارو تو سایت دانشگاه کردم اصلا هیچی به اسم من نمیاد همینطور گوگل....کلا از سایت دانشگاه چیزی نمیشه سرچ کرد (دانشگاه صنعتی اصفهان ) من مترسم فردا این دردسر بشه برام...لطفا راهنمایی کنین خیلی استرس دارم ?
شماره کیس:    68xx   تاریخ رویت قبولی:   2015 ‎20 may
کنسولگری:     ‎Ankara     تعداد افراد منظور در کیس :    1
ارسال فرمهای سری اول:    26may   
کارنت شدن کیس:   ‎10 April.
نامه دوم : ۲۲ April
مصاحبه:            2jun2016       
دریافت ویزا:       ورود به آمریکا:           دریافت گرین کارت:
وضعیت : سربازی معافی.        شغل : دارای شرکت خصوصی. بدونه سابقه کار دولتی      مدرک تحصیلی : کارشناسی برق
مجرد
تشکر کنندگان:
(2016-04-14 ساعت 20:03)masod3 نوشته:  
(2016-04-14 ساعت 17:27)milaveh نوشته:  
(2016-04-14 ساعت 17:23)sasachi نوشته:  هر سال یه داستان جدیدی رو میشه 2014 از سپتامبر ویزا تموم شد و دوستان زیادی که کلیر هم شده بودند ویزا کم اومد براشون. 2015 در عوض کلیرنس خیلی از دوستان طول کشید ویزا زیاد هم اومد اما به ایرونیها چون کلیر نشدن نرسید. امسال رو خدا به خیر کنه

ایشالا امسال همه ویزا بگیرن ، امشب حتما برای همه دعا کنیم

والله یه جوری گفتین که منم به ترس افتادم بخدا...نکنه منم AP  بخورم چون زمانی نمونده برام از مصاحبه تا پایان وقت حدود ۹۰ روز زمان دارم ???
امسال ظاهرا تا به حال انکارا خیلی بهتر بوده امیدوارم apنخورید و اگر خوردید به سرعت کلیر شید ما خودمون بیش از دو ماهه منتظریم و کلا انتظار به این شکل خیلی آزار دهنده است.
تشکر کنندگان:
(2016-04-14 ساعت 20:09)masod3 نوشته:  دوستان من یه سوال دارم نمیدونم اینو کجا بپرسم ... چند تا تایپیک پرسیدم هیچکس جواب نداد
من تو نحوه AP خوردن و دردسرهای  بعدش دیدم یکی از موارد چک کردن اینه بری تو سایت دانشگاه ببینی اسمت چند بار سرچ شده یا تو گوگل به فارسی و انگلیسی بزنی ببینی چند بار سرچ شده ... من این کارو تو سایت دانشگاه کردم اصلا هیچی به اسم من نمیاد همینطور گوگل....کلا از سایت دانشگاه چیزی نمیشه سرچ کرد (دانشگاه صنعتی اصفهان ) من مترسم فردا این دردسر بشه برام...لطفا راهنمایی کنین خیلی استرس دارم ?

نگران نباشید چرا باید دردسر باشه براتون اینصورت متوجه میشن که زندگی نرمال و بدون حاشیه داشتید که اسم تون رسانه ای نشده دیگه ، بعید میدانم کسی اینجا باشه که اسمش رو گوگل کنه و بالا بیاد مگر اینکه تشابه اسمی پیش بیاد ، اصلا نگران نباشید
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز

بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
تشکر کنندگان: masod3
(2016-04-14 ساعت 20:09)masod3 نوشته:  دوستان من یه سوال دارم نمیدونم اینو کجا بپرسم ... چند تا تایپیک پرسیدم هیچکس جواب نداد
من تو نحوه AP خوردن و دردسرهای  بعدش دیدم یکی از موارد چک کردن اینه بری تو سایت دانشگاه ببینی اسمت چند بار سرچ شده یا تو گوگل به فارسی و انگلیسی بزنی ببینی چند بار سرچ شده ... من این کارو تو سایت دانشگاه کردم اصلا هیچی به اسم من نمیاد همینطور گوگل....کلا از سایت دانشگاه چیزی نمیشه سرچ کرد (دانشگاه صنعتی اصفهان ) من مترسم فردا این دردسر بشه برام...لطفا راهنمایی کنین خیلی استرس دارم ?

من منظورتونو نميفهمم اين چه ربطي به اي پي داره؟ يكي از دوستان دكترا داشتن و تعداد زيادي مقاله چاپ كرده بودن و اگه اسمشونو كه توي گوگل ميزدي، همه مقاله هاشونو ميوورد ولي يكماهه كلير شدن. فكر نكنم اي پي اصلا به اين چيزا بستگي داشته باشه. صرفا به رشته تحصيلي شما، خدمت و شغل شما ربط داره.
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10
ارسال فرم: May 21
کارنت شدن: April 12
تعداد افراد: 1 نفر
نامه ی دوم: April 22  
تاریخ مصاحبه: نیمه اول June
مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان: copol ، masod3 ، K.ONE ، Amir.AA
به نظر میاد امسال سال بسیار خوبیه و در اصل همه ایرانی ها سه ماه وقت رو دارند که کلیر بشوند و این بسیار بسیار عالی است تبریک به همگی
امسال هیچکس نباید نگران باشه چون هم عالی کارنت کردن و هم زمان کافی است که همه کلیر بشید
تبریک به همه 2016 ها
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان: sheghi ، Hana2015 ، tamana2016 ، USIMMIGRANT ، sara_ka ، copol ، Joje mohajer
دوستان این نامه ی دوم دقیقا کی میاد؟برای سری جدید کارنتی ها؟
CASE NUM: 2016AS74##
روییت قبولی:8may
ارسال فرم ها:16may
کارنت:12April
مصاحبه: 21june
سفارت: Yerevan
نتیجه: خودم یکضرب،همسرم ap بخاطر سربازی نیروی هوایی ارتش ،هر دومون مهندس عمران و شاغل در شرکت مهندسین مشاور(خصوصی)
آپدیت ۲۱جون،۲۳جون(صدور ویزای خودم)،۲۰جولای بخاطر ایمیل،۷آگوست آپدیت دوخطی،۸آگوست or و اعلام کلیریی در سایت سفارت ارمنستان
کلیری همسرم:۸آگوست پس از تنها۴۷ روز در کمال ناباوری!صدور ویزا:22آگوست(پیکاپ با آژانس ایران-آنکارا که خیلی دقیق و بموقع پاس رو تحویلمون دادن.)
مقصد:کالیفرنیا-اورنج کانتی منزل اقوام Big Grin بعدش شاید هیوستون
...Golden year of lottery, I believe
تشکر کنندگان:
(2016-04-15 ساعت 15:15)K.ONE نوشته:  دوستان این نامه ی دوم دقیقا کی میاد؟برای سری جدید کارنتی ها؟

سلام، يا جمعه ٣ ارديبهشت ميزنن يا ٦ تا ٨ ارديبهشت.
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان: golia ، Hana2015 ، K.ONE
نامه دوم دقیقا روز و ساعته مصاحبه رو مشخص میکنه درسته؟
از نامه دوم تا وقت سفارت چقدر زمان داریم حدودا؟ اخه من جز شماره های اولم
وضعیت : سربازی معافی.        شغل : دارای شرکت خصوصی. بدونه سابقه کار دولتی      مدرک تحصیلی : کارشناسی برق
مجرد
تشکر کنندگان:
(2016-04-15 ساعت 16:41)masod3 نوشته:  نامه دوم دقیقا روز و ساعته مصاحبه رو مشخص میکنه درسته؟
درسته . حدود یک ماه تا یک ماه و نیم زمان دارید. بستگی داره تاریخ مصاحبتون کی باشه.
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان: dv2017 ، golia ، Hana2015
دوستان ،لطفا اگر کسی ای میل قسمت مربوط به ویزای لاتاری در سفارت ارمنستان را دارد بگوید. یکی از دوستان لازم دارد که برای تغییر وقت مصاحبه .ممنون میشوم

کیس نامبر: 2015AS6XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 27 می> کارنت:10می> مصاحبه : july> کلیر: نیمه اول سپتامبر| تعداد اعضای کیس: 3 نفر || مقصد : تگزاس
تشکر کنندگان:
(2016-04-15 ساعت 16:49)USIMMIGRANT نوشته:  
(2016-04-15 ساعت 16:41)masod3 نوشته:  نامه دوم دقیقا روز و ساعته مصاحبه رو مشخص میکنه درسته؟
درسته . حدود یک ماه تا یک ماه و نیم زمان دارید. بستگی داره تاریخ مصاحبتون کی باشه.

من دقیقا نفر اول هستم
مجرد
تشکر کنندگان:
(2016-04-15 ساعت 23:31)masod3 نوشته:  
(2016-04-15 ساعت 16:49)USIMMIGRANT نوشته:  

من دقیقا نفر اول هستم

ممکن باشید یا نباشید کارنت ترتیبی شماره ها به معنای ترتیب در وقت سفارت ها نمیباشد بستگی به فرم اولیه و سفارت انتخابی اولیه دارد و تراکم کیس ها در هر سفارت دارد و موارد دیگه که من نمیدونم
CASE NUM:7200
DS260--->21 JUN
YEREVAN
jun9<------INTERVIEW
AP
UP DATE .......>:5MAY&9JUN&10JUN&13jun&14jun
اوس کریم هرچی برامون رقم زدی راضیم به رضایت Rolleyes
تشکر کنندگان: masod3 ، K.ONE
(2016-04-15 ساعت 18:10)joybar نوشته:  دوستان ،لطفا اگر کسی ای میل قسمت مربوط به ویزای لاتاری در سفارت ارمنستان را دارد بگوید. یکی از دوستان لازم دارد که برای تغییر وقت مصاحبه .ممنون میشوم

تو همین تالار قسمت سفر به ارمنستان هست اونجا ادرسهای لازم گذاشته شده دوست عزیز
مجرد
تشکر کنندگان:
(2016-04-16 ساعت 09:26)lotfe.kh نوشته:  
(2016-04-15 ساعت 23:31)masod3 نوشته:  
(2016-04-15 ساعت 16:49)USIMMIGRANT نوشته:  درسته . حدود یک ماه تا یک ماه و نیم زمان دارید. بستگی داره تاریخ مصاحبتون کی باشه.

من دقیقا نفر اول هستم

ممکن باشید یا نباشید کارنت ترتیبی شماره ها به معنای ترتیب در وقت سفارت ها نمیباشد بستگی به فرم اولیه و سفارت انتخابی اولیه دارد و تراکم کیس ها در هر سفارت دارد و موارد دیگه که من نمیدونم

سلام، سايمون معتقده كه اگر به اندازه كافي از ارسال فرم گذشته باشه( منظور همون ٤ الي پنج ماه) تاريخ مصاحبه به هيچ چيزي بستگي نداره و اونا مشخص ميكنن چه كسي كي و كجا بياد مصاحبه، ممكنه اولي باشي، وسط يا حتي آخر باشي! ولي من خودم با توجه به امضاهايي كه ديدم احساس ميكنم يكم به كيس نامبر ربط داشته باشه.
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان: masod3 ، nimashariat ، copol
سلام دوستان . نامه دعوت ب مصاحبه برای کسی آمده؟
تشکر کنندگان: Joje mohajer

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان