کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها
(2015-08-16 ساعت 19:27)majid majidi نوشته:  
(2015-07-28 ساعت 01:36)Mahmood129 نوشته:  با انتشار بولتن سپتامبر ۲۰۱۵ اولین سری از شماره های ۲۰۱۶ برای ماه اکتبر کارنت خواهند شد. پس از آن هر ماه سری جدید شماره ها اعلام می شود. مباحث مربوط به بولتن و کارنت شدن را در این تاپیک دنبال کنید.
ارسال های غیرمرتبط با عنوان حذف خواهند شد.
KCCکی سی سی (Kentucky Consular Center )کیس های برندگان را برای بررسی و مصاحبه با توجه به ترتیب شماره آنها در سایت بـــــــــــــولـــــتــــــــن ویــــــــــــــــــزا هفته دوم هر ماه میلادی(برای چک کردن کارنتی های هر ماه روی لینکی که حاوی نام آن ماه میلادی است و سال جاری میلادی کلیک کنید) اعلام می نماید که اصطلاحا به این موضوع کارنت شدن می گویند. مثلا در جدول مربوط به DV - Lottory که اسامی قاره ها در آن موجود است، جلوی هر قاره عددی نوشته شده است، که اگر کیس نامبر شما زیر عدد اعلام شده باشد بزودی برای شما نامه دعوت به مصاحبه معروف به نامه دوم که حاوی زمان و مکان مصاحبه شماست، در سایت دی وی لاتـــــــــــــاری یعنی همان سایتی که برنده شدنتان در ان چک کردید جایگزین نامه برنده شدنتون (معروف به نامه اول) خواهد شد، که البته اگر شما فرم هایتان را دیر برای کی سی سی فرستاده باشید ممکن است دیرتر از کیس نامبرهایی که به کیس نامبر شما نزدیکند به مصاحبه دعوت شوید. از وقتی کارنت میشوید بین ۱ هفته تا ۱ ماه زمان میبره که این ارسال نامه دوم اتفاق بیفته، پس اگر نامه دوم شما دیر روی سایت آمد نگران نباشید. همه کسانی که کارنت میشوند اگر فرم های خود را برای کی سی سی بفرستند نامه دوم (نامه حاوی مکان و زمان مصاحبه) را دریافت خواهند کرد و به مصاحبه دعوت خواهند شد. دوستانی که کارنت شدند به دنبال گرفتن وقت از دکتر معتمد سفارت، بلیط رفت و برگشت، نامه تمکن مالی از بانک و یا تهیه مدارک لازم برای اسپانسر و همینطور کارت زرد واکسیناسیون ( اگر از قبل کارت رو نگرفتید) و مـــــــــــــــدارک لازم برای ارائه در روز مصاحبه (مدارک و ترجمه هایشان) باشند. دوستان، پروسه لاتاری زمانبر هست (بین ۶ تا 18 ماه از زمان اعلام نتایج در ماه می) و به کیس نامبرتون هم بستگی داره، هر چی بیشتر باشه، دیرتر به مصاحبه خواهید رفت. همین طور اگر شما کیس نامبر پایینی داشته باشید ولی فرم ها را دیر بفرستید، با این که کارنت شدید، ممکنه دیرتر براتون زمان مصاحبه بیاد....پس بدون نگرانی به دنبال انجام سایر کارها و آموزش زبان باشید.
** مصاحبه در ۳ سفارت آنکارا، ابوظبی و ایروان به زبان فارسی می باشد.
آخرین نکته: دوستانی که در سفارت آنکارا مصاحبه میشوند، باید 15 روز قبل از مصاحبه ترجمه مدارکشون رو برای این سفارت پست کنند.

در عکس زیر از سال 2005 تا ۲۰۱۵ را به طور کامل روند کارنتی ها را ملاحضه میکنید و سال ۲۰۱۶ نیز به این لیست اضافه میگردد

[عکس: bullll.jpg]

دوستان عزیز چند کلامی دوستانه با شما ...

برندگان ۲۰۱۵ همانطور که ملاحظه میکنید روند کارنتی ها بسیار آهسته بود و به صورتی که ماه آخر هم هیچ چیز اعلام نشد !!! لذا خواهشی که از تمام دوستان داریم این است که به زندگی خود ادامه دهند و فقط و فقط زبان بخوانند . نه از کارشون استفا بدن و نه چیزی بفروشن . تا پایان راه خیلی مانده اما به امید خدای بزرگ همه ی شما میگیرید .

دوستان اولین سری بولتن اعلام شده - برای اکتبر تا عدد 2800

بولتن ویزا و کارنتی های برندگان ۲۰۱۵

این پست به مراتب توسط مدیران آپدیت میگردد

سلام کیس نابرمن**27است امانامه دوم رادریافت نکرده ام
باید چکارکنم؟

با سلام
دوست عزیز کیس نامبر من **10 هستش و منم هنوز چیزی در یافت نکردم.
پس جای نگرانی نیست.
استرس نداشته باشید.
از یک هفته تا یک ماه طول میکشه.
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، A2000 ، j.modarres
سلام،دوستان کیس نامبر ما 4 هزار و چهارصد و خرده ای هست، احتمالش هست که اصن ویزا به ما برسه ؟اینایی که نامه دومشون میاد تا چه کیس نامبری هست؟ شیر یا خطه دیگه!
تشکر کنندگان: A2000
سلام و خسته نباشید به همه دوستان
من با کیس نامبر 31xx فرم رو دو ماه دیرتر تو jul پر کردم این تاثیری تو زمان مصاحبه داره؟
اگه داره چه ماهی حدودا مصاحبه میشه؟
ممنون
شماره کیس:    31xx    تاریخ رویت قبولی:   8jun
کنسولگری:     ankara   تعداد افراد منظور در کیس :    2
ارسال فرمهای سری اول:    24jul     کارنت شدن کیس:   18nov
مصاحبه:      7jan               ویزا یه ضرب
دریافت ویزا:  13 jan      ورود به آمریکا:   21 apr        دریافت گرین کارت: jun 22
تشکر کنندگان: j.modarres
Unable to Display Page

System Error Occurred

Applicant Entry System is currently experiencing technical difficulties. We apologize for any inconvenience. Please check back later.
اين واسه سايت ه dv عه،يه بوهاي خوبي داره مياد ااا فك كنم
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
(2015-08-16 ساعت 20:05)kavehafzali نوشته:  سلام،دوستان کیس نامبر ما ۴ هزار و چهارصد و خرده ای هست، احتمالش هست که اصن ویزا به ما برسه ؟اینایی که نامه دومشون میاد تا چه کیس نامبری هست؟ شیر یا خطه دیگه!

با سلام
طبق آمار سال های قبل کیس نامبر شما از فوریه تا آپریل کارنت میشه و فکر نمیکنم تا اونموقع ویزا تموم بشه بخصوص بدلیل کات آف کمتری که امسال به نپال از اولین اعلام زدن امید بیشتری هست
موفق باشید.
شماره کیس:AS201600005xxx / تاریخ رویت قبولی: 15 می / کنسولگری: ابوظبی / تعداد افراد منظور در کیس :2 / ارسال فرمهای سری اول:  2 جون /کارنت شدن کیس:9 فوریه / مصاحبه:13 آپریل / دریافت کلیرنس:13 آپریل/آپدیت ها: 19 و 21 و 22 آپریل، 29 جولای (آپدیت ایمیل)، 5 آگوست کیس اصلی، 7 آگوست OR شدن کیس اصلی و بروزرسانی در سایت سفارت 9 آگوست دو خطي همراه، ١٠ آگوست or شدن همراه/ دریافت ویزا:١٦ آگوست (٢٨ مرداد)/ ورود به آمریکا: ٩ دسامبر(١٩ آذر) / دریافت گرین کارت: همسرم ١٣ ژانويه خودم در انتظار

سفرت بخیر اما تو دوستی خدارا / چو از این کویر وحشت بسلامتی گذشتی / به شکوفه ها به باران / برسان سلام مارا
تشکر کنندگان: kavehafzali ، j.modarres
(2015-08-16 ساعت 20:30)mohsen b.d نوشته:  سلام و خسته نباشید به همه دوستان
من با کیس نامبر 31xx فرم رو دو ماه دیرتر تو jul پر کردم این تاثیری تو زمان مصاحبه داره؟
اگه داره چه ماهی حدودا مصاحبه میشه؟
ممنون

طبق تجربه بررسی فرم افراد 3 تا 5 ماه از زمان ارسالشون طول میکشه و خب شما هرچی زودتر بفرستین براتون بهتره اما این مسئله تو کیس نامبرهای پایینتر بیشتر نمود داره چون سری اول بخصوص حجم زیادی از افراد رو کارنت میکنن یه جورایی ارسال زودتر به نفعه ولی در کل با توجه به کیس نامبر خوبتون جای نگرانی نیست
شماره کیس:AS201600005xxx / تاریخ رویت قبولی: 15 می / کنسولگری: ابوظبی / تعداد افراد منظور در کیس :2 / ارسال فرمهای سری اول:  2 جون /کارنت شدن کیس:9 فوریه / مصاحبه:13 آپریل / دریافت کلیرنس:13 آپریل/آپدیت ها: 19 و 21 و 22 آپریل، 29 جولای (آپدیت ایمیل)، 5 آگوست کیس اصلی، 7 آگوست OR شدن کیس اصلی و بروزرسانی در سایت سفارت 9 آگوست دو خطي همراه، ١٠ آگوست or شدن همراه/ دریافت ویزا:١٦ آگوست (٢٨ مرداد)/ ورود به آمریکا: ٩ دسامبر(١٩ آذر) / دریافت گرین کارت: همسرم ١٣ ژانويه خودم در انتظار

سفرت بخیر اما تو دوستی خدارا / چو از این کویر وحشت بسلامتی گذشتی / به شکوفه ها به باران / برسان سلام مارا
تشکر کنندگان: A2000 ، mohsen b.d ، j.modarres
(2015-08-16 ساعت 18:42)rockstar68 نوشته:  با سلام .شماره کیسم **22 هست . با این اوصاف تا دو سه ماه آینده احتمالا زمان مصاحبه ام است .

سوالی از دوستان دارم، در حال حاضر با توجه به هزینه سنگین سفر و مشکلات مالی که دارم آیا می توانم تاریخ مصاحبه را عقب بیندازم؟ و آیا می توانم اکنون با ارسال ایمیل درخواست آنلاک کردن فرمم به KCC و ویرایش محل مصاحبه از آنکارا به ابوظبی را نمایم و بدین وسیله زمان بخرم که بتوانم هزینه هایم را تامین کنم؟ آیا به تعویق انداختن تاریخ مصاحبه تاثیری در برنده شدن یا نشدن دارد یا خیر؟ ممنون.

سلام دوست عزیز شانس یه بار در خونه ادمو میزنه اگه میخوای لذت واقعی زنگی کردنو بچشی در گیر نیاز های اولیه زندگیت نباشی پیشرفت کنی زحمات و تلاش هایت تو زندگی به نتیجه برسه بعد از عمری زندگی احساس پوچی بهت دست نده تمام تلاشتو بکن که ویزاتو بگیری حتی شده هر چی داری یا نداری بفروشی .البته منظورم این نیست که اگه بری ا م ر ی ک ا زندگی برات بهشت میشه انجا باید تلاش کنی زحمت بکشی چه بسا بیشتر از ایران شاید تا چند سال خیلی برات سخت باشه ولی بلاخره به نتیجه میرسی .البته این نظر منه من جای شما بودم به هیچ قیمتی به هیچ قیمتی این شانسو از دست نمیدادم ....موفق و پیروز باشیدBig Grin
2010   Has not been selected
2012   Has not been selected
2013   Has not been selected
2014   Has not been selected
2015   Has not been selected
2016   Has not been selected
2017............I Believe In God Wink
2017   Has not been selected
2018   Has not been selected Sad  
2019   همچنان امیدوار شاید تغیری ایجاد بشه
تشکر کنندگان: chakavakl ، ed2008 ، amiratak88 ، behjan ، ben123 ، ریحانا ، j.modarres
(2015-07-28 ساعت 21:46)kian_parsi نوشته:  سلام عذر میخوام میشه یکی این کارنت شدن را توضیح بده یعنی چی من درست متوجه نمیشم؟
یعنی وقتی کارنت میشی فرمی که ارسال کردی ایرادی نداشته یا تازه میخوان شروع کنن به بررسی؟
ممنون
کارنت شدن یعنی اون کیس نامبری که شما در نامه اول وقتی فهمیدی برنده شدی میتونه بره برای مصاحبه، البته زمان و مکان مصاحبه شما در نامه دوم مشخص میشه که یه جورایی زوذ یا دیر فرستادن فرم 260 تو زمان مصاحبه تأثیر داره
، طبق گفته افرادی مثه سارا گرو کیس شما از وقتی فرم DS-260 رو پر میکنی مورد بررسی قرار میگیره ( البته من فکر میکنم قبلشم یه اطلاعاتی در میارن) و موقع مصاحبه گفته هاتونو با اظهارات فرمتون تطبیق میدن

تشکر کنندگان: ریحانا ، j.modarres
دوستان خواهشا حرف های بی پایه و اساس نزنید.کی میگه چون نمیره تو سایت یعنی داره نامه ی دوم جایگزین میشه.خواهشا این تاپیک را شلوغ نکنید. هر موقع آمد مشخصه.الان من سایتما چک کردم و به راحتی رفت.
ممنون.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: ho_tasha ، amiratak88 ، arminbhz ، m.ghoreishi ، j.modarres
لطفا اولین فردی از دوستان که نامه دوم را دریافت کرد با اعلام آن دیگران را در شادی خود شریک نماید تا به سایرین یادآوری شود تا ضمن چک ایمیل خود به سایت نیز مراجعه نمایند......
ممنون
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، ben123 ، j.modarres
دوستان تازه کارنت شده و یا کلا ۲۰۱۶ های عزیز
انقدر استرس نداشته باشین و بهم هم استرس ندین !!! یه راه طولانی رو باید برید کنار هم و پشت هم
همه تون ان شالله به زودی دعوت به مصاحبه میشین و ویزاتون هم میگیرین از الان حرف ویزا تموم شدن و یا پس کی ما کارنت میشیم دیر شد رو نزنین چون واقعا یه جورای خنده داره !! ببخشیدا !
تا اخر سپتامبر که ۲۰۱۵ هایی عزیز باید برن برای مصاحبه و دریافت ویزا احتمالا نامه اکتبری ها حدود چهار تا ۶ هفته قبل صاحبه میاد هم ایمیل میزنن هم خودتون هر روز بی سر و صدا ! سایت رو چک کنید به زندگی معمول تون هم ادامه بدین در کنار کلاس زبان و فکر تامین منبع مالی هم باشید
اخه اگه نمیتونین برای یه مصاحبه یک هفته ای از مملکت خارج شین بخاطر مشکل مالی چه جوری میخواین برید امریکا زندگی کنید ?? حداقل باید خرج ۶ ماه در حالت خوش بینانه تا یکسال رو داشته باشین عزیزای من ! یعنی حداقل ماهی ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰دلار برای یک خانواده و این یه مسله جدیه که باید روش فکر کنید و تامین بودجه !!
بهرحال امیدوارم همه تون خوش و خرم به ارزوهاتون برسین دلتون شاد باشه و لبتون خندون زندگیتون اروم و بی دغدغه:-):-)
شماره کیس2015 43xx تعداد 4 نفر مصاحبه 14 اپریل ابوظبی اپدیت ها 14,15,19,21,اپریل
19 می,
23 جون,
1جولای
ایمیل کلیرنس 4 جولای بعد از ایمیل پیگیری خودم
دریافت ویزا 13 جولای
اعلام کلیرنس در سایت ابوظبی انجام نشد !! و ظاهرا خیال نداره انجام بشه
ورود به امریکا : ۱۹ اگوست
ثبت نام سایت و واریز 165 دلار 20 آگوست
دریافت سوشال 3 هفته و 4 روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت یکماه و 3 روز بعد از ورود
خداوندا راضیم به انچه تو خواسته ای و به ان رضا داری. تسلیم!!Smile
با سلام
اين بولتن ها و يا كارنت شدن دقيقا از چه تاريخي شروع ميشه من در لاتاري 2016 برنده شدمه
تشکر کنندگان: Interuniversal ، j.modarres
(2015-08-17 ساعت 02:33)keyvan1474 نوشته:  با سلام
اين بولتن ها و يا كارنت شدن دقيقا از چه تاريخي شروع ميشه من در لاتاري ۲۰۱۶ برنده شدمه

با تبريك فراوان
همونطور كه دوستمون در بالا اشاره كردن سعي كنيم از شلوغ كردن تاپيك خودداري كنيم و شما دوست گرامي اگه همين ١٧ صفحه رو از اول ميخوندي به جوابت ميرسيدي
پس شرو كن بزن صفحه يك بيا جلوTongue
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: Siamak ، ed2008 ، Amir.AA ، jaberi1986 ، ho_tasha ، ریحانا ، m.ghoreishi ، A2000 ، ben123 ، mehdihk ، Mey30 ، j.modarres
سلام دوستان مگه امسال از 7500 به بالا هم داریم ؟ چه برسه بالای 10000 !!!!!! اگه از دوستان کسی بالای این اعداد هست بگه تا ببینیم امسال ایرانی ها تا چه شماره ای برنده شدن ممنون ( این سوالو تو تاپیک نظرسنجی هم پرسیدم ولی کسی جواب نداد)
CN:2016AS48XX
ارسال فرم اولیه: 25 MAY
کارنت:ژاتویه
مصاحبه:هفته اخر مارچ ایروان
نتیجه : ای پی
اپ دیت: روز مصاحبه و 5 اپریل
(2015-08-17 ساعت 14:08)hadir نوشته:  سلام دوستان مگه امسال از 7500 به بالا هم داریم ؟ چه برسه بالای 10000 !!!!!! اگه از دوستان کسی بالای این اعداد هست بگه تا ببینیم امسال ایرانی ها تا چه شماره ای برنده شدن ممنون ( این سوالو تو تاپیک نظرسنجی هم پرسیدم ولی کسی جواب نداد)

شما اگه تو همون نتايج نظرسنجي ببينين بالاي ٩٠٠٠ تعداد ١٠ نفر برنده اعلام شده و بعيد نيست كه بالاي ١٠٠٠٠ باشن

تشکر کنندگان: Siamak ، Mey30 ، j.modarres

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان