موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،دوستان کیس نامبر ما 4 هزار و چهارصد و خرده ای هست، احتمالش هست که اصن ویزا به ما برسه ؟اینایی که نامه دومشون میاد تا چه کیس نامبری هست؟ شیر یا خطه دیگه!
رتبه:
2
2 تشکر در 1 ارسال
سلام و خسته نباشید به همه دوستان
من با کیس نامبر 31xx فرم رو دو ماه دیرتر تو jul پر کردم این تاثیری تو زمان مصاحبه داره؟
اگه داره چه ماهی حدودا مصاحبه میشه؟
ممنون
شماره کیس: 31xx تاریخ رویت قبولی: 8jun
کنسولگری: ankara تعداد افراد منظور در کیس : 2
ارسال فرمهای سری اول: 24jul کارنت شدن کیس: 18nov
مصاحبه: 7jan ویزا یه ضرب
دریافت ویزا: 13 jan ورود به آمریکا: 21 apr دریافت گرین کارت: jun 22
رتبه:
62
0 تشکر در 0 ارسال
Unable to Display Page
System Error Occurred
Applicant Entry System is currently experiencing technical difficulties. We apologize for any inconvenience. Please check back later.
اين واسه سايت ه dv عه،يه بوهاي خوبي داره مياد ااا فك كنم
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!
طلب خير براي همه دوستان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-16 ساعت 20:05)kavehafzali نوشته: سلام،دوستان کیس نامبر ما ۴ هزار و چهارصد و خرده ای هست، احتمالش هست که اصن ویزا به ما برسه ؟اینایی که نامه دومشون میاد تا چه کیس نامبری هست؟ شیر یا خطه دیگه!
با سلام
طبق آمار سال های قبل کیس نامبر شما از فوریه تا آپریل کارنت میشه و فکر نمیکنم تا اونموقع ویزا تموم بشه بخصوص بدلیل کات آف کمتری که امسال به نپال از اولین اعلام زدن امید بیشتری هست
موفق باشید.
شماره کیس:AS201600005xxx / تاریخ رویت قبولی: 15 می / کنسولگری: ابوظبی / تعداد افراد منظور در کیس :2 / ارسال فرمهای سری اول: 2 جون /کارنت شدن کیس:9 فوریه / مصاحبه:13 آپریل / دریافت کلیرنس:13 آپریل/آپدیت ها: 19 و 21 و 22 آپریل، 29 جولای (آپدیت ایمیل)، 5 آگوست کیس اصلی، 7 آگوست OR شدن کیس اصلی و بروزرسانی در سایت سفارت 9 آگوست دو خطي همراه، ١٠ آگوست or شدن همراه/ دریافت ویزا:١٦ آگوست (٢٨ مرداد)/ ورود به آمریکا: ٩ دسامبر(١٩ آذر) / دریافت گرین کارت: همسرم ١٣ ژانويه خودم در انتظار
سفرت بخیر اما تو دوستی خدارا / چو از این کویر وحشت بسلامتی گذشتی / به شکوفه ها به باران / برسان سلام مارا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-16 ساعت 20:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-16 ساعت 20:49 توسط john_smith86.)
(2015-08-16 ساعت 20:30)mohsen b.d نوشته: سلام و خسته نباشید به همه دوستان
من با کیس نامبر 31xx فرم رو دو ماه دیرتر تو jul پر کردم این تاثیری تو زمان مصاحبه داره؟
اگه داره چه ماهی حدودا مصاحبه میشه؟
ممنون
طبق تجربه بررسی فرم افراد 3 تا 5 ماه از زمان ارسالشون طول میکشه و خب شما هرچی زودتر بفرستین براتون بهتره اما این مسئله تو کیس نامبرهای پایینتر بیشتر نمود داره چون سری اول بخصوص حجم زیادی از افراد رو کارنت میکنن یه جورایی ارسال زودتر به نفعه ولی در کل با توجه به کیس نامبر خوبتون جای نگرانی نیست
شماره کیس:AS201600005xxx / تاریخ رویت قبولی: 15 می / کنسولگری: ابوظبی / تعداد افراد منظور در کیس :2 / ارسال فرمهای سری اول: 2 جون /کارنت شدن کیس:9 فوریه / مصاحبه:13 آپریل / دریافت کلیرنس:13 آپریل/آپدیت ها: 19 و 21 و 22 آپریل، 29 جولای (آپدیت ایمیل)، 5 آگوست کیس اصلی، 7 آگوست OR شدن کیس اصلی و بروزرسانی در سایت سفارت 9 آگوست دو خطي همراه، ١٠ آگوست or شدن همراه/ دریافت ویزا:١٦ آگوست (٢٨ مرداد)/ ورود به آمریکا: ٩ دسامبر(١٩ آذر) / دریافت گرین کارت: همسرم ١٣ ژانويه خودم در انتظار
سفرت بخیر اما تو دوستی خدارا / چو از این کویر وحشت بسلامتی گذشتی / به شکوفه ها به باران / برسان سلام مارا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-28 ساعت 21:46)kian_parsi نوشته: سلام عذر میخوام میشه یکی این کارنت شدن را توضیح بده یعنی چی من درست متوجه نمیشم؟
یعنی وقتی کارنت میشی فرمی که ارسال کردی ایرادی نداشته یا تازه میخوان شروع کنن به بررسی؟
ممنون
کارنت شدن یعنی اون کیس نامبری که شما در نامه اول وقتی فهمیدی برنده شدی میتونه بره برای مصاحبه، البته زمان و مکان مصاحبه شما در نامه دوم مشخص میشه که یه جورایی زوذ یا دیر فرستادن فرم 260 تو زمان مصاحبه تأثیر داره
، طبق گفته افرادی مثه سارا گرو کیس شما از وقتی فرم DS-260 رو پر میکنی مورد بررسی قرار میگیره ( البته من فکر میکنم قبلشم یه اطلاعاتی در میارن) و موقع مصاحبه گفته هاتونو با اظهارات فرمتون تطبیق میدن
رتبه:
15
1 تشکر در 1 ارسال
دوستان خواهشا حرف های بی پایه و اساس نزنید.کی میگه چون نمیره تو سایت یعنی داره نامه ی دوم جایگزین میشه.خواهشا این تاپیک را شلوغ نکنید. هر موقع آمد مشخصه.الان من سایتما چک کردم و به راحتی رفت.
ممنون.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشه
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
لطفا اولین فردی از دوستان که نامه دوم را دریافت کرد با اعلام آن دیگران را در شادی خود شریک نماید تا به سایرین یادآوری شود تا ضمن چک ایمیل خود به سایت نیز مراجعه نمایند......
ممنون
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان تازه کارنت شده و یا کلا ۲۰۱۶ های عزیز
انقدر استرس نداشته باشین و بهم هم استرس ندین !!! یه راه طولانی رو باید برید کنار هم و پشت هم
همه تون ان شالله به زودی دعوت به مصاحبه میشین و ویزاتون هم میگیرین از الان حرف ویزا تموم شدن و یا پس کی ما کارنت میشیم دیر شد رو نزنین چون واقعا یه جورای خنده داره !! ببخشیدا !
تا اخر سپتامبر که ۲۰۱۵ هایی عزیز باید برن برای مصاحبه و دریافت ویزا احتمالا نامه اکتبری ها حدود چهار تا ۶ هفته قبل صاحبه میاد هم ایمیل میزنن هم خودتون هر روز بی سر و صدا ! سایت رو چک کنید به زندگی معمول تون هم ادامه بدین در کنار کلاس زبان و فکر تامین منبع مالی هم باشید
اخه اگه نمیتونین برای یه مصاحبه یک هفته ای از مملکت خارج شین بخاطر مشکل مالی چه جوری میخواین برید امریکا زندگی کنید ?? حداقل باید خرج ۶ ماه در حالت خوش بینانه تا یکسال رو داشته باشین عزیزای من ! یعنی حداقل ماهی ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰دلار برای یک خانواده و این یه مسله جدیه که باید روش فکر کنید و تامین بودجه !!
بهرحال امیدوارم همه تون خوش و خرم به ارزوهاتون برسین دلتون شاد باشه و لبتون خندون زندگیتون اروم و بی دغدغه:-):-)
شماره کیس2015 43xx تعداد 4 نفر مصاحبه 14 اپریل ابوظبی اپدیت ها 14,15,19,21,اپریل
19 می,
23 جون,
1جولای
ایمیل کلیرنس 4 جولای بعد از ایمیل پیگیری خودم
دریافت ویزا 13 جولای
اعلام کلیرنس در سایت ابوظبی انجام نشد !! و ظاهرا خیال نداره انجام بشه
ورود به امریکا : ۱۹ اگوست
ثبت نام سایت و واریز 165 دلار 20 آگوست
دریافت سوشال 3 هفته و 4 روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت یکماه و 3 روز بعد از ورود
خداوندا راضیم به انچه تو خواسته ای و به ان رضا داری. تسلیم!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
اين بولتن ها و يا كارنت شدن دقيقا از چه تاريخي شروع ميشه من در لاتاري 2016 برنده شدمه
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان مگه امسال از 7500 به بالا هم داریم ؟ چه برسه بالای 10000 !!!!!! اگه از دوستان کسی بالای این اعداد هست بگه تا ببینیم امسال ایرانی ها تا چه شماره ای برنده شدن ممنون ( این سوالو تو تاپیک نظرسنجی هم پرسیدم ولی کسی جواب نداد)
CN:2016AS48XX
ارسال فرم اولیه: 25 MAY
کارنت:ژاتویه
مصاحبه:هفته اخر مارچ ایروان
نتیجه : ای پی
اپ دیت: روز مصاحبه و 5 اپریل
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-17 ساعت 14:08)hadir نوشته: سلام دوستان مگه امسال از 7500 به بالا هم داریم ؟ چه برسه بالای 10000 !!!!!! اگه از دوستان کسی بالای این اعداد هست بگه تا ببینیم امسال ایرانی ها تا چه شماره ای برنده شدن ممنون ( این سوالو تو تاپیک نظرسنجی هم پرسیدم ولی کسی جواب نداد)
شما اگه تو همون نتايج نظرسنجي ببينين بالاي ٩٠٠٠ تعداد ١٠ نفر برنده اعلام شده و بعيد نيست كه بالاي ١٠٠٠٠ باشن