کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها
با سلام

دوستان سعی کنید نظراتتون رو طوری بیان کنید که در تصمیم گیری دیگران تاثیر منفی نداشته باشه
بهر حال هممون راه سختی پیش رو داریم و کسی نیست که این موضوع رو ندونه پس بهتره بجای ایجاد استرس یکم آرامش و انرژی مثبت به همدیگه انتقال بدیم .

موفق باشید
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: nimashariat ، sepideh1234 ، humsun ، ed2008 ، matin86 ، anita.k ، لطف اله ، j.modarres
ببین دوست عزیز.این مطلب را بچه های گروه یک در میان توضیح داده اند به خاطر اینکه تقریبا همه این سوال را میپرسند.
این سری جوابتون را من میدهم ولی خواهشا مطالب تاپیک های مشابه را از سال های قبل نیز مطالعه کنید.
کارنت شدن از اسمش مشخصه.current به انگلیسی یعنی در جریان افتادن است.وقتی وزارت خارجه ی آمریکا در سایتش مثلا تا شماره ی 2800 را برای آسیا برای سال 2016 کارنت میکنه یعنی اینکه پرونده های برندگان قرعه کشی لاتاری 2016 که کیس نامبرشون در آسیا زیر 2800 است، پرونده هاشون شروع به بررسی شدن میشود و جریان می افتد.و هدف از این اعلام کارنت بیان همین مورد است و اصولا چند روز بعد از کارنت شدن نامه هایی که زمان و مکان مصاحبتون را در آن نوشته یه جای همون نامه ی اولی که قبولیتون را در آن دیدین جایگزین میشه.
موفق باشی.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: ed2008 ، mehdihk ، lighthouse ، sepehr007 ، j.modarres
(2015-08-19 ساعت 13:22)ho_tasha نوشته:  
(2015-08-18 ساعت 23:53)Mey30 نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 02:18)zhila1393 نوشته:  اخه اگه نمیتونین برای یه مصاحبه یک هفته ای از مملکت خارج شین بخاطر مشکل مالی چه جوری میخواین برید آمریکا زندگی کنید ?? حداقل باید خرج ۶ ماه در حالت خوش بینانه تا یکسال رو داشته باشین عزیزای من ! یعنی حداقل ماهی ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰دلار برای یک خانواده و این یه مسله جدیه که باید روش فکر کنید و تامین بودجه !!

با این حرفتون موافقم
اگه کسی نتونه هزینه سفر برای مصاحبه رو جور کنه بعیده بتونه اونور زندگی کنه
من دوستای زیادی تو کشورهای دیگه دارم و حسابی ازشون پرس و جو کردم
از الان حساب کتابتون رو کنین و اگه فکر می کنین کم میارین بیخیال شین مخصوصا خانواده ها
برگشتن از اونجا بدون پول یه شکست بزرگه که خیلی حاضرن اونور هرکاری کنن ولی برنگردن و بخوان جواب دوست و آشنا رو بدن.

به هرحال امیدوارم همه هرجا که هستن موفق باشن

سلام دوست عزیز در زندگی احتمال اشتباه وجود داره.
ولی فکر می کنم شما برای حرف مردم زندگی می کنی که این همه ناراحتی یکی بره اونجا حالا خدایی نکرده اتفاقی بیفته و برگرده ایران
از نظر من عیبی نداره حتی اگر این اتفاق افتاد چون اگر از خودش شناخت داشته باشه میتونه به امید خدا یه زندگی جدیدی شروع کنه.
اینکه کسی مشکل مالی داره چیز جدیدی نیست منم الان در حال حاضر مشکل مالی دارم و سختمه بخوام برم دبی الانم مجبورم از یکی قرض بگیرم برم ولی اینم در نظر بگیرید اگر قبول بشم خونه و ماشین دارم که بفروشم تا دوسال اول فقط خرج کنم اون بنده خدا هم شاید همین مشکلو داشته باشه همه که مثل شما پول نقد ندارن
تشکر کنندگان: jaberi1986 ، us345 ، arminbhz ، chakavakl ، A2000 ، j.modarres
سلام بخوام بدونم فرم ds260 ثبت شده میتونم از ویزا بولتن چک کنم ؟جطوری؟جون ایمیل برام نیومده اخر فرم ثبت کردم *** Confirmation No: AA005 همچین شماره امد اخرشم نوشتTHIS IS NOT A VISA دروسته Sad.پیشاپش سپاسگزارم

سلام بخوام بدونم فرم ds260 ثبت شده میتونم از ویزا بولتن چک کنم ؟جطوری؟جون ایمیل برام نیومده اخر فرم ثبت کردم *** Confirmation No: AA005 همچین شماره امد اخرشم نوشتTHIS IS NOT A VISA دروسته Sad.پیشاپش سپاسگزارم
تشکر کنندگان: j.modarres
(2015-08-19 ساعت 22:27)رضا66 نوشته:  سلام بخوام بدونم فرم ds260 ثبت شده میتونم از ویزا بولتن چک کنم ؟جطوری؟جون ایمیل برام نیومده اخر فرم ثبت کردم *** Confirmation No: AA005 همچین شماره امد اخرشم نوشتTHIS IS NOT A VISA دروسته Sad.پیشاپش سپاسگزارم

با سلام
دوست عزیز نگران نباشید
شما میتونید از اینجا دوباره وارد فرمتون بشید و اطلاعاتتون رو چک کنید و پرینت بگیرید و حتی دوباره برای خودتون ایمیل کنید .

موفق باشید
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: lighthouse ، m.ghoreishi ، alitab ، لطف اله ، j.modarres
(2015-08-19 ساعت 22:43)Siamak.k نوشته:  
(2015-08-19 ساعت 22:27)رضا66 نوشته:  سلام بخوام بدونم فرم ds260 ثبت شده میتونم از ویزا بولتن چک کنم ؟جطوری؟جون ایمیل برام نیومده اخر فرم ثبت کردم *** Confirmation No: AA005 همچین شماره امد اخرشم نوشتTHIS IS NOT A VISA دروسته Sad.پیشاپش سپاسگزارم

با سلام
دوست عزیز نگران نباشید
شما میتونید از اینجا دوباره وارد فرمتون بشید و اطلاعاتتون رو چک کنید و پرینت بگیرید و حتی دوباره برای خودتون ایمیل کنید .

موفق باشید
یعنی از این سایت دوباره وارد فرم بشیم و روی iv applicant نوشته باشه completeو ما ار فرم خارج بشیم به عبارتی sign outکنیم مشکلی پیش نمیاد و فرم ما انلاک نمیشه؟
شماره کیس: 14xx
تاریخ رویت قبولی: 9 may
کنسولگری: انکارا>>>>ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس : 1
ارسال فرمها: 30 may
کارنت شدن کیس:12 August
تاریخ دریافت نامه دوم :29 September
تاريخ مصاحبه:هفته دوم نوامبر
دریافت ویزا:یک ضرب
20 آگست و همچنان خبری از نامه دوم نیست SadSad یکم دیر کردن
کیس نامبر : ** 2016AS2///افراد منظور در کیس :1 نفر ///تاریخ مشاهده قبولی: 12 می/// تاریخ ارسال فرم : 10 June ///محل مصاحبه :Ankara ///تاریخ کارنت شدن :12 August ///تاریخ دریافت نامه دوم :2 نوابر CoolCool مقصد: هیوستون
تشکر کنندگان: jilibiliyaee ، j.modarres
نه دوست عزیز.خیالت راحت باشه.اصن برای آنلاک کردن فرم باید به kcc ایمیل بزنی.
در ضمن ایمیل کانفیرمیشن DS260 مهم نیست .چون توی اون ایمیل هم دقیقا همون صفحه ی کانفیرمیشن است که پرینت بگیری ودیگه هیچ اطلاعاتی توش نداره.شما از همون صفحه خودت پرینت بگیری حله.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

[quote='anita.k' pid='650270' dateline='1440019324']
[/quotا
اونجا 19 اگوسته الا
شماره کیس: 14xx
تاریخ رویت قبولی: 9 may
کنسولگری: انکارا>>>>ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس : 1
ارسال فرمها: 30 may
کارنت شدن کیس:12 August
تاریخ دریافت نامه دوم :29 September
تاريخ مصاحبه:هفته دوم نوامبر
دریافت ویزا:یک ضرب
تشکر کنندگان: anita.k ، j.modarres
(2015-08-20 ساعت 01:58)jilibiliyaee نوشته:  [quote='anita.k' pid='650270' dateline='1440019324']
[/quotا
اونجا 19 اگوسته الا

اینم حرفیهBig GrinBig Grin یه چند ساعت دیگم بهشون مهلت میدم.ببینم 20 ام بالاخره نامه دوممو می زننCoolCool
کیس نامبر : ** 2016AS2///افراد منظور در کیس :1 نفر ///تاریخ مشاهده قبولی: 12 می/// تاریخ ارسال فرم : 10 June ///محل مصاحبه :Ankara ///تاریخ کارنت شدن :12 August ///تاریخ دریافت نامه دوم :2 نوابر CoolCool مقصد: هیوستون
تشکر کنندگان: sepideh1234 ، jilibiliyaee ، j.modarres
(2015-08-19 ساعت 13:34)امیررضا.س نوشته:  ببین دوست عزیز.این مطلب را بچه های گروه یک در میان توضیح داده اند به خاطر اینکه تقریبا همه این سوال را میپرسند.
این سری جوابتون را من میدهم ولی خواهشا مطالب تاپیک های مشابه را از سال های قبل نیز مطالعه کنید.
کارنت شدن از اسمش مشخصه.current به انگلیسی یعنی در جریان افتادن است.وقتی وزارت خارجه ی آمریکا در سایتش مثلا تا شماره ی 2800 را برای آسیا برای سال ۲۰۱۶ کارنت میکنه یعنی اینکه پرونده های برندگان قرعه کشی لاتاری ۲۰۱۶ که کیس نامبرشون در آسیا زیر 2800 است، پرونده هاشون شروع به بررسی شدن میشود و جریان می افتد.و هدف از این اعلام کارنت بیان همین مورد است و اصولا چند روز بعد از کارنت شدن نامه هایی که زمان و مکان مصاحبتون را در آن نوشته یه جای همون نامه ی اولی که قبولیتون را در آن دیدین جایگزین میشه.
موفق باشی.
تشکر . جدی این گونه راهنماییها خیلی از مشکلات و استرسها رو برطرف میکند.
تشکر کنندگان: لطف اله ، j.modarres
باسلام خدمت دوستان عزیز وپیشکسوتان محترم هرچی تلاش کردم برای رفتن توسایت edv برای دیدن نامه دوم موفق نشدم و این پیغام میده
The information entered is not valid. Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth
to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page.

Several characters are often confused:
0 = zero, O = letter 'O', 1 = one, I = letter 'I' (like 'Ice'), 6 = six, G = letter 'G', 8 = eight, B = letter 'B'لطفا راهنمایی فرمایید
دوست عزیز آیا برتی شما ایمیلی آمده که برین سایت را چک کنید؟

(2015-08-20 ساعت 09:41)امیررضا.س نوشته:  دوست عزیز آیا برتی شما ایمیلی آمده که برین سایت را چک کنید؟

باسلام خیر هنوز ایمیلی نیامده ولی چون بعضی دوستان گفتن ممکن هست ایمیل براتون فرستاده نشه خواستم چک کنم که موفق نشم .لطفا اگر ممکن راهنمایی بفرمایید متشکرم
تشکر کنندگان: لطف اله ، j.modarres
باسلام خیر هنوز ایمیلی نیامده ولی چون بعضی دوستان گفتن ممکن هست ایمیل براتون فرستاده نشه خواستم چک کنم که موفق نشم .لطفا اگر ممکن راهنمایی بفرمایید متشکرم
[/quote]

با سلام

هنوز نامه دوم برای کسی نیومده دوست عزیز.
در رابطه با اون پیغامی که به شما داده باید بگم توی متن نوشته که مشخصاتتون رو بدرستی وارد نکردید و دوباره ورودی ها تون رو چک کنید

موفق باشید
تشکر کنندگان: behjan ، A2000

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان