موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-22 ساعت 21:12)Siamak.k نوشته: سلام دوستان
بهتره که هر موضوع رو در تاپیک مربوط به خودش دنبال کنید
امضا میتونه شامل هر چیزی باشه و کاملا اختیاریه
برای درست کردن امضا تعداد پستهای شما باید از عدد ۱۰ گذشته باشه
لینک آموزش
ممنون از راهنماییتون البته من یه دور امضا رو جستجو کردم چیزی نیاورد، اسم این تاپیکم که شما گذاشتید توش امضا نداره.
شماره کیس:AS201600005xxx / تاریخ رویت قبولی: 15 می / کنسولگری: ابوظبی / تعداد افراد منظور در کیس :2 / ارسال فرمهای سری اول: 2 جون /کارنت شدن کیس:9 فوریه / مصاحبه:13 آپریل / دریافت کلیرنس:13 آپریل/آپدیت ها: 19 و 21 و 22 آپریل، 29 جولای (آپدیت ایمیل)، 5 آگوست کیس اصلی، 7 آگوست OR شدن کیس اصلی و بروزرسانی در سایت سفارت 9 آگوست دو خطي همراه، ١٠ آگوست or شدن همراه/ دریافت ویزا:١٦ آگوست (٢٨ مرداد)/ ورود به آمریکا: ٩ دسامبر(١٩ آذر) / دریافت گرین کارت: همسرم ١٣ ژانويه خودم در انتظار
سفرت بخیر اما تو دوستی خدارا / چو از این کویر وحشت بسلامتی گذشتی / به شکوفه ها به باران / برسان سلام مارا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-22 ساعت 20:19)milad89485 نوشته: دوستان عزیز به جز امضا لصفا شرایط کیساتون نفره اول برنده (خانم یا آقا) بزارید همه بدونند
شما خودت نذاشتی
شماره کیس:AS201600005xxx / تاریخ رویت قبولی: 15 می / کنسولگری: ابوظبی / تعداد افراد منظور در کیس :2 / ارسال فرمهای سری اول: 2 جون /کارنت شدن کیس:9 فوریه / مصاحبه:13 آپریل / دریافت کلیرنس:13 آپریل/آپدیت ها: 19 و 21 و 22 آپریل، 29 جولای (آپدیت ایمیل)، 5 آگوست کیس اصلی، 7 آگوست OR شدن کیس اصلی و بروزرسانی در سایت سفارت 9 آگوست دو خطي همراه، ١٠ آگوست or شدن همراه/ دریافت ویزا:١٦ آگوست (٢٨ مرداد)/ ورود به آمریکا: ٩ دسامبر(١٩ آذر) / دریافت گرین کارت: همسرم ١٣ ژانويه خودم در انتظار
سفرت بخیر اما تو دوستی خدارا / چو از این کویر وحشت بسلامتی گذشتی / به شکوفه ها به باران / برسان سلام مارا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز به جز امضا لصفا شرایط کیساتون نفره اول برنده (خانم یا آقا) بزارید همه بدونن
شماره کیس: 2016AS3000 / کنسولگری: / تعداد افراد منظور در کیس :2 /ارسال فرمهای سری اول: may 2015/ کارنت شدن کیس: /مصاحبه: / دریافت ویزا:/ورود به آمریکا:
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-22 ساعت 21:12)Siamak.k نوشته: سلام دوستان
بهتره که هر موضوع رو در تاپیک مربوط به خودش دنبال کنید
امضا میتونه شامل هر چیزی باشه و کاملا اختیاریه
برای درست کردن امضا تعداد پستهای شما باید از عدد ۱۰ گذشته باشه
لینک آموزش
مرسي از راهنماييتون
شماره کیس:2016as7xx ، تاریخ رویت قبولی: May 17 ،کنسولگری:آنکارا ، تعداد افراد منظور در کیس :٢ نفر، ارسال فرمهای سری اول:2 jun، کارنت شدن کیس:12 aug، دريافت نامه دوم:29 sep، مصاحبه:هفته اول Nov، دریافت کلیرنس:24 ساعت، دریافت ویزا:10 Novورود به آمریکا:***دریافت گرین کارت:***جمع تقریبی هزینهها:***
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
چرا پس نامه ی دوممون نمیاد؟؟?
شماره کیس : **201600000AS3
تاریخ رویت قبولی : 9 may
تعداد افراد : 1
کنسولگری : آنکارا
تاریخ ارسال فرم :11 may
کارنت شدن کیس : 12 Aug
تاریخ دریافت نامه دوم : 27 Aug
تاریخ مصاحبه : 1 oct
نتیجه : یکضرب
مقصد: کالیفرنیا
تاریخ اولین ورود :18 feb
تاریخ دریافت سوشال سکیوریتی :
تاریخ دریافت گرین کارت : 4 jun بعد از 4ماه انتظار
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-19 ساعت 13:22)ho_tasha نوشته: (2015-08-18 ساعت 23:53)Mey30 نوشته: (2015-08-17 ساعت 02:18)zhila1393 نوشته: اخه اگه نمیتونین برای یه مصاحبه یک هفته ای از مملکت خارج شین بخاطر مشکل مالی چه جوری میخواین برید آمریکا زندگی کنید ?? حداقل باید خرج ۶ ماه در حالت خوش بینانه تا یکسال رو داشته باشین عزیزای من ! یعنی حداقل ماهی ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰دلار برای یک خانواده و این یه مسله جدیه که باید روش فکر کنید و تامین بودجه !!
با این حرفتون موافقم
اگه کسی نتونه هزینه سفر برای مصاحبه رو جور کنه بعیده بتونه اونور زندگی کنه
من دوستای زیادی تو کشورهای دیگه دارم و حسابی ازشون پرس و جو کردم
از الان حساب کتابتون رو کنین و اگه فکر می کنین کم میارین بیخیال شین مخصوصا خانواده ها
برگشتن از اونجا بدون پول یه شکست بزرگه که خیلی حاضرن اونور هرکاری کنن ولی برنگردن و بخوان جواب دوست و آشنا رو بدن.
به هرحال امیدوارم همه هرجا که هستن موفق باشن
سلام دوست عزیز در زندگی احتمال اشتباه وجود داره.
ولی فکر می کنم شما برای حرف مردم زندگی می کنی که این همه ناراحتی یکی بره اونجا حالا خدایی نکرده اتفاقی بیفته و برگرده ایران
از نظر من عیبی نداره حتی اگر این اتفاق افتاد چون اگر از خودش شناخت داشته باشه میتونه به امید خدا یه زندگی جدیدی شروع کنه.
اتفاقا برعکس گفتین
من خیلی کم پیش میاد به حرف مردم توجه کنم
اینایی که گفتم درباره کل جامعست
یادتون باشه که اکثرا به حرف مردم توجه می کنن و این حرفایی که زدم ممکنه براشون پیش بیاد
-شماره کیس: 54xx
-کنسولگری: ایروان
-ارسال فرم: June 05
تعداد افراد: یک نفر
کارنت شدن کیس: February
مصاحبه: April 12
وضعیت: Ap
دریافت ویزا:...
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-19 ساعت 16:41)kourosh8 نوشته: (2015-08-19 ساعت 13:22)ho_tasha نوشته: (2015-08-18 ساعت 23:53)Mey30 نوشته: (2015-08-17 ساعت 02:18)zhila1393 نوشته: اخه اگه نمیتونین برای یه مصاحبه یک هفته ای از مملکت خارج شین بخاطر مشکل مالی چه جوری میخواین برید آمریکا زندگی کنید ?? حداقل باید خرج ۶ ماه در حالت خوش بینانه تا یکسال رو داشته باشین عزیزای من ! یعنی حداقل ماهی ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰دلار برای یک خانواده و این یه مسله جدیه که باید روش فکر کنید و تامین بودجه !!
با این حرفتون موافقم
از الان حساب کتابتون رو کنین و اگه فکر می کنین کم میارین بیخیال شین مخصوصا خانواده ها
برگشتن از اونجا بدون پول یه شکست بزرگه که خیلی حاضرن اونور هرکاری کنن ولی برنگردن و بخوان جواب دوست و آشنا رو بدن.
ولی فکر می کنم شما برای حرف مردم زندگی می کنی که این همه ناراحتی یکی بره اونجا حالا خدایی نکرده اتفاقی بیفته و برگرده ایران
از نظر من عیبی نداره حتی اگر این اتفاق افتاد چون اگر از خودش شناخت داشته باشه میتونه به امید خدا یه زندگی جدیدی شروع کنه.
اینکه کسی مشکل مالی داره چیز جدیدی نیست منم الان در حال حاضر مشکل مالی دارم و سختمه بخوام برم دبی الانم مجبورم از یکی قرض بگیرم برم ولی اینم در نظر بگیرید اگر قبول بشم خونه و ماشین دارم که بفروشم تا دوسال اول فقط خرج کنم اون بنده خدا هم شاید همین مشکلو داشته باشه همه که مثل شما پول نقد ندارن
منظور من کسی که خونه و ماشین داره نیست
کسایی رو میگم که چیزی ندارن که خودمم تقریبا جز اونام!
-شماره کیس: 54xx
-کنسولگری: ایروان
-ارسال فرم: June 05
تعداد افراد: یک نفر
کارنت شدن کیس: February
مصاحبه: April 12
وضعیت: Ap
دریافت ویزا:...
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-23 ساعت 10:36)Mey30 نوشته: (2015-08-19 ساعت 13:22)ho_tasha نوشته: (2015-08-18 ساعت 23:53)Mey30 نوشته: (2015-08-17 ساعت 02:18)zhila1393 نوشته: اخه اگه نمیتونین برای یه مصاحبه یک هفته ای از مملکت خارج شین بخاطر مشکل مالی چه جوری میخواین برید آمریکا زندگی کنید ?? حداقل باید خرج ۶ ماه در حالت خوش بینانه تا یکسال رو داشته باشین عزیزای من ! یعنی حداقل ماهی ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰دلار برای یک خانواده و این یه مسله جدیه که باید روش فکر کنید و تامین بودجه !!
با این حرفتون موافقم
اتفاقا برعکس گفتین
من خیلی کم پیش میاد به حرف مردم توجه کنم
اینایی که گفتم درباره کل جامعست
یادتون باشه که اکثرا به حرف مردم توجه می کنن و این حرفایی که زدم ممکنه براشون پیش بیاد
بنده موافق ريسك كردن هستم ولي نه اين جور ريسكها كه زندگيت رو به فنا بدي كسي كه توانايي هزينه كردن ١٠٠٠$ رو براي مصاحبه نداره و كلي هم آه وناله داره و ميخواد براي ٥ روز مصاحبه بره مسافر خونه ، چطوري ميخواد بره امريكا حالا گيريم زندگيش رو هم فروخت و با قرض شد مثلاً ٣٠ هزار دلار همه رو هم با خودش برد اونجا با اين پول هيچ كاري نميتونه انجام بده تازه بعد از چند وقت كه پولش تموم شد برميگرده ، و اصلاً حرف مردم هم مهم نيست ، اما اون هزينه اي كه كرده ديگه بر نمي كرده ودر واقع داشته هاش رو هم از دست ميده فقط بخاطر اين كه بگه من رفتم امريكا . فكر كنم در اين شرايط بايد عاقلانه تصميم گرفت و اظهار نظر كرد نه احساسي چرا كه بعضي وقتها يه نظر و راهنمايي اشتباه زندگي و سرمايه يه خانواده رو نابود ميكنه . خيلي كيسها بوده كه با اين نوع شرايط و حتي بهتر از اين مثال مهاجرت كردن و به علتهاي مالي و غيره زندگيشون از هم پاشيده البته نقطه عكسش هم هست اما چه تعداد؟ بايد در اين پرسه عقل و منطق رو بيشتر بكار گرفت تا احساس ..
شماره کیس:2016AS6### سربازي س - شغل دولتي
همسر : شغل دولتي
تاریخ رویت قبولی: may / 5 ( ٩٤/٠٢/١٥ )
کنسولگری: آنکارا
موضوعها: 3
رتبه:
109
1 تشکر در 0 ارسال
2015-08-23 ساعت 13:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-23 ساعت 14:01 توسط Siamak.)
سلام دوست گرامي
اولا اينكه اين بحث ها جاش واقعا اينجا نيس ولي ديدم شما يجوري بسمت بنده خدا حمله ور شدي خواستم ياد اور بشم كه چقده خوبه نه درمورد هم قضاوت كنيم نه واسه ديگران نسخه بپيچيم چون زندگي ديگران هيچ ربطي به ماها نداره
بعدم شما كه ٣٠هزارتا رو پول خرد ميدوني فك كنم از طريق سرمايه گذاري اقدام كني واسه اونور بهتر و سريعتر ج ميگيري تا لاتاري،قرار نيست كه همه با صد هزار دلار برن كه
و در آخر واسه همه آرزوي موفقيت ميكنم و اميدوارم كه با اين ديد وسيعت از انتقاد هام ناراحت نشده باشي موفق و پيروز باشي
[/quote]
با سلام به شما دوست عزیز
منم دقیقا با شما هم نظرم .کلا دوستان سعی کنید که در تاپیکهای مربوطه فقط در مورد موضوع اصلی اون تاپیک نظر بدین و از گذاشتن پست اضافی و بیهوده پرهیز کنید.
در ضمن زندگی شخصی هر شخص بخودش مربوطه پس سعی کنید با نظرهاتون به کسی بی احترامی نکنید.
موفق باشید
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود