کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها
چه بحث بي ربطي يكي يه سوالي كرد جوابشم گرفت الكي فقط موضوع تاپيك و بحث داره منحرف ميشه
شماره کیس:AS201600005xxx / تاریخ رویت قبولی: 15 می / کنسولگری: ابوظبی / تعداد افراد منظور در کیس :2 / ارسال فرمهای سری اول:  2 جون /کارنت شدن کیس:9 فوریه / مصاحبه:13 آپریل / دریافت کلیرنس:13 آپریل/آپدیت ها: 19 و 21 و 22 آپریل، 29 جولای (آپدیت ایمیل)، 5 آگوست کیس اصلی، 7 آگوست OR شدن کیس اصلی و بروزرسانی در سایت سفارت 9 آگوست دو خطي همراه، ١٠ آگوست or شدن همراه/ دریافت ویزا:١٦ آگوست (٢٨ مرداد)/ ورود به آمریکا: ٩ دسامبر(١٩ آذر) / دریافت گرین کارت: همسرم ١٣ ژانويه خودم در انتظار

سفرت بخیر اما تو دوستی خدارا / چو از این کویر وحشت بسلامتی گذشتی / به شکوفه ها به باران / برسان سلام مارا
تشکر کنندگان: لطف اله ، j.modarres
دوستان سلام
بحث ول کنید بچسبید به بولتن یکی انرژی مثبت بده
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
دوست دار شما
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,648)
تشکر کنندگان: farzindavabi ، behjan ، ARSAMNEW ، j.modarres
خوب دوستان امیدوارم که بعد تعطیلاتشون که فردا میان سر کار دیگه نامه دوم بزنن
(لحضه شماری تا پایان هفته)
Accepted Lottery 2016 - 05 May 2015
Case No:2016AS000002** =>Location Interviews : Ankara
Send Form DS260 : 09 JUN 2015
Current Visa Bulletin : 12 AGU 2015 =>Second Letter : 29 Sep 2015
Time of the interview : 02 Nov 2015 => AP
AP => Processing Pending

Updates :11/01/2016...=>02/03/2016...=>  04/03/2016...Processing Completed
تشکر کنندگان: ho_tasha ، behjan ، ARSAMNEW ، لطف اله ، A2000 ، j.modarres
تبریک به دوستانی که قبول شدن.به امید ویزای یه ضرب برای همه عزیزان
لطفا مارو از تجربیات خوبتون بی نصیب نذارید
شماره کیس:    31xx    تاریخ رویت قبولی:   8jun
کنسولگری:     ankara   تعداد افراد منظور در کیس :    2
ارسال فرمهای سری اول:    24jul     کارنت شدن کیس:   18nov
مصاحبه:      7jan               ویزا یه ضرب
دریافت ویزا:  13 jan      ورود به آمریکا:   21 apr        دریافت گرین کارت: jun 22
تشکر کنندگان: ho_tasha ، لطف اله ، zari-mlk ، j.modarres
انرژی ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ یادتون نره.
نامه دوم هممون زود و به موقع میاد.
اکثرمون یه ضرب ویزا میگیریم.
هرکدومم کلیرنس بخوریم خیلی سریع کلیر میشیم.
امسال وضعیت دادن ویزا از سالهای گذشته به مراتب بهتر و سریعتر خواهد بود.
منم منتظرم ببینم دوستانی که نامۀ دومشون میاد اگه سفارتشون رو تغییر ندادن و آنکارا بوده KCC کدوم سفارت رو برا مصاحبشون انتخاب میکنه.
دوستان اگه نامه دوم اومد بقیه رو در جریان بزارین.
امضاها فراموش نشه. خوندن امضاها خیلی به همه کمک میکنه تا بیشتر در جریان پروسه قرار بگیرن.
مرسی
شماره کیس: ‎ 2016AS52xx■ تاریخ رویت قبولی: ‎9 May ■ کنسولگری: ‎تغییر از آنکارا به ابوظبی‎ ■ تعداد افراد: 2 نفر
ارسال فرمهای260: 15 May‎ ■ کارنت شدن: 9 Feb‎ ■ نامۀ دوم: 22 Feb‎ ■ مصاحبه: 5 April ■ نتیجه: AP
خدمت س پ ا ه ، شغل خصوصی ، ازدواج بعد از قبولی و قبل از ارسال فرم 260
آپدیتها: 17 آپریل، 19 آپریل، 21 آپریل، 3 آگوست آپدیت طلایی و دوخطی از آمریکا، 4 آگوست ساعت 12 ظهر آپدیت از سفارت و or
4 آگوست ساعت 6 عصر به لطف خدا دریافت ایمیل کلیری بعد از 4 ماه.
تشکر کنندگان: Siamak ، mohsen b.d ، rezamehrzad ، Interuniversal ، ARSAMNEW ، لطف اله ، zari-mlk ، j.modarres ، ofrfar
Wink 
(2015-08-23 ساعت 18:22)ben123 نوشته:  انرژی ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ یادتون نره.
نامه دوم هممون زود و به موقع میاد.
اکثرمون یه ضرب ویزا میگیریم.
هرکدومم کلیرنس بخوریم خیلی سریع کلیر میشیم.
امسال وضعیت دادن ویزا از سالهای گذشته به مراتب بهتر و سریعتر خواهد بود.
منم منتظرم ببینم دوستانی که نامۀ دومشون میاد اگه سفارتشون رو تغییر ندادن و آنکارا بوده KCC کدوم سفارت رو برا مصاحبشون انتخاب میکنه.
دوستان اگه نامه دوم اومد بقیه رو در جریان بزارین.
امضاها فراموش نشه. خوندن امضاها خیلی به همه کمک میکنه تا بیشتر در جریان پروسه قرار بگیرن.
مرسی
ترکیه و آنکارا الان امن وامانه و هیچ جنگ داخلی احتمالی وجود ندارهBig Grin
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: jaberi1986 ، Siamak ، behjan ، ARSAMNEW ، لطف اله ، asal1372 ، ben123 ، zari-mlk ، j.modarres
باسلام دوستان فکر می کنید لازم که زنگ بزنم به kcc برای پیگیری نامه دوم یا نه خیلی نگرانم اینم انرزی مثبت+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، لطف اله ، j.modarres
بچه ها سلام.نمیخوام نگرانتون کنم ولی کسی از اوضاع ترکیه خبر داره؟یعنی کسی فامیلش یا دوستش این چندروزه ترکیه رفته و بیاد؟مثل اینکه یه خبر هایی از ترکیه به گوش میرسه؟صحبت از انفجار در سفارت آمریکا در استانبول و احتمال جنگ داخلی در ترکیه است؟

منبع خبری بی بی سی فارسی.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: j.modarres
(2015-08-23 ساعت 22:37)امیررضا.س نوشته:  بچه ها سلام.نمیخوام نگرانتون کنم ولی کسی از اوضاع ترکیه خبر داره؟یعنی کسی فامیلش یا دوستش این چندروزه ترکیه رفته و بیاد؟مثل اینکه یه خبر هایی از ترکیه به گوش میرسه؟صحبت از انفجار در سفارت آمریکا در استانبول و احتمال جنگ داخلی در ترکیه است؟

در مورد نامه دوم كارشناس ها معتقدن كه سه شنبه ايشالا نامه ها مياد پس نگران نباشيد و در مورد استانبول كمي اوضاع شلوغ شده بود چن روز پيش ولي الان بهتره،اونم نزديك كنسولگري بوده نه در سفارت و اينكه آنكارا خداروشكر خبري نيست كه بخايم نگران باشيم Big Grin
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، لطف اله ، behjan
سال قبل از 15 آگوست نامه دوم اومده بود امسال فک کنم وقتشونو گذاشتن که پرونده 2015 زودتر به سرانجام برسه بعد بیان سراغ 2016، انشالله دوستان 2015 هر چه زودتر کلییر شوند و نامه دوم ما هم به زودی بیاد.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش)
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... Sad )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود

*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
گرفتن ویزا 12 آگوست Big Grin
سفرنامه
تشکر کنندگان: behjan ، لطف اله ، asal1372 ، A2000 ، m.ghoreishi ، ben123 ، j.modarres ، emix
(2015-08-23 ساعت 22:59)Interuniversal نوشته:  
(2015-08-23 ساعت 22:37)امیررضا.س نوشته:  بچه ها سلام.نمیخوام نگرانتون کنم ولی کسی از اوضاع ترکیه خبر داره؟یعنی کسی فامیلش یا دوستش این چندروزه ترکیه رفته و بیاد؟مثل اینکه یه خبر هایی از ترکیه به گوش میرسه؟صحبت از انفجار در سفارت آمریکا در استانبول و احتمال جنگ داخلی در ترکیه است؟

در مورد نامه دوم كارشناس ها معتقدن كه سه شنبه ايشالا نامه ها مياد پس نگران نباشيد و در مورد استانبول كمي اوضاع شلوغ شده بود چن روز پيش ولي الان بهتره،اونم نزديك كنسولگري بوده نه در سفارت و اينكه آنكارا خداروشكر خبري نيست كه بخايم نگران باشيم Big Grin

امیدوارم.

تشکر کنندگان: behjan ، Interuniversal ، j.modarres
(2015-08-23 ساعت 23:32)امیررضا.س نوشته:  
(2015-08-23 ساعت 22:59)Interuniversal نوشته:  

دوستم نگران نباشید یکی از برنده های 2016 الان ترکیه هست میگه وضعیت آرومه ...اگه هم خدایی ناکرده وضعیت ناآروم باشه خودشون سفارتا عوض میکنن....به روزهای خوب فکر کنید 0000ولی خدایی انتظار سخته هااااااااااااااااااااااااا

امیدوارم.
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت  :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم  ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان: omidemami58 ، rezamehrzad
با درود خدمت دوستان عزیز و گرامی
به نظر من همه باید سعی کنیم از استرس دیگران کم کنیم. این یه شانسه که اوردیم بعد از مصاحبه دلمون خواست میریم دلمون خواست میمونیم. در هر صورت ما تقریبا یک سال پر استرسا در پیش رو داریم. به نظر من همه بیایید از شرایط کیساتون، نفر اول برنده و بقیه موضوعات مربوط حرف بزنیم. ممنون
شماره کیس:AS201600005xxx
تاریخ رویت قبولی: ۵ می
کنسولگری: آنکارا
تعداد افراد منظور در کیس :۲
ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون - بعد از آنلاک کردن مجدد 30 جون
کارنت شدن کیس: February
مصاحبه: 28 April
دریافت کلیرنس: خودم AP
دریافت ویزا: خانم يك ضرب ويزا گرفت
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینه‌ها:
(2015-08-06 ساعت 02:05)1362amin1362 نوشته:  دوستان عزيز سلام و شب به خير. من از برنده هاي ٢٠١٥ هستم كه هنوز در كليرنس به سر مي برم. بعضي از شما دوستان من رو مي شناسيد چون در تاپيك كليرنس ٢٠١٥ با هم آشنا شديم. وظيفه دونستم در ابتدا به همه شما عزيزان برنده شدنتون رو تبريك بگم و از همين ابتداي كار براتون آرزو كنم كه زود كارنت بشيد، زود بريد مصاحبه، كليرنس نخوريد و خيلي زود ويزاتون رو دريافت كنيد. براتون بهترين ها رو آرزو مي كنم. موفق باشيد.

آقا امين انشاالله همين هفته كلير بشيد و اين تاپيك پر استرس كليرنس 2015 رو ترك كنيد.
شماره کیس:2016AS26xx /تاریخ رویت قبولی: 8 مي/کنسولگری:آنكارا تغيير داده به ايروان توسط KCC/ تعداد افراد کیس: 2 نفر/ برنده : خودم/  ارسال فرمds260  : ١١ مي/ كارنت شدن: ١٢ آگوست/ دريافت نامه دوم:25 اگوست/تاريخ مصاحبه: 15 اكتبر/دريافت ويزا: AP و یک مارچ آپديت شبانه همسر ( سربازی معاف و مهندس مكانيك در فيلد نفت و گاز شاغل در شرکت خصوصی) وکلیری ایشون ٢ مارچ / خودم (مهندس مكانيك کارشناس ارشد شاغل در شركت دولتي فيلد نفت و گاز)آپديت شبانه ٢١ مارچ و مجددا آپديت شبانه ٢٤ مارچ / كلير ٢٥ مارچ بعد از 162 روز/دريافت ويزا: ١٥ اپريل به لطف خدای مهربون Big Grin
دوستان برنده لاتاري گرين كارت، نگران نباشيد، بزودي نامه همه مياد، به همه پيشنهاد ميكنم، كه تا ميتونيد فقط زبان انگليسي ياد بگرين، حتي اگه سرمايه زياد نداريد، همون زبان ميشه سرمايتون، با همون زبان سريع كار پيدا ميكنين و ميتونين وارد سيستم كاري بشين. اگه وقت كلاس زبان ندارين، فيلم و سريال با زير نويس انگليسي ببينين .
شماره کیس:2016AS000010XX تاریخ رویت قبولی:۵  May کنسولگری: فرانكفورت, تعداد افراد منظور در کیس :۲, ارسال فرمهای سری اول:23 May,
کارنت شدن کیس: ١٢ آگوست
, مصاحبه: ٦ اكتبر,
 آپدیت: ۲۸ دسامبر --- ۰۸ فوریه--- ۱۸ فوریه -۱۹ فوریه-۲۶ فوریه , ۱ مارچ , ۴ مارچ , ۷ مارچ
   دریافت کلیرنس:  ۱ مارچ  ,دریافت ویزا:۷ مارچ
ورود به آمریکا:۱۵  مارچ
دریافت گرین کارت:....جمع تقریبی هزینه‌ها:...

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان