کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها
سلام
١-اگه بر طبق سال گذشته باشه شما مصاحبتون انشاءا...حدوداى آگوست انجام ميشه!
٢-چون ارسالهاتون كمه نميتونين پيام خصوصى بگذاريد اگر هم بگذاريد ارسال نميشه واسه دوستان! ميتوانيد اگه سوالهايى داريد در تاپيك سوالهاى غير مرتبط بگذاريد دوستان راهنمايى ميكنند.
موفق باشيد.
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان: Interuniversall ، ed2008 ، Amir.AA ، لطف اله
دوستان سلام
آیا ممکنه که یک کپی از نامه دوم و ضمائم اون رو که براتون اومده ،
با حذف نام و شماره و مشخصات خودتون ، اینجا بذارید
تا ما که شماره مون بالاست ، از پیش یک دید بیشتری بدست بیاریم ؟
البته اگر برای هر سفارت جدا باشه ( ابوظبی - آنکارا - ایروان) بهتره و خیلی کامل میشه
با تشکر
تشکر کنندگان: sepideh81 ، AbbasHTC
[/quote]

سلام
۱ - ینی من که کیس نامبرم با شماره ۷ شروع میشه ، حدودی اگه حساب کنید (با توجه به سال های قبل) طرفای ماه جولای ۲۰۱۶ وقت مصاحبه میشه ؟

۲ - من چنتا سوال هم در مورد روند کار دارم که متاسفانه نه میتونم به کسی پیام بدم و بپرسم ، نه وقتی پیام خصوصی میدم کسی جوابمو میده
به وکیل ها هم که تا زنگ میزنی یه رقم خیلی سرسام آور میگن و آدم مجبوره بیخیال شه Sad
[/quote]

سلام
تقریبا هرچی بخواین تو تاپیکهای مختلف هست
فقط کافیه وقت بزارین برای مطالعشون
اگر سوالی داشتین و جوابش نبود تو تاپیک خودش بپرسین جواب میدن
-شماره کیس: 54xx
-کنسولگری: ایروان
-ارسال فرم: June 05
تعداد افراد: یک نفر
کارنت شدن کیس: February
مصاحبه: April 12
وضعیت: Ap
دریافت ویزا:...
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، لطف اله
(2015-08-31 ساعت 18:39)hamidzxc نوشته:  دوستان سلام
آیا ممکنه که یک کپی از نامه دوم و ضمائم اون رو که براتون اومده ،
با حذف نام و شماره و مشخصات خودتون ، اینجا بذارید
تا ما که شماره مون بالاست ، از پیش یک دید بیشتری بدست بیاریم ؟
البته اگر برای هر سفارت جدا باشه ( ابوظبی - آنکارا - ایروان) بهتره و خیلی کامل میشه
با تشکر

باسلام دوست عزیز اگر به قسمت انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۵ بروید در صفحه اول تمام اطلاعات راجع به نامه دوم ومتن ایمیل ارسالی نوشته شده است .درضمن همه نامه ها یک متن دارند فقط محل مصاحبه فرق می کند.با سپاس
شماره کیس***2016as1   تاریخ رویت قبولی: 15may     کنسولگری:abu dhabi
تعداد افراد منظور در کیس : 1  ارسال فرمهای سری اول:1jun  کارنت شدن کیس:12Aug    مصاحبه:اکتبر     دریافت کلیرنس:    APاکتبر   کلیر:18aprilبعداز حدود170روز   دریافت ویزا:

تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، hamidzxc ، humsun ، sepideh81
(2015-08-31 ساعت 15:34)matin86 نوشته:  سلام
٢-چون ارسالهاتون كمه نميتونين پيام خصوصى بگذاريد اگر هم بگذاريد ارسال نميشه واسه دوستان! ميتوانيد اگه سوالهايى داريد در تاپيك سوالهاى غير مرتبط بگذاريد دوستان راهنمايى ميكنند.
موفق باشيد.

یه سوال دیگه دارم ، لطف میکنید اگه جواب بدید
من فرم آنلاین DS-260 رو پر کردم ، واکسنامم همه رو زدم ، فقط مونده نوبت دوم ام ام آر (که همه شون هم داخل کارت زردی که انستیتو پاستور داده هست)
چه کارای دیگه ای باید انجام بدم ؟
ببخشید که زیاد نوشتم و ممنون از وقتی که میزارید
تشکر کنندگان:
(2015-09-01 ساعت 02:17)erik نوشته:  
موفق باشيد.

من فرم آنلاین DS-260 رو پر کردم ، واکسنامم همه رو زدم ، فقط مونده نوبت دوم ام ام آر (که همه شون هم داخل کارت زردی که انستیتو پاستور داده هست)

اگه كيس نامبرت پايينه و كارنت شدي و يا نامه دومت اومده بايد بري واسه ترجمه مداركت و نامه تمكن مالي و ٠٠٠
ولي ازونجايي كه هنوز درگير واكسنهاتي خب اتمام واكسن،وا ميسي كارنت بشي،نامه دومت بياد بعد ميري دنبال باقيه كارا
در مورد واكسن نوبت دومت هم يه جا تو ونك هست (خانه بهداشت) اگه اشتباه نكنم مجاني تزريق ميكنه ،ادرس ندارم فقط
تشکر کنندگان:
موفق باشيد.

سلام دوست عزیز. اگر این کارارو انجام دادین ترجمه هات مدارک مورد نیاز جهت ارسال رو دادی ترجمه و آماده شدی و اگر مصاحبت نزدیگه باید آنفولانزا رو هم بزنی و اگر نامه دوم هم رسیده که چه بهتر بگرد و آماده کن خودتو برای گرفتن بلیط و هتل
البته فایل CSC رو هم فراموش نکن پر کنی و همچنین پرینتشو.
مدارکتو هم آماده بزار زمانی که نامه تمکن گرفتی اگر آنکارا بودی پست کنی.
البته دوست عزیز من خلاصه توضیح دادم ولی بهتر بود بجای این سئوال میشستی تاپیک ها رو میخوندی چون تمام سئوالاتت اونجا در تاپیک ها خودش پاسخ گفته شده.
موفق باشی.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,648)
تشکر کنندگان: sepideh81
(2015-09-01 ساعت 09:09)Interuniversall نوشته:  
موفق باشيد.

اگه كيس نامبرت پايينه و كارنت شدي و يا نامه دومت اومده بايد بري واسه ترجمه مداركت و نامه تمكن مالي و ٠٠٠
ولي ازونجايي كه هنوز درگير واكسنهاتي خب اتمام واكسن،وا ميسي كارنت بشي،نامه دومت بياد بعد ميري دنبال باقيه كارا
در مورد واكسن نوبت دومت هم يه جا تو ونك هست (خانه بهداشت) اگه اشتباه نكنم مجاني تزريق ميكنه ،ادرس ندارم فقط
این هم آدرس خانه بهداشت ونک

صبا آدرس: خ ونک بعد از دانشگاه الزهرا - خ مجیدپود تلفن: 88033587-88045061
حتماً‌تماس بگیرید ببینید انجام میدن یا خیر چون من خوندم اینجا برای رانندگان است.
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,648)
تشکر کنندگان: behjan ، Interuniversal ، matin86
ho_tasha و Interuniversall ، دست گلتون درد نکنه ، خیلی لطف کردید
بله ، حتمن دوباره تو تاپیکا دنبال جواب سوالام میگردم ، چون نمیدونم CSC چی هست و متوجه نشدم آنفلانزا واسه چیه ، چون انستیتو پاستور گفتن کامله واکسنام
ممنونم بازم ، خیلی کمک کردید

سپاس فراوان ، عرفان
تشکر کنندگان: heidary1356 ، Interuniversal ، matin86
(2015-09-01 ساعت 10:58)erik نوشته:  ho_tasha و Interuniversall ، دست گلتون درد نکنه ، خیلی لطف کردید
بله ، حتمن دوباره تو تاپیکا دنبال جواب سوالام میگردم ، چون نمیدونم CSC چی هست و متوجه نشدم آنفلانزا واسه چیه ، چون انستیتو پاستور گفتن کامله واکسنام
ممنونم بازم ، خیلی کمک کردید

سپاس فراوان ، عرفان
آقا عرفان
اگر دوستان در فصل پاییز و زمستان برن برای مصاحبه باید آنفولانزا رو بزنن ولی در تابستان و بهار کسانی که میرن مصاحبه نیاز نیست بزنن.
موفق باشی
CSC هم سایتی هست که اونجا PTT مورد نظر خودتو انتخاب میکنی البته برای آنکارا من میدونم شاید دوستان دیگه بدونن برای ایروان و ابوظبی به چه صورت هستش.
موفق باشید
سفرنامه
تشکر کنندگان: matin86
موفق باشيد.

سلام
ترجمه مدارک رو شروع کنید.
تشکر کنندگان:
(2015-08-29 ساعت 18:35)us345 نوشته:  
(2015-08-29 ساعت 07:57)masoud1362 نوشته:  
(2015-08-29 ساعت 01:01)م.صاد نوشته:  
(2015-08-28 ساعت 22:40)masoud1362 نوشته:  
(2015-08-27 ساعت 20:18)م.صاد نوشته:  سلام برای منم باز شد خداروشکر...
میشه هرکی ۱اکتبر آنکارا هست بگه لطفا

سلام ببخشد من ۸ اکتبر آنکارا هستم. میتونم با شما در تماس باشم برای استفاده از تجربه ای که یک هفته جلوتر بدست میارید؟
سلام دوست عزیز
منم مثل بقیه دوستان پارسال انشاالله بعد از مصاحبه و گرفتن ویزای یک ضرب سفرناممو میذارم تا همه استفاده کنن...بازم اگه سوالی داشتید در خدمتتونم
پیروز باشید
ممنون. منم واسه شما آرزوی موفقیت میکنم. پس لطفا یک راهنمایی بفرمایید که منظور از COPY OF PASSPORT PICKUP LOCATION RECEIPT که توی دستورالعمل نوشته شده چی هست؟ ادرس کجا رو باید بدم من واسه گرفتن پاس؟
https://usvisa-info.com/fa-tr/selfservice/login
CN:6XX✈ IV: 8/Oct/۲۰۱۵ ✈Ankara✈ Per:۲✈ Status:Was AP
Finally 15 April 2016 After 187 tough days Smile  : Clearance
Issued:5 May 2017
تشکر کنندگان:
(2015-09-01 ساعت 13:17)masiharezoo نوشته:  
موفق باشيد.

سلام

بله ، حتمن
منتها ، چه مدارکی رو ترجمه کنم ؟
الان دانشجو ام ، لیست واحد های پاس کرده رو هم از دانشگاه بگیرم و ترجمه کنم ؟
ترجمه دارالترجمه ها کافیه ؟ یا باید تاییدیه وزارت امور خارجه و آموزش پرورش و اینا هم بگیرم ؟
تشکر کنندگان:
(2015-09-01 ساعت 15:03)erik نوشته:  
(2015-09-01 ساعت 13:17)masiharezoo نوشته:  
موفق باشيد.

سلام

بله ، حتمن
منتها ، چه مدارکی رو ترجمه کنم ؟
الان دانشجو ام ، لیست واحد های پاس کرده رو هم از دانشگاه بگیرم و ترجمه کنم ؟
ترجمه دارالترجمه ها کافیه ؟ یا باید تاییدیه وزارت امور خارجه و آموزش پرورش و اینا هم بگیرم ؟
دوست من سلام
چرا علاقه دارین هی سئوال بپرسین وقتی همه چیز واضح توضیح داده شده
من به شما هم عرض می کنم لطفاً تاپیک های مربوطه رو بخونید تا هی سئوالات تکراری نکنید نه شما همه دوستان
مثلاً ما داریم از خودمون یه یادگاری میزاریم برای آیندگان که استفاده کنن شما هی میای اینجا میگی حالا چی کی کجا خوب برو بخون دوست عزیز
اینجا بولتن ویزا و کارنت ها هستن شما میتونی بفهمی به راحتی چه مدارکی رو باید ترجمه کنی بری در دارالترجمه تاپیک رو مطالعه کنی.
البته از من ناراحت نشو روی سخنم به همه دوستان هست چون واقعاً شده که مطلبی در صفحه قبل توضیح داده شده بعد دوباره یه دوستی اومده تو صفحه جدید گذاشته
خوب این یه ذره به نظر من خوب نیست
واقعاً اگر میخواد این ضفحات اینگونه پر بشه نیاییم بهتره
من چند نفر از دوستان خوب و فهمیده رو میشناسم که از بس دوستان اومدن چیزهایی گذاشتن که جواب ها کاملاً معلوم بوده دیگه نمیان و فقط میان مطالعه می کنن و ما از معلوماتشون بی بهره شدیم.
دوستان عزیز شما میخواهید یه سفر بزرگ و اتفاق بزرگ تو زندگیتون ایجاد کنید لطفاً مطالعه کنید.
سئوال کردن بد نیست فی ذات ولی سئوال معلوم کردن ...................
من خودم به شخصه از خیلی چیز ها کاستم و فکوسم روی این مسائل گذاشتم چون تغییر بزرگی داره اتفاق می افته و باید آماده باشیم.
مجدداً از شما عذر میخوام
سفرنامه
دوستان بولتن coming soon شد?
تشکر کنندگان: Siamak ، ho_tasha ، sepideh81 ، jaberi1986 ، matin86

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان