کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها
(2015-09-04 ساعت 04:00)rtt نوشته:  
(2015-09-04 ساعت 00:52)marysa نوشته:  
(2015-09-03 ساعت 22:42)rtt نوشته:  
(2015-09-03 ساعت 14:25)marysa نوشته:  
(2015-09-02 ساعت 23:33)rtt نوشته:  پس چرا نامه ها نمیاد؟
ممن دیروز ایمیل زدم بهشون ولی جواب درست حسابی ندادن گفتن ویزا بولتنو چک کنین
یکی نیست بهشون بگه خوب معلومه ویزا بولتنو چک کردیم دیگه حالا منتظر نامه دومیم که نیومده
شما که تو امضاتون برنده لاتاری ۲۰۱۴ زدید؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! تازه شفرنامه هم که دارید. اینجا الان دوستان ۲۰۱۶ هستن که با کیس نامبر پایین منتظر نامه دومشون هستن ولی شما منتظر چی هستین؟ مگه اینکه امضاتونو اشتباه کامل کرده باشید

من خودم برنده ۲۰۱۴ هستم برادرم برنده ۲۰۱۶ هستش و منتظر نامه ایشون هستم
تبریک میگم Smile اگه فرمشونو دیر فرستادن یا آنلاک کرده باشند نامه دوم دیرتر میاد ولی اگه اینطور نیست یه چندروز دیگه صبر کنید نامه دوم ایشالا که میاد. با آرزوی ویزای یک ضرب برای برادرتان

ممنونم.فرماشونو خیلی هم دیر نفرستادم 12 جون فرستادم انتظار داشتم سدی اول نامشون بیاد
با سلام خدمت دوستان عزیز
اگه یه جستجویی تو تاپیک ها کرده باشید میشه گفت که کیس های تا 2800 که کارنت شدن و فرم ds260 رو قبل از 26 ; 27 می ارسال کردن نامه دومشون اومده. بقیه هرچی دیرتر فرستاده باشند بسته به حجم ارسال فرمهای ds260 ممکنه با کارنتیهای این ماه نامه دومشون بین یک تا دو هفته بعد از 12 سپتامبر انشاالله بیاد.
این تحلیل منه به امید دریافت هرچه زودتر نامه دوم و ویزای یکضرب Rolleyes
1 - شماره کیس:2016AS000009XX
2 - تاریخ رویت قبولی: May - 6 - 2015
3 - کنسولگری: ANKARA
4 - تعداد افراد منظور در کیس : 3
5 - ارسال فرمهای سری اول: May - 24 - 2015
6 - کارنت شدن کیس: August - 12 - 2015
7 - نامه دوم  25 August
8 - مصاحبه  هفته سوم اکتبر
9 - وضعیت AP
10 - كلير  9 March
صدور ویزا  21 March
تشکر کنندگان:
سلام دوستان csc چيه؟ PTT چيه؟ من مصاحبه ام ٧ اكتبر ابوظبي هست
لطفا راهنمايي كنيد
تشکر کنندگان:
دوستان یک سوال در مورد کیس نامبر
کیس بر چه اساسی به شخص داده میشه ؟
یعنی هر کسی که زود تر ثبت نام که کیس نامبر پایین تری میگیره؟
کیس نامبر: *** | تاریخ رویت قبولی: ... | تعداد افراد کیس: خودم ، وسایم | ارسال فرمهای اولیه: ... | سفارت: ... | کارنت: ... | نامه دوم: ... | مصاحبه: ... | دریافت کلیرنس: ... | دریافت ویزا: ...
HAS NOT BEEN SELECTED << 2017

تمام آدرس‌ها و شماره‌های تماس مورد نیاز   |   Compare USA Cities

کانادا
تشکر کنندگان:
(2015-09-04 ساعت 14:31)crafcrab نوشته:  دوستان یک سوال در مورد کیس نامبر
کیس بر چه اساسی به شخص داده میشه ؟

دوست عزیز اسم این پروسه لاتاریه . یعنی قرعه کشی یعنی گزینش اتفاقی یه تعداد از یه مجموعه بزرگ . پس دنبال هیچ دلیل و روندی نباش و به قضیه بصورت اتفاق نگاه کن .

sent from phone.
تشکر کنندگان: crafcrab ، marysa
(2015-09-04 ساعت 14:31)crafcrab نوشته:  دوستان یک سوال در مورد کیس نامبر
کی بر چه اساسی به خص داده میشه ؟

سلام دوست عزیز
اولا امیدوارم که جز 2017AS ها باشی ; باید اول تو سایت dvlottery که ثبت نامش اکتبر شروع میشه ثبت نام کنی بعد منتظر باشی تا 5ام ماه می که نتایج قرعه کشی میاد تازه اون موقع متوجه میشی که 2017as هستی یانه و کاملا شماره ها تصادفیه من روز آخر ثبت نام کردم. حدودا بین هر 100 نفر یک یا دونفر برنده میشن. امیدوارم سال بعد جز برنده ها باشی.
7 - نامه دوم  25 August
9 - وضعیت AP
10 - كلير  9 March
صدور ویزا  21 March
تشکر کنندگان: crafcrab ، marysa
(2015-09-04 ساعت 13:08)nikinik نوشته:  سلام دوستان csc چيه؟ PTT چيه؟ من مصاحبه ام ٧ اكتبر ابوظبي هست
لطفا راهنمايي كنيد

مربوط به اداره پست هست كه مثلا براي آنكارا شما بايد يه شعبه پستي به سفارت معرفي كنيد تا وقتي كارتون اكي شد و ويزا گرفتيد، پاس تونو ميفرستن اونجا شما تشريف ميبريد دريافت ميكنيد!!
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: ed2008
:
(2015-09-04 ساعت 17:00)Interuniversal
dateline='1441369828' نوشته:  
(2015-09-04 ساعت 13:08)nikinik نوشته:  سلام دوستان csc چيه؟ PTT چيه؟ من مصاحبه ام ٧ اكتبر ابوظبي هست
لطفا راهنمايي كنيد

مربوط به اداره پست هست كه مثلا براي آنكارا شما بايد يه شعبه پستي به سفارت معرفي كنيد تا وقتي كارتون اكي شد و ويزا گرفتيد، پاس تونو ميفرستن اونجا شما تشريف ميبريد دريافت ميكنيد!!
با سلام
اینو اضافه کنم که برای ابوظبی نیازی نیستCool
7 - نامه دوم  25 August
9 - وضعیت AP
10 - كلير  9 March
صدور ویزا  21 March
تشکر کنندگان:
یه سوال وقتی مصاحبه کردین و کلیر شدین ویزا رو کجا و حدودا چند وقته براتون میفرستن ؟
ویزا رو تو همون شهری که مصاحبه داشتین بهتون میدین ؟ یا تو ایران ؟
کیس نامبر: *** | تاریخ رویت قبولی: ... | تعداد افراد کیس: خودم ، وسایم | ارسال فرمهای اولیه: ... | سفارت: ... | کارنت: ... | نامه دوم: ... | مصاحبه: ... | دریافت کلیرنس: ... | دریافت ویزا: ...

کانادا
تشکر کنندگان:
(2015-09-04 ساعت 19:11)crafcrab نوشته:  یه سوال وقتی مصاحبه کردین و کلیر شدین ویزا رو کجا و حدودا چند وقته براتون میفرستن ؟
سلام دوست عزیز
اگر به امید خدا ویزا یکضرب یا دوضرب بگیرید برای چی از شما پرینت ثبت نام CSC رو میخواد دلیللش همین هست که در واقع شما در CSC یک PTT انتخاب میکنید که مدارک شما رو به اون اداره پست میفرستن و شمت تشریف میبرید میگیرید نه خیر داخل ایران هم نیست میتونید جای دیگرو انتخاب کنید مثلاً استانبول اونوقت با یه بازه زمانی بیشتر براتون میفرستن به اون PTT که انتخاب کردین در استامبول ترکیه ولی نمیدونم آیا میشه گفت به کشور دیگه هم بفرستن یا خیر ولی میدونم که به ایران نمی فرستن.
پیروز و موفق باشید.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,648)
تشکر کنندگان: ed2008 ، لطف اله ، jaberi1986 ، j.modarres
(2015-09-04 ساعت 20:14)ho_tasha نوشته:  
(2015-09-04 ساعت 19:11)crafcrab نوشته:  یه سوال وقتی مصاحبه کردین و کلیر شدین ویزا رو کجا و حدودا چند وقته براتون میفرستن ؟
سلام دوست عزیز
اگر به امید خدا ویزا یکضرب یا دوضرب بگیرید برای چی از شما پرینت ثبت نام CSC رو میخواد دلیللش همین هست که در واقع شما در CSC یک PTT انتخاب میکنید که مدارک شما رو به اون اداره پست میفرستن و شمت تشریف میبرید میگیرید نه خیر داخل ایران هم نیست میتونید جای دیگرو انتخاب کنید مثلاً استانبول اونوقت با یه بازه زمانی بیشتر براتون میفرستن به اون PTT که انتخاب کردین در استامبول ترکیه ولی نمیدونم آیا میشه گفت به کشور دیگه هم بفرستن یا خیر ولی میدونم که به ایران نمی فرستن.
پیروز و موفق باشید.

اگه دو ضرب بوديد شما ميتونيد از پيكاپ ويزا استفاده كنيد و خودتون تشريف نبريد(البته اين در مورد آنكارا صدق نميكنه و خودتون بايد بريد) ولي پاسپورت رو بهيچ وجه براتون ارسال نميكنن به كشور دگ اي!
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: لطف اله ، j.modarres
حدودا چند وقت طول میکشه بفرستن به PTT که انتخاب کردین ؟
مثلا در ابوظبی کلیر شدین گفت حله ویزا صادر میشه
ما چند روز باید تو ابوظبی بمونیم تا بریم به اون اداره پست تا پاسپورتحویل بگیریم ؟
یا نه بر میگردیم ایران بعد از یک مدت دوباره میریم ابوظبی پاسپورت میگیریم

سوال من در اصل اینه که اگه چند روز طول بکشه باید در شهری که مصاحبه رفتیم بمونیم (هزینه میره بالا که)

کانادا
تشکر کنندگان: امیررضا.س
(2015-09-04 ساعت 20:58)crafcrab نوشته:  حدودا چند وقت طول میکشه بفرستن به PTT که انتخاب کردین ؟
ما چند روز باید تو ابوظبی بمونیم تا بریم به اون اداره پست تا پاسپورتحویل بگیریم ؟

سوال من در اصل اینه که اگه چند روز طول بکشه باید در شهری که مصاحبه رفتیم بمونیم (هزینه میره بالا که)

دوست عزیز وقتی شما پاسپرتتون رو تحویل سفارت میدید ( فرقی نمیکنه آنکارا، ابوظبی یا ارمنستان) اون وقت شما نمیتونید تا زمانی که پاستون رو تحویل میگیرید از اون کشور خارج شید چون باید در تهران مهر ورود در پاسپرتتون بخوره
و باید مدارک شناسایی (پاسپورت) همراهتون باشه
کیس نامبر:**2016AS000057/رویت قبولی:5 May/ ارسال فرم: 10 May/کارنت شدن:February 8/تعداد افراد:۱ نفر/ نامه ی دوم:February 22
/تاریخ مصاحبه:April 14/ محل سفارت:YEREVAN/دریافت ویزا:18 April/دریافت گرین کارت:May 20/اولین ورود به آمریکا:19 April/مقصد:CA/
تشکر کنندگان: crafcrab ، ho_tasha ، ed2008 ، Ryan 2014 ، j.modarres
یه سوال دیگه تا آنجایی که تاپیک ها رو خوندم میگن ثبت نام برای CSC فقط برای آنکارا هست
اگر ابوظبی یا ایروان باشیم چطوری پاس به دستمون میرسه؟ سفارت مستقیم خودش میده ؟

کانادا
تشکر کنندگان:
(2015-09-05 ساعت 11:28)crafcrab نوشته:  یه سوال دیگه تا آنجایی که تاپیک ها رو خوندم میگن ثبت نام برای CSC فقط برای آنکارا هست
اگر ابوظبی یا ایروان باشیم چطوری پاس به دستمون میرسه؟ سفارت مستقیم خودش میده ؟

تا جایی که من تجربیات دوستان سالهای گذشته رو خوندم "بله"
کیس نامبر:**2016AS000057/رویت قبولی:5 May/ ارسال فرم: 10 May/کارنت شدن:February 8/تعداد افراد:۱ نفر/ نامه ی دوم:February 22
/تاریخ مصاحبه:April 14/ محل سفارت:YEREVAN/دریافت ویزا:18 April/دریافت گرین کارت:May 20/اولین ورود به آمریکا:19 April/مقصد:CA/
تشکر کنندگان: jaberi1986 ، j.modarres
(2015-09-04 ساعت 20:58)crafcrab نوشته:  حدودا چند وقت طول میکشه بفرستن به PTT که انتخاب کردین ؟

معمولا حدود ٢ يا سه روز كاري طول ميكشه
بسياري از دوستان كه مطمئن به ويزاي يكضرب هستند معمولن حدود ده روزه هتل و بليط و اينها رو رزرو ميكنن تا بمونن و ويزا رو بگيرن و بطبع خب معلومه هزينه ميره بالاتر،البته شما دو ضربم بشي بازم براي گرفتن ويزات بايد هزينه كني دگ پس خيلي فرق نميكنه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: crafcrab ، ed2008 ، j.modarres

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان