کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها
سپاس از همه دوستان
تشکر کنندگان:
سلام. کیس نامبر من 7*** هست.یعنی امیدی نیست؟ خیلی جا خوردم و تقریبا تنم از داغی به عرق سرد نشسته.
تشکر کنندگان:
(2015-09-07 ساعت 14:59)makan9713 نوشته:  سلام. کیس نامبر من ۷*** هست.یعنی امیدی نیست؟ خیلی جا خوردم و تقریبا تنم از داغی به عرق سرد نشسته.

دوست عزیز چرا داغ و چرا سرد ؟!
هردو حالتش بیمورده . نگران نباش.
سال 2015 تا 7650 رو کارنت کردند و به مصاحبه رفتند و اگه وضعیت رو در فروم 2015 ببینی متوجه میشی که چقدر با کیس 7000 به بالا ویزا گرفتند .
ویه چیز جالبتر بگم برات .
وضعیت 2016 از 2015 به مراتب بهتر خواهد بود .
پس نه داغ کن و نه سرد . زندگی عادی رو ادامه بده .

sent from phone.
تشکر کنندگان: behjan ، ed2008 ، arminbhz ، lighthouse ، ARSAMNEW ، matin86
(2015-09-06 ساعت 08:42)farnaz100 نوشته:  
(2015-09-06 ساعت 08:09)mehdihk نوشته:  
(2015-09-06 ساعت 06:29)رضا66 نوشته:  سلام هنوز در انتظارم با شماره 19XXفرم DS260مورخ15JUN پست کردم دیر نشده.خیلی استرس دارم.

با سلام
استرس رو بزار کنار آرامشت رو حفظ کن به سایر کارهات بپرداز انشالله بین 17 تا 25 سپتامبر نامه دوم شما با کارنتی های سری جدید میاد .
امیدت به خدا باشه Rolleyes

نه دوست عزیز دیر نشده.استرس و نگرانی نداره.
ما با شماره 1800 و ارسال 31 می سری اول نامه رو دریافت نکردیم ولی مطمینیم که تا چند روزه دیگه نامه به دستمون می رسه.
شما هم نگرانی رو از خودت دور کن.

سلام و خسته نباشید شماره کیس ما**15 هستش 2 june فرم رو فرستادیم
اما نامه هنو نیومده من از این سایت چک می کنم www.dvlottery.state.gov/ESC درسته از همین سایت باید چک کنم ؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنین تا مطمئن شم
تشکر کنندگان:
(2015-09-07 ساعت 15:11)trad3r نوشته:  
(2015-09-07 ساعت 14:59)makan9713 نوشته:  سلام. کیس نامبر من ۷*** هست.یعنی امیدی نیست؟ خیلی جا خوردم و تقریبا تنم از داغی به عرق سرد نشسته.

دوست عزیز چرا داغ و چرا سرد ؟!
هردو حالتش بیمورده . نگران نباش.
سال ۲۰۱۵ تا 7650 رو کارنت کردند و به مصاحبه رفتند و اگه وضعیت رو در فروم ۲۰۱۵ ببینی متوجه میشی که چقدر با کیس 7000 به بالا ویزا گرفتند .
ویه چیز جالبتر بگم برات .
وضعیت ۲۰۱۶ از ۲۰۱۵ به مراتب بهتر خواهد بود .
پس نه داغ کن و نه سرد . زندگی عادی رو ادامه بده .

sent from phone.

با سلام
منظورتان از وضعیت بهتر ۲۰۱۶ نسبت به ۲۰۱۵ چیست؟ از چه لحاظ فرمودید؟
با تشکر
***Case number : 1
Dv 260 : 28 may
Interview: third week of november
Abu dhabi
Up dates:18 November
Ceac update: 09 december
25 January
April 1
April 21 تبدیل به اپدیت or شدیم
April 24 نامه کلیری امد Big Grin
تشکر کنندگان: Siamak
از این لحاظ که تعداد کیسهای برنده شده در 2016 به مراتب کمتر از 2015 است . یعنی اینکه حساب شده انتخاب شدیم . یعنی اینکه این تعداد کیس نامبر قطعا به مصاحبه میرسند و قطعا تعداد بالایی ویزا دریافت میکنند . اگه واضح نیست بیشتر توضیح میدم

sent from phone.
تشکر کنندگان: ed2008 ، lighthouse ، Joje mohajer ، matin86
(2015-09-07 ساعت 15:54)پریماه نوشته:  سلام و خسته نباشید شماره کیس ما**15 هستش ۲ june فرم رو فرستادیم
اما نامه هنو نیومده من از این سایت چک می کنم www.dvlottery.state.gov/ESC درسته از همین سایت باید چک کنم ؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنین تا مطمئن شم

سلام
بله همین سایت رو باید چک کنید. اصلا جای نگرانی نیست، دوستانی بودن که با کیس نامبر سه رقمی هنوز نامه دوم رو دریافت نکردند. در ضمن شما فرم DS260 رو هم نسبتا دیر فرستادید. امیدوارم طی همین هفته نامه دعوت به مصاحبه رو دریافت کنید. در غیر اینصورت پیشنهاد میکنم با kcc از طریق ایمیل مکاتبه کنید.
موفق باشید
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
تشکر کنندگان: ehsan TT ، Neda Gh
با سلام
دوستان به نظر شما أين هفته زمان مصاحبه أفراد با كيس نأمبر زيز 2800 إعلام ميشه؟
تشکر کنندگان:
(2015-09-08 ساعت 15:18)nick mohajer نوشته:  با سلام
دوستان به نظر شما أين هفته زمان مصاحبه أفراد با كيس نأمبر زيز 2800 إعلام ميشه؟

سلام دوست عزیز

ظرف دو سه روز آینده کارنتی های جدید رو اعلام میکنند و حدود یک هفته تا ده روز بعد از اون هم نامه های دوم جایگزین میشه .
شما رو دو هفته دیگه حساب کنید .
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: humsun ، ed2008 ، lighthouse ، لطف اله
دوستان بنظرتون این سری تا چه شماره ای رو کارنت میکنند ؟

sent from phone.
تشکر کنندگان:
(2015-09-08 ساعت 15:30)trad3r نوشته:  دوستان بنظرتون این سری تا چه شماره ای رو کارنت میکنند ؟

sent from phone.

قاعده و قانون خاصی نداره دوست عزیز ولی حدس خود من تا کیس نامبر 3300 هستش.
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: ed2008 ، لطف اله
حدس منم روی 3500 هست .

sent from phone.
تشکر کنندگان: masoud398 ، ed2008 ، لطف اله
(2015-09-08 ساعت 15:34)trad3r نوشته:  حدس منم روی 3500 هست .

sent from phone.
دوستان ممکنه بخوان مصاحبه ها رو تا فروردین تمام کنند تا فرصت کافی برای کلیر کردن باقی بمونه.مثلا هر ماه 2800 کیس جدید کارنت بشه؟راستی چگونه امضا درست کنیم؟
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
تشکر کنندگان: لطف اله
(2015-09-08 ساعت 16:15)a4542 نوشته:  دوستان ممکنه بخوان مصاحبه ها رو تا فروردین تمام کنند تا فرصت کافی برای کلیر کردن باقی بمونه.مثلا هر ماه 2800 کیس جدید کارنت بشه؟راستی چگونه امضا درست کنیم؟

سلام

دوست عزیز طبق تجربه سالهای گذشته بعید به نظر میرسه که هر ماه این تعدادی که شما میگین رو کارنت کنن.

در مورد درست کردن امضا هم میتونید به لینکی که در امضای خودم گذاشتم یه سرس بزنید چگونه کاربر حرفه ای مهاجر سرا شویم؟
تشکر کنندگان: humsun ، ed2008 ، لطف اله
(2015-09-08 ساعت 12:57)amirabas93 نوشته:  [quote='پریماه' pid='657615' dateline='1441625084']

سلام و خسته نباشید شماره کیس ما**15 هستش ۲ june فرم رو فرستادیم

سلام
بله همین سایت رو باید چک کنید. اصلا جای نگرانی نیست، دوستانی بودن که با کیس نامبر سه رقمی هنوز نامه دوم رو دریافت نکردند. در ضمن شما فرم DS260 رو هم نسبتا دیر فرستادید. امیدوارم طی همین هفته نامه دعوت به مصاحبه رو دریافت کنید. در غیر اینصورت پیشنهاد میکنم با kcc از طریق ایمیل مکاتبه کنید.
موفق باشید
ممنون از لطفتون
تشکر کنندگان: ed2008

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان