موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.صبح همه شما به خیر و شادی.دوستان با توجه به اعلام ویزا بولتن که فقط تا شماره 3100 اعلام شد و واقعیت رو که در نظر میگیرم با کلیرنس بچه های سال 2015 با کیس نامبرهای حدود 3000 که هنوز تو برزخ FBI چک هستن و جوابش نیومده.وای به حال من که شماره کیسم حدود 7500 هست با خدمت در س پ ا ه ، دیگه هیچ امیدی به لاتاری امسال ندارم . واقعاً این امریکائی های مسخره ما رو به بازی گرفتن.اگر قرعه کشی میکنید و دعوت به مصاحبه ، پس چرا انقدر کلیرنس رو طولانی میکنید و دیر کارنت میکنید.به نظرم فقط شده منبع درآمدی برای دولت امریکا. از الان انقدر استرس گرفتم که کی میخواهیم کارنت بشیم و چند تا تیک FBI چک رو افیسر میخواد بزنه ، اصلاً دست و دلم به کار نمیره و حالا حال و روز بچه های سالهای قبل رو به وضوح درک میکنم که میگفتن این پروسه دوسال زندگیمون رو تحت الشعاع قرار داده بود. نا امیدم نا امید.
شماره کیس: 2016AS7000
تاریخ رویت قبولی:9May2015
کنسولگری:Ankara تغییر به ایروان توسط KCC
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول:13May2015
جمع هزینه واکسنها: هپاتیت 3 مرحله 27000 تومان+مننژیت 40000 تومان+ آنفلوانزا 30000 تومان+ یک نوبت دیفتری و کزاز و MMR دریافت شده+90000 درام هزینه معاینات پزشکی ارمنستان+660 دلار هزینه ویزا
کارنت شدن کیس:Aprill-12 تاریخ مصاحبه : June-7 ساعت 13:30 دریافت کلیرنس:اولین آپدیت June-8،June-9 ، August-19 ، 2-August دریافت ویزا: ورود به آمریکا: دریافت گرین کارت: جمع تقریبی هزینهها:
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-12 ساعت 09:06)Hana2015 نوشته: سلام دوستان.صبح همه شما به خیر و شادی.دوستان با توجه به اعلام ویزا بولتن که فقط تا شماره 3100 اعلام شد و واقعیت رو که در نظر میگیرم با کلیرنس بچه های سال ۲۰۱۵ با کیس نامبرهای حدود 3000 که هنوز تو برزخ FBI چک هستن و جوابش نیومده.وای به حال من که شماره کیسم حدود 7500 هست با خدمت در س پ ا ه ، دیگه هیچ امیدی به لاتاری امسال ندارم . واقعاً این آمریکائی های مسخره ما رو به بازی گرفتن.اگر قرعه کشی میکنید و دعوت به مصاحبه ، پس چرا انقدر کلیرنس رو طولانی میکنید و دیر کارنت میکنید.به نظرم فقط شده منبع درآمدی برای دولت آمریکا. از الان انقدر استرس گرفتم که کی میخواهیم کارنت بشیم و چند تا تیک FBI چک رو افیسر میخواد بزنه ، اصلاً دست و دلم به کار نمیره و حالا حال و روز بچه های سالهای قبل رو به وضوح درک میکنم که میگفتن این پروسه دوسال زندگیمون رو تحت الشعاع قرار داده بود. نا امیدم نا امید.
دوست عزیز منم شرایط شمارو دارم. رشته و کارمم کامپیوتره که اونم خودش میگن حساسه.
1. زندگیتو بکن و خیلی ذهنتو از الان درگیر کارنت شدن و کلیرنس خوردن نکن.
2. به چیزای مثبتش هم فکر کن. سال 2015 125000 نفر دعوت شدن ولی سال 2016 فقط 84000 نفر
3. کسایی که مصاحبشون 8 ماه پیش بوده و کلیرنس خوردن الان دارن تقریبا همزمان با کسایی که دو ماه پیش مصاحبه داشتن آپ میخورن و کلییر میشن. فقط اون بچه هایی که هشت ماه انتطار کشیدن بیشتر اذیت شدن.
4. روو زبانت کار کن و زندگیه عادیتو داشته باش چون هنوز خیلی مونده تا مصاحبه. تاپیکای 2015 رو هم گاهی به صورت فان مرور کن ولی حرص نخور که واااای خدا اینا چرا کلیر نمیشن؟
5. لاتاری قبول شدیم دممونم گرم. ویزا دادن میگیریم میریم. ندادن پلن B. زندگی خیلی ارزش حرص خوردن نداره. مخصوصا از الان. لااقل بزار واسه بعد از مصاحبه. موفق باشی.
شماره کیس: 2016AS52xx■ تاریخ رویت قبولی: 9 May ■ کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی ■ تعداد افراد: 2 نفر
ارسال فرمهای260: 15 May ■ کارنت شدن: 9 Feb ■ نامۀ دوم: 22 Feb ■ مصاحبه: 5 April ■ نتیجه: AP
خدمت س پ ا ه ، شغل خصوصی ، ازدواج بعد از قبولی و قبل از ارسال فرم 260
آپدیتها: 17 آپریل، 19 آپریل، 21 آپریل، 3 آگوست آپدیت طلایی و دوخطی از آمریکا، 4 آگوست ساعت 12 ظهر آپدیت از سفارت و or
4 آگوست ساعت 6 عصر به لطف خدا دریافت ایمیل کلیری بعد از 4 ماه.
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان.فکر میکنید نامه های مصاحبه جدید از کی توی سایت بیاد.من خودم خیلی دیر فهمیدم و تو تیر ماه فرمم رو فرستادم.حدس میزنید با این شرایط کی برم مصاحبه؟ممنون
شماره کیس 2016as16xx
تاریخ رویت قبولی: 14 جولای 2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :۳
ارسال فرمهای سری اول: ۱۷ جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه: ژانویه ۲۰۱۶
دریافت ویزا: یکضرب
ورود به آمریکا: می ۲۰۱۶ بوستون
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینهها: تا حالا ۳۰ میلیون ناقابل
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام مجدد ببخشید امضام درست نشده بود.کیس نامبرم حدود 1600 هستش و تو تیر ماه فرم رو فرستادم.
شماره کیس 2016as16xx
دریافت گرین کارت:
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
1 سوال دیگه .تا چند وقت قبل از وقت مصاحبه نباید واکسن زد؟
شماره کیس 2016as16xx
دریافت گرین کارت:
رتبه:
56
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-12 ساعت 20:57)hamiham007 نوشته: سلام مجدد ببخشید امضام درست نشده بود.کیس نامبرم حدود 1600 هستش و تو تیر ماه فرم رو فرستادم.
درود
شما با کیس نامبر 1600 به طور طبیعی باید در ماه اکتبر به مصاحبه برید که با توجه به این که در ماه جولای فرم رو ارسال کردید، حداقل یکی دو ماه دیرتر از سایر دوستان (که کیس نامبر مشابه شما دارند) به مصاحبه دعوت میشید. در کل جای نگرانی نیست و فرصت زیاد دارید. این رو هم به خاطر داشته باشید که هیچکس دقیقا نمیتونه بگه چه تاریخی به مصاحبه دعوت خواهید شد.
با آرزوی موفقیت
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13