کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها
(2015-09-11 ساعت 12:49)yassin30 نوشته:  
(2015-09-11 ساعت 12:44)Afsaneh5388 نوشته:  سلام
دوستان با تجربه أيا اين بولتن نوامبر نبود؟
چرا هنوز به نام اكتبر هستش؟
أيا نبايد بولتن جديدي به نام نوامبر باز ميشد؟
با تشكر
نه عزیز. دقت کنی کارنتی های جدید در ماه نوامبر اعلام شده..

بله ديدم
اما ميگم نبايد يك بولتن جديد مي دادند برأي نوامبر؟
اگر ملاحظه بفرماييد سالهاي قبل هر ماه بولتن داشت
تشکر کنندگان:
(2015-09-11 ساعت 13:02)Afsaneh5388 نوشته:  
(2015-09-11 ساعت 12:49)yassin30 نوشته:  
(2015-09-11 ساعت 12:44)Afsaneh5388 نوشته:  سلام
دوستان با تجربه أيا اين بولتن نوامبر نبود؟
چرا هنوز به نام اكتبر هستش؟
أيا نبايد بولتن جديدي به نام نوامبر باز ميشد؟
با تشكر
نه عزیز. دقت کنی کارنتی های جدید در ماه نوامبر اعلام شده..

بله ديدم
اما ميگم نبايد يك بولتن جديد مي دادند برأي نوامبر؟
اگر ملاحظه بفرماييد سالهاي قبل هر ماه بولتن داشت
هر ماه بولتن به اسم ماه بعدش میاد که شامل دو ماهه
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش)
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... Sad )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود

*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
گرفتن ویزا 12 آگوست Big Grin
سفرنامه
تشکر کنندگان: Interuniversal ، Amir.AA
(2015-09-11 ساعت 11:56)محمدرصا نوشته:  
(2015-09-11 ساعت 01:18)nimashariat نوشته:  سلام.دوستان امسال که حدود 4500 نفر ار ایران برنده شدن کسی می دونه پارسال چند نفر از ایران بودن؟
با سلام
می تونم بپرسم شما این امار را از کجا اوردید?

دوست عزيز اگه به سايتى كه بولتن ويزاها رو چك ميكنين مراجعه كنيد تعداد قبولى هاى هر قاره و هر كشور رو نوشته
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان: Amir.AA
(2015-09-12 ساعت 01:17)matin86 نوشته:  
(2015-09-11 ساعت 11:56)محمدرصا نوشته:  
(2015-09-11 ساعت 01:18)nimashariat نوشته:  سلام.دوستان امسال که حدود 4500 نفر ار ایران برنده شدن کسی می دونه پارسال چند نفر از ایران بودن؟
با سلام
می تونم بپرسم شما این امار را از کجا اوردید?

دوست عزيز اگه به سايتى كه بولتن ويزاها رو چك ميكنين مراجعه كنيد تعداد قبولى هاى هر قاره و هر كشور رو نوشته
سلام
امسال (2016) قبولی ها 4501 نفر از ایران
و قبولی های سال 2015 تعداد 4992 نفر می باشد.
برای مشاهده بقیه کشورها به سایت ویزا بولتون مراجعه کنید.
http://travel.state.gov/content/visas/en...letin.html
برای مشاهده لیست قبولی های سال 2016 کشورهای مختلف و ایران به ویزا بولتن ماه Visa Bulletin For June 2015 مراجعه کنید.آخرین جدول
و برای مشاهده تعداد نفرات قبولی سال 2015 به ویزا بولتن ماه Visa Bulletin For June 2014 مراجعه کنید.
Accepted Lottery 2016 - 05 May 2015
Case No:2016AS000002** =>Location Interviews : Ankara
Send Form DS260 : 09 JUN 2015
Current Visa Bulletin : 12 AGU 2015 =>Second Letter : 29 Sep 2015
Time of the interview : 02 Nov 2015 => AP
AP => Processing Pending

Updates :11/01/2016...=>02/03/2016...=>  04/03/2016...Processing Completed
تشکر کنندگان: matin86 ، Amir.AA
سلام دوستان.صبح همه شما به خیر و شادی.دوستان با توجه به اعلام ویزا بولتن که فقط تا شماره 3100 اعلام شد و واقعیت رو که در نظر میگیرم با کلیرنس بچه های سال 2015 با کیس نامبرهای حدود 3000 که هنوز تو برزخ FBI چک هستن و جوابش نیومده.وای به حال من که شماره کیسم حدود 7500 هست با خدمت در س پ ا ه ، دیگه هیچ امیدی به لاتاری امسال ندارم . واقعاً این امریکائی های مسخره ما رو به بازی گرفتن.اگر قرعه کشی میکنید و دعوت به مصاحبه ، پس چرا انقدر کلیرنس رو طولانی میکنید و دیر کارنت میکنید.به نظرم فقط شده منبع درآمدی برای دولت امریکا. از الان انقدر استرس گرفتم که کی میخواهیم کارنت بشیم و چند تا تیک FBI چک رو افیسر میخواد بزنه ، اصلاً دست و دلم به کار نمیره و حالا حال و روز بچه های سالهای قبل رو به وضوح درک میکنم که میگفتن این پروسه دوسال زندگیمون رو تحت الشعاع قرار داده بود. نا امیدم نا امید.
شماره کیس: 2016AS7000
تاریخ رویت قبولی:9May2015
کنسولگری:Ankara تغییر به ایروان توسط ‎KCC‎
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول:13May2015
جمع هزینه واکسنها: هپاتیت 3 مرحله 27000 تومان+مننژیت 40000 تومان+ آنفلوانزا 30000 تومان+ یک نوبت دیفتری و کزاز و MMR دریافت شده+90000 درام هزینه معاینات پزشکی ارمنستان+660 دلار هزینه ویزا
کارنت شدن کیس:Aprill-12 تاریخ مصاحبه : June-7  ساعت 13:30  دریافت کلیرنس:اولین آپدیت June-8،June-9 ، August-19 ، 2-August دریافت ویزا:          ورود به آمریکا:            دریافت گرین کارت:            جمع تقریبی هزینه‌ها:
تشکر کنندگان: ben123 ، matin86 ، lotfe.kh
(2015-09-12 ساعت 09:06)Hana2015 نوشته:  سلام دوستان.صبح همه شما به خیر و شادی.دوستان با توجه به اعلام ویزا بولتن که فقط تا شماره 3100 اعلام شد و واقعیت رو که در نظر میگیرم با کلیرنس بچه های سال ۲۰۱۵ با کیس نامبرهای حدود 3000 که هنوز تو برزخ FBI چک هستن و جوابش نیومده.وای به حال من که شماره کیسم حدود 7500 هست با خدمت در س پ ا ه ، دیگه هیچ امیدی به لاتاری امسال ندارم . واقعاً این آمریکائی های مسخره ما رو به بازی گرفتن.اگر قرعه کشی میکنید و دعوت به مصاحبه ، پس چرا انقدر کلیرنس رو طولانی میکنید و دیر کارنت میکنید.به نظرم فقط شده منبع درآمدی برای دولت آمریکا. از الان انقدر استرس گرفتم که کی میخواهیم کارنت بشیم و چند تا تیک FBI چک رو افیسر میخواد بزنه ، اصلاً دست و دلم به کار نمیره و حالا حال و روز بچه های سالهای قبل رو به وضوح درک میکنم که میگفتن این پروسه دوسال زندگیمون رو تحت الشعاع قرار داده بود. نا امیدم نا امید.

دوست عزیز منم شرایط شمارو دارم. رشته و کارمم کامپیوتره که اونم خودش میگن حساسه.
1. زندگیتو بکن و خیلی ذهنتو از الان درگیر کارنت شدن و کلیرنس خوردن نکن.
2. به چیزای مثبتش هم فکر کن. سال 2015 125000 نفر دعوت شدن ولی سال 2016 فقط 84000 نفر
3. کسایی که مصاحبشون 8 ماه پیش بوده و کلیرنس خوردن الان دارن تقریبا همزمان با کسایی که دو ماه پیش مصاحبه داشتن آپ میخورن و کلییر میشن. فقط اون بچه هایی که هشت ماه انتطار کشیدن بیشتر اذیت شدن.
4. روو زبانت کار کن و زندگیه عادیتو داشته باش چون هنوز خیلی مونده تا مصاحبه. تاپیکای 2015 رو هم گاهی به صورت فان مرور کن ولی حرص نخور که واااای خدا اینا چرا کلیر نمیشن؟
5. لاتاری قبول شدیم دممونم گرم. ویزا دادن میگیریم میریم. ندادن پلن B. زندگی خیلی ارزش حرص خوردن نداره. مخصوصا از الان. لااقل بزار واسه بعد از مصاحبه. موفق باشی.
شماره کیس: ‎ 2016AS52xx■ تاریخ رویت قبولی: ‎9 May ■ کنسولگری: ‎تغییر از آنکارا به ابوظبی‎ ■ تعداد افراد: 2 نفر
ارسال فرمهای260: 15 May‎ ■ کارنت شدن: 9 Feb‎ ■ نامۀ دوم: 22 Feb‎ ■ مصاحبه: 5 April ■ نتیجه: AP
خدمت س پ ا ه ، شغل خصوصی ، ازدواج بعد از قبولی و قبل از ارسال فرم 260
آپدیتها: 17 آپریل، 19 آپریل، 21 آپریل، 3 آگوست آپدیت طلایی و دوخطی از آمریکا، 4 آگوست ساعت 12 ظهر آپدیت از سفارت و or
4 آگوست ساعت 6 عصر به لطف خدا دریافت ایمیل کلیری بعد از 4 ماه.
تشکر کنندگان: ho_tasha ، zhila1393 ، ed2008 ، Interuniversal ، matin86 ، Amir.AA ، jilibiliyaee ، لطف اله ، A2000 ، sheinos
(2015-09-12 ساعت 09:06)Hana2015 نوشته:  سلام دوستان.صبح همه شما به خیر و شادی.دوستان با توجه به اعلام ویزا بولتن که فقط تا شماره 3100 اعلام شد و واقعیت رو که در نظر میگیرم با کلیرنس بچه های سال ۲۰۱۵ با کیس نامبرهای حدود 3000 که هنوز تو برزخ FBI چک هستن و جوابش نیومده.وای به حال من که شماره کیسم حدود 7500 هست با خدمت در س پ ا ه ، دیگه هیچ امیدی به لاتاری امسال ندارم . واقعاً این آمریکائی های مسخره ما رو به بازی گرفتن.اگر قرعه کشی میکنید و دعوت به مصاحبه ، پس چرا انقدر کلیرنس رو طولانی میکنید و دیر کارنت میکنید.به نظرم فقط شده منبع درآمدی برای دولت آمریکا. از الان انقدر استرس گرفتم که کی میخواهیم کارنت بشیم و چند تا تیک FBI چک رو افیسر میخواد بزنه ، اصلاً دست و دلم به کار نمیره و حالا حال و روز بچه های سالهای قبل رو به وضوح درک میکنم که میگفتن این پروسه دوسال زندگیمون رو تحت الشعاع قرار داده بود. نا امیدم نا امید.

حنا آقادوست من خیلی زود نا امید شدی! هیچ برنامه از پیش تعیین شده ای نمیشه برای لاتاری داشت جز اینکه زندگی عادی خودت رو بکن بعلاوه تقویت زبان! شد بری آن شاالله خیره نشد هم دنیا به آخر نرسیده! اامیدوار باش که آدم به امید زنده است
بعدشم فک کردی کم باید اینجا یعنی آمریکا استرس بکشی و بلاتکلیف باشی تا به روال عادی زندگی برگردی؟؟ قبولی در لاتاری شروع یه ماراتون تحمل استرسه! سعی کن توان مقابله با استرس رو داشته باشی. موفق باشی عزیز
شماره کیس2015 43xx تعداد 4 نفر مصاحبه 14 اپریل ابوظبی اپدیت ها 14,15,19,21,اپریل
19 می,
23 جون,
1جولای
ایمیل کلیرنس 4 جولای بعد از ایمیل پیگیری خودم
دریافت ویزا 13 جولای
اعلام کلیرنس در سایت ابوظبی انجام نشد !! و ظاهرا خیال نداره انجام بشه
ورود به امریکا : ۱۹ اگوست
ثبت نام سایت و واریز 165 دلار 20 آگوست
دریافت سوشال 3 هفته و 4 روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت یکماه و 3 روز بعد از ورود
خداوندا راضیم به انچه تو خواسته ای و به ان رضا داری. تسلیم!!Smile
تشکر کنندگان: Siamak ، ben123 ، lighthouse ، Interuniversal ، matin86 ، Amir.AA ، لطف اله ، golia
سلام به دوستان.فکر میکنید نامه های مصاحبه جدید از کی توی سایت بیاد.من خودم خیلی دیر فهمیدم و تو تیر ماه فرمم رو فرستادم.حدس میزنید با این شرایط کی برم مصاحبه؟ممنون
شماره کیس  2016as16xx
تاریخ رویت قبولی: 14 جولای 2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :۳
ارسال فرمهای سری اول: ۱۷ جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه:  ژانویه ۲۰۱۶
دریافت ویزا: یکضرب
ورود به آمریکا: می ۲۰۱۶ بوستون
دریافت گرین کارت: 
جمع تقریبی هزینه‌ها: تا حالا ۳۰ میلیون ناقابل
تشکر کنندگان:
(2015-09-12 ساعت 19:42)hamiham007 نوشته:  سلام به دوستان.فکر میکنید نامه های مصاحبه جدید از کی توی سایت بیاد.من خودم خیلی دیر فهمیدم و تو تیر ماه فرمم رو فرستادم.حدس میزنید با این شرایط کی برم مصاحبه؟ممنون

دوست عزيز بايد كيس نامبرتون رو حدودا بنويسيد !
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان:

دوست عزيز خدا بزرگه و ممكنه كلا امسال روند كلير كردنشون بهتر و سريعتر بشه و همچنين اگه ملاحظه كرده باشين دوستان با كيس نامبراى بالا هم همزمان با كيسهاى پايين كلير ميشن
نااميد نباشيد!
تشکر کنندگان: lighthouse ، لطف اله ، shahabjafari
سلام مجدد ببخشید امضام درست نشده بود.کیس نامبرم حدود 1600 هستش و تو تیر ماه فرم رو فرستادم.
شماره کیس  2016as16xx
دریافت گرین کارت: 
تشکر کنندگان:
1 سوال دیگه .تا چند وقت قبل از وقت مصاحبه نباید واکسن زد؟
شماره کیس  2016as16xx
دریافت گرین کارت: 
تشکر کنندگان:
(2015-09-12 ساعت 19:42)hamiham007 نوشته:  سلام به دوستان.فکر میکنید نامه های مصاحبه جدید از کی توی سایت بیاد.من خودم خیلی دیر فهمیدم و تو تیر ماه فرمم رو فرستادم.حدس میزنید با این شرایط کی برم مصاحبه؟ممنون

(2015-09-12 ساعت 20:57)hamiham007 نوشته:  سلام مجدد ببخشید امضام درست نشده بود.کیس نامبرم حدود 1600 هستش و تو تیر ماه فرم رو فرستادم.

(2015-09-12 ساعت 22:25)hamiham007 نوشته:  ۱ سوال دیگه .تا چند وقت قبل از وقت مصاحبه نباید واکسن زد؟

با سلام خدمت شما

حداکثر تا یک هفته آینده نامه ها جایگزین میشه و اگر برای شما نیاد شما باید برای ماههای آینده منتظر نامه دومتون باشید.
در مورد واکسن هم باید عرض کنم که تا یکماه قبل از مصاحبه نباید هیچ واکسنی که حاوی ویروس زندست تزریق کنید.

موفق باشید
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: Amir.AA ، لطف اله
(2015-09-12 ساعت 20:57)hamiham007 نوشته:  سلام مجدد ببخشید امضام درست نشده بود.کیس نامبرم حدود 1600 هستش و تو تیر ماه فرم رو فرستادم.

درود
شما با کیس نامبر 1600 به طور طبیعی باید در ماه اکتبر به مصاحبه برید که با توجه به این که در ماه جولای فرم رو ارسال کردید، حداقل یکی دو ماه دیرتر از سایر دوستان (که کیس نامبر مشابه شما دارند) به مصاحبه دعوت میشید. در کل جای نگرانی نیست و فرصت زیاد دارید. این رو هم به خاطر داشته باشید که هیچکس دقیقا نمیتونه بگه چه تاریخی به مصاحبه دعوت خواهید شد.
با آرزوی موفقیت
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
تشکر کنندگان: matin86 ، lotfe.kh ، ehsan TT
(2015-09-12 ساعت 22:25)hamiham007 نوشته:  ۱ سوال دیگه .تا چند وقت قبل از وقت مصاحبه نباید واکسن زد؟

يك ماه
تشکر کنندگان: ehsan TT

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان