موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-17 ساعت 21:57)amirabas93 نوشته: (2015-09-17 ساعت 17:35)javaherishoar@yahoo.com نوشته: دوستان سلام کسی می تونه راهنمایی کنه برای کیس های غیر لاتاری چطور میشه ویزا بولتن را چک کرد که حدود تاریخ مصاحبه را پیدا کنیم ممنون ببخشید در این تاپیک مطرح کردم چون در تاپیک خود eb1 هم کسی ظاهرا اطلاع نداشت
All categories of employment-based immigrant visas are issued in the chronological order in which the petitions were filed until the annual numerical limit for the category is reached. The filing date of a petition becomes the applicant's priority date. Immigrant visas cannot be issued until an applicant's priority date is reached. In certain heavily oversubscribed categories, there may be a waiting period of several years before a priority date is reached. Check the Visa Bulletin for the latest priority dates.
دوست عزیز ممنون از وقتی که گذاشتین ببینید من مسیر درست را رفتم یا نه ؟ ایا باید سپتامبر را انتخاب می کردم و دوم اینکه این ۱۵ اگوست که گفته یعنی چی ؟
Priority Date Checker
Look up a cut-off date for:
Visa Bulletin For September 2015
Visa Bulletin For October 2015
Enter a country of birth or chargeability:
Select an Immigration Category
Family Sponsored
Employment Based
LOOK UP Clear Form
The cut-off date for your selection is:
15AUG15
(Day Month Year)
من از توی صفحه بولتن ویزا این قسمت را کپی کردم و کات اف دیت را با توجه به انتخاب سپتامبر و کشور ایران و نوع کیس ۱۵ اگوست داده یعنی یکماه عقبتر از ما هنوز تو نوبتن ؟ درسته ؟
نوع ویزا :eb1. تاریخ اپروو:۹اپریل . تاریخ دریافت کیس نامبر:۸ می
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در سیس
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه ٥مي در سايت سیس .
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه
كلير:10می
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-17 ساعت 22:26)javaherishoar@yahoo.com نوشته: (2015-09-17 ساعت 21:57)amirabas93 نوشته: (2015-09-17 ساعت 17:35)javaherishoar@yahoo.com نوشته: دوستان سلام کسی می تونه راهنمایی کنه برای کیس های غیر لاتاری چطور میشه ویزا بولتن را چک کرد که حدود تاریخ مصاحبه را پیدا کنیم ممنون ببخشید در این تاپیک مطرح کردم چون در تاپیک خود eb1 هم کسی ظاهرا اطلاع نداشت
All categories of employment-based immigrant visas are issued in the chronological order in which the petitions were filed until the annual numerical limit for the category is reached. The filing date of a petition becomes the applicant's priority date. Immigrant visas cannot be issued until an applicant's priority date is reached. In certain heavily oversubscribed categories, there may be a waiting period of several years before a priority date is reached. Check the Visa Bulletin for the latest priority dates.
دوست عزیز ممنون از وقتی که گذاشتین ببینید من مسیر درست را رفتم یا نه ؟ ایا باید سپتامبر را انتخاب می کردم و دوم اینکه این ۱۵ اگوست که گفته یعنی چی ؟
Priority Date Checker
Visa Bulletin For September ۲۰۱۵
Visa Bulletin For October ۲۰۱۵
Family Sponsored
Employment Based
LOOK UP Clear Form
15AUG15
(Day Month Year)
من از توی صفحه بولتن ویزا این قسمت را کپی کردم و کات اف دیت را با توجه به انتخاب سپتامبر و کشور ایران و نوع کیس ۱۵ اگوست داده یعنی یکماه عقبتر از ما هنوز تو نوبتن ؟ درسته ؟یه چیزه دیگه اینکه یکماه دیگه اعلام می کنن که چه تاریخی بیایین یا دیگه ما باید در نظر داشته باشیم که حدود یکماه دیگه تاریخ رفتن مصاحبه هست؟ من هم باید بتونم برای مرخصی کاریم برنامه ریزی کنم هم مشکل واکسن داریم برای همین یک مقدار زیادی دارم مزاحم میشم
نوع ویزا :eb1. تاریخ اپروو:۹اپریل . تاریخ دریافت کیس نامبر:۸ می
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در سیس
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه ٥مي در سايت سیس .
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه
كلير:10می
رتبه:
56
1 تشکر در 0 ارسال
2015-09-17 ساعت 22:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-09-17 ساعت 23:01 توسط Amir.AA.)
(2015-09-17 ساعت 22:26)javaherishoar@yahoo.com نوشته: (2015-09-17 ساعت 21:57)amirabas93 نوشته: (2015-09-17 ساعت 17:35)javaherishoar@yahoo.com نوشته: دوستان سلام کسی می تونه راهنمایی کنه برای کیس های غیر لاتاری چطور میشه ویزا بولتن را چک کرد که حدود تاریخ مصاحبه را پیدا کنیم ممنون ببخشید در این تاپیک مطرح کردم چون در تاپیک خود eb1 هم کسی ظاهرا اطلاع نداشت
Priority Date Checker
Visa Bulletin For September ۲۰۱۵
Visa Bulletin For October ۲۰۱۵
Family Sponsored
Employment Based
LOOK UP Clear Form
15AUG15
(Day Month Year)
من از توی صفحه بولتن ویزا این قسمت را کپی کردم و کات اف دیت را با توجه به انتخاب سپتامبر و کشور ایران و نوع کیس ۱۵ اگوست داده یعنی یکماه عقبتر از ما هنوز تو نوبتن ؟ درسته ؟
خواهش میکنم. راستش من اطلاعات خیلی دقیقی راجع به ویزای EB1 ندارم ولی تمام کتگوری ها باید برای این که از زمان مصاحبه باخبر بشن سایت ویزا بولتن رو چک کنند منتهی کتگوری ای که مختص کیسشون هست. برای EB1 تا اونجا که من میدونم شما باید EMPLOYMENT-BASED PREFERENCES رو چک کنید که 15 اگوست طبق تحلیل خودتون فکر میکنم درست هستش. باز هم با یک وکیل مشورت کنید یا با پاریز تراول تماس بگیرید.
امیدوارم موفق باشید
http://travel.state.gov/content/visas/en...-2015.html
(اعداد رو به لاتین وارد کنید)
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
شماره کیس: 2016AS00006xxx
تاریخ رویت قبولی:10May2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول: 25May2015
کارنت شدن کیس: 9March2016
مصاحبه:24may2016
آبدیت 1 : 24may2016,آبدیت 2 : 29may2016,آپدیت3: 31may2016,آپدیت4: 1jun2016
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
:دریافت گرین کارت
:جمع تقریبی هزینهها:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ﺳﻼﻡ ﺑﻪ ﻫﻤﮕﻲ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻛﺴﻲ ﺑﺮاﺵ ﻧﺎﻣﻪ ﺩﻭﻡ ﻧﻴﻮﻣﺪﻩ?ﻛﺎﺭﻧﺘﻴﻬﺎﻱ ﺟﺪﻳﺪﻭﻣﻴﮕﻢ
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-09-19 ساعت 14:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-09-19 ساعت 15:11 توسط mojtaba.farzanfar.)
دوستان من هرچی میگردم متوجه نمیشم . خیلی عصبی شدم . شماره کیس من 700 هستش . چجوری بفهمم کارنت شدم ؟ کجارو باید چک کنم که ببینم نامه دوم کی میاد ؟ نامه دوم رو از کجا ببینم ؟ لطفا لینکشو برام بزارید کاملا گیج شدم .
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
شما كارنت شدين اما بايد منتظر نامه دومتون بمونيد !ممكنه يا فرم رو دير پر كردين يا آنلاك كردين فرمتون رو واسه همين نامتون رو ماه قبل دريافت نكردين !انشاءا...اين ماه دريافت ميكنيد نامه مصاحبتون رو
كيس نامبر:2016AS00004xxx >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>> نامه دوم:17november >>> تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-19 ساعت 14:56)ho_tasha نوشته: (2015-09-19 ساعت 14:52)mojtaba.farzanfar نوشته: دوستان من هرچی میگردم متوجه نمیشم . خیلی عصبی شدم . شماره کیس من 700 هستش . کجارو باید چک کنم که ببینم نامه دوم کی میاد ؟ نامه دوم رو از کجا ببینم ؟ لطفا لینکشو برام بزارید کاملا گیج شدم .
با سلام دوست عزیز به همون سایتی که برنده شدین برین و با کانفرمیشن ثبت نام چک کنید
این هم آدرسش
https://www.dvlottery.state.gov/ESC/(S(g...fault.aspx
با سلام خدمت دوست عزيز اصلا نگران و عصبي نباش نامه دوم ما 25 آگوست اومد يعني دو هفته بعد از كارنت شدن و احتمالا نامه دوم شما به صورت گروهي با كارنتي هاي نوامبر كه فكر مي كنم حداكثر 25 سپتامبر باشه مياد.
خداوند صابرين را دوست دارد. موفق باشيد.
1 - شماره کیس:2016AS000009XX
2 - تاریخ رویت قبولی: May - 6 - 2015
3 - کنسولگری: ANKARA
4 - تعداد افراد منظور در کیس : 3
5 - ارسال فرمهای سری اول: May - 24 - 2015
6 - کارنت شدن کیس: August - 12 - 2015
7 - نامه دوم 25 August
8 - مصاحبه هفته سوم اکتبر
9 - وضعیت AP
10 - كلير 9 March
صدور ویزا 21 March
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز.اینکه چه موقع هم فرمتون رو فرستادید مهمه
شماره کیس 2016as16xx
تاریخ رویت قبولی: 14 جولای 2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :۳
ارسال فرمهای سری اول: ۱۷ جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه: ژانویه ۲۰۱۶
دریافت ویزا: یکضرب
ورود به آمریکا: می ۲۰۱۶ بوستون
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینهها: تا حالا ۳۰ میلیون ناقابل
رتبه:
18
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای عزیزم
دوستانی که به جنوب کالیفرنبا پرواز دارن در صورت نیاز کمک با من تماس بگیرن و اگر دنبال کار و بیزینس هستید میتونم کمکتون کنم ( لس انجلس ، ایرواین ، سن دیگو).
شماره کیس:2015ASx17 > کنسولگری:آنکارا > ارسال فرم: 2014 MAY 21 > کارنت شدن کیس: AUG 12 2014 > مصاحبه: 2 اکتبر 2014 > دریافت ویزا یکضرب > ورود به آمریکا 25 نوامبر
سفرنامه من به ترکیه
سفرنامه من به آمریکا