کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها
سلام من 3 روزه که نمی تونم وارد سایت بشم و خطا میده.دوستان دیگه هم همین مشکل رو دارند؟
شماره کیس  2016as16xx
تاریخ رویت قبولی: 14 جولای 2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :۳
ارسال فرمهای سری اول: ۱۷ جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه:  ژانویه ۲۰۱۶
دریافت ویزا: یکضرب
ورود به آمریکا: می ۲۰۱۶ بوستون
دریافت گرین کارت: 
جمع تقریبی هزینه‌ها: تا حالا ۳۰ میلیون ناقابل
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من برای پرینت نامه دومم مجبور شدم از پرینترهای کافی نت استفاده کنم حالا همش استرس دارم که نکنه نامه تو حافظه پرینتر مونده باشه و خدای نکرده با استفاده از مشخصات ناما برام مشکل درست کنن مثلا ایمیل بزنن و با دادن اطلاعاتم مصاحبه رو کنسل کنن.....آیا همچین چیزی ممکنه؟
تشکر کنندگان: farrokh33
(2015-11-06 ساعت 16:28)Farimahh نوشته:  سلام دوستان من برای پرینت نامه دومم مجبور شدم از پرینترهای کافی نت استفاده کنم حالا همش استرس دارم که نکنه نامه تو حافظه پرینتر مونده باشه و خدای نکرده با استفاده از مشخصات ناما برام مشکل درست کنن مثلا ایمیل بزنن و با دادن اطلاعاتم مصاحبه رو کنسل کنن.....آیا همچین چیزی ممکنه؟
با سلام نگران نباشید
در یک حالت چنین چیزی امکان داره که اولاً پرینتر دارای حافظه باشه ولی فکر نمیکنم کسی چنین کاری کنه و بعد هم کی متوجه این میشه نگران نباشید
چیز های مهمتر هستشBig GrinBig GrinBig Grin
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,649)
تشکر کنندگان: Farimahh ، humsun ، j.modarres
ممنون از جوابتون راستش خیلی نگرانم این روزای آخر آدم به همه چی شک میکنه
تشکر کنندگان:
(2015-11-06 ساعت 16:28)Farimahh نوشته:  سلام دوستان من برای پرینت نامه دومم مجبور شدم از پرینترهای کافی نت استفاده کنم حالا همش استرس دارم که نکنه نامه تو حافظه پرینتر مونده باشه و خدای نکرده با استفاده از مشخصات ناما برام مشکل درست کنن مثلا ایمیل بزنن و با دادن اطلاعاتم مصاحبه رو کنسل کنن.....آیا همچین چیزی ممکنه؟
سلام دوست عزیز نگران نباشید ولی از این به بعد بیشتر احتیاط کنیدسال گذشته هم دوستانی بودند که میگفتند سریال نامبرشون رو به دوستاشون دادن ویا مثل شما از بیرون پرینت گرفته بودند ولی خوشبختانه براشون مشکلی پیش نیومد نگران نباشید فقط بر روی مصاحبه تمرکز کنید. تندرست وشاد باشید
تشکر کنندگان: Farimahh ، لطف اله ، j.modarres ، Interuniversal
خدایا قسمت میدم صداما بشنو حداقل دوشنبه 1000 تا کارنت کنن ...من کیسم خیلی بالاس ممکنه تا اون موقع ویزا بهم نرسه ....توکل بهت دارم یا خدا
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت  :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم  ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان: j.modarres ، Interuniversal ، nimashariat ، K.ONE
(2015-11-07 ساعت 12:04)لطف اله نوشته:  خدایا قسمت میدم صداما بشنو حداقل دوشنبه 1000 تا کارنت کنن ...من کیسم خیلی بالاس ممکنه تا اون موقع ویزا بهم نرسه ....توکل بهت دارم یا خدا

خانومممممم،
چرا پاي خدا رو ميكشيد وسط Smile هرچيزي كه مقدور باشه اتفاق ميوفته،انقده استرس نداشته باشيد كيس تون كه بالا نيست،بالاي ٧٠٠٠ انقده نگران نيستند،باور كنيد اگه به استرستون غلبه نكنيد بشدت زندگيتون دچار اختلال ميشه چون مراحل استرس زاي لاتاري تمومي نداره،كارنت ميشيد،استرس مصاحبه مياد،مصاحبه ميشيد استرس ويزا گرفتن،تازه،تازه ويزا رو ميگيريد ميرسيد به خان اصلي كه برم آمريكا چيكار كنم،كجا برم،موفق ميشم ؟؟(بقول سيامك،گرفتن ويزا فقط ١٠درصد قضيس)
همه اين موارد بالا خودش به تنهايي داستانيه واسه خودش پس با زمان هم فاز باشيد كارهاي شما هم انجام ميشه!!!Big Grin
ولي ما دعا رو ميكنيم بهرحال كه همه زودتر كاراشون انجام شه!
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: chakavakl ، j.modarres ، Siamak ، humsun ، lighthouse ، lotfe.kh ، behjan ، لطف اله ، ستوده ، Mey30
تمام عمر برنده شدن ما در لاتاری تو همین تاپیک بولتن گذشت ....
یادش بخیر ....
رفقا به عنوان یک دوست چندتا نکته بگم .
واسه ارامش خودتون هم که شده خیلی به این قضیه دل نبندید .... واسه خودتون قصر رویایی نسازید ....
اروم برید جلو و سعی کنید به کسی هم نگید حتی نزدیکترین دوستاتون.

فقط سعی کنید خودتون رو اماده کنید .
چه از لحاظ کاری ، چه از لحاظ زبان و ....

--> به امید ویزای یکضرب <--
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
(2015-11-07 ساعت 16:24)rezasadeghi نوشته:  تمام عمر برنده شدن ما در لاتاری تو همین تاپیک بولتن گذشت ....
یادش بخیر ....
رفقا به عنوان یک دوست چندتا نکته بگم .
واسه ارامش خودتون هم که شده خیلی به این قضیه دل نبندید .... واسه خودتون قصر رویایی نسازید ....
اروم برید جلو و سعی کنید به کسی هم نگید حتی نزدیکترین دوستاتون.

فقط سعی کنید خودتون رو اماده کنید .
چه از لحاظ کاری ، چه از لحاظ زبان و ....

--> به امید ویزای یکضرب <--
رضا جان
واقعا آدم تو اين لحظه نميدونه چي بگه،دلداري بده،روحيه بده،بگه بيخيال بگه روزيت نبوده،،واقعا نميدونم چون واقعا فكر كردن بهشم دل آدمو ميلرزونه،اينهمه استرس،هزينه،انرژي ذهني... Cool
رضا واقعا از ته دل واست آرزوي موفقيت ميكنم و اميدوارم انقده خوش شانس باشي كه واسه سال بعد اكي شي با كيس نامبر پايين Wink
مرسي ازت كه با همه اين مشكلاتت بازم حضور پررنگ داري و به بقيه دلگرمي ميدي!
موفق باشي
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: lighthouse ، Rira_1982 ، ho_tasha ، tamana2016 ، j.modarres ، لطف اله ، rezasadeghi
نیومد دیگه،کشت ما رو این بولتن
CASE NUM: 2016AS74##
روییت قبولی:8may
ارسال فرم ها:16may
کارنت:12April
مصاحبه: 21june
سفارت: Yerevan
نتیجه: خودم یکضرب،همسرم ap بخاطر سربازی نیروی هوایی ارتش ،هر دومون مهندس عمران و شاغل در شرکت مهندسین مشاور(خصوصی)
آپدیت ۲۱جون،۲۳جون(صدور ویزای خودم)،۲۰جولای بخاطر ایمیل،۷آگوست آپدیت دوخطی،۸آگوست or و اعلام کلیریی در سایت سفارت ارمنستان
کلیری همسرم:۸آگوست پس از تنها۴۷ روز در کمال ناباوری!صدور ویزا:22آگوست(پیکاپ با آژانس ایران-آنکارا که خیلی دقیق و بموقع پاس رو تحویلمون دادن.)
مقصد:کالیفرنیا-اورنج کانتی منزل اقوام Big Grin بعدش شاید هیوستون
...Golden year of lottery, I believe
تشکر کنندگان: hasanhamedi2000
(2015-11-05 ساعت 20:19)hamiham007 نوشته:  سلام من ۳ روزه که نمی تونم وارد سایت بشم و خطا میده.دوستان دیگه هم همین مشکل رو دارند؟

منم همین مشکل رو دارم
تشکر کنندگان:
من میگم تا 3800 میاد.ایشالا که بیشتر بیاد
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
تشکر کنندگان:
از مقايسه كارنتي هاي سالهاي مختلف من ميگم حداقل ٤٠٠٠ ميشه و ممكنه بالاتر هم بشه. اميدوارم اينطور باشه. ??????
تشکر کنندگان: lotfe.kh ، hasanhamedi2000 ، K.ONE ، nimashariat ، matin86 ، لطف اله
دوستان سلام
خواهش میکنم تا فردا شب صبر کنید و منتظر بمونید تا ویزا بولتن این ماه هم اعلام بشه. اگر هم فردا اعلام نشد نهایتا تا آخر هفته اعلام خواهد شد. بخدا مهمترین چیز توی این پروسه صبر و شکیباییه. انقدرم استرس ندید و حدس و گمان نزنید. حداقل 100 تا کیس توی مهاجرسرا هستن که منتظرن ویزابولتن اعلام بشه، اگه همه بیان و نظر بدن و حدس بزنن که این تاپیک آشفته بازار میشه. ممنونم که رعایت می کنید. منظورم هم شخص خاصی نیست و کلی گفتم.
موفق و پیروز باشید
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
تشکر کنندگان: j.modarres ، lighthouse ، hasanhamedi2000 ، humsun ، Neda Gh ، لطف اله ، ehsan TT
(2015-11-08 ساعت 16:49)amirabas93 نوشته:  دوستان سلام
خواهش میکنم تا فردا شب صبر کنید و منتظر بمونید تا ویزا بولتن این ماه هم اعلام بشه. بخدا مهمترین چیز توی این پروسه صبر و شکیباییه. انقدرم استرس ندید و حدس و گمان نزنید. حداقل 100 تا کیس توی مهاجرسرا هستن که منتظرن ویزابولتن اعلام بشه، اگه همه بیان و نظر بدن و حدس بزنن که این تاپیک آشفته بازار میشه. ممنونم که رعایت می کنید.
موفق و پیروز باشید
به نظر من شما با اين كار و صحبت نه چندان حساب شده دارين بيشتر استرس ميدين. اين چ طرز برخورد هستش لطفا رعايت كنيد. من از مقايسه كارنتي هاي سالهاي قبل به اين نتيجه رسيدم ولي به نظر ميرسه شما حوصله هيچ چيزي را نداريد. يه نگاهي به ارسالي هاي خود بكنيد منظور من را ميفهميد. اينجا يه مكان عموميه و افراد عقايدشان را به اشتراك ميزارن و شما اصلا حق ندارين تكليف براي بقيه تعيين كنيد. اميدوارم يكم صبر و تحمل خود را بالا ببريد. موفق باشيد.
تشکر کنندگان: sweety.alireza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان