کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها
(2015-11-10 ساعت 00:09)davouddavoud نوشته:  به كارنتي هاي جديد تبريك ميگم. تا ٤١٥٠ كارنت شدن.حدس من درست دراومد. واقعا ميشه از روي مقايسه كارنتي هاي سالهاي قبل به يه حدس منطقي رسيد. تا اين مرحله حتي سريعتر از كارنتي هاي ٢٠١٣ بوده ايم. اين عدد خيلي اميدوار كنندس.

پس داوود كيريس آنجل اورجينالمون تويي Big Grin
مبارك همه دوستان نگران كارنتي
ماندانا خانوم انشالا كه كارنت شديد؟؟
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: Amir.AA ، marysa ، غنچه ، lighthouse ، tamana2016 ، matin86 ، Hana2015 ، j.modarres
سلام.بازم شکر.تقریبا 2 ماه از پارسال جلو تریم.امیدوارم حد اقل همین روند رو حفظ کنه.
کیس نامبر: 2016AS000065XX
نفرات کیس: 2

سفارت: ایروان
رویت قبولی: 8 May
ارسال فرم: 22 May

مصاحبه:May 19
سربازی معاف.کار شرکت خصوصی.دانشجوی ارشد عمران
یییییییییکضربببببببب Big Grin  Big Grin
مقصد: به امید خدا  Houston,Tx
تشکر کنندگان: Amir.AA ، غنچه ، lighthouse ، tamana2016 ، matin86 ، Hana2015 ، j.modarres ، golia
(2015-11-10 ساعت 00:24)Interuniversal نوشته:  
(2015-11-10 ساعت 00:09)davouddavoud نوشته:  به كارنتي هاي جديد تبريك ميگم. تا ٤١٥٠ كارنت شدن.حدس من درست دراومد. واقعا ميشه از روي مقايسه كارنتي هاي سالهاي قبل به يه حدس منطقي رسيد. تا اين مرحله حتي سريعتر از كارنتي هاي ٢٠١٣ بوده ايم. اين عدد خيلي اميدوار كنندس.

من نوكرتم اينتريونيورسال عزيز. ولي واقعا ميشه اين كارو كرد. اين ماه با احتساب تعطيلي ٥٥٠ نفرو كارنت كردن ميشه اين انتظارو داشت كه ماههاي بعد دو برابر اين رقم را كارنت كنن و اين چيزيه كه ٢٠١٣ يه جورايي اتفاق افتاد.
تشکر کنندگان: marysa ، Interuniversal ، matin86 ، Hana2015 ، j.modarres
هورااااااااااااااااااااا هورااااااااااااااااااااااااااااا دارن عالی کارنت میکنن دمشون گرررررررررممممممممممممم. تبریک به دوستان کارنت شده. خدا کنه 2 تا 550 تای دیگه بره جلو.
شماره کیس: ‎ 2016AS52xx■ تاریخ رویت قبولی: ‎9 May ■ کنسولگری: ‎تغییر از آنکارا به ابوظبی‎ ■ تعداد افراد: 2 نفر
ارسال فرمهای260: 15 May‎ ■ کارنت شدن: 9 Feb‎ ■ نامۀ دوم: 22 Feb‎ ■ مصاحبه: 5 April ■ نتیجه: AP
خدمت س پ ا ه ، شغل خصوصی ، ازدواج بعد از قبولی و قبل از ارسال فرم 260
آپدیتها: 17 آپریل، 19 آپریل، 21 آپریل، 3 آگوست آپدیت طلایی و دوخطی از آمریکا، 4 آگوست ساعت 12 ظهر آپدیت از سفارت و or
4 آگوست ساعت 6 عصر به لطف خدا دریافت ایمیل کلیری بعد از 4 ماه.
تشکر کنندگان: marysa ، tamana2016 ، matin86 ، Hana2015 ، j.modarres ، aligeocivil
(2015-11-10 ساعت 00:28)davouddavoud نوشته:  

من نوكرتم اينتريونيورسال عزيز. ولي واقعا ميشه اين كارو كرد. اين ماه با احتساب تعطيلي ٥٥٠ نفرو كارنت كردن ميشه اين انتظارو داشت كه ماههاي بعد دو برابر اين رقم را كارنت كنن و اين چيزيه كه ٢٠١٣ يه جورايي اتفاق افتاد.

ممنونم جناب مدیر. هفتصدتا دیگه اعلام کنند کارنت می شیمRolleyesاندکی صبر سحر نزدیک است...
2016as48xxچهارنفر.مصاحبه  ارمنستان خودم برنده اصلی وفرزندانم یکضرب,همسرم ای پی.که بعداز138 روزکلیرشد.ساکن هیوستون.(راستی lighthouseیعنی فانوس دریایی ( Shy
تشکر کنندگان: Amir.AA ، Interuniversal ، matin86 ، Hana2015 ، j.modarres ، masoud398
(2015-11-10 ساعت 00:33)ماندانا.م نوشته:  
(2015-11-10 ساعت 00:28)davouddavoud نوشته:  

ممنونم جناب مدیر. هفتصدتا دیگه اعلام کنند کارنت می شیمRolleyesاندکی صبر سحر نزدیک است...

شما شك نكن واسه ماه ديگه كارنت كارنتي.
تشکر کنندگان: lighthouse ، Interuniversal ، Hana2015 ، j.modarres
(2015-11-10 ساعت 00:33)ماندانا.م نوشته:  ممنونم جناب مدیر. هفتصدتا دیگه اعلام کنند کارنت می شیمRolleyesاندکی صبر سحر نزدیک است...

ایشالا ماه بعد همین موقع
کم کم دیگه آماده باشید.
امیدوارم موفق باشید و البته، یک ضربCool
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
تشکر کنندگان: nimashariat ، lighthouse ، Interuniversal ، Hana2015 ، j.modarres ، masoud398 ، ehsan TT
تازه با توجه به جدول از ماه بعد احتمال زیاد سرعت بیشتر میشه.
دیگه افتادیم تو سرازیری................
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر: 2016AS000065XX
نفرات کیس: 2

سفارت: ایروان
رویت قبولی: 8 May
ارسال فرم: 22 May

مصاحبه:May 19
سربازی معاف.کار شرکت خصوصی.دانشجوی ارشد عمران
یییییییییکضربببببببب Big Grin  Big Grin
مقصد: به امید خدا  Houston,Tx
تشکر کنندگان: lighthouse ، USIMMIGRANT ، tamana2016 ، Interuniversal ، j.modarres
(2015-11-10 ساعت 00:45)nimashariat نوشته:  تازه با توجه به جدول از ماه بعد احتمال زیاد سرعت بیشتر میشه.
دیگه افتادیم تو سرازیری................
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
١٠٠٪‏ همينطور خواهد بود. با نگاهي به جدول سال هاي قبل اين حركت سريعتر يك حقيقت غير قابل انكاره
تشکر کنندگان: nimashariat ، tamana2016 ، Hana2015 ، j.modarres
من اصلا متوجه نمی شم یعنی کلا ما که کیس نامبرمون 5600 بهمون ویزا نمیدن....
تشکر کنندگان:
(2015-11-10 ساعت 00:58)sanazshabani27 نوشته:  من اصلا متوجه نمی شم یعنی کلا ما که کیس نامبرمون 5600 بهمون ویزا نمیدن....

چرا نمیدن دوست عزیز؟؟؟

به کی ویزا بدن بهتر از شما
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: nimashariat ، Interuniversal ، Hana2015 ، j.modarres ، aligeocivil
دمشون گرم خيلي خوب كارنت كردن ٤١٥٠ من رو ٥٠ تا ١٠٠ تا حساب كرده بودم
شماره کیس:AS201600005xxx / تاریخ رویت قبولی: 15 می / کنسولگری: ابوظبی / تعداد افراد منظور در کیس :2 / ارسال فرمهای سری اول:  2 جون /کارنت شدن کیس:9 فوریه / مصاحبه:13 آپریل / دریافت کلیرنس:13 آپریل/آپدیت ها: 19 و 21 و 22 آپریل، 29 جولای (آپدیت ایمیل)، 5 آگوست کیس اصلی، 7 آگوست OR شدن کیس اصلی و بروزرسانی در سایت سفارت 9 آگوست دو خطي همراه، ١٠ آگوست or شدن همراه/ دریافت ویزا:١٦ آگوست (٢٨ مرداد)/ ورود به آمریکا: ٩ دسامبر(١٩ آذر) / دریافت گرین کارت: همسرم ١٣ ژانويه خودم در انتظار

سفرت بخیر اما تو دوستی خدارا / چو از این کویر وحشت بسلامتی گذشتی / به شکوفه ها به باران / برسان سلام مارا
تشکر کنندگان: nimashariat ، matin86 ، golia ، j.modarres
سلام دوستان بااين روند فكر ميكنم امسال دو ماه اخر all بشه
تشکر کنندگان: tamana2016 ، matin86 ، Rira_1982 ، Hana2015 ، ttrz ، j.modarres
(2015-11-10 ساعت 01:12)Moody نوشته:  سلام دوستان بااين روند فكر ميكنم امسال دو ماه اخر all بشه

انشالا كه همينطوره
ولي بزار ببينيم داوود آنجل نظرش چيه Tongue
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: Siamak ، matin86 ، nimashariat ، lotfe.kh ، Hana2015 ، Amir.AA ، j.modarres ، Moody
با سلام به همه دوستان
تا الان حدود 55 درصد از دوستانی که تو نظر سنجی شماره کیس شرکت کردند کارنت شدند و این نشانه خوبی برای کیس بالایی هاست . امیدوارم همه به مصاحبه دعوت شن و ویزا بگیرن.
موفق باشیدRolleyes
1 - شماره کیس:2016AS000009XX
2 - تاریخ رویت قبولی: May - 6 - 2015
3 - کنسولگری: ANKARA
4 - تعداد افراد منظور در کیس : 3
5 - ارسال فرمهای سری اول: May - 24 - 2015
6 - کارنت شدن کیس: August - 12 - 2015
7 - نامه دوم  25 August
8 - مصاحبه  هفته سوم اکتبر
9 - وضعیت AP
10 - كلير  9 March
صدور ویزا  21 March