کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها
(2015-11-10 ساعت 16:57)sinar نوشته:  
(2015-11-10 ساعت 16:01)davouddavoud نوشته:  
(2015-11-10 ساعت 15:47)nazi56 نوشته:  
(2015-11-10 ساعت 15:19)alfa_a_h نوشته:  
(2015-11-10 ساعت 12:11)ho_tasha نوشته:  
.

امسال سال دوم ارسال فرم هاي دي اس ٢٦٠ ميباشد و درصد قابل توجهي از برندگان از اثار دير فرستادن فرمها با خبر بودن و حواسشون بود كه سر موقع بفوستن. متاسفانه پارسال كسي از اين موضوع با خبر نبود و يا تعداد خيلي كمتري اين قضيه را ميدونستن و اين كار باعث عقب افتادن مصاحبه خيلي ها شد و يكي از دلايل كم كارنت شدن پارسال هم ميتونه همين باشه. لازم به ذكر است كه اين حالت بيشتر در ابتداي پروسه لاتري اتفاق ميوفتد و پارسال تا اومد كارنتي ها سرعت بگيره پروسه لاتري تموم شد. ولي امسال چي؟ خوشبختانه ما ابتداي خوبي داريم و داشتيم و به نظر يكم بعيد مياد كه افراد خيلي زيادي با تاخير زياد فرم خودشون فرستاده باشن. پس اين قضيه در مورد امسال صدق نميكنه.
من فرمم رو در جولای فرستادم ممکنه برام مشکل ساز بشه ینی ؟؟
باتوجه به کیس نامبرتون جولای اصلا دیر نبوده.اگر مثلا شمارتون حدودای مثلا دوهزار واینا بود نسبت به دیگران عقب می افتادید ولی حالا که شش هزارهستید خیر.موفق باشید
2016as48xxچهارنفر.مصاحبه  ارمنستان خودم برنده اصلی وفرزندانم یکضرب,همسرم ای پی.که بعداز138 روزکلیرشد.ساکن هیوستون.(راستی lighthouseیعنی فانوس دریایی ( Shy
تشکر کنندگان: sinar ، j.modarres ، matin86
(2015-11-10 ساعت 16:27)lotfe.kh نوشته:  
(2015-11-10 ساعت 16:01)davouddavoud نوشته:  
(2015-11-10 ساعت 15:47)nazi56 نوشته:  
(2015-11-10 ساعت 15:19)alfa_a_h نوشته:  
(2015-11-10 ساعت 12:11)ho_tasha نوشته:  دوستان عزیز
نمی خوام کسانی که کیسشون بالا هست رو ناراحت کنم ولی دارم یه توجه اعلام میکنم.
دوستان عزیز و گرامی به این نکته توجه کنید هرچه تعداد کارنت بره بالاتره احتمال درصد دریافت ویزا کمتر میشه.
یعنی احتمال داره به یسری ویزا نرسه تا حالا به این نکته توجه کردین.؟؟؟؟
موفق باشید.

اتفاقا دوست عزیز این کارنت شدن بیشتر به سود افراد با کیس بالاست
چون در هر سفارت در مدت یک ماه تعداد وقت مصاحبه و تعداد ویزایی که می تونه صادر کنه محدوده
و از طرفی وزارت امور خارجه با علم و تجربه سالیان مختلف میزان کارنتی ها رو مشخص میکنه
مثلا ممکنه در یک بازه 1000 کیس کارنت شده تنها 100 نفر شخص برنده حقیقی وجود داشته باشد. (منظور از حقیقی اینجا افرادیست که فرم ds260 رو به موقع پر و ارسال کردن می باشد)
از طرفی افرادی که شماره کیسشان بالاست زود تر به مصاحبه دعوت می شوند ( یعنی مثلا کیسی که شماره اش 6000 است و باید تا آخر جون دعوت میشد و AP میخورد یک یا چند ماه زودتر وارد پروسه کلیر شدن قرار میگیرد) پس زمان بیشتری برای کلیر شدن دارند تا ویزا ها تمام شود.
البته شایان ذکر هست که برنامه ریزی وزارت امورخارجه بر توزیع یک نواخت تعداد ویزا ها در ماه های مختلف می باشد.

فرمایشات دوستان درسته و کیس بالا داشتن دلیل بر نرسیدن ویزا نیست .
خیلی به زمان ارسال فرم 260 مربوط میشه. یعنی از زمانی که فرم بصورت انلاین شد هر کسی زودتر ارسال کرده باشه زودتر هم وقت مصاحبه میگیره. بودن کسایی که سال قبل با کیس پایین مثلا 1000 دیر فرم رو ارسال کردن و زمانی که کارنتی ها رو تا 1000 اعلام کردن اسمشون نبوده و برای سری بعد یا بعدتر اعلام شدن. و با کسایی که کیس بالا داشتن رفتن مصاحبه یعنی همزمان با اونا .
که این خودش باعث شده دیرتر برن مصاحبه و در صورت خوردن ap دیرتر ویزا بگیرن یا اصلا ویزا نرسیده . پس نگران نباشد و موفق باشید

امسال سال دوم ارسال فرم هاي دي اس ٢٦٠ ميباشد و درصد قابل توجهي از برندگان از اثار دير فرستادن فرمها با خبر بودن و حواسشون بود كه سر موقع بفوستن. متاسفانه پارسال كسي از اين موضوع با خبر نبود و يا تعداد خيلي كمتري اين قضيه را ميدونستن و اين كار باعث عقب افتادن مصاحبه خيلي ها شد و يكي از دلايل كم كارنت شدن پارسال هم ميتونه همين باشه. لازم به ذكر است كه اين حالت بيشتر در ابتداي پروسه لاتري اتفاق ميوفتد و پارسال تا اومد كارنتي ها سرعت بگيره پروسه لاتري تموم شد. ولي امسال چي؟ خوشبختانه ما ابتداي خوبي داريم و داشتيم و به نظر يكم بعيد مياد كه افراد خيلي زيادي با تاخير زياد فرم خودشون فرستاده باشن. پس اين قضيه در مورد امسال صدق نميكنه.

کریس آنجل جان در رابطه با نپال و کارنت اروپا و آسیا که مشخص هست امسال برای ما شرایط منطقی میره جلو و مخالف هم نیستم البته دلیل مخالفت شما با پستم را نفهمیدم....؟؟ چون من اصلا موضوع دیگری را مطرح کردم
در رابطه با ۲۰۱۵ و ارسال فرم های 260 باعث به اشتباه انداختن آمریکایی ها شد چرا که تعداد زیادی فرم پر کردن و ارسال اما مصاحبه نرفتن در واقع آمریکا فید بک اشتباه از ارسال ها گرفتSad
مخلصم
من با مورد٢ فرمايش شما مخالفم واسه امسال، اوني كه فرمودين واسه امسال شايد ويزا كم بياد.
تشکر کنندگان: ho_tasha ، j.modarres ، matin86
سلام.من هم با داوود موافقم.البته حسین هم درست می گه.سرعت کارنتی ها که زیاد بشه کیس های بالا زودتر وارد پروسه می شن و شانس بیشتری دارن.در غیر این صورت شماره ها که ثابته و مثلا نفرات قبل من در هر صورت یه تعداد ویزارو می گیرن فارق از زمان مصاحبشون.چون در هر صورت من باید صبر کنم نفرات قبل من برن مصاحبه تا نوبت من بشه.این سرعت کارنت باعث می شه کیس های بالا تر مخصوصا اونایی که شرایط یکضربی رو دارن قبل از کلیر شدن کیس های پایینتر ویزاشونو بگیرن.اینجاست که سرعت کارنت بیشتر به ضرر کیس پایینی هاست تا کیس بالایی ها.البته به نظر من.
در نهایت که امیدوارم هم کیس پایینی ها هم ما کیس بالایی ها ویزامونو بگیریم.می گن 2013 سال فوق العاده ای برای لاتاری بود و سقف 3500 رو پر کردن.امیدوارم امسال هم اینطور بشه و همه به حقشون برسن.
کیس نامبر: 2016AS000065XX
نفرات کیس: 2

سفارت: ایروان
رویت قبولی: 8 May
ارسال فرم: 22 May

مصاحبه:May 19
سربازی معاف.کار شرکت خصوصی.دانشجوی ارشد عمران
یییییییییکضربببببببب Big Grin  Big Grin
مقصد: به امید خدا  Houston,Tx
تشکر کنندگان: hasanhamedi2000 ، ho_tasha ، tamana2016 ، sahar2016 ، j.modarres ، matin86
سلام از کجا باید بفهمم کارنت شدم؟
تشکر کنندگان:
(2015-11-10 ساعت 21:25)alireza100rad نوشته:  سلام از کجا باید بفهمم کارنت شدم؟
سلام.اگه شماره کیستون کمتراز4150 است کارنت شدین.
2016as48xxچهارنفر.مصاحبه  ارمنستان خودم برنده اصلی وفرزندانم یکضرب,همسرم ای پی.که بعداز138 روزکلیرشد.ساکن هیوستون.(راستی lighthouseیعنی فانوس دریایی ( Shy
تشکر کنندگان: alireza100rad ، j.modarres
(2015-11-10 ساعت 21:32)ماندانا.م نوشته:  

من ۳۹XX هستم ولی فعلا بهم ای میل نزدن
مشخص نیست چه ماهی باید برم ؟
تشکر کنندگان:
(2015-11-10 ساعت 21:36)alireza100rad نوشته:  

دوست عزیزشما ازاردیبهشت عضو مهاجرسراشدین،اگرصفحات اول همین تایپیکو شروع کنین به خوندن ،کلی درباره این پروسه اطلاعات بدست میارین.موفق باشید.
تشکر کنندگان: Rira_1982 ، Interuniversal ، j.modarres ، matin86

دوست عزیز شما کارنت شدید حدودا دو هفته دیگه سایتی که نامه اولتون بود را چک کنید جایگزین خواهد شد و اصلا ایمیلی نمیاد.
CN: 2016AS00003*** --ANKARA--> ABU DHABI -- 1 PERSON -- DS260: 8 May -- Unlock and re-submit : 1 Aug --CURRENT: November 9th --2ed Letter: November 17th -- INTERVIEW:First Week Of Jan visa :OK --  Enter US:March- 11 - 2016
تشکر کنندگان: j.modarres
(2015-11-10 ساعت 21:42)alirezasadrearhami نوشته:  

دوست عزیز شما کارنت شدید حدودا دو هفته دیگه سایتی که نامه اولتون بود را چک کنید جایگزین خواهد شد و اصلا ایمیلی نمیاد.

مرسی عزیزم من وارد نیسم زیاد
حدودا میشه بگین کدوم ماه باید برم سفارت؟
تشکر کنندگان:
(2015-11-10 ساعت 21:44)alireza100rad نوشته:  مرسی عزیزم من وارد نیسم زیاد
حدودا میشه بگین کدوم ماه باید برم سفارت؟

سلام

اگر فرم 260 تون رو بموقع فرستاده باشید یک تا دو هفته دیگه نامه دعوت به مصاحبتون جایگزین میشه و احتمالا برای ماه ژانویه به مصاحبه میرید .

موفق باشید
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: Interuniversal ، j.modarres ، matin86
دوستان یه سوالی دارم
تو مهاجرسرا جایی هست که بچه هایی که تو یه زمان وقت سفارت دارن با هم آشنا شن و برن برای مصاحبه؟
(بیشتر منظورم کیسهای یک نفرست)
-شماره کیس: 54xx
-کنسولگری: ایروان
-ارسال فرم: June 05
تعداد افراد: یک نفر
کارنت شدن کیس: February
مصاحبه: April 12
وضعیت: Ap
دریافت ویزا:...
تشکر کنندگان:
سلام به هم انتظاریهای عزیز.حالا ماراتن انتظار واسه نامه.خدا به همه ما صبر بده و براتون خیر و خوشی آرزومندم
شماره کیس  2016as16xx
تاریخ رویت قبولی: 14 جولای 2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :۳
ارسال فرمهای سری اول: ۱۷ جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه:  ژانویه ۲۰۱۶
دریافت ویزا: یکضرب
ورود به آمریکا: می ۲۰۱۶ بوستون
دریافت گرین کارت: 
جمع تقریبی هزینه‌ها: تا حالا ۳۰ میلیون ناقابل
تشکر کنندگان: j.modarres ، matin86
(2015-11-10 ساعت 22:29)Mey30 نوشته:  دوستان یه سوالی دارم
تو مهاجرسرا جایی هست که بچه هایی که تو یه زمان وقت سفارت دارن با هم آشنا شن و برن برای مصاحبه؟
(بیشتر منظورم کیسهای یک نفرست)
ميتونيد براي دوستاني كه شماره كيس شون به شما نزديكه و همزمان با شما كارنت ميشن كه در نتيجه قاعدتا نامه ها براي يك ماه مياد پيام خصوصي ارسال كنيد و بيشتر با هم آشنا بشيد.
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: Interuniversal ، j.modarres ، matin86 ، Mey30
دوستانی که کارنت شدن تبریک!
ایشالا روند همینجوری ادامه پیدا کنه که همه کیس های ایرانی کارنت شن و به مصاحبه برن. مطمئن باشید روند کارنتی های زیاد به نفع ایرانیاس.باید صبور باشید فقط.
كيس نامبر : ***2016AS4 / خبر قبولي: ٤ مي / ارسال فرم ٢٦٠ : ١٤ مي/ كارنتي: نوامبر / مصاحبه: هفته دوم ژانویه/ كنسولگري: آنكارا تغییر به ایروان توسط خودشون/ تعداد نفرات: ٢ / سربازي مثل مرد وزارت دفاع / وضعيت : AP /  آپديت ها :14ژانویه- 20 ژانویه- 21 ژانویه نفر اصلی فقط -28 جولای آپدیت طلایی و دو خطی/ تاريخ كليرنس : 29 جولای / تاريخ گرفتن ويزا : 17 آگوست / تاريخ رسيدن به اونور آبها :2 نوامبر/ مقصد : به محض ورود به خاكشون همون بغل پياده ميشم.
تشکر کنندگان: nimashariat ، Rira_1982 ، Hana2015 ، sahar2016 ، K.ONE ، j.modarres ، golia ، matin86
سلام من شماره نامبرم 7** است ولی هنوز کارنت نشدم. زمان ارسال فایل 260 ماه آگوست بوده. به Kcc ماه پیش ایمیل زدم. اونا گفتن فایل منو دریافت کردن و زمان مصاحبه چند هفته دیگه مشخص میشه ولی این سری هم کارنت نشدم. خیلی خیلی نگرانم. چی کار کنم؟
تشکر کنندگان: farrokh33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان