موضوعها: 0
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ..من برام سوالی پیش آمده اگه ممکنه جوابم بدید ...مثلا کارنتیهای ماه اپریل را میزنند(بر فرض اینکه من کارنت شده باشم)همون ماه اپریل میرم مصاحبه یا دوماه بعدش ماه جون...مثلا الان که ماه ژانویه را زدند بچه هایی که کارنت شدند ژانویه میرن مصاحبه یا دوماه بعدش که میشه ماه مارچ .....اگه لطف کنید جواب منا بدید....مممنون...به امید اینکه همه بچه های سال 2016 کارنت بشوند وویزا بگیرند .....آمین
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.دوستان عزیز من 3 ماهه کارنت شدم و فرم ها رو جولای پر کردم.به نظر دوستان با تجربه بالاخره این ماه نامه ما هم میاد؟
شماره کیس 2016as16xx
تاریخ رویت قبولی: 14 جولای 2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :۳
ارسال فرمهای سری اول: ۱۷ جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه: ژانویه ۲۰۱۶
دریافت ویزا: یکضرب
ورود به آمریکا: می ۲۰۱۶ بوستون
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینهها: تا حالا ۳۰ میلیون ناقابل
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-11 ساعت 11:56)hamiham007 نوشته: سلام.دوستان عزیز من ۳ ماهه کارنت شدم و فرم ها رو جولای پر کردم.به نظر دوستان با تجربه بالاخره این ماه نامه ما هم میاد؟
سلام
شرایط من هم مثل شماست، به احتمال 99 درصد این ماه نامه ما میاد انشاالله
شماره کیس: **2016AS20 » تاریخ رویت قبولی: May-23-۲۰۱۵ » کنسولگری: Abu Dhabi <- Ankara تعداد افرادکیس : 5 نفر
ارسال فرم:15-Jul-28 » کارنت:15-Aug-12 » نامه دوم:15-Nov-17 » مصاحبه:2016-Jan-14 » وضعیت:AP
آپدیتهای سیس: 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه و 15مارچ و 20 آوریل- آپدیت سایت ابوظبی: 14 ژانویه
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گل سلام.به نظرتون از دوشنبه دیگه نامه ها جایگزین میشه یا میره برای اواخر ماه؟ ممنون
شماره کیس 2016as16xx
دریافت گرین کارت:
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
بازم سلام.کارمون فقط شده تحلیل اخبار.امیدوارم با این اتفاقات اخیر سخت گیری ها واسه کیس های ما بیشتر نشه و دودش تو چشم ما ها نره.به قول معروف گنه کرد در بلخ آهنگری به شوشتر زدند گردن مسگری. میترسم از فردا امار ap خورده ها و گیر دادن به ایرانیا تو سفارت بیشتر شه.البته امیدوارم که از این خبرها نباشه.
شماره کیس 2016as16xx
دریافت گرین کارت:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان مدتي هست مهاجرسرا خلوت شده،حتي مديران نيز كمتر سر ميزنن به تايپيكها... به نظر ميرسه دوستان ٢٠١٥ فعاليت بيشتري داشتن ، همراه با شور و اشتياق بيشتر...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من کیسم حدود 3500 هست ولی فرم ها رو سپتامبر سامبایت کردم به نظرتون من کی کارنت میشم 😕😕
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk