کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها
(2015-11-11 ساعت 01:53)helia.hagh نوشته:  سلام من شماره نامبرم 7** است ولی هنوز کارنت نشدم. زمان ارسال فایل 260 ماه آگوست بوده. به Kcc ماه پیش ایمیل زدم. اونا گفتن فایل منو دریافت کردن و زمان مصاحبه چند هفته دیگه مشخص میشه ولی این سری هم کارنت نشدم. خیلی خیلی نگرانم. چی کار کنم؟

سلام

شما کارنت شدین ولی نامه دعوت به مصاحبتون نیومده که به احتمال زیاد تا دوهفته دیگه میاد .نگران نباشید هنوز دیر نشده دوست عزیز .
در ضمن کیس نامبرتون رو بصورت کامل بازگو نکنید .
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: j.modarres ، matin86
سلام دوستان ..من برام سوالی پیش آمده اگه ممکنه جوابم بدید ...مثلا کارنتیهای ماه اپریل را میزنند(بر فرض اینکه من کارنت شده باشم)همون ماه اپریل میرم مصاحبه یا دوماه بعدش ماه جون...مثلا الان که ماه ژانویه را زدند بچه هایی که کارنت شدند ژانویه میرن مصاحبه یا دوماه بعدش که میشه ماه مارچ .....اگه لطف کنید جواب منا بدید....مممنون...به امید اینکه همه بچه های سال 2016 کارنت بشوند وویزا بگیرند .....آمین
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت  :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم  ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان: farrokh33
(2015-11-11 ساعت 09:49)لطف اله نوشته:  سلام دوستان ..من برام سوالی پیش آمده اگه ممکنه جوابم بدید ...مثلا کارنتیهای ماه اپریل را میزنند(بر فرض اینکه من کارنت شده باشم)همون ماه اپریل میرم مصاحبه یا دوماه بعدش ماه جون...مثلا الان که ماه ژانویه را زدند بچه هایی که کارنت شدند ژانویه میرن مصاحبه یا دوماه بعدش که میشه ماه مارچ .....اگه لطف کنید جواب منا بدید....مممنون...به امید اینکه همه بچه های سال ۲۰۱۶ کارنت بشوند وویزا بگیرند .....آمین
با سلام خانوم لطف اله برای هر ماه که کارنت بشین همون ماه میرین مصاحبه ولی اعلام کارنت شدن جلوتره بر فرض مثال شماره شما در بولتن در ماه اکتبر اعلام شده شما از این زمان تقریباً 1.5-2 ماه فرصت دارین تا به مصاحبه برید پس میشه در واقع ابتدای دسامبر به مصاحبه میرید
اسم شما زودتر اعلام میشه ولی تاریخ بولتن کارنتی های 2 ماه بعد اعلام میشه.
موفق باشید.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,649)
تشکر کنندگان: humsun ، لطف اله ، j.modarres ، Interuniversal ، matin86 ، marysa
سلام.دوستان عزیز من 3 ماهه کارنت شدم و فرم ها رو جولای پر کردم.به نظر دوستان با تجربه بالاخره این ماه نامه ما هم میاد؟
شماره کیس  2016as16xx
تاریخ رویت قبولی: 14 جولای 2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :۳
ارسال فرمهای سری اول: ۱۷ جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه:  ژانویه ۲۰۱۶
دریافت ویزا: یکضرب
ورود به آمریکا: می ۲۰۱۶ بوستون
دریافت گرین کارت: 
جمع تقریبی هزینه‌ها: تا حالا ۳۰ میلیون ناقابل
تشکر کنندگان: farrokh33
(2015-11-11 ساعت 11:56)hamiham007 نوشته:  سلام.دوستان عزیز من ۳ ماهه کارنت شدم و فرم ها رو جولای پر کردم.به نظر دوستان با تجربه بالاخره این ماه نامه ما هم میاد؟
سلام
شرایط من هم مثل شماست، به احتمال 99 درصد این ماه نامه ما میاد انشاالله
شماره کیس: **2016AS20 » تاریخ رویت قبولی: May-23-۲۰۱۵ » کنسولگری: Abu Dhabi <- Ankara تعداد افرادکیس : 5 نفر
 ارسال فرم:15-Jul-28 » کارنت:15-Aug-12 » نامه دوم:15-Nov-17 » مصاحبه:2016-Jan-14  » وضعیت:AP
آپدیتهای سیس: 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه و 15مارچ و 20 آوریل- آپدیت سایت ابوظبی: 14 ژانویه
تشکر کنندگان: Interuniversal ، mehdihk ، farrokh33 ، matin86 ، hamiham007
(2015-11-11 ساعت 01:53)helia.hagh نوشته:  سلام من شماره نامبرم ۷** است ولی هنوز کارنت نشدم. زمان ارسال فایل 260 ماه آگوست بوده. به Kcc ماه پیش ایمیل زدم. اونا گفتن فایل منو دریافت کردن و زمان مصاحبه چند هفته دیگه مشخص میشه ولی این سری هم کارنت نشدم. خیلی خیلی نگرانم. چی کار کنم؟
سلام دوست عزیز چون فرم رو کمی دیر فرستادید منتظر باشید تا نوبت بررسی فرم شما برسه بعد از بررسی اونوقت نامه دوم شما میاد احتمالا ماه آینده ویا ماه بعداز اون نامه دوم شما میاد نگران نباشید
تشکر کنندگان: ho_tasha ، helia.hagh
(2015-11-11 ساعت 11:56)hamiham007 نوشته:  سلام.دوستان عزیز من ۳ ماهه کارنت شدم و فرم ها رو جولای پر کردم.به نظر دوستان با تجربه بالاخره این ماه نامه ما هم میاد؟
سلام دوست عزیز بررسی فرم ها در کی سی سی هر سال با سالهای قبل تفاوت داره الان احتمالا اونایی که در می وجون فرم هارو پر کردن بررسی شده وبه همین ترتیب میان پایین .شما از روی امضای دوستانی که نامه دومشون رو گرفتن میتونید متوجه بشید که تا چه ماهی بررسی شده ونوبت پرونده شما کی میرسه وبیخودی به خودتون استرس وارد نکنیداگه اطلاعاتی به دست اوردید لطفا برای سایر دوستان هم بذارید تا استفاده کننددرضمن از اطلاعات دوستان 2015 هم میتونید استفاده کنید چون تو فروم دعوت به مصاحبه سال قبل اطلاعات خوبی میتونید بدست بیارید.شاد باشید
تشکر کنندگان: ho_tasha ، j.modarres ، golia ، matin86 ، hamiham007
(2015-11-11 ساعت 09:49)لطف اله نوشته:  سلام دوستان ..من برام سوالی پیش آمده اگه ممکنه جوابم بدید ...مثلا کارنتیهای ماه اپریل را میزنند(بر فرض اینکه من کارنت شده باشم)همون ماه اپریل میرم مصاحبه یا دوماه بعدش ماه جون...مثلا الان که ماه ژانویه را زدند بچه هایی که کارنت شدند ژانویه میرن مصاحبه یا دوماه بعدش که میشه ماه مارچ .....اگه لطف کنید جواب منا بدید....مممنون...به امید اینکه همه بچه های سال ۲۰۱۶ کارنت بشوند وویزا بگیرند .....آمین
سلام دوست عزیز
اگر به بولتن ویزا نگاه کنید چند جدول میبینید دو جدول اخر مربوط به برندگان لاتاری است
الان بولتن زده برای دسامبر _ در جدول ماقبل آخر نوشته برای دسامبر تا کیس 3600 اعلام شده که قطعی است. ولی در جدول آخر برای ژانویه زده تا4150 این اعلام قطعی نیست نوشته احتمال دارد تا این شماره اعلام شود ولی معمولا تا حالا دیده نشده که شماره رو عوض کنند بنابراین بولتن شماره های هر ماه رو اعلام میکنه وماه بعد رو هم حدس میزنه .این اعلام دو ماه قبل به خاطر این است که کسایی که کارنت میشن فرصت کافی داشته باشن تاخودشون رو برا مصاحبه اماده کنند .در ضمن وقتی شماره ای کارنت میشه به شرطی توی اون ماه دعوت به مصاحبه میشه که فرم رو زود فرستاده باشه وفرمش بررسی شده باشه اونموقع به ترتیب پر کردن فرم نامه دومشون میاد.شاد باشید
تشکر کنندگان: j.modarres ، golia ، sahar2016 ، matin86 ، ho_tasha ، لطف اله ، Hana2015
دوستان گل سلام.به نظرتون از دوشنبه دیگه نامه ها جایگزین میشه یا میره برای اواخر ماه؟ ممنون
شماره کیس  2016as16xx
دریافت گرین کارت: 
تشکر کنندگان: Siamak
(2015-11-11 ساعت 22:21)hamiham007 نوشته:  دوستان گل سلام.به نظرتون از دوشنبه دیگه نامه ها جایگزین میشه یا میره برای اواخر ماه؟ ممنون

سلام
معمولا اواخر ماه يعنى معمولا دوهفته بعد نامه ها جايگزين ميشن
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان: j.modarres ، hamiham007 ، Hana2015 ، Interuniversal ، marysa
بازم سلام.کارمون فقط شده تحلیل اخبار.امیدوارم با این اتفاقات اخیر سخت گیری ها واسه کیس های ما بیشتر نشه و دودش تو چشم ما ها نره.به قول معروف گنه کرد در بلخ آهنگری به شوشتر زدند گردن مسگری. میترسم از فردا امار ap خورده ها و گیر دادن به ایرانیا تو سفارت بیشتر شه.البته امیدوارم که از این خبرها نباشه.
شماره کیس  2016as16xx
دریافت گرین کارت: 
تشکر کنندگان: behjan ، matin86 ، j.modarres
سلام به دوستان مدتي هست مهاجرسرا خلوت شده،حتي مديران نيز كمتر سر ميزنن به تايپيكها... به نظر ميرسه دوستان ٢٠١٥ فعاليت بيشتري داشتن ، همراه با شور و اشتياق بيشتر...
تشکر کنندگان: matin86 ، j.modarres ، behjan ، ستوده ، golia ، A2000
سلام دوستان من کیسم حدود 3500 هست ولی فرم ها رو سپتامبر سامبایت کردم به نظرتون من کی کارنت میشم 😕😕

فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
تشکر کنندگان:
(2015-11-15 ساعت 12:39)Majidkh نوشته:  سلام دوستان من کیسم حدود 3500 هست ولی فرم ها رو سپتامبر سامبایت کردم به نظرتون من کی کارنت میشم ??

فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
دوست عزیز من قبلاً به این سئوال پاسخ دادم دوستان از کجا بدونن شما کی کارنت میشین تمامی این صحبت ها یک حدس هست.
موفق باشید منتظر و امیدوار باشید.
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,649)
تشکر کنندگان: ستوده ، mehdihk ، j.modarres
(2015-11-14 ساعت 23:04)hamiham007 نوشته:  بازم سلام.کارمون فقط شده تحلیل اخبار.امیدوارم با این اتفاقات اخیر سخت گیری ها واسه کیس های ما بیشتر نشه و دودش تو چشم ما ها نره.به قول معروف گنه کرد در بلخ آهنگری به شوشتر زدند گردن مسگری. میترسم از فردا امار ap خورده ها و گیر دادن به ایرانیا تو سفارت بیشتر شه.البته امیدوارم که از این خبرها نباشه.
دوست عزیز خداییش این اتفاقات چه ربطی به ما داره من هرجور دارم تحلیل میکنم ربطشو متوجه نمیشم.
میشه لطفاً استرس به دوستان دیگه تزریق نکنین.
یکی دیگه عملیات ت ر ور ی س ت ی کرده اونوقت برای ایرانیها بد بشه طرف هم که خودش قبول کرده.
خدایی دارین اذیت میکنن.
دوستان انرژی مثبت بدین نه منفی
دوستان گفته بودن بچه های عزیز کمتر میان بنده به شخصه اونقدر سئوال و جواب تکراری خوندم و جواب دادم نوشتم که دیگه حوصلم نمییاد بیام اینجا وای به حال مدیران عزیز.(البته این تیکه کلی بود منظورم با شما نبود دوست عزیز)
سفرنامه
تشکر کنندگان: j.modarres ، behjan ، Siamak ، ستوده ، mehdihk ، لطف اله ، golia ، lotfe.kh ، Amir.AA ، nimashariat

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان