کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها
(2015-11-17 ساعت 18:48)pampam37 نوشته:  با عرض سلام من كيس نامبرم زير هزار هست و فرم ٢٦٠ رو اواسط آگوست فرستادم ولي هنوز خبري از نامه دوم نيست لطفا راهنماييم كنين ايا اصلا نامه دوم براي من خواهد امد يا نه؟خيلي نگرانم ممنون ميشم كمكم كنين
سلام دوست عزيز
شما همونطور كه خودتون هم ميدونيد فرمهارو خيلي دير فرستاديد و تنها دليل نيامدن نامه دوم فقط همين هست(اگه اون كانفرمِيشن نامبر فرمها رو دريافت كرديد و با موفقيت انجام شده باشه)
ميدونم خيلي نگرانيد ولي نگران نباشيد ايشالا واسه ماه بعد خواهد آمدWink
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: matin86 ، j.modarres
(2015-11-16 ساعت 21:04)hamed.fa نوشته:  سلام دوستان. من سربازی س*پ*ا*ه و شغلم غیر نظامی ولی وابسته به یکی از ارگانهای س*پ*ا*ه شانسی دارم یا نه. میترسم اقدام کنم هر دو طرف رو از دست بدم هم کارم تو اینجا و هم ویزا....
لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه تشکر

حامد جان داستان خدمت و سربازي به هيچ عنوان مسئله اي نيست (از نظر كنسول فرقي به اون صورت نميكنه)
منتها يكي از دغدغه هاي اونها شغل و تخصص شما هست كه چقدر ميتونه حساس از نظر اونها باشه كه اين امر هم دليلي بر رد شدن و بقول خودتون شانس نداشتن شما نخواهد بود چون بوده موردي كه دوستي با مقام تقريبا بالاي دولتي و مهم موفق به دريافت ويزا شده ولي خب كمي طولاني تر بوده پروسه كيليرنس شون
شما همين كه بين چند ميليارد انسان الان تو اين جايگاه قرار داريد مطمئن باشيد از شانس و اقبال بسيار بالاي برخوردا هستيدTongue
موفق باشي
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: j.modarres ، Hana2015 ، hadir
سلام دوستان من ساعت 9:50 دقیقه ایمیلی از کی سی سی دریافت کردم که اپدیت دارید سایت رو چک کنید چک کردم ولی هنوز نامه دوم جایگزین نشده آیا کسی این ایمیل رو دریافت کرده تا الان؟ یا تامه دوم رو؟
شماره کیس 2016AS1###
سفارت ابوظبی 2نفر
ارسال فرم 260 نهم جولای 2015
نامه دوم 17 نوامبر 2015
تاریخ مصاحبه ژانویه 2016
اپدیت سفارت 11Jan  (ویزامون رو هم گرفتیم ولی هنوز نامه کلیری جایگزین نشده) Cool
اپدیت سیس  ,12,14,15,20,21,25 Jan اپدیت کلی#17 may نفر دوم#19 may اپدیت کلی و نفر دوم تبدیل بهor
14 JUL فقط نفر اصلی#18 جولای اپدیت کلی نفر اصلی هم or شد
کلیر: 194 روز ، ایمیل کلیری 18 جولای عصر
26 جولای issued  دریافت ویزا 28 جولای
ورود به یو اس آ  25 اکتبر
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: matin86
دوستان نامه دوم ما جایگزین شد کیس نامبر حدود 1500 ارسال فرمم 260 نهم جولای با ارزوی موفقیت و ویزای یکضرب برای همه دوستان.
شماره کیس 2016AS1###
سفارت ابوظبی 2نفر
نامه دوم 17 نوامبر 2015
تاریخ مصاحبه ژانویه 2016
اپدیت سیس  ,12,14,15,20,21,25 Jan اپدیت کلی#17 may نفر دوم#19 may اپدیت کلی و نفر دوم تبدیل بهor
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: matin86 ، j.modarres ، Hana2015
دوستان نامه دوم من اومد برید چک کنید ایشالا که همه یه ضرب بگیریم

من چقدر خوش خبرم ?????
تشکر کنندگان: matin86 ، j.modarres ، Hana2015
(2015-11-17 ساعت 23:31)سعید... نوشته:  سلام دوستان من ساعت ۹:50 دقیقه ایمیلی از کی سی سی دریافت کردم که اپدیت دارید سایت رو چک کنید چک کردم ولی هنوز نامه دوم جایگزین نشده آیا کسی این ایمیل رو دریافت کرده تا الان؟ یا تامه دوم رو؟
میشه متن ایمیل رو لطفاً تو سایت بزارید؟

(2015-11-17 ساعت 23:42)سعید... نوشته:  دوستان نامه دوم ما جایگزین شد کیس نامبر حدود 1500 ارسال فرمم 260 نهم جولای با ارزوی موفقیت و ویزای یکضرب برای همه دوستان.
میشه بفرمائید سفارتتون کجاست ؟
تشکر کنندگان:
(2015-11-18 ساعت 00:02)ramin.b نوشته:  دوستان نامه دوم من اومد برید چک کنید ایشالا که همه یه ضرب بگیریم

من چقدر خوش خبرم ?????
سفارتتون کجاست ؟
تشکر کنندگان:
سفارت ابوظبی
شماره کیس 2016AS1###
سفارت ابوظبی 2نفر
نامه دوم 17 نوامبر 2015
تاریخ مصاحبه ژانویه 2016
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان:
آنکارا بود ابوظبی انتخاب کردم و اصلا نامه دوم عقب نیفتاد
تشکر کنندگان: j.modarres
(2015-11-18 ساعت 00:51)ramin.b نوشته:  آنکارا بود ابوظبی انتخاب کردم و اصلا نامه دوم عقب نیفتاد

ابوظبی چه خبره که همه دارین میرین ابوظبی ؟ ؟ ؟
تشکر کنندگان:
آخه راهت ایشالا همه ویزا بگیریم جاش مهم نیست
تشکر کنندگان: ستوده ، j.modarres
سلام به همه برای من ایمیل نیومد ولی خوشبختانه نامه دوم جایگزین شده.ولی نمیدونم تو اوایل ژانویه تور گیرمون میاد یا نه و اینکه برای مدیکال به مشکل برنمیخوریم؟ دوستان با تجربه زحمت بکشن بگن آیا باید زودتر بریم واسه مدیکال یا اینکه تو ژانویه کارشون همچنان روی رواله؟
شماره کیس  2016as16xx
تاریخ رویت قبولی: 14 جولای 2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :۳
ارسال فرمهای سری اول: ۱۷ جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه:  ژانویه ۲۰۱۶
دریافت ویزا: یکضرب
ورود به آمریکا: می ۲۰۱۶ بوستون
دریافت گرین کارت: 
جمع تقریبی هزینه‌ها: تا حالا ۳۰ میلیون ناقابل
تشکر کنندگان: matin86 ، ستوده
(2015-11-18 ساعت 01:56)hamiham007 نوشته:  سلام به همه برای من ایمیل نیومد ولی خوشبختانه نامه دوم جایگزین شده.ولی نمیدونم تو اوایل ژانویه تور گیرمون میاد یا نه و اینکه برای مدیکال به مشکل برنمیخوریم؟ دوستان با تجربه زحمت بکشن بگن آیا باید زودتر بریم واسه مدیکال یا اینکه تو ژانویه کارشون همچنان روی رواله؟

سلام و تبريك بابت مشخص شدن زمان مصاحبه
هنوز نرفته استرس دارين كه دوست عزيز،همه تو ژانويه تور ميبرن اونوقت شما ميگيد تور گير نياد ؟Tongue
نگران نباشيد خيلي زودتر هم نميخواد بريد،هزينه اضافه به خودتون تحميل نكنيد فقط تور رو جلو تر اكي كنيد و اينم بگم كه همه چي طبق روال قبليه و هيچ چيزي تغيير نكرده!!!(البته خب،دلار رفته كمي بالاترBig Grin)

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: j.modarres ، behjan ، marysa ، matin86
دوستان نامه من هم جايگزين شد و به ابوظبي تغيرر داده شده هفته اول ژانويه كسي هست در اين زمان؟
CN: 2016AS00003*** --ANKARA--> ABU DHABI -- 1 PERSON -- DS260: 8 May -- Unlock and re-submit : 1 Aug --CURRENT: November 9th --2ed Letter: November 17th -- INTERVIEW:First Week Of Jan visa :OK --  Enter US:March- 11 - 2016
تشکر کنندگان: لطف اله ، j.modarres ، marysa ، matin86 ، golia
سلام
آقا به سلامتی نامه دوم ما هم اومد با کیس 19XX
محل مصاحبه ایروان. تغییری نبود
تشکر کنندگان: j.modarres ، matin86 ، golia

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان