کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2016
(2015-10-01 ساعت 12:41)Siamak.k نوشته:  
(2015-10-01 ساعت 12:35)امیررضا.س نوشته:  سلام دوستان.دوتا سوال دارم.
۱.برای سفارت آنراا باید نامه ی تمکن مالی بفرستم.میخواستم ببینم که میشه مثلا 20000 دلار توی بانک بذارم و نامه ی تمکن مالی را بگیرم و بعد 15000 دلار یا حتی 20000 را کامل بردارم؟
۲.منظور از کپی پاسپورت وپی برابر با اصله؟یا کپیه معمولی؟

سلام دوست عزیز

۱ - بستگی به بانکتون داره بعضی بانکها یکروزه نامه تمکن رو میدن و شما میتونید فرداش حسابتون رو خالی کنید .
۲ - کپی معمولی دوست من. در ضمن پاسپورت یه مدرک بین المللی هست و کپی معمولی کفایت میکنه و نیاز به ترجمه نداره .

موفق باشید
دوست عزیز آفیسر گیر نمیده که تو حسابتون این مبلغ نیست؟
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:
سلام.تو تاپیک 2015 یکی از بچه ها اعلام کرد برادرزادش اولین ویزای یکضرب امسال رو گرفته.
خیلی خیلی مبارکه. انشالا همه این حالو تجربه کنیم.
کیس نامبر: 2016AS000065XX
نفرات کیس: 2

سفارت: ایروان
رویت قبولی: 8 May
ارسال فرم: 22 May

مصاحبه:May 19
سربازی معاف.کار شرکت خصوصی.دانشجوی ارشد عمران
یییییییییکضربببببببب Big Grin  Big Grin
مقصد: به امید خدا  Houston,Tx
تشکر کنندگان: Rira_1982 ، matin86 ، Interuniversal ، ho_tasha ، ben123 ، babak90
(2015-08-18 ساعت 09:52)امیررضا.س نوشته:  
(2015-08-18 ساعت 09:21)behjan نوشته:  باسلام دوستان آیا تا امروز نامه دوم برای شما آمده ؟لطفا اگر خبری شد اعلام بفرمایید سپاسگزاریم
[/quoteبرای من که هنوز نیامده.
]

(2015-10-01 ساعت 12:50)امیررضا.س نوشته:  
(2015-10-01 ساعت 12:41)Siamak.k نوشته:  [quote='امیررضا.س' pid='668690' dateline='1443686744']
سلام دوستان.دوتا سوال دارم.
۱.برای سفارت آنراا باید نامه ی تمکن مالی بفرستم.میخواستم ببینم که میشه مثلا 20000 دلار توی بانک بذارم و نامه ی تمکن مالی را بگیرم و بعد 15000 دلار یا حتی 20000 را کامل بردارم؟
۲.منظور از کپی پاسپورت وپی برابر با اصله؟یا کپیه معمولی؟

سلام دوست عزیز

۱ - بستگی به بانکتون داره بعضی بانکها یکروزه نامه تمکن رو میدن و شما میتونید فرداش حسابتون رو خالی کنید .
۲ - کپی معمولی دوست من. در ضمن پاسپورت یه مدرک بین المللی هست و کپی معمولی کفایت میکنه و نیاز به ترجمه نداره .

موفق باشید
دوست عزیز آفیسر گیر نمیده که تو حسابتون این مبلغ نیست؟

خیر عزیزم آفیسر به حساب شما دسترسی نداره .
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: babak90
دوستان سایت درست شده و نامه ها به صورت بارکد دار موجود هست. البته من چون کارنت نشدم فقط نامه قبولی رو عرض کردم. اگه نامه های دوم کسی هم درست شده، لطفا خبر بدید.
شماره کیس: 2016AS4XXX
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ
سفارت: ابوظبی
سربازی معاف و کار خصوصی
کارشناسی ارشد مکانیک
وضعیت: AP آپدیتها: 15، 16، 17
آپدیتهای ایمیلی: 22 مارچ و 3 می
آپدیت دو خطی: 2 آگوست - تبدیل به or: روز 4 آگوست
تشکر کنندگان: ho_tasha
دوستان من امتحان کردم اگر سایت و با اینترنت اکسپلورر باز کنید بارکد و همه چی درسته ولی وقتی با گوگل کروم باز می کنید همچنان بارکدها خرابه
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
(2015-10-02 ساعت 00:04)rtt نوشته:  دوستان من امتحان کردم اگر سایت و با اینترنت اکسپلورر باز کنید بارکد و همه چی درسته ولی وقتی با گوگل کروم باز می کنید همچنان بارکدها خرابه
با سلام دوست من من امتحان کردم با کروم و بارکد دار هم نشون میده مثل اینکه مشکلش حل شده.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: moh.saee
ظاهرا از ديشب سايت دي وي كار نمي كند و چند بار براي ورود تلاش كردم اما همش پيغام مي دهد كه بعدا مراجعه كنيد

(2015-09-30 ساعت 21:42)minooshahmohammadi نوشته:  سلام دوستان.شاید جاش اینجا نباشه.ببخشید.کسی از تبریز هست که مصاحبش هفته اول نوامبر باشه؟

سلام دوست من من هستم لطفا به من آدرس بده همدیگر را ببینیم

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

تشکر کنندگان:
(2015-09-30 ساعت 21:42)minooshahmohammadi نوشته:  سلام دوستان.شاید جاش اینجا نباشه.ببخشید.کسی از تبریز هست که مصاحبش هفته اول نوامبر باشه؟

سلام من هستم
تشکر کنندگان:
سلام.
دوستان من زمان مصاحبه ام هفته اول نوامبر هست ولی بنا به دلایلی نمی توانم در این تاریخ در ابوظبی باشم. آیا امکان به تعویق انداختن زمان مصاحبه وجود دارد؟آیا باید به KCC ایمیل بزنم و درخواست به تعویق انداختن زمان مصاحبه کنم؟
RE: گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC برای آنکارا
دوستان در cec گفته که شماره ی پاسپورتتون را که فرم ds260. را باهاش پرکردین بدین.من هم چون پاسپورتم تاریخش روبه اتمام بود را عوض کردم و قبلیه را باطل کردم.حالا چیکارکنم؟در ضمن گفته اگه پاسپورتتون با فرم ds260 تطبیق نداشت تحویل مدارکتون به تعویق مییفته
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:
(2015-10-02 ساعت 14:26)reza1121 نوشته:  

سلام من هستم

چقد خوب.کی وقت گرفتین و چطور میخاین برین؟البته اگه مشکلی ندارین جواب بدین.فضولی نباشه?
تشکر کنندگان:
(2015-10-02 ساعت 16:23)rockstar68 نوشته:  سلام.
دوستان من زمان مصاحبه ام هفته اول نوامبر هست ولی بنا به دلایلی نمی توانم در این تاریخ در ابوظبی باشم. آیا امکان به تعویق انداختن زمان مصاحبه وجود دارد؟آیا باید به KCC ایمیل بزنم و درخواست به تعویق انداختن زمان مصاحبه کنم؟
بله دوست عزیز امکانش هست شما باید 2تا نامه بزنید اولی به KCC
و دومی رو به سفارت میزنید و مشکلتون رو میگید که براتون reschudule کنن یهنی دوباره برنامه ریزی کنن امکانش هست نگران نباشید.

(2015-10-02 ساعت 17:00)امیررضا.س نوشته:  RE: گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC برای آنکارا
دوستان در cec گفته که شماره ی پاسپورتتون را که فرم ds260. را باهاش پرکردین بدین.من هم چون پاسپورتم تاریخش روبه اتمام بود را عوض کردم و قبلیه را باطل کردم.حالا چیکارکنم؟در ضمن گفته اگه پاسپورتتون با فرم ds260 تطبیق نداشت تحویل مدارکتون به تعویق مییفته
آقا امیر عباس مشکلی نیست من جای دیگه این سئوال پرسیدین جوابتون رو دادم گفتم شما اول با شماره پاس جدید اقدام کن اگر نگرفت شماره پاس قدیمی رو بده
دلیلش هم اینکه زمانی که شما میری Pick up انجام بدی شماره پاس جدید رو میخوان
موفق باشی.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: Mehdi0065 ، rockstar68 ، گروهبان دودو
(2015-10-02 ساعت 20:43)ho_tasha نوشته:  
(2015-10-02 ساعت 17:00)امیررضا.س نوشته:  RE: گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC برای آنکارا
آقا امیر عباس مشکلی نیست من جای دیگه این سئوال پرسیدین جوابتون رو دادم گفتم شما اول با شماره پاس جدید اقدام کن اگر نگرفت شماره پاس قدیمی رو بده
دلیلش هم اینکه زمانی که شما میری Pick up انجام بدی شماره پاس جدید رو میخوان
موفق باشی.

دوباره سلام:Smile
ho_tasha عزیز، اسم دوستمون که سوال میپرسه امیر رضاست!! امیرعباس منم!! عاقا ما هم دوستت داریم! فدات
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
تشکر کنندگان: mehdihk ، ehsan TT
سلام دوستان مهاجر سرایی.
به نظر میاد چون پروسه ۲۰۱۶ تازه شروع شده بچه ها هنوز تو تاپیک های مختلف پراکنده هستند و سرشون یکجا جمع نشده.تو این دو سه روز من تو تاپیک های مختلف می چرخم ولی چیز زیادی از مصاحبه های جدید دستگیرم نشده.
لطفا اگه همه جایی جمع هستید به منم بگید بیام!!!!!!!!!!
اگر هم نه لطف کنین یه تاپیک رو مشخص کنین که همه بتونیم از شرایط کلی بچه های ۲۰۱۶ چه مصاحبه رفته ها چه منتظران و چه اونایی که هنوز کارنت نشدن با خبر بشیم.ما یه جورایی یک سال آینده رو باید با هم بگذرونیم.امیدوارم پایانش برای همه خوش باشه.
با تشکر...........
کیس نامبر: 2016AS000065XX
نفرات کیس: 2

سفارت: ایروان
رویت قبولی: 8 May
ارسال فرم: 22 May

مصاحبه:May 19
سربازی معاف.کار شرکت خصوصی.دانشجوی ارشد عمران
یییییییییکضربببببببب Big Grin  Big Grin
مقصد: به امید خدا  Houston,Tx

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان