کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2016
(2015-10-02 ساعت 17:00)امیررضا.س نوشته:  RE: گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC برای آنکارا
دوستان در cec گفته که شماره ی پاسپورتتون را که فرم ds260. را باهاش پرکردین بدین.من هم چون پاسپورتم تاریخش روبه اتمام بود را عوض کردم و قبلیه را باطل کردم.حالا چیکارکنم؟در ضمن گفته اگه پاسپورتتون با فرم ds260 تطبیق نداشت تحویل مدارکتون به تعویق مییفته

سلام دوست عزیز من هم مانند شما همین مشکل رو دارم لطفا چنانچه جواب گرفتی خوشحال میشم واسه من جواب و راه حل ها رو بفرستی ، مخصوصا که شما کیس نامبرتون جلوتره
تشکر کنندگان: ofrfar ، گروهبان دودو
(2015-10-03 ساعت 23:29)nimashariat نوشته:  سلام دوستان مهاجر سرایی.
به نظر میاد چون پروسه ۲۰۱۶ تازه شروع شده بچه ها هنوز تو تاپیک های مختلف پراکنده هستند و سرشون یکجا جمع نشده.تو این دو سه روز من تو تاپیک های مختلف می چرخم ولی چیز زیادی از مصاحبه های جدید دستگیرم نشده.
لطفا اگه همه جایی جمع هستید به منم بگید بیام!!!!!!!!!!
اگر هم نه لطف کنین یه تاپیک رو مشخص کنین که همه بتونیم از شرایط کلی بچه های ۲۰۱۶ چه مصاحبه رفته ها چه منتظران و چه اونایی که هنوز کارنت نشدن با خبر بشیم.ما یه جورایی یک سال آینده رو باید با هم بگذرونیم.امیدوارم پایانش برای همه خوش باشه.
با تشکر...........
جای نوشتن جزئیات سفر و مصاحبه توی تاپیک سفرنامه های انجمن خصوصی 2016 هست:
http://www.mohajersara.com/Forum-%D8%A7%...D9%86-2016
دوستان 2016 زحمت بکشن اگر دوست داشتن تجربیاتشون رو در این بخش بنویسن.
تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی‌! یکی‌ دیروز و یکی‌ فردا . . .
تشکر کنندگان: nimashariat
سلام به همگی دو سال الکی وقتمو گذاشتم تو لاتاری بچه ها امروز از آنکارا برگشتم با دست خالی فقط بهم گفتن متاسفیم پروسه اداری شما تموم نشد. اگه فکر میکنین به درد من دچار بشین و تحملش رو ندارین تو لاتاری شرکت نکنین. فقط برین دنبال زندگی عادیتون. من هیچ مشکلی نداشتم . نامردا فقط میخواستن منو به خاک سیاه بکشونن. شاید باور نکنین که چقدر هزینه کردم . دکتر ، واکسن ، مصاحبه و خیلی چیزای دیگه . من حاضرم به همه تو سال 2016 کمک کنم البته اگه دوست داشته باشین.
هرچه خدابخواهدهمان خواهدشد
(2015-10-05 ساعت 00:28)homayoon1972 نوشته:  سلام به همگی دو سال الکی وقتمو گذاشتم تو لاتاری بچه ها امروز از آنکارا برگشتم با دست خالی فقط بهم گفتن متاسفیم پروسه اداری شما تموم نشد. اگه فکر میکنین به درد من دچار بشین و تحملش رو ندارین تو لاتاری شرکت نکنین. فقط برین دنبال زندگی عادیتون. من هیچ مشکلی نداشتم . نامردا فقط میخواستن منو به خاک سیاه بکشونن. شاید باور نکنین که چقدر هزینه کردم . دکتر ، واکسن ، مصاحبه و خیلی چیزای دیگه . من حاضرم به همه تو سال ۲۰۱۶ کمک کنم البته اگه دوست داشته باشین.
سلام دوست عزيز
شرایط شما رو فقط و فقط خودتون بیشتر از ما درک میکنید. امیدوارم حالتون هر روز خوب خوب بشه.
شما کیس نامبرتون حدوداً چند بود ؟ سربازی؟ شغل دولتی؟
کیس:***2016as2- رویت قبولی: 12may - کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی - تعداد افراد: 1- ارسال فرم: 26 may- کارنت شدن :12 آگوست- نامه دوم:30 سپتامبر - مصاحبه: 2 نوامبر - وضعیت:AP سربازی س.پ - آپدیت: 4 نوامبرسایت سفارت. 9 دسامبر ceac - دریافت ویزا نزدیک به پنج ماه طول کشید..ورود به امریکا : :  24 April
تشکر کنندگان:
(2015-10-03 ساعت 01:20)amirabas93 نوشته:  
(2015-10-02 ساعت 20:43)ho_tasha نوشته:  
(2015-10-02 ساعت 17:00)امیررضا.س نوشته:  RE: گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC برای آنکارا
دوستان در cec گفته که شماره ی پاسپورتتون را که فرم ds260. را باهاش پرکردین بدین.من هم چون پاسپورتم تاریخش روبه اتمام بود را عوض کردم و قبلیه را باطل کردم.حالا چیکارکنم؟در ضمن گفته اگه پاسپورتتون با فرم ds260 تطبیق نداشت تحویل مدارکتون به تعویق مییفته
آقا امیر عباس مشکلی نیست من جای دیگه این سئوال پرسیدین جوابتون رو دادم گفتم شما اول با شماره پاس جدید اقدام کن اگر نگرفت شماره پاس قدیمی رو بده
دلیلش هم اینکه زمانی که شما میری Pick up انجام بدی شماره پاس جدید رو میخوان
موفق باشی.

دوباره سلام:Smile
ho_tasha عزیز، اسم دوستمون که سوال میپرسه امیر رضاست!! امیرعباس منم!! عاقا ما هم دوستت داریم! فدات
ho tasha عزیز ، شما اول با شماره پاس جدید اقدام کن مربوط به کدوم اقدام هست ممکنه بیشتر توضیح بدین ، اگر دوست داشتین به haditb@yahoo.com میل بزنید جوابتون رو ممنون میشم .کیس نامبر 2016as***5*** .. hadi
تشکر کنندگان:
(2015-10-04 ساعت 22:46)victor2016 نوشته:  
به نظر میاد چون پروسه ۲۰۱۶ تازه شروع شده بچه ها هنوز تو تاپیک های مختلف پراکنده هستند و سرشون یکجا جمع نشده.تو این دو سه روز من تو تاپیک های مختلف می چرخم ولی چیز زیادی از مصاحبه های جدید دستگیرم نشده.
اگر هم نه لطف کنین یه تاپیک رو مشخص کنین که همه بتونیم از شرایط کلی بچه های ۲۰۱۶ چه مصاحبه رفته ها چه منتظران و چه اونایی که هنوز کارنت نشدن با خبر بشیم.ما یه جورایی یک سال آینده رو باید با هم بگذرونیم.امیدوارم پایانش برای همه خوش باشه.
با تشکر...........
جای نوشتن جزئیات سفر و مصاحبه توی تاپیک سفرنامه های انجمن خصوصی ۲۰۱۶ هست:
http://www.mohajersara.com/Forum-%D8%A7%...D9%86-۲۰۱۶
دوستان ۲۰۱۶ زحمت بکشن اگر دوست داشتن تجربیاتشون رو در این بخش بنویسن.

سلام.چرا من نمی تونم وارد این تاپیک بشم؟
کیس نامبر: 2016AS000065XX
نفرات کیس: 2

سفارت: ایروان
رویت قبولی: 8 May
ارسال فرم: 22 May

مصاحبه:May 19
سربازی معاف.کار شرکت خصوصی.دانشجوی ارشد عمران
یییییییییکضربببببببب Big Grin  Big Grin
مقصد: به امید خدا  Houston,Tx
تشکر کنندگان:
(2015-10-05 ساعت 13:08)haditb نوشته:  
(2015-10-03 ساعت 01:20)amirabas93 نوشته:  
(2015-10-02 ساعت 20:43)ho_tasha نوشته:  
آقا امیر عباس مشکلی نیست من جای دیگه این سئوال پرسیدین جوابتون رو دادم گفتم شما اول با شماره پاس جدید اقدام کن اگر نگرفت شماره پاس قدیمی رو بده
دلیلش هم اینکه زمانی که شما میری Pick up انجام بدی شماره پاس جدید رو میخوان
موفق باشی.

دوباره سلام:Smile
ho_tasha عزیز، اسم دوستمون که سوال میپرسه امیر رضاست!! امیرعباس منم!! عاقا ما هم دوستت داریم! فدات
ho tasha عزیز ، شما اول با شماره پاس جدید اقدام کن مربوط به کدوم اقدام هست ممکنه بیشتر توضیح بدین ، اگر دوست داشتین به haditb@yahoo.com میل بزنید جوابتون رو ممنون میشم .کیس نامبر 2016as***۵*** .. hadi

سلام دوستان از هتل هيلتون براتون پيام ميزارم
اقا براي هر دو csc من اين كارو انجام دادم و قبول كرد.
در csc جديد مهم شماره كيس نامبر و كانفرميشن هستش پس نگران نباش اقا امير عباس/رضا
موفق باشيد

CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: mehdihk ، Siamak ، victor2016 ، Interuniversal ، matin86
دوستان سلام. کسی میدونه پارسال از 4992 ویزا برای ایران چند ویزا صادر شده است؟ خبر دقیق با ذکر منبع خبری لطفا ارائه کنید.
شماره کیس: 2016AS4XXX
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ
سفارت: ابوظبی
سربازی معاف و کار خصوصی
کارشناسی ارشد مکانیک
وضعیت: AP آپدیتها: 15، 16، 17
آپدیتهای ایمیلی: 22 مارچ و 3 می
آپدیت دو خطی: 2 آگوست - تبدیل به or: روز 4 آگوست
تشکر کنندگان:
(2015-10-06 ساعت 21:21)moh.saee نوشته:  دوستان سلام. کسی میدونه پارسال از 4992 ویزا برای ایران چند ویزا صادر شده است؟ خبر دقیق با ذکر منبع خبری لطفا ارائه کنید.

دوست عزیز

فکر میکنم 2554 ویزا برای ایران صادر شده.
منبع هم تاپیک کلیرنس 2015
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان:
دوستان سلام ضمن عرض تبریک به اونهایی که نامه دومشون اومده. میخواستن ببینم تا حالا کسی از مصاحبه برگشته ؟!!
!: برامون تعریف کنه چه خبر بوده

شماره کیس: 2016AS00006xxx
تاریخ رویت قبولی:10May2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول: 25May2015
کارنت شدن کیس: 9March2016
مصاحبه:24may2016
آبدیت 1 : 24may2016,آبدیت 2 : 29may2016,آپدیت3: 31may2016,آپدیت4: 1jun2016
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
:دریافت گرین کارت
:جمع تقریبی هزینه‌ها:
تشکر کنندگان:
(2015-10-06 ساعت 22:13)محمدرصا نوشته:  دوستان سلام ضمن عرض تبریک به اونهایی که نامه دومشون اومده. میخواستن ببینم تا حالا کسی از مصاحبه برگشته ؟!!

آقاي محمدرضا سلام،
چند نفر هستند كه از مصاحبه برگشتند و بعضي ها ويزاي يك ضرب هم گرفتند. تو تاپيكهاي كليرنس و برخي هم تاپيك هاي مربوط به سفر به آنكارا/ابوظبي/ ايروان يه مطالبي نوشتند البته هنوز سفرنامه اي در كار نيست
ولي اينجا قاعدتا دوستان مصاحبه رفته چيزي نمي نويسند كه البته درست هم هست چون اينجا صرفا متعلق به منتظران نامه دوم هست و بهتره خيلي شلوغ نشه با موضوعات ديگه
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: Interuniversal
(2015-10-06 ساعت 22:32)humsun نوشته:  
(2015-10-06 ساعت 22:13)محمدرصا نوشته:  دوستان سلام ضمن عرض تبریک به اونهایی که نامه دومشون اومده. میخواستن ببینم تا حالا کسی از مصاحبه برگشته ؟!!

آقاي محمدرضا سلام،
چند نفر هستند كه از مصاحبه برگشتند و بعضي ها ويزاي يك ضرب هم گرفتند. تو تاپيكهاي كليرنس و برخي هم تاپيك هاي مربوط به سفر به آنكارا/ابوظبي/ ايروان يه مطالبي نوشتند البته هنوز سفرنامه اي در كار نيست
ولي اينجا قاعدتا دوستان مصاحبه رفته چيزي نمي نويسند كه البته درست هم هست چون اينجا صرفا متعلق به منتظران نامه دوم هست و بهتره خيلي شلوغ نشه با موضوعات ديگه
باسلام من مستقیم از آنکارا براتون مینویسم. امروز مدیکال رو دادم و 5شنبه مصاحبه دارم.تو صفحه سفرنامه ترکیه 2016 بطور لحظه ای دارم آپديت میکنم. اونجا ببینید.
CN:6XX✈ IV: 8/Oct/۲۰۱۵ ✈Ankara✈ Per:۲✈ Status:Was AP
Finally 15 April 2016 After 187 tough days Smile  : Clearance
Issued:5 May 2017
تشکر کنندگان: humsun ، Interuniversal ، j.modarres ، Khosrow_53 ، matin86
با تشکر...........

سلام اقا نیماا فک کنم تو سفرنامه ها بچه ها دارن لخظه ا ی شرایطشونو اپذیت میکنن.
کیس نامبر:2016AS0000046xx
رویت قبولی: May 2, 2015
ارسال فرم: May 28, 2015
کارنت شدن: january 09 .2016
تعداد افراد: ۱  خودم تنها
نامه ی دوم:  2016 january 26
محل سفارت: ایروان توسط kcc تغییر داده شد به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 2016 8 march
دریافت ویزا: یکضرب 10/03/2016
تاریخ کلیرنس: ....
دریافت گرین کارت: بعد از ورود به آ م ری ک ا
اولین ورود به آمریکا: نهایتا تا august 2016
مقصد : UTAH
جمع تقریبی مخارج تاحالا : محاسبه نکردم

تشکر کنندگان: nimashariat
(2015-10-05 ساعت 00:28)homayoon1972 نوشته:  سلام به همگی دو سال الکی وقتمو گذاشتم تو لاتاری بچه ها امروز از آنکارا برگشتم با دست خالی فقط بهم گفتن متاسفیم پروسه اداری شما تموم نشد. اگه فکر میکنین به درد من دچار بشین و تحملش رو ندارین تو لاتاری شرکت نکنین. فقط برین دنبال زندگی عادیتون. من هیچ مشکلی نداشتم . نامردا فقط میخواستن منو به خاک سیاه بکشونن. شاید باور نکنین که چقدر هزینه کردم . دکتر ، واکسن ، مصاحبه و خیلی چیزای دیگه . من حاضرم به همه تو سال ۲۰۱۶ کمک کنم البته اگه دوست داشته باشین.

سلام اقا همایون..مگه مشکلتون چی بود؟ به سربازی گیر دادن ؟
کیس نامبر:2016AS0000046xx
رویت قبولی: May 2, 2015
ارسال فرم: May 28, 2015
کارنت شدن: january 09 .2016
تعداد افراد: ۱  خودم تنها
نامه ی دوم:  2016 january 26
محل سفارت: ایروان توسط kcc تغییر داده شد به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 2016 8 march
دریافت ویزا: یکضرب 10/03/2016
تاریخ کلیرنس: ....
دریافت گرین کارت: بعد از ورود به آ م ری ک ا
اولین ورود به آمریکا: نهایتا تا august 2016
مقصد : UTAH
جمع تقریبی مخارج تاحالا : محاسبه نکردم

تشکر کنندگان:
(2015-10-07 ساعت 01:48)سعید صادقی فر2 نوشته:  

سلام اقا همایون..مگه مشکلتون چی بود؟ به سربازی گیر دادن ؟

دوست عزیز هر یک از ما امکان داره تو پروسه ای که شما گرفتار شدید گرفتار بشیم و قطعا بسیار ناراحت کننده هست.هیچ یک از ما نمیدونیم افیسر به کدام مورد از زندگی و کار ما گیر خواهد داد و جهت بررسی به kccخواهد فرستاد که برگشت جواب از kccدیگر با خداست و دست هیچکس نیست ولی در مورد هزینه و ضرر مالی ما که این همه سود وام به بانکها میدیم اینم روش.ضمن این که توفیق اجباری سفر خارحه هم نصیبمون شد.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان