موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام. خواهشمند است از دكمه تبريك و تشكر در پايين كامنتها براي تشكر از پاسخ دوستان استفاده كنيد. اينجوري حجم پيامها كمتر ميشه. ممنون
شماره کیس: 2016AS4XXX
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ
سفارت: ابوظبی
سربازی معاف و کار خصوصی
کارشناسی ارشد مکانیک
وضعیت: AP آپدیتها: 15، 16، 17
آپدیتهای ایمیلی: 22 مارچ و 3 می
آپدیت دو خطی: 2 آگوست - تبدیل به or: روز 4 آگوست
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزم.
من بازم جا داره تشکر کنم از این همه کمکهای بی دریغ دوستان و مسئولان سایت که واقعا اطلاعات مفیدی از تجربیاتشون رو به اشتراک میذارن که همه استفاده کنن.
از همین تریبون منم اعلام می کنم که در فرستادن مدارک به سفارت اگر دوست داشتین به من خصوصی بدین تا جایی که بتونم از لحاظ دادن اطلاعات، قیمت، تخفیف و ... با سرویس DHL کمکتون میکنم. باشد که منم خشتی گذاشته باشم برای ادای دین.
در ضمن توصیه می کنم با همین DHL بفرستین و ریسک فرستادن مدارکتون با پست های متفرقه رو نکنین.
من در تاپیک های دیگه هم این پست رو به اشتراک میذارم.
كيس نامبر : ***2016AS4 / خبر قبولي: ٤ مي / ارسال فرم ٢٦٠ : ١٤ مي/ كارنتي: نوامبر / مصاحبه: هفته دوم ژانویه/ كنسولگري: آنكارا تغییر به ایروان توسط خودشون/ تعداد نفرات: ٢ / سربازي مثل مرد وزارت دفاع / وضعيت : AP / آپديت ها :14ژانویه- 20 ژانویه- 21 ژانویه نفر اصلی فقط -28 جولای آپدیت طلایی و دو خطی/ تاريخ كليرنس : 29 جولای / تاريخ گرفتن ويزا : 17 آگوست / تاريخ رسيدن به اونور آبها :2 نوامبر/ مقصد : به محض ورود به خاكشون همون بغل پياده ميشم.
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.برای کسی از دوستان کارنت شده این ماه نامه اومده ؟ممنون اگه براشون نامه اومده بود حدود شماره کیس و زمان ارسال فرمشون رو بگن
شماره کیس 2016as16xx
تاریخ رویت قبولی: 14 جولای 2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :۳
ارسال فرمهای سری اول: ۱۷ جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه: ژانویه ۲۰۱۶
دریافت ویزا: یکضرب
ورود به آمریکا: می ۲۰۱۶ بوستون
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینهها: تا حالا ۳۰ میلیون ناقابل
رتبه:
40
1 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان عزیز
اینو هم اینجا قرار میدم و هم برای دوستان در تاپیک انتظار من اینجا 2 تا سفارت خانه رو برای شما مقایسه میکنم که متوجه بشین.
ببنید از نظر امریکایی ها بزرگترین عیب و نقص و ریجکت 100% دروغ گفتن هستش. اگر قسمت باشه تا اینجا همه چیز درست شده بقیشم درست میشه پس نگران نباشید.
امریکا: مبنا بر صداقت شما هست و به شما خودت اعلام کن اگر خلافش ثابت بشه و بفهمم که شما دروغ گفتین به شدیدترین وجه برخورد میکنن. حتی به شما میگه اگر اشتباه کردی بگو و اجازه میده که فرم رو تصحیح کنی یعنی باز فکر میکنه شما صادق هستی. برای همین هم هست ابتدا از شما مصاحبه میگیره بعد میگه که برو برای کلیرنس.
انگلیس: مبنی بر این هست که شما صادق نیستی البته اینجاش چون خودش صادق نیستن فکر میکنن دنیا هم صادق نیست. برای یکی از دوستان که بنده میشناسمشون ایشون داشتن ویزای انگلستان میگرفتن قبل از مصاحبه ایشون رو اول باید کلیر میکردن که آقا شما راست میگی و فلان و غیره بعد تازه بیا مصاحبه. چون مبنا بر این هست که شما دروغ میگویید تا اینکه خلافش ثابت بشه.
پس دوستان عزیز و گرانقدر قرار نیست تمام زندگیتونو بگید ولی دروغ هم نگید هر چه در قسمت شماست همان هست.
نمونه خوب دوست عزیز 2015 سامبر عزیز در امضاء اش چیز جالبی نوشته.
پس بگید اون چیزی که هست از من هم پرسید من هم کاملاً صادقانه بهش گفتم و هیچ ترسی هم از اینکه کلیر نشم ندارم.
به امید موفقیت همه دوستان
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
امیدوارم تا آخر اکتبر نامه دوم همه بیاد که کیس نامبر پایین دارن
کیس:**13 تعداد: 1 نفر مصاحبه :ابوظبی 7 ژانویه تغییر به 8 می وضعیت: کلیرنس
آپدیت ها: 10 و 15 و 20 و 23 می و 3 آگوست(بخاطر ایمیل) 11 آگوست(دو خطی) 14 آگوست OR
کلیر: 14 آگوست
ایشود: 22آگوست
مقصد:دالاس
اولین ورود:02 اکتبر
رتبه:
112
2 تشکر در 1 ارسال
برای نامه دوم نگران نباشین , هر چند قویا توصیه میکنم که مرتب به کی سی سی پیگیر بشین که چی شد نامتون ( دو هفته یکبار) , پارسال بودن که تا 5 ماه مصاحبشون به تاخیر افتاد , اگر کسی هست که فرمو دیر نفرستاده و هنوز نامه نیومده ممنون میشم بهم شرایطشو پی ام بزنه , میخام آمارم کامل تر و دقیق تر بشه ( تحصیلات , شغل , تعداد افراد کیس و شرایط تک تک اونها , سربازی , سفرهای خارجی به کشورهای خاص مثل سوریه , لبنان , افعانستان , پاکستان و...)
رتبه:
112
2 تشکر در 1 ارسال
دوستان عزیز لطفا امضاهاتونو تکمیل کنین
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و تشکر از مدیر سایت و دوستان فعال در زمینه پاسخگویی ،
کیس نامبر من **000031 هست و ظاهرا جزو کارنتی های این ماه میشه ، ولی خبری از نامه دوم نیست ، به نظر شما مصاحبه برای چنین کیسی حدودا کی میشه تا کارهامو رله کنم ؟
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-18 ساعت 11:35)mo3n نوشته: با سلام و تشکر از مدیر سایت و دوستان فعال در زمینه پاسخگویی ،
کیس نامبر من **000031 هست و ظاهرا جزو کارنتی های این ماه میشه ، ولی خبری از نامه دوم نیست ، به نظر شما مصاحبه برای چنین کیسی حدودا کی میشه تا کارهامو رله کنم ؟
سلام دوست عزیز
بستگی داره که شما فرم DS260 رو کی ارسال کرده باشید.
شماره کیس: **2016AS20 » تاریخ رویت قبولی: May-23-۲۰۱۵ » کنسولگری: Abu Dhabi <- Ankara تعداد افرادکیس : 5 نفر
ارسال فرم:15-Jul-28 » کارنت:15-Aug-12 » نامه دوم:15-Nov-17 » مصاحبه:2016-Jan-14 » وضعیت:AP
آپدیتهای سیس: 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه و 15مارچ و 20 آوریل- آپدیت سایت ابوظبی: 14 ژانویه