کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2016
(2015-10-18 ساعت 12:30)Interuniversal نوشته:  
(2015-10-18 ساعت 11:54)ماندانا.م نوشته:  سلام.ازتوجهتون به دوستان ۲۰۱۶ ممنونم.بنظرتون سابقه سفر به مکه موضوع خاصیه؟

سلام به شما خانوم ماندانا
خير مشكلي نيس زيارتي بوده دگ
البته الان كه واقعا مورد خاصيه Big Grin ولي جدا از شوخي كلا مشكلي نيست نگران نباشيد
با سلام محمد جان عزیز ممنونم از لطفی که به من داری.
همچنین خانوم ماندانا.
اگر واقعیت رو بخوام بگم این هست که چون شما خانوم هستین احتمال یکضرب بسیار بالا هست ولی سفر ایرانیان به چندین شهر دارای حساسیت هست پس احتمال کلیر کردن موجود می باشد.
ولی به شخصه احتمال دادن 100% ویزا رو به شما دور از ذهن نمی بینم.
موفق باشید.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: lighthouse ، j.modarres ، Interuniversal ، matin86
سلام
شماره کیس من **33 هست. و فرم D260 رو 10 may سابمیت کردم.
چه وقت نامه دوم رو دریافت خواهم کرد؟؟
اگر به نظرتان طول کشیده با چه متنی باید به KCC ایمیل بفرستم؟؟
کیس:2016AS33XX/سفارت:تغییر از آنکارا به ابوظبی/مصاحبه:2016December/ویزا یکضرب

تشکر کنندگان:
(2015-10-18 ساعت 16:35)karmen نوشته:  سلام
شماره کیس من **33 هست. و فرم D260 رو ۱۰ may سابمیت کردم.
چه وقت نامه دوم رو دریافت خواهم کرد؟؟
اگر به نظرتان طول کشیده با چه متنی باید به KCC ایمیل بفرستم؟؟

سلام دوست عزیز

فعلا نیازی به ایمیل زدن به kcc نیست.صبر کنید اگر نامه شما با نامه های اینماه نیومد بعد میتونید به kcc ایمیل بزنید.
احتمالا نامه ها تا آخر این هفته جایگزین میشه.
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: j.modarres ، matin86
(2015-10-18 ساعت 11:54)ماندانا.م نوشته:  
(2015-10-17 ساعت 22:41)َalikh نوشته:  برای نامه دوم نگران نباشین , هر چند قویا توصیه میکنم که مرتب به کی سی سی پیگیر بشین که چی شد نامتون ( دو هفته یکبار) , پارسال بودن که تا ۵ ماه مصاحبشون به تاخیر افتاد , اگر کسی هست که فرمو دیر نفرستاده و هنوز نامه نیومده ممنون میشم بهم شرایطشو پی ام بزنه , میخام آمارم کامل تر و دقیق تر بشه ( تحصیلات , شغل , تعداد افراد کیس و شرایط تک تک اونها , سربازی , سفرهای خارجی به کشورهای خاص مثل *******ه , لبنان , افعانستان , پاکستان و...)

سلام.ازتوجهتون به دوستان ۲۰۱۶ ممنونم.بنظرتون سابقه سفر به مکه موضوع خاصیه؟
[/quote]
سلام , مکه مثل بقیه نیست که 100% بخورین , فقط اگر شرایط دیگه ای داشته بشین که افیسر یه کم حساس بشه , مکه باعث میشه تصمیم به کلیری بگیره , ایشالا یه ضرب میگیرین
تشکر کنندگان: lighthouse ، ho_tasha ، j.modarres ، behjan ، Amir.AA
با سلام
تا حالا موردی بوده که کسی نامه دوم دریافت نکنه؟
رویت قبولی : ۸ می  ، ارسال فرم ۲۸ جون ، مصاحبه : ۲۲ دسامبر ابوظبی ، وظعیت AP  
اپدیتها ۵ و ۲۵ ژانویه و ۲۲ اپریل
لیسانس بازرگانی ، معافیت سربازی ، کار در شرکت بازرگانی خصوصی
تشکر کنندگان:
سلام بر همه ی دوستانی که منتظر دریافت نامه هاشون هستند.دوستان من به شخصه معتقد هستم که هنوز برای نامه ی دوم دیر نشده.من که سری دوم نامم را دریافت کردم دقیقا فکر میکنم که حدود یک ماه و خورده پس از اولین سری نامه های اول نامم اومد.دقیقا در آخرین ساعت از آخرین شب سپتامبر که داشتم نا امید میشدم نکنه توی فرمم اشکالی داشتم که اینقدر دیر اومده.اصلا اصلا لازم نیست نگران باشید واصلا اصلا توصیه نمیکنم که پی در پی به kcc ایمیل بزنید چون ممکنه براشون شک برانگیز باشه چرا اینطرف اینقدر اصرار داره و ممکنه یه ریگی به کفشش باشه. اگه یه بار تلفن یا ایمیل زدید کافیه و منتظر باشید.اصلا هم دیر نمیشه چون حداقل یک ماه از زمان ازسال نامه ی دوم تا مصاحبه وقت است.یکی دوتا هم نیستید که نامش نیومده باشه بلکه تعدادتون زیاده. پس صد در صد تا آخر اکتبر میاد.حتی ممکنه در آخرین ساعت آخرین روز اکتبر بیاد.
امیدوارم همگی موفق باشید و سال دیگه هممون این زمان تو آمریکا باشیم و باهم چت کنیم.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: behjan ، j.modarres ، lighthouse ، matin86
دوستان نامه دوم اومد
شماره کیس  2016as13xx
تاریخ رویت قبولی: 5 می 2015
کنسولگری: آنکارا
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول: ۱۷ جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه:  دسامبر ۲۰۱۶
کلیرنس : برنده 120 روز
آپدیت نهایی : 5 آپریل
دریافت ویزا: 19 آپریل
ورود به آمریکا: 23 می
دریافت گرین کارت: 
تشکر کنندگان: behjan ، ho_tasha ، moh.saee ، Siamak ، Interuniversal ، saed.asefi ، j.modarres ، matin86
**case no. 2016AS000031
با سلام خدمت مدیر سایت و دوستان مهاجر ،
خوشبختانه وقت مصاحبه من در ماه دسامبر در ایروان مشخص شد .Big Grin

فقط اگه یه نمونه نامه تعیین وقت دکتر در ایروان برام بذارید ممنون می شم ..

برای تمامی دوستان آرزوی موفقیت دارم .Wink
تشکر کنندگان: masoud398 ، amirrazi ، moh.saee ، Siamak ، ho_tasha ، Amir.AA ، j.modarres ، matin86
سلام دوستان
نامه دوم ما هم جایگزین شد
کیس نامبر**17
تعداد 2 نفر
تاریخ ارسال فرم 260 19 جون
9case**17
تعداد کیس 2 نفر
همسر سربازی س- شغل مدرس دانشگاه
ارسال فرم 19جون
تاریخ مصاحبه 3 دسامبر- ایروان
وضعیت : کلیر در تاریخ 4 آپریل
آپدیت 16 دسامبر - 1 آپریل آپدیت شبانه - 4 آپریل کلیر
مقصد  به امید خدا  میتون
تشکر کنندگان: j.modarres ، matin86
تبریک به همه
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: 2ladan ، j.modarres
دوستان عزیز که منتظر نامه دوم هستند

امروز نامه دوم من اومد. 21/اکتبر

کیس نامبر حدود 700، ارسال فرم 260 در تاریخ 27 جون >>> دریافت نامه دوم 21 اکتبر >>> مصاحبه دسامبر

به امید ویزای یکضرب برای همه Smile
تشکر کنندگان: j.modarres ، behjan ، سعید... ، matin86
کیس:***۳
تعداد نفرات۱
۲june ارسال فرم اولیه
۲۱octoberنامه دوم ساعت۱۰:۳۰ شب
ترکیه بود تغییر دادن به ایروان
تاریخ مصاحبه ۳ December
تشکر کنندگان: Interuniversal ، matin86
سلام جناب farzadakshi1 اميدوارم موفق باشيد
لطفا ميفرماييد از كدوم شهر هستيد. ممنون
تشکر کنندگان:
(2015-10-21 ساعت 20:39)mo3n نوشته:  **case no. 2016AS000031
با سلام خدمت مدیر سایت و دوستان مهاجر ،
خوشبختانه وقت مصاحبه من در ماه دسامبر در ایروان مشخص شد .Big Grin

فقط اگه یه نمونه نامه تعیین وقت دکتر در ایروان برام بذارید ممنون می شم ..

برای تمامی دوستان آرزوی موفقیت دارم .Wink
دوست من حتما زنگ بزن من بدون ایمیل از دکتر کریستین وقت گرفتم تازه خیلی دیر زنگ زدم . با ایمیل میگه وقت ندارم و از این حرفا...

شماره کیس 29xx 
تعداد کیس 2 نفر
مصاحبه 3 نوامبر ارمنستان شامل کلیرنس
?????? اندکی صبر سحر نزدیک است  ???????
تشکر کنندگان:
نمونه نامه هم از تو سایت مهاجرسرا از تاپیکهای 2015 یا 2014 کپی کن

شماره کیس 29xx 
تعداد کیس 2 نفر
مصاحبه 3 نوامبر ارمنستان شامل کلیرنس
?????? اندکی صبر سحر نزدیک است  ???????
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان