موضوعها: 0
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
2016-01-19 ساعت 10:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-01-19 ساعت 10:49 توسط پرسپولیس6.)
دوست گرامی amin.randd
شما حتما" حتما" به مصاحبه دعوت میشوید و همچنین فرصت مناسب جهت کلیرنس نیز خواهید داشت.
درخصوص پرشدن سقف ویزا عرض کنم چون مدت زمان کلیرنس برندگان حتی برای سفارت ها و KCC نیز دقیقا مشخص نیست بنابراین تعداد کارنتی ها و کلیرنسی ها به تناوب اعلام میگردد (مدت زمان بین کارنتی تا صدورویزا مشخص نمی باشد) تا ویزا در هرسال تا حدود 50000 تکمیل و صادر گردد بنابراین معمولا سقف ویزا پر نمی شود (فکر کنم بجز 2014) پس نگران پرشدن سقف ویزا نباشید.
در خصوص اقدام قبلی جهت ویزای خواهربرادری سیتیزن آ م ر ی ک ا (F4 کتگوری) نیز با علم کامل به این مطلب باید عرض کنم این موضوع به هیچ وجه تاثیری در پروسه لاتاری شما نخواهد داشت و دو پرونده مجزا از یکدیگر و دارای مراحل پراسس جداگانه میباشند.
موفق و در آرامش باشید.
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به امین عزیز با این همه استرس.دوست عزیز من هم تقریبا شرایط شما رو داشتم ولی یکم زودتر فهمیدم قبول شدم(اواخر تیر) و الان هم یک هفته ای هست که رفتیم ویزا رو گرفتیم.شما هم به امید خدا همین پروسه رو داری.فقط مدارک واکسن ها زبان و اطلاعات راجع به شهر مصاحبتو کامل کن.به امید موفقیت شما و همه دوستان گلم
شماره کیس 2016as16xx
تاریخ رویت قبولی: 14 جولای 2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :۳
ارسال فرمهای سری اول: ۱۷ جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه: ژانویه ۲۰۱۶
دریافت ویزا: یکضرب
ورود به آمریکا: می ۲۰۱۶ بوستون
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینهها: تا حالا ۳۰ میلیون ناقابل
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.بالاخره نامه دوم من اومد و تاریخ مصاحبه ام فوریه و در ابوظبی مشخص شده.خواستم بدونم آیا احتیاج هست از قبل چیزی برای ابوظبی بفرستم؟( مثل همون فرمی که تو سایت کی سی سی در بخش درخواست های سفارت ابوظبی باید دانلود کنیم و گفته همه متقاضیان ویزا باید همراه با فرم ۲۳۰(۱)وکپی صفحه اول پاسپورت بفرستند.خواستم بدونم باید از قبل اینها رو و فرم ۲۳۰ رو که من نمی دونم چی هست برای سفارت بفرستیم یا همون روز مصاحبه همراه خودمون ببریم.دوستان اگر کسی در این مورد و مدارکی که قبل از مصاحبه باید برای ابوظبی بفرستیم اطلاعاتی داره لطفا بنده رو راهنمایی کنند. و دیگه اینکه ابن برگه کانتگت شیت رو که میگن باید روز مصاحبه به سفارت تحویل بدیم از کجا باید تهیه کنیم؟ممنون می شم اگر جواب بدید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.نامه دوم من اومده و مصاحبه ام نیمه دوم فوریه در ابوظبی هست.می خوام بدونم ایا باید قبل ازمصاحبه چیزی برای سفارت بفرستم؟مثل اون فرمی که در سایت کی سی سی در بخش ملزومات سفارت ابوظبی اومده و روش نوشته باید همراه با کپی صفحه مشخصات پاسپورت و فرم۲۳۰(۱) که اصلا نمی دونم چی هست باید به سفارت تحویل داده بشه؟و اگر باید مدارکی پست کنم از چه طریق باید این کار رو انجام بدم؟و نیز این برگه کانتکت شیت رو که می گن باید در روز مصاحبه باید به سفارت بدیم رو باید از کجا تهیه کنم؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام
دوستان لطفآ اگر کسی برای ماه مارس نامه ی دومش اومده اینجا اعلام کنه .
با تشکر
کیس نامبر: 2016as4xxx
تعداد افراد کیس: دو نفر
ارسال فرم 260: می ۳۱
مصاحبه: مارچ ، ابوظبی
سربازی: معاف
شغل: غیردولتی ، غیرحساس
مدرک تحصیلی: کارشناسی غیر حساس
کلیر: با سپاس از پروردگار مهربان ۷ آگوست
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار ...
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال دیگه هم داشتم و اونم اینه که آیا زمان و مکان مصاحبه توسط ایمیل به هر فردی اعلام میشه یا نه ؟
کیس نامبر: 2016as4xxx
تعداد افراد کیس: دو نفر
ارسال فرم 260: می ۳۱
مصاحبه: مارچ ، ابوظبی
سربازی: معاف
شغل: غیردولتی ، غیرحساس
مدرک تحصیلی: کارشناسی غیر حساس
کلیر: با سپاس از پروردگار مهربان ۷ آگوست
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار ...
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-01-21 ساعت 00:22)behzad mg نوشته: با عرض سلام
دوستان لطفآ اگر کسی برای ماه مارس نامه ی دومش اومده اینجا اعلام کنه .
با تشکر
سلام. من هم هنوز دریافت نکردم.
شماره کیس: 2016AS4XXX
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ
سفارت: ابوظبی
سربازی معاف و کار خصوصی
کارشناسی ارشد مکانیک
وضعیت: AP آپدیتها: 15، 16، 17
آپدیتهای ایمیلی: 22 مارچ و 3 می
آپدیت دو خطی: 2 آگوست - تبدیل به or: روز 4 آگوست
رتبه:
21
7 تشکر در 2 ارسال
(2016-01-21 ساعت 00:25)behzad mg نوشته: یه سوال دیگه هم داشتم و اونم اینه که آیا زمان و مکان مصاحبه توسط ایمیل به هر فردی اعلام میشه یا نه ؟
بستگی به سفارت داره. واسه ما ایمیل زدن . هم تاریخ مصاحبه و هم مدارکی که باید میبردیم رو نوشته بودن.
شماره کیس: 20160000xxx
تعداد افراد منظور در کیس : 2 (برنده اصلی خودم خانم / همسرم سربازی س)
مصاحبه: هفته اول نوامبر
ورود به آمریکا : تگزاس / مارچ 2016
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2016-01-22 ساعت 19:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-01-22 ساعت 20:03 توسط hamiham007.)
سلام به همه دوستان و امیدوارم که هر چه سریعتر عزیزان ویزاشونو بگیرن.اگه دوستان لطف کنند یک تاپیک هم بزنن واسه بعد از گرفتن ویزا مثل در انتظار سفر که برای رفتن بشه هماهنگ کرد با بقیه ممنون میشم و یا اگه چنین تاپیکی هست راهنمایی بفرمایید .متشکرم.
شماره کیس 2016as16xx
تاریخ رویت قبولی: 14 جولای 2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :۳
ارسال فرمهای سری اول: ۱۷ جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه: ژانویه ۲۰۱۶
دریافت ویزا: یکضرب
ورود به آمریکا: می ۲۰۱۶ بوستون
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینهها: تا حالا ۳۰ میلیون ناقابل
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
چرا نامه های دوم نمیاد !!!؟؟؟؟ هرماه باید منتظر نامه باشم امیدوارم این ماه دیگه نامه دوم ما رو هم بدن و بگن شما هم برو مصاحبه
شماره کیس: 2016AS0***
تاریخ رویت قبولی: 17 September
کنسولگری:Sydney
تعداد افراد منظور در کیس :۲
ارسال فرمهای سری اول:30 September
کارنت شدن کیس: August
نامه دوم: 25 January
مصاحبه: 8 March
وضعیت: AP
آپدیت ها: 10 March هر دو کیس، 27 April هر دو کیس، 29 April کیس اصلی، 2 May هر دو کیس، 3 May هر دو كيس، 4 May هر دو كيس ( كيس اصلي or شد )، 5 May هر دو کیس، 6 May
دریافت ویزا: 6 May
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینهها: