کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2016
(2016-01-18 ساعت 04:01)matin.sh نوشته:  
(2016-01-17 ساعت 23:30)Mandana.m نوشته:  
(2016-01-17 ساعت 20:08)amin.randd نوشته:  سلام دوستان و هم لاتاریها
چندتا موضوع من ابهام دارم راجع به پروسه برندگان لاتاری که در اینجا میخوام از دوستان کمک بگیرم. مرسی اگر جواب سلیس و شفافی بهم بدین.
من متاسفانه یا خوشبختانه اواسط مهر ماه 94 متوجه شدم که در لاتاری 2016 برنده شدم و نامه برنده شدنم (نامه ی اول) 5 می 2015 در سایت https://www.dvlottery.state.gov/ESC/%28S...Check.aspx
دیدم. که کوتاهی از خودم بود!!!! که خودم و همسرم و دخترم در کیس من هستند.
Case Number:2016AS00002###
Principal Applicant Name:ََََAAAAAA, FFFFFFFF
Preference CategoryBig GrinV DIVERSITY
Foreign State Chargeability:IRAN
فرم DS260 رو بخاطر آماده نبودن پاسپورتهامون 15 نوامبر 2015 تکمیل و سابمیت کردم که کانفرمشن جدید دریافت کردم.
اول ژانویه هم از طریق سایت CEAC کیس خودم رو رهگیری میکنم (هر روز) که زده At NVC.
مدرک لیسانس برق دارم 2 سال سابقه کار در شرکت خصوصی دارم و معاف از خدمت هم هستم.
سئوال من اینه که:
1. با توجه به اینکه کیس من در سپتامبر 2015 کارنت شده و فرم 260 در نوامبر سابمیت شده، حدودا و تقریبا نامه دعوت به مصاحبه (نامه دوم) کی جایگزین نامه اول میشه؟
2. آیا فقط باید از طریق سایت https://www.dvlottery.state.gov/ESC/ منتظر نامه ی دوم باشم؟
3. آیا باید الان کاری انجام بدم واسه پروسه ی کنترل در NVC ؟ مثلا مدرکی بفرستم؟ پولی واریز کنم؟ ...
4. چقدر احتمال داره که من کلیرنس بشم؟ یا اینکه ریجکت بشم؟
5. من قبلا واسه گرین کارت از طریق برادرم که سیتزن آمریکاست درخواست دادم و توی نوبت هستم. آیا تاثیری در پروسه ی لاتاری داره یا نه؟ کار خاصی باید انجام بدم؟
6. At NVC یعنی جی؟ چقدر طول میکشه وضعیت تغییر بکنه؟ تغییر وضعیت یعنی ارسال از NVC به سفارت/کنسولگری؟
مرسی اگر بهم زود جواب بدین.
سلام.بهتون تبریک میگم.راستش چیزی که جالبه نه به اینکه باخونسردی تمام ،موضوع به این مهمی روتا مهر فراموش کردین ونه به این استرس واین همه سوال.دوست عزیز حدودا چهارماه بعدازفرستادن فرم 260 شما دعوت به مصاحبه میشوید.الان هم تاوقتی دعوت به مصاحبه نشدید هیچ کارخاصی لازم نیست انجام بدید به واکسن هاتون برسید وزبان بخونید.اصلا هم ریجکت نمی شین برای چی بایدریجکت بشید؟درباره کلیرنس هیچ نظری نمیشه دادچون اصلا قاعده خاصی نداره ولی چون معاف هستید وکارخصوصی احتمال کلیرنس خوردنتون کمه.هیچ پول ومدرکی هم فعلا نبایدجایی بفرستید.من پارسال کیسی رادیدم که اسفندماه از قبولیش مطلع شده بود وخوشبختانه ویزاشوهم گرفت.جواب بقیه سوالهاتونم نمیدونم.موفق باشید.(زبان خوندن روشروع کنید)
at nvc وضعیت اولیه همه کیس ها است و تا زمان مشخص شدن تاریخ مصاحبه (دریافت نامه دوم) به این شکل باقی میمونه 
بهتره به این لینک بروید که بهتر جواب سوال 6 خودتونو بدست بیارید
خیلی حبلی ممنون از پاسختون.
فقط چند سئوال دیگه:
اینکه آیا ممکنه در پروسه ی بررسی چه در NVC چه در KCC و یا هر جای دیگه، ایمیل بزنن که کیس شما مورد پذیرش برای مصاحبه واقع نشده؟ یا اینکه به هرحال به مصاحبه دعوت میشیم؟
و دوم اینکه افرادی که رفتند مصاحبه و به هر دلیلی رد شدند و یا اینکه برخی از افراد از برنده شدنشون مطلع نشدند، آیا تاثیری در پر کردن سقف صدور ویزا برای ایرانیان که 4500 تاست داره یا خیر؟
و سوم اینکه من قبلا واسه گرین کارت از طریق برادرم که سیتزن آمریکاست درخواست دادم و توی نوبت هستم. آیا تاثیری در پروسه ی لاتاری داره یا نه؟ کار خاصی باید انجام بدم؟
باز هم ممنون از راهنمایی هاتون. بیشتر همسرم استرس داره راجع به اینکه فرم 260 رو دیر سابمیت کردیم اصلا دعوت به مصاحبه امون نکنن!!
تشکر کنندگان:
(2016-01-18 ساعت 23:16)amin.randd نوشته:  
(2016-01-18 ساعت 04:01)matin.sh نوشته:  
(2016-01-17 ساعت 23:30)Mandana.m نوشته:  سلام.بهتون تبریک میگم.راستش چیزی که جالبه نه به اینکه باخونسردی تمام ،موضوع به این مهمی روتا مهر فراموش کردین ونه به این استرس واین همه سوال.دوست عزیز حدودا چهارماه بعدازفرستادن فرم 260 شما دعوت به مصاحبه میشوید.الان هم تاوقتی دعوت به مصاحبه نشدید هیچ کارخاصی لازم نیست انجام بدید به واکسن هاتون برسید وزبان بخونید.اصلا هم ریجکت نمی شین برای چی بایدریجکت بشید؟درباره کلیرنس هیچ نظری نمیشه دادچون اصلا قاعده خاصی نداره ولی چون معاف هستید وکارخصوصی احتمال کلیرنس خوردنتون کمه.هیچ پول ومدرکی هم فعلا نبایدجایی بفرستید.من پارسال کیسی رادیدم که اسفندماه از قبولیش مطلع شده بود وخوشبختانه ویزاشوهم گرفت.جواب بقیه سوالهاتونم نمیدونم.موفق باشید.(زبان خوندن روشروع کنید)
at nvc وضعیت اولیه همه کیس ها است و تا زمان مشخص شدن تاریخ مصاحبه (دریافت نامه دوم) به این شکل باقی میمونه 
بهتره به این لینک بروید که بهتر جواب سوال 6 خودتونو بدست بیارید
خیلی حبلی ممنون از پاسختون.
فقط چند سئوال دیگه:
اینکه آیا ممکنه در پروسه ی بررسی چه در NVC چه در KCC و یا هر جای دیگه، ایمیل بزنن که کیس شما مورد پذیرش برای مصاحبه واقع نشده؟ یا اینکه به هرحال به مصاحبه دعوت میشیم؟
و دوم اینکه افرادی که رفتند مصاحبه و به هر دلیلی رد شدند و یا اینکه برخی از افراد از برنده شدنشون مطلع نشدند، آیا تاثیری در پر کردن سقف صدور ویزا برای ایرانیان که 4500 تاست داره یا خیر؟
و سوم اینکه من قبلا واسه گرین کارت از طریق برادرم که سیتزن آمریکاست درخواست دادم و توی نوبت هستم. آیا تاثیری در پروسه ی لاتاری داره یا نه؟ کار خاصی باید انجام بدم؟
باز هم ممنون از راهنمایی هاتون. بیشتر همسرم استرس داره راجع به اینکه فرم 260 رو دیر سابمیت کردیم اصلا دعوت به مصاحبه امون نکنن!!
دوست عزیز تاحالا همچین موردی نداشتیم خیالتون راحت باشه شما به هر حال به مصاحبه دعوت میشید 
اگه کسانی که از برنده شدنشان مطلع نشدن یا اینکه نتوانسته اند به هر دلیلی به مصاحبه بروند چون صدور ویزا انجام نگرفته پس ویزا برای کیس های بعدی هست
تا جایی که من میدونم چون واسه اقامت براتون اقدام کردن مشکلی پیش نمیاد چون شما هم از این طریق برای اقامت اقدام کردید ولی اگه دوستان پیشکسوت در مورد این سوال کمکتان کنند بهتر است زیرا با تجربه تر هستند 
موفق باشید
کیس نامبر:2016AS46xx << مصاحبه:31مارچ ابوظبی << وضعیت: برنده اصلی و دو نفر همراه ویزا یکضرب + یک همراه AP

اپدیتها: 3April , 22,26,28May , 8,11August و بالاخره 14August کلیر بعد از 137

تشکر کنندگان: amin.randd
دوست گرامی amin.randd

شما حتما" حتما" به مصاحبه دعوت میشوید و همچنین فرصت مناسب جهت کلیرنس نیز خواهید داشت.
درخصوص پرشدن سقف ویزا عرض کنم چون مدت زمان کلیرنس برندگان حتی برای سفارت ها و KCC نیز دقیقا مشخص نیست بنابراین تعداد کارنتی ها و کلیرنسی ها به تناوب اعلام میگردد (مدت زمان بین کارنتی تا صدورویزا مشخص نمی باشد) تا ویزا در هرسال تا حدود 50000 تکمیل و صادر گردد بنابراین معمولا سقف ویزا پر نمی شود (فکر کنم بجز 2014) پس نگران پرشدن سقف ویزا نباشید.
در خصوص اقدام قبلی جهت ویزای خواهربرادری سیتیزن آ م ر ی ک ا (F4 کتگوری) نیز با علم کامل به این مطلب باید عرض کنم این موضوع به هیچ وجه تاثیری در پروسه لاتاری شما نخواهد داشت و دو پرونده مجزا از یکدیگر و دارای مراحل پراسس جداگانه میباشند.

موفق و در آرامش باشید.
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: matin.sh ، Amir.AA ، amin.randd
سلام به امین عزیز با این همه استرس.دوست عزیز من هم تقریبا شرایط شما رو داشتم ولی یکم زودتر فهمیدم قبول شدم(اواخر تیر) و الان هم یک هفته ای هست که رفتیم ویزا رو گرفتیم.شما هم به امید خدا همین پروسه رو داری.فقط مدارک واکسن ها زبان و اطلاعات راجع به شهر مصاحبتو کامل کن.به امید موفقیت شما و همه دوستان گلم
شماره کیس  2016as16xx
تاریخ رویت قبولی: 14 جولای 2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :۳
ارسال فرمهای سری اول: ۱۷ جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه:  ژانویه ۲۰۱۶
دریافت ویزا: یکضرب
ورود به آمریکا: می ۲۰۱۶ بوستون
دریافت گرین کارت: 
جمع تقریبی هزینه‌ها: تا حالا ۳۰ میلیون ناقابل
تشکر کنندگان: behjan ، Amir.AA ، Hana2015 ، amin.randd ، golia
سلام دوستان.بالاخره نامه دوم من اومد و تاریخ مصاحبه ام فوریه و در ابوظبی مشخص شده.خواستم بدونم آیا احتیاج هست از قبل چیزی برای ابوظبی بفرستم؟( مثل همون فرمی که تو سایت کی سی سی در بخش درخواست های سفارت ابوظبی باید دانلود کنیم و گفته همه متقاضیان ویزا باید همراه با فرم ۲۳۰(۱)وکپی صفحه اول پاسپورت بفرستند.خواستم بدونم باید از قبل اینها رو و فرم ۲۳۰ رو که من نمی دونم چی هست برای سفارت بفرستیم یا همون روز مصاحبه همراه خودمون ببریم.دوستان اگر کسی در این مورد و مدارکی که قبل از مصاحبه باید برای ابوظبی بفرستیم اطلاعاتی داره لطفا بنده رو راهنمایی کنند. و دیگه اینکه ابن برگه کانتگت شیت رو که میگن باید روز مصاحبه به سفارت تحویل بدیم از کجا باید تهیه کنیم؟ممنون می شم اگر جواب بدید.
تشکر کنندگان: golia
سلام دوستان.نامه دوم من اومده و مصاحبه ام نیمه دوم فوریه در ابوظبی هست.می خوام بدونم ایا باید قبل ازمصاحبه چیزی برای سفارت بفرستم؟مثل اون فرمی که در سایت کی سی سی در بخش ملزومات سفارت ابوظبی اومده و روش نوشته باید همراه با کپی صفحه مشخصات پاسپورت و فرم۲۳۰(۱) که اصلا نمی دونم چی هست باید به سفارت تحویل داده بشه؟و اگر باید مدارکی پست کنم از چه طریق باید این کار رو انجام بدم؟و نیز این برگه کانتکت شیت رو که می گن باید در روز مصاحبه باید به سفارت بدیم رو باید از کجا تهیه کنم؟
تشکر کنندگان:
(2016-01-19 ساعت 20:38)pupak نوشته:  سلام دوستان.نامه دوم من اومده و مصاحبه ام نیمه دوم فوریه در ابوظبی هست.می خوام بدونم ایا باید قبل ازمصاحبه چیزی برای سفارت بفرستم؟مثل اون فرمی که در سایت کی سی سی در بخش ملزومات سفارت ابوظبی اومده و روش نوشته باید همراه با کپی صفحه مشخصات پاسپورت و فرم۲۳۰(۱) که اصلا نمی دونم چی هست باید به سفارت تحویل داده بشه؟و اگر باید مدارکی پست کنم از چه طریق باید این کار رو انجام بدم؟و نیز این برگه کانتکت شیت رو که می گن باید در روز مصاحبه باید به سفارت بدیم رو باید از کجا تهیه کنم؟
سلام دوست عزیز و تبریک بابت مشخص شدن زمان مصاحبه 
پست مدارک مختص سفارت انکارا هستش برای سفارت ابوظبی مدارک را همراه با خود در روز مصاحبه تحویل میدهید 
فرم i-230 برای سال های گذشته بوده و نیازی نیست پرش کنید
موفق باشید
کیس نامبر:2016AS46xx << مصاحبه:31مارچ ابوظبی << وضعیت: برنده اصلی و دو نفر همراه ویزا یکضرب + یک همراه AP

تشکر کنندگان:
با عرض سلام
دوستان لطفآ اگر کسی برای ماه مارس نامه ی دومش اومده اینجا اعلام کنه .
با تشکر
کیس نامبر: 2016as4xxx
تعداد افراد کیس: دو نفر
ارسال فرم 260: می ۳۱
مصاحبه: مارچ ، ابوظبی
سربازی: معاف
شغل: غیردولتی ، غیرحساس
مدرک تحصیلی: کارشناسی غیر حساس
کلیر: با سپاس از پروردگار مهربان ۷ آگوست

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار ...
تشکر کنندگان: moh.saee ، azima48
یه سوال دیگه هم داشتم و اونم اینه که آیا زمان و مکان مصاحبه توسط ایمیل به هر فردی اعلام میشه یا نه ؟
کیس نامبر: 2016as4xxx
تعداد افراد کیس: دو نفر
ارسال فرم 260: می ۳۱
مصاحبه: مارچ ، ابوظبی
سربازی: معاف
شغل: غیردولتی ، غیرحساس
مدرک تحصیلی: کارشناسی غیر حساس
کلیر: با سپاس از پروردگار مهربان ۷ آگوست

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار ...
تشکر کنندگان:
(2016-01-21 ساعت 00:25)behzad mg نوشته:  یه سوال دیگه هم داشتم و اونم اینه که آیا زمان و مکان مصاحبه توسط ایمیل به هر فردی اعلام میشه یا نه ؟
نه دوست عزیز اعلام نمیشه

تشکر کنندگان:
(2016-01-21 ساعت 00:22)behzad mg نوشته:  با عرض سلام
دوستان لطفآ اگر کسی برای ماه مارس نامه ی دومش اومده اینجا اعلام کنه .
با تشکر

سلام. من هم هنوز دریافت نکردم.
شماره کیس: 2016AS4XXX
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ
سفارت: ابوظبی
سربازی معاف و کار خصوصی
کارشناسی ارشد مکانیک
وضعیت: AP آپدیتها: 15، 16، 17
آپدیتهای ایمیلی: 22 مارچ و 3 می
آپدیت دو خطی: 2 آگوست - تبدیل به or: روز 4 آگوست
تشکر کنندگان: behzad mg ، سعید صادقی فر2
(2016-01-21 ساعت 00:25)behzad mg نوشته:  یه سوال دیگه هم داشتم و اونم اینه که آیا زمان و مکان مصاحبه توسط ایمیل به هر فردی اعلام میشه یا نه ؟

بستگی به سفارت داره. واسه ما ایمیل زدن . هم تاریخ مصاحبه و هم مدارکی که باید میبردیم رو نوشته بودن.
شماره کیس: 20160000xxx
تعداد افراد منظور در کیس : 2 (برنده اصلی خودم خانم / همسرم سربازی س)
مصاحبه: هفته اول نوامبر
ورود به آمریکا : تگزاس / مارچ 2016
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان و امیدوارم که هر چه سریعتر عزیزان ویزاشونو بگیرن.اگه دوستان لطف کنند یک تاپیک هم بزنن واسه بعد از گرفتن ویزا مثل در انتظار سفر که برای رفتن بشه هماهنگ کرد با بقیه ممنون میشم و یا اگه چنین تاپیکی هست راهنمایی بفرمایید .متشکرم.
شماره کیس  2016as16xx
تاریخ رویت قبولی: 14 جولای 2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :۳
ارسال فرمهای سری اول: ۱۷ جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه:  ژانویه ۲۰۱۶
دریافت ویزا: یکضرب
ورود به آمریکا: می ۲۰۱۶ بوستون
دریافت گرین کارت: 
جمع تقریبی هزینه‌ها: تا حالا ۳۰ میلیون ناقابل
تشکر کنندگان: lighthouse
(2016-01-22 ساعت 19:59)hamiham007 نوشته:  سلام به همه دوستان و امیدوارم که هر چه سریعتر عزیزان ویزاشونو بگیرن.اگه دوستان لطف کنند یک تاپیک هم بزنن واسه بعد از گرفتن ویزا مثل در انتظار سفر که برای رفتن بشه هماهنگ کرد با بقیه ممنون میشم و یا اگه چنین تاپیکی هست راهنمایی بفرمایید .متشکرم.

سلام .تایپیک اولین سفر برای فعال کردن گرین کارت بهمین منظوره.
2016as48xxچهارنفر.مصاحبه  ارمنستان خودم برنده اصلی وفرزندانم یکضرب,همسرم ای پی.که بعداز138 روزکلیرشد.ساکن هیوستون.(راستی lighthouseیعنی فانوس دریایی ( Shy
تشکر کنندگان: hamiham007 ، golia ، matin86
چرا نامه های دوم نمیاد !!!؟؟؟؟ هرماه باید منتظر نامه باشم Sad امیدوارم این ماه دیگه نامه دوم ما رو هم بدن و بگن شما هم برو مصاحبه Smile
شماره کیس: 2016AS0***
تاریخ رویت قبولی: 17 September
کنسولگری:Sydney
تعداد افراد منظور در کیس :۲
ارسال فرمهای سری اول:30 September
کارنت شدن کیس: August
نامه دوم: 25 January
مصاحبه: 8 March
وضعیت: AP
آپدیت ها: 10 March هر دو کیس، 27 April هر دو کیس، 29 April کیس اصلی، 2 May هر دو کیس، 3 May هر دو كيس، 4 May هر دو كيس ( كيس اصلي or شد )، 5 May هر دو کیس، 6 May
دریافت ویزا: 6 May
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینه‌ها:
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان