کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2016
Smile 
(2016-01-23 ساعت 01:02)fireball نوشته:  چرا نامه های دوم نمیاد !!!؟؟؟؟ هرماه باید منتظر نامه باشم Sad امیدوارم این ماه دیگه نامه دوم ما رو هم بدن و بگن شما هم برو مصاحبه Smile
ماه قیل 28 دسامبر نامه ها جایگزین شد که با این حساب 5 روز دیگه مونده 
منم مثل شما منتظرم ولی چه میشه کرد فقط انرژی مثبت +++
کیس نامبر:2016AS46xx << مصاحبه:31مارچ ابوظبی << وضعیت: برنده اصلی و دو نفر همراه ویزا یکضرب + یک همراه AP

اپدیتها: 3April , 22,26,28May , 8,11August و بالاخره 14August کلیر بعد از 137

تشکر کنندگان: golia ، matin86
دوستان سلام.آقای متین ممنون که به سئوال قبلم جواب دادید.من مصاحبه ام ابوظبی روز دوشنبه هست.می خوام بدونم اگر بادرخواستم موافقت بشه چه روزی ویزام صادر می شه؟یعنی می خوام بدونم بلیط برگشتو برای چه روزی بگیرم که احتمال تعویضش کم بشه؟
تشکر کنندگان: matin.sh
(2016-01-23 ساعت 18:52)pupak نوشته:  دوستان سلام.آقای متین ممنون که به سئوال قبلم جواب دادید.من مصاحبه ام ابوظبی روز دوشنبه هست.می خوام بدونم اگر بادرخواستم موافقت بشه چه روزی ویزام صادر می شه؟یعنی می خوام بدونم بلیط برگشتو برای چه روزی بگیرم که احتمال تعویضش کم بشه؟
سلام خواهش میکنم 
اگه ویزارو یک ضرب بگیرید معمولا 3 تا 5 روز کاری طول میکشه ولی امکان داره زودتر هم صادر بشه ولی شما 5 روز رو در نظر بگیرید
کیس نامبر:2016AS46xx << مصاحبه:31مارچ ابوظبی << وضعیت: برنده اصلی و دو نفر همراه ویزا یکضرب + یک همراه AP

تشکر کنندگان:
(2016-01-19 ساعت 11:18)hamiham007 نوشته:  سلام به امین عزیز با این همه استرس.دوست عزیز من هم تقریبا شرایط شما رو داشتم ولی یکم زودتر فهمیدم قبول شدم(اواخر تیر) و الان هم یک هفته ای هست که رفتیم ویزا رو گرفتیم.شما هم به امید خدا همین پروسه رو داری.فقط مدارک واکسن ها زبان و اطلاعات راجع به شهر مصاحبتو کامل کن.به امید موفقیت شما و همه دوستان گلم

مبارک باشه. امیدوارم بهترین زندگی رو شروع کنین.
بنظر دوستان، بهترین جوابی که میشه به سوال آفیسر سغارت داد راجع به " میخوای اونجا چکار کنی" چیه که قانع کننده باشه?
تشکر کنندگان:
(2016-01-23 ساعت 20:44)amin.randd نوشته:  
(2016-01-19 ساعت 11:18)hamiham007 نوشته:  سلام به امین عزیز با این همه استرس.دوست عزیز من هم تقریبا شرایط شما رو داشتم ولی یکم زودتر فهمیدم قبول شدم(اواخر تیر) و الان هم یک هفته ای هست که رفتیم ویزا رو گرفتیم.شما هم به امید خدا همین پروسه رو داری.فقط مدارک واکسن ها زبان و اطلاعات راجع به شهر مصاحبتو کامل کن.به امید موفقیت شما و همه دوستان گلم

بنظر دوستان، بهترین جوابی که میشه به سوال آفیسر سغارت داد راجع به " میخوای اونجا چکار کنی" چیه که قانع کننده باشه?
در کل خیلی سخت نگیرید و ریلکس باشید و واقعیتو بگید که میخواید چیکار کنید
مثلا برای ادامهی زندگی و کار ویا تحصیل فرزندان خلاصه به خودتون استرس وارد نکنید

تشکر کنندگان:
اقا من اولین پستمو تو این سایت دارم میزارم
ایشالا ک همه بچه های اینجا یه ضرب بگیرنو برن
برای ما هم دعا کنید امسال اسممون در بیاد.
تشکر کنندگان: پرسپولیس6
دوستان سلام.راجع به صدور ویزا برای ما که سه شنبه مصاحبه داشتیم پنج شنبه ویزامون حاضر شد البته بماند که چقدر استرس کشیدم .من نفر آخر بودم و حدود ۱۰ نفری ویزاشون به دلایل مشکلات سیستمی اماده نشده بود و کلی استرس کشیدیم تا نوبت به ما رسید و دیدیم حاضره.در مورد سوالات آفیسر سفارت هم عرض بکنم وقتی وارد میشید برای مصاحبه تازه میفهمید که چقدر استرس بیخود داشتید و جو اصلا اونجوری که شما فکر میکردید نیست.فقط با لبخند و آرامش و صداقت حرفاتون رو بزنید.با آرزوی ویزای ۱ضرب برای همتون
شماره کیس  2016as16xx
تاریخ رویت قبولی: 14 جولای 2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :۳
ارسال فرمهای سری اول: ۱۷ جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه:  ژانویه ۲۰۱۶
دریافت ویزا: یکضرب
ورود به آمریکا: می ۲۰۱۶ بوستون
دریافت گرین کارت: 
جمع تقریبی هزینه‌ها: تا حالا ۳۰ میلیون ناقابل
تشکر کنندگان: matin.sh ، Rira_1982 ، usatravel ، matin86 ، golia
سلام به همه عزیزان .من از برندگان ۲۰۱۶ لاتاری هستم و چون چندبار فرمم را انلاک کردم ترسیدم ویزا گیرم نیاد .بنابراین تو لاتاری ۲۰۱۷ هم شرکت کردم.می خوام بدونم کارم درست بوده و مشکلی برام پیش نمیاد؟آیا از بین برندگان ۲۰۱۶ توی این تاپیک شخص دیگری هم در قرعه کشی ۲۰۱۷شرکت کرده است؟
تشکر کنندگان:
(2016-01-23 ساعت 21:18)matin.sh نوشته:  
(2016-01-23 ساعت 20:44)amin.randd نوشته:  

در کل خیلی سخت نگیرید و ریلکس باشید و واقعیتو بگید که میخواید چیکار کنید
مثلا برای ادامهی زندگی و کار ویا تحصیل فرزندان خلاصه به خودتون استرس وارد نکنید
سلامی دوباره 
سوالاتی که دارم شاید تکراری باشه. من مطالعه زیادی روی نقطه نظرات دوستان کردم، اما برخی موارد واسم گنگ هستند. لطفا راهنمایی کنید.
1. برای سفارت انکارا بایستی یک سری مدارک 15 روز قبل از مصاحبه ارسال بشه از طریق پست هایی که داخل ایران هستند (تی ان تی، ی اچ ال و آرامکس). این مدارک باید اصل ترجمه ها باشند و یا کپی ترجمه ها و یا هر ردو. (میدونم که اصل مدارک باید روز مصاحبه به همراه برد)
2. مدارکی که ارسال میشه آیا باید فقط واسه فرد اصلی (applicant) باشه و یا کل افراد داخل کیس هم باید مدارکشون پست بشه 15 روز قبل از مصاحبه؟
3. من معافی دارم از نوع مشمولیت غایب. چه جوری باید آفیسر رو قانع کنم؟ آیا تاثیری برای ریجکت شدن یا کلیرنس خوردن داره؟
4. چون من معاف شدم از نوعی که بالا گفتم، ممکنه فرم آبی رو دال بر انجام سربازی در خاک امریکا بهم بده آفیسر؟
5. نامه تمکن مالی حدودا باید چقدر باشه؟ به ریال لطفا که با توجه به تغییر نرخ ارز بشه بعدا تبدیل کرد. کیس من سه نفره است. خودم، همسرم و دختر 2 ساله ام

مرسی از دوستان و همراهان
تشکر کنندگان:
(2016-01-24 ساعت 23:56)armin2016 نوشته:  سلام به همه عزیزان .من از برندگان ۲۰۱۶ لاتاری هستم و چون چندبار فرمم را انلاک کردم ترسیدم ویزا گیرم نیاد .بنابراین تو لاتاری ۲۰۱۷ هم شرکت کردم.می خوام بدونم کارم درست بوده و مشکلی برام پیش نمیاد؟آیا از بین برندگان ۲۰۱۶ توی این تاپیک شخص دیگری هم در قرعه کشی ۲۰۱۷شرکت کرده است؟

دوست عزیز
خیر هیچ مشکلی پیش نمیاد .
اکثر دوستانی که من میشناسم شرکت کرده اند . بخصوص اونایی که شماره هاشون بالاست و نگران طولانی بودن کلیرنس خود و خدای ناکرده خاتمه زمان لاتاری 2016 میباشند.
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: matin86
دوستان سلام. من مصاحبه دادم و یک توصیه به همتون میکنم تا کارتون گیر توش نیفته. مخصوصا اشخاصی که ابوظبی مصاحبه داردید چون سفارت ابوظبی خیلی از نظر پاسخ دادن به ایمیل ها و مسایل سایتشون ضعیف عمل میکنه

حتما حتما با هر مدرک دانشگاهی که هستید رزومه یا همون سی وی با خودتون ببرید.

از من سی وی خواست همراهم نبود گفت ایمیل کن. فردای مصاحبه ایمیل کردم. تا الان هم چندین بار ایمیل کردم ولی هنوز وضعیت من توی درخواست سی وی مونده.
کیس???1 مکان/تاریخ مصاحبهABD/Oct  آپدیت سفارتOct/27-Jan/27  آپدیت سیسDec/27-Jan/14/25/27-Feb/2/9 کلیر Feb/3
ISSUE: Feb/10

با آرزوی موفقیت
سفرنامه من

تشکر کنندگان: PNM ، Hana2015 ، matin86
دوستان امکانش هست نامه ها امشب بیاد؟ معمولا چه ساعتی باید چک کنیم؟
CN:2016AS48XX
ارسال فرم اولیه: 25 MAY
کارنت:ژاتویه
مصاحبه:هفته اخر مارچ ایروان
نتیجه : ای پی
اپ دیت: روز مصاحبه و 5 اپریل
تشکر کنندگان:
(2016-01-25 ساعت 16:05)hadir نوشته:  دوستان امکانش هست نامه ها امشب بیاد؟ معمولا چه ساعتی باید چک کنیم؟

دوست عزیز
احتمالش زیاده .
از ساعت 16:30 امروز تا ساعت 2:30 بامداد فردا ( به وقت تهران)
موفق باشید
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: amin.randd ، hadir ، matin86
سلامی دوباره
سوالاتی که دارم شاید تکراری باشه. من مطالعه زیادی روی نقطه نظرات دوستان کردم، اما برخی موارد واسم گنگ هستند. لطفا راهنمایی کنید.
1. برای سفارت انکارا بایستی یک سری مدارک 15 روز قبل از مصاحبه ارسال بشه از طریق پست هایی که داخل ایران هستند (تی ان تی، ی اچ ال و آرامکس). این مدارک باید اصل ترجمه ها باشند و یا کپی ترجمه ها و یا هر ردو. (میدونم که اصل مدارک باید روز مصاحبه به همراه برد)
2. مدارکی که ارسال میشه آیا باید فقط واسه فرد اصلی (applicant) باشه و یا کل افراد داخل کیس هم باید مدارکشون پست بشه 15 روز قبل از مصاحبه؟
3. من معافی دارم از نوع مشمولیت غایب. چه جوری باید آفیسر رو قانع کنم؟ آیا تاثیری برای ریجکت شدن یا کلیرنس خوردن داره؟
4. چون من معاف شدم از نوعی که بالا گفتم، ممکنه فرم آبی رو دال بر انجام سربازی در خاک آمریکا بهم بده آفیسر؟
5. نامه تمکن مالی حدودا باید چقدر باشه؟ به ریال لطفا که با توجه به تغییر نرخ ارز بشه بعدا تبدیل کرد. کیس من سه نفره است. خودم، همسرم و دختر 2 ساله ام

مرسی از دوستان و همراهان
تشکر کنندگان:
(2016-01-25 ساعت 16:52)amin.randd نوشته:  سلامی دوباره
4. چون من معاف شدم از نوعی که بالا گفتم، ممکنه فرم آبی رو دال بر انجام سربازی در خاک آمریکا بهم بده آفیسر؟

مرسی از دوستان و همراهان

سلام امین عزیز، بنده هنوز بد از چند سال ممارست موفق به قبولی در لاتاری نشده ام ولی پاسخ تعدادی از سوالات جنابعالی رو از مطالعه سفرنامه های دوستان و فرم پیوست براتون میفرستم چون چندین بار سوالاتون رو مطرح کردین :
1-اصل ترجمه و کپی مدارک که خود دارالترجمه ضمیمه میکنه. تو فرم پیوست تاکید شده.
2-به جز آخرین مدرک تحصیلی که فقط برای برنده نیاز هست، بقیه مدارک باید برای همه اعضا فرستاده بشه.
3- نمیدونم
4- اگه منظورتون اعلام داوطلبانه خدمت سربازی در آمریکا هست برای آقایون 18 تا 26 سال تا 30 روز پس از ورود به بلاد کفر فرصت دارن که به دفاتر پستی مراجعه و داوطلبیشون رو اعلام کنن. بر اساس سفرنامه دوست عزیز امیررضا.س
5- طبق خط فقر سال 2015 برای 3 نفر 27000$ هست که با دلار 3.643 تومن امروز میشه 98.361.000 تومن که توصیه شده یه مقداری بیشتر و غیر رند باشه.

امیدوارم پاسخ ها مفید باشه و مصاحبه خوبی داشته باشین، برای ما منتظرا هم دعا کنین

فایل‌های پیوست
.pdf   instructions_dv_042012.pdf (اندازه 128.14 KB / تعداد دانلود: 162)
2014  -  2015  -  2017  -  2018  -   2019 : 2019AS00007000
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز می شود ...
تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، amin.randd ، Hana2015 ، matin86 ، golia

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان