کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2015-09-19 ساعت 11:16)پرشان نوشته:  
(2015-09-19 ساعت 10:42)پرشان نوشته:  متشکرم
ما همراه یک بچه ۴ ساله هستیم من فقط یک نوبت برای ۳ اکتبر گرفتم و نمیدونستم باید مجزا وقت بگیرم الان من نوبت قبلی رو کنسل کنم و دوباره سه نوبت دیگر بگیرم؟
ازتون خواهش میکنم مراحلو بهم بگید چیکار کنم

سلام
سیستم به من ۲ اکتبر وقت داد برای بچه که روز جمعه است تعطیلی دکتر چه روزی است؟همون روزی که سیستم وقت داده بگیرم؟
وقت مصاحبه شما چه روزی هست؟
ببنید شنبه و یکشنبه تعطیلی انکارا هستش و همچنین شما باید حساب کنید که بجه یکبار برای معاینه باید ببرید.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: پرشان
من مصاحبم دوشنبه است، درصورت ویزایکضرب بودن تا بعداز ظهر پنجشنبه پاسپورتم رو میدن؟ که برای جمعه صبح پرواز برگشت بگیرم.
كيس نامبر:**8 2016AS /ارسال فرم: May22 /مصاحبه: Oct 19 /آنکارا / ویزا یکضرب/ ورود به آمریکا: 24 Nov
دریافت گرین کارت:23 2015Dec
تشکر کنندگان: mehdihk
(2015-09-19 ساعت 11:56)sepideh1234 نوشته:  من مصاحبم دوشنبه است، درصورت ویزایکضرب بودن تا بعداز ظهر پنجشنبه پاسپورتم رو میدن؟ که برای جمعه صبح پرواز برگشت بگیرم.
با سلام
احتمالش هس
3-5 روز کاری زمان میبره گرفتن ویزا
احتمالش زیاد هست
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: sepideh1234
وقت مصاحبه 6 اکتبر است برای بچه هم 2 اکتبر وقت داده که میرم توی سیستم برای اون روز همه نوبتها پره یعنی باید روز قبلش بگیرم 1کتبر که پنجشنبه است مانعی نداره روز پنجشنبه بگیرم یا نه؟توی سایت هم زده پنجشنبه برای بچه وقت نگیرید اگه اشتباه نکنم.
منتظر پاسختون هستم
ممنون
تشکر کنندگان:
(2015-09-19 ساعت 12:03)پرشان نوشته:  وقت مصاحبه ۶ اکتبر است برای بچه هم ۲ اکتبر وقت داده که میرم توی سیستم برای اون روز همه نوبتها پره یعنی باید روز قبلش بگیرم ۱کتبر که پنجشنبه است مانعی نداره روز پنجشنبه بگیرم یا نه؟توی سایت هم زده پنجشنبه برای بچه وقت نگیرید اگه اشتباه نکنم.
منتظر پاسختون هستم
ممنون
خانوم پریشان دلیل اینکه میگه برای پنجشنبه نگبرید چون شما بچه رو باید روز یکشنبه ببرید معاینه به این دلیل میکه که نگیرید
خانوم پریشان هیچ مشکلی نیست با خیال راحت 2 اکتبر رو بگیرید که دوشنبه هم ببرید نشونش بدین و با خیال راحت بیایید.
البته اونجا بگید که ما 6 اکتبر مصاحبه داریم سعی میکنن مدارک رو تا عصر بهتون بدن هیچ جای نگرانی نیست.
موفق باشید
فقط فراموش نشه برای خودتون هم وقت بگیرید.Big GrinBig Grin
موفق باشید
سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2015-09-19 ساعت 12:03)پرشان نوشته:  وقت مصاحبه ۶ اکتبر است برای بچه هم ۲ اکتبر وقت داده که میرم توی سیستم برای اون روز همه نوبتها پره یعنی باید روز قبلش بگیرم ۱کتبر که پنجشنبه است مانعی نداره روز پنجشنبه بگیرم یا نه؟توی سایت هم زده پنجشنبه برای بچه وقت نگیرید اگه اشتباه نکنم.
منتظر پاسختون هستم
ممنون

خواهش میکنم پاسخ بدید
تشکر کنندگان:
(2015-09-19 ساعت 12:54)پرشان نوشته:  
منتظر پاسختون هستم
ممنون

خواهش میکنم پاسخ بدید
خانوم پریشان دلیل اینکه میگه برای پنجشنبه نگبرید چون شما بچه رو باید روز یکشنبه ببرید معاینه به این دلیل میکه که نگیرید
خانوم پریشان هیچ مشکلی نیست با خیال راحت ۲ اکتبر رو بگیرید که دوشنبه هم ببرید نشونش بدین و با خیال راحت بیایید.
البته اونجا بگید که ما ۶ اکتبر مصاحبه داریم سعی میکنن مدارک رو تا عصر بهتون بدن هیچ جای نگرانی نیست.
موفق باشید
موفق باشید
سفرنامه
(2015-09-19 ساعت 12:12)ho_tasha نوشته:  
منتظر پاسختون هستم
ممنون
خانوم پریشان هیچ مشکلی نیست با خیال راحت ۲ اکتبر رو بگیرید که دوشنبه هم ببرید نشونش بدین و با خیال راحت بیایید.
البته اونجا بگید که ما ۶ اکتبر مصاحبه داریم سعی میکنن مدارک رو تا عصر بهتون بدن هیچ جای نگرانی نیست.
موفق باشید
ممنون از توضیح به جاتون
2 اکتبر وقت پره سوال من اینه که روز قبلش میشه 1 اکتبر یعنی پنجشنبه که اون روز هم نمیتونم یعنی 30 سپتامبر بگیرم؟
موفق باشید

ممنون از توضیح به جاتون
۲ اکتبر وقت پره سوال من اینه که روز قبلش میشه ۱ اکتبر یعنی پنجشنبه که اون روز هم نمیتونم یعنی 30 سپتامبر بگیرم؟
متشکرم
تشکر کنندگان:
(2015-09-19 ساعت 03:27)frz61 نوشته:  
(2015-09-18 ساعت 13:31)م.صاد نوشته:  
(2015-09-18 ساعت 07:44)frz61 نوشته:  
سلام دوست عزیز
مرسی انشاالله که شما هم موفق باشید
من از 28 سپتامبر آنکارا هستم و خودم ۱اکتبر مصاحبه دارم..اگه کاری هست در خدمتم
ممنون واقعا از شما
امیدوارم مصاحبه خوبی داشته باشید
پیام خصوصی شما فعال نبود به همین علت همین جا جواب دام
اگه در خوشبینانه ترین حالت حداقل یکی شون یه ضرب بگیرن فک نکنم بتونم از راه دور مراحل دریافت ویزا رو براشون توضیح بدم که ممنون میشم اون قسمت رو بهم کمک کنید. چون من اینجا باردارم یک روز زودتر اومدن هر کدومشون هم برام یک روزه
مرسی
من پیام خصوصی رو فعال کردم الان راحت میتونید بهم پیام بدید دوست من
شماره کیس : **201600000AS3
تاریخ رویت قبولی : 9 may
تعداد افراد : 1
کنسولگری : آنکارا
تاریخ ارسال فرم :11 may
کارنت شدن کیس : 12 Aug
تاریخ دریافت نامه دوم : 27 Aug
تاریخ مصاحبه : 1 oct
نتیجه : یکضرب
مقصد: کالیفرنیا
تاریخ اولین ورود :18 feb
تاریخ دریافت سوشال سکیوریتی :
تاریخ دریافت گرین کارت : 4 jun بعد از 4ماه انتظار
تشکر کنندگان:
(2015-09-19 ساعت 13:29)پرشان نوشته:  
(2015-09-19 ساعت 12:12)ho_tasha نوشته:  
منتظر پاسختون هستم
ممنون
موفق باشید
ممنون از توضیح به جاتون
۲ اکتبر وقت پره سوال من اینه که روز قبلش میشه ۱ اکتبر یعنی پنجشنبه که اون روز هم نمیتونم یعنی 30 سپتامبر بگیرم؟
موفق باشید

ممنون از توضیح به جاتون
متشکرم
با سلام ببنید شما اگر 1 اکتبر که 5 شنبه هست بگیری اونوقت بچه رو باید یکشنبه ببرید نشون بدین که دکتر اونگان تعطیل هست پس نمی شه اینکارو کرد
شما باید یه جوری تنظیم کنید 3 روز بعد باز باشه تا بتونه آزمایش رو ببنینه حالا باید طوری تنظیم کنید که بشه ببنید به شما میگه 1 کتبر 5 شنبه نگیرید چون میفته معاینه به یکشنبه پس طوری تنطیم کنید که به تعطیلی نخورید احتمالاً باید چند روز زودتر برید و همچنین چند رو زبیشتر بمونید.
عجله کنید وقت کم نیارید برای گرفتن بلیط و تور و هتل
موفق باشید
سفرنامه
(2015-09-18 ساعت 13:31)م.صاد نوشته:  
(2015-09-18 ساعت 07:44)frz61 نوشته:  دوستان سلام
امیدوارم که همه تون مصاحبه خوب و با نتیجه خوبی در پیش داشته باشید
من پدر و مادرم 29 سپتامبر وقت مصاحبه برای ویزای توریستی دارن ( من این وقت رو امروز صبح براشون گرفتم و سایت سفارت جزء وقت های در دسترس زده بود پس نگران تعطیلی نباشید چون در تمام تعطیلات رسمی سفارت هم تعطیل خواهد بود)
می خواستم بدونم برای شما امکان داره اگه اون تاریخ آنکارا و در هتل ددمان یا هنل مرات هستین (همه این هتل ها با فاصله یه کوچه از هم و همه نزدیک سفارت هستن) از شون حمایت کنید
چون زبان بلد نیستن و همینطور اصلا از سفارت و کاراش و مراحل قبل و بعدش زیاد خبرندارن
ممنون میشم اگه بهم پیام بدین
سلام دوست عزیز
مرسی انشاالله که شما هم موفق باشید
من از 28 سپتامبر آنکارا هستم و خودم ۱اکتبر مصاحبه دارم..اگه کاری هست در خدمتم

سلام
شما هم مثل من 1 اکتبر مصاحبه دارید تا کی در نظر گرفتید که بمونید برای گرفتن ویزا تو آنکارا اگه ایشالله یه ضرب بشه؟
شماره کیس : **4
تعداد افراد : ۱
کنسولگری : آنکارا
تاریخ مصاحبه : ۱ oct
دریافت ویزا :3 OCT
تشکر کنندگان: م.صاد
سلام دوستان من مداركم ٤ شنبه تحويل سفارت داده شده ٥ شنبه هم ايميل زدم ولي هنوز جوابمو ندادن مجدد ايميل بزنم؟
تشکر کنندگان: humsun
(2015-09-20 ساعت 11:02)m_kh نوشته:  سلام دوستان من مداركم ٤ شنبه تحويل سفارت داده شده ٥ شنبه هم ايميل زدم ولي هنوز جوابمو ندادن مجدد ايميل بزنم؟
با سلام نه نیازی نیست مجدد بزنید شاید یه چند روز بعد جواب بدن نگران نباشید.
من 16 ایمیل دادم 18 ج.اب دادن
بعضی دوستان هم همونروز بوده نگران نباشید
سفرنامه
تشکر کنندگان: humsun ، m_kh
(2015-09-20 ساعت 11:24)ho_tasha نوشته:  
(2015-09-20 ساعت 11:02)m_kh نوشته:  سلام دوستان من مداركم ٤ شنبه تحويل سفارت داده شده ٥ شنبه هم ايميل زدم ولي هنوز جوابمو ندادن مجدد ايميل بزنم؟
الان ٤ روز گذشته براي شمارو ٢ روزه جواب دادن بعضي دوستانم كه ميفرماييد همان روز
تشکر کنندگان:
(2015-09-20 ساعت 15:56)m_kh نوشته:  
(2015-09-20 ساعت 11:24)ho_tasha نوشته:  
الان ٤ روز گذشته براي شمارو ٢ روزه جواب دادن بعضي دوستانم كه ميفرماييد همان روز
ببنیید میتونید بزنید مشکلی نیست.
ولی این رو هم در جریان باشید که در حال حاضر به دلیل تعطیلات پیش رو و همچنین حجم زیاد کار سفارت شاید مشغله اجازه نده بهشون.
ولی بزنید مشکلی نیست.
ولی به نظر من یکبار دیگه بزنید . دیگه نزینید تا حساسیت ایجاد نشه.
نکته دیگیری که به یادم اومد به من نامه زدن گفتن رسیده مگر برای شما و من یک نفر نگرفته اسمشون یکی بود پس نگران نباشید به دستشون رسیده.
موفق باشید.
سفرنامه
تشکر کنندگان: m_kh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان