کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2015-09-23 ساعت 11:36)پرشان نوشته:  
(2015-09-22 ساعت 14:21)م.صاد نوشته:  
(2015-09-22 ساعت 13:52)ho_tasha نوشته:  
(2015-09-22 ساعت 13:01)پرشان نوشته:  
(2015-09-22 ساعت 10:50)ho_tasha نوشته:  از دو تا که دوستان و بنده گفتیم هر کدوم که خواستین ولی میتونید به هر دو به صورت جداگانه بزنید که پاسخ بگیرید

شما قبلا گفتيد ولي من پيدا نكردم اگه ممكنه دوباره برام بزاريد با عرض معذرت
با سلام در صفحه لوب همین تاپیک نوشته
webmasterankara@state.gov
CA-Ankara@state.gov
حتما باید به سفارت ایمیل بزنیم برای مدارک؟
من تو DHL چک کردم رسیده بود سفارت .
سلام دوستان
ايا كسي ميدونه از سايت بوكينگ چجوري هتل رزرو كنم چون از من credit card ميخواد و من ندارم پس دوستان چجوري گرفتن؟
با سلام خانوم پریشان هر کس که کردیت کارد داره میتونه بگیره مگر اینکه شما تماس بگیرید با هاشون و بگید رزرو بکنه و حضوری برید پرداخت کنید.
راه دیگه اینکه برید آژانش و بگید من اینو میخوام و اونها چون کردیت دارن براتون بگیرن و یه هزینه ای بهشون به انضمام پولی رو که پرداخت کرده میدین
موفق باشید.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
ايا كسي ميدونه از سايت بوكينگ چجوري هتل رزرو كنم چون از من credit card ميخواد و من ندارم پس دوستان چجوري گرفتن؟
[/quote]
با سلام خانوم پریشان هرایوایکه کردیت کارد داره میتونه بگیره مگر اینکه شما تماس بگیرید با هاشون و بگید رزرو بکنه و حضوری برید پرداخت کنید.
راه دیگه اینکه برید آژانش و بگید من اینو میخوام و اونها چون کردیت دارن براتون بگیرن و یه هزینه ای بهشون به انضمام پولی رو که پرداخت کرده میدین
موفق باشید.
[/quote]
سلام. من بلیط ام رو سیستمی گرفتم. هتل رو هم گفتم همون آژانس برام رزرو کرد. قیمت هتل دقیقا همونی شد که توی booking چک کردم. بیمه و ترانسفر هم برام زد. ترانسفر رفت و برگشت 38،000 و بیمه20،000. اگه خواستید پیام خصوصی بدید آژانس رو بهتون معرفی کنم.
كيس نامبر:**8 2016AS /ارسال فرم: May22 /مصاحبه: Oct 19 /آنکارا / ویزا یکضرب/ ورود به آمریکا: 24 Nov
دریافت گرین کارت:23 2015Dec
تشکر کنندگان: mehdihk ، Amir.AA ، marysa
(2015-09-23 ساعت 12:32)sepideh1234 نوشته:  سلام دوستان
با سلام خانوم پریشان هرایوایکه کردیت کارد داره میتونه بگیره مگر اینکه شما تماس بگیرید با هاشون و بگید رزرو بکنه و حضوری برید پرداخت کنید.
موفق باشید.
[/quote]
سلام. من بلیط ام رو سیستمی گرفتم. هتل رو هم گفتم همون آژانس برام رزرو کرد. قیمت هتل دقیقا همونی شد که توی booking چک کردم. بیمه و ترانسفر هم برام زد. ترانسفر رفت و برگشت 38،000 و بیمه20،000. اگه خواستید پیام خصوصی بدید آژانس رو بهتون معرفی کنم.
[/quote]
سلام به شما

می شه توضیح بدین بلیط سیستمی چه قانونی داره؟
تشکر کنندگان:
سلام به شما

[/quote

معمولا توی این سفر که تایم برگشتمون دقیق معلوم نیست ایشالله که ویزا یکضرب باشیم, میگن پرواز رو سیستمی بگیرید که در صورت جابجایی, با پرداخت مبلغ کمی جریمه امکان پذیر باشه.
ولی پرواز چارتر این امکان رو نداره و کنسل میشه.
كيس نامبر:**8 2016AS /ارسال فرم: May22 /مصاحبه: Oct 19 /آنکارا / ویزا یکضرب/ ورود به آمریکا: 24 Nov
دریافت گرین کارت:23 2015Dec
تشکر کنندگان: ho_tasha
(2015-09-24 ساعت 13:21)sepideh1234 نوشته:  سلام به شما

[/quote

معمولا توی این سفر که تایم برگشتمون دقیق معلوم نیست ایشالله که ویزا یکضرب باشیم, میگن پرواز رو سیستمی بگیرید که در صورت جابجایی, با پرداخت مبلغ کمی جریمه امکان پذیر باشه.
ولی پرواز چارتر این امکان رو نداره و کنسل میشه.

ممنون
تشکر کنندگان:
سلام بچه ها
اول از همه بلیط چارتری ایران ایر امکان تعویض ساعت پرواز رو از آنکارا داره با مبلغ 50 دلار.
دوم اینکه یه سوال داشتم.امکان pick up ویزا تو آنکارا هست؟کسی میدونه.وکالت بدیم به این شرکتای مربوط و اونا ویزلمونو بگیرن
اگه ویزا بیاد دفتر پستی تا کی میتونه اونجا بمونه تا بریم و تحویل بگیریم.منظورم اینه که برگردیم ایران و دوباره فقط برای تحویل گرفتن ویزا (در صورت یه ضرب بودن البته)بریم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
شماره کیس : **4
تعداد افراد : ۱
کنسولگری : آنکارا
تاریخ مصاحبه : ۱ oct
دریافت ویزا :3 OCT
تشکر کنندگان:
(2015-09-26 ساعت 09:48)راحیل2016 نوشته:  سلام بچه ها
اول از همه بلیط چارتری ایران ایر امکان تعویض ساعت پرواز رو از آنکارا داره با مبلغ 50 دلار.
دوم اینکه یه سوال داشتم.امکان pick up ویزا تو آنکارا هست؟کسی میدونه.وکالت بدیم به این شرکتای مربوط و اونا ویزلمونو بگیرن
اگه ویزا بیاد دفتر پستی تا کی میتونه اونجا بمونه تا بریم و تحویل بگیریم.منظورم اینه که برگردیم ایران و دوباره فقط برای تحویل گرفتن ویزا (در صورت یه ضرب بودن البته)بریم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
با سلام خانوم راحیل
چنین چیزی امکان پذیر نیست
دلیل منطقی این است که زمانی که از شما پاسپورت رو میگیرن شما نه میتونید خروج کنید و نه ورود به دلسیل اینکه زمانی که دارین از کشور خارج میشین مهر خروج تو پاس شما میزنن و زمانی که به ایران میایید برای شما مهر ورود میزنن پس نمی تونید پا رو بزارید اونجا و برکردین.
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان:
(2015-09-23 ساعت 12:32)sepideh1234 نوشته:  سلام دوستان
موفق باشید.
[/quote]
[/quote]
امكان ارسال پيام خصوصي ندارم اگه ميشه برام اسم اژانس رو ميزاريد گه شما ترانسفر ازش گرفتيد؟ممنون از شما
تشکر کنندگان:
يك سوالي از شما دوستان دارم من اين هفته عازم انكارا هستم به اميد خدا ثبت نام پستي ام را yenesehir نزدم و فارسي هم پرينت گرفتم ايا ميتونم الان مركز پستي ام رو تغيير بدم؟ فارسي ايرادي نداره؟
ممنون از شما
تشکر کنندگان:
(2015-09-26 ساعت 21:14)پرشان نوشته:  يك سوالي از شما دوستان دارم من اين هفته عازم انكارا هستم به اميد خدا ثبت نام پستي ام را yenesehir نزدم و فارسي هم پرينت گرفتم ايا ميتونم الان مركز پستي ام رو تغيير بدم؟ فارسي ايرادي نداره؟
ممنون از شما
ببنید مگر براتون پست یکه انتخاب کردین براتون به ایمیل ارسال نشد چون داخل اون هر سه تا زبون انگلیسی و فارسی و ترکی براتون ارسال میشه.
در ضمن در انتهای اون برگه نوشته تا روز مصاحبتون وقت دارین که تغییر بدین
بله میشه میتونید همین الان تغییر بدین. هیچ اشکالی نداره.
موفق باشید
سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2015-09-26 ساعت 23:12)ho_tasha نوشته:  
(2015-09-26 ساعت 21:14)پرشان نوشته:  يك سوالي از شما دوستان دارم من اين هفته عازم انكارا هستم به اميد خدا ثبت نام پستي ام را yenesehir نزدم و فارسي هم پرينت گرفتم ايا ميتونم الان مركز پستي ام رو تغيير بدم؟ فارسي ايرادي نداره؟
ممنون از شما
ببنید مگر براتون پست یکه انتخاب کردین براتون به ایمیل ارسال نشد چون داخل اون هر سه تا زبون انگلیسی و فارسی و ترکی براتون ارسال میشه.
موفق باشید

نه من هيچ ايميلي دريافت نكردم از csc دوباره سعي ميكنم اطلاع ميدم
تشکر کنندگان:
(2015-09-27 ساعت 00:15)پرشان نوشته:  
ممنون از شما
موفق باشید

يعني مجدد ثبت نام كنم؟چجوري تغيير بدم
تشکر کنندگان:
(2015-09-27 ساعت 00:37)پرشان نوشته:  
ممنون از شما
موفق باشید

دوستان لطفا بهم بگيد براي ثبت نام csc ميرم ازم ds-260 number ميخواد كدوم number وارد كنم؟ كمك كنيد خواهش ميكنم فقط امروز وقت دارم
تشکر کنندگان:
(2015-09-27 ساعت 10:24)پرشان نوشته:  
ممنون از شما
موفق باشید

دوستان لطفا بهم بگيد براي ثبت نام csc ميرم ازم ds-260 number ميخواد كدوم number وارد كنم؟ كمك كنيد خواهش ميكنم فقط امروز وقت دارم
با سلام خانوم پریشان شما در ثبت نام CSC نگاه کنید من یه پیامی گذاشتم اونجا میتونید بفهمید که چیکار کنید.
ابتدا بگم که دقت کنید حتما در حالت سبز رنگ یعنی مهاجرت باشید پس زمینه سبز رنگ و بالا نوشته که شما اقدام برای ویزای مهاجرتی میکنید و همچنین بعد از دادن ایمیل و پسورد یک حساب ایجاد میشه و از اونجا اسم خودتون و نفرات رو اضافه میکنید.
سپس میرید یه وقت میگیرید
منظور از اون کسی نامبر و شماره کانفرمیشن زمان یکه DS-260 رو پر کردید و تایید شد به شما یه شماره میده که در CSC جدید باید از اون استفاده کنید.
سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2015-09-27 ساعت 10:39)ho_tasha نوشته:  
(2015-09-27 ساعت 10:24)پرشان نوشته:  
(2015-09-26 ساعت 23:12)ho_tasha نوشته:  ببنید مگر براتون پست یکه انتخاب کردین براتون به ایمیل ارسال نشد چون داخل اون هر سه تا زبون انگلیسی و فارسی و ترکی براتون ارسال میشه.
موفق باشید

با سلام خانوم پریشان شما در ثبت نام CSC نگاه کنید من یه پیامی گذاشتم اونجا میتونید بفهمید که چیکار کنید.
ابتدا بگم که دقت کنید حتما در حالت سبز رنگ یعنی مهاجرت باشید پس زمینه سبز رنگ و بالا نوشته که شما اقدام برای ویزای مهاجرتی میکنید و همچنین بعد از دادن ایمیل و پسورد یک حساب ایجاد میشه و از اونجا اسم خودتون و نفرات رو اضافه میکنید.
سپس میرید یه وقت میگیرید
منظور از اون کسی نامبر و شماره کانفرمیشن زمان یکه DS-260 رو پر کردید و تایید شد به شما یه شماره میده که در CSC جدید باید از اون استفاده کنید.

ببخشيد من اينجا پيام ميدم امكان پيام خصوصي فعال نيست نميدونم چرا؟ds-60 number من ندارم چيكار كنم
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان