کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
با سلام دوستان عزیز یه فایل یه هویی درست کردم برای CSC استفاده کنید
این هم لینک دانلودش

<a rel="nofollow" href="https://www.mohajersara.org/forum/redirect.php?url=aHR0cDovL3VwbG9kLmlyL2F4bmVqdmdmNnVnaS9DU0NfTmV3X1RyYWluLnBkZi5odG0=" target=_blank>CSC New Train.pdf - 762 KB</a>

CSC New Train.pdf - 762 KB
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: Mahboy
(2015-09-27 ساعت 10:39)ho_tasha نوشته:  
(2015-09-27 ساعت 10:24)پرشان نوشته:  
(2015-09-27 ساعت 00:37)پرشان نوشته:  
(2015-09-27 ساعت 00:15)پرشان نوشته:  
(2015-09-26 ساعت 23:12)ho_tasha نوشته:  ببنید مگر براتون پست یکه انتخاب کردین براتون به ایمیل ارسال نشد چون داخل اون هر سه تا زبون انگلیسی و فارسی و ترکی براتون ارسال میشه.
در ضمن در انتهای اون برگه نوشته تا روز مصاحبتون وقت دارین که تغییر بدین
بله میشه میتونید همین الان تغییر بدین. هیچ اشکالی نداره.
موفق باشید

نه من هيچ ايميلي دريافت نكردم از csc دوباره سعي ميكنم اطلاع ميدم
يعني مجدد ثبت نام كنم؟چجوري تغيير بدم
دوستان لطفا بهم بگيد براي ثبت نام csc ميرم ازم ds-260 number ميخواد كدوم number وارد كنم؟ كمك كنيد خواهش ميكنم فقط امروز وقت دارم
با سلام خانوم پریشان شما در ثبت نام CSC نگاه کنید من یه پیامی گذاشتم اونجا میتونید بفهمید که چیکار کنید.
ابتدا بگم که دقت کنید حتما در حالت سبز رنگ یعنی مهاجرت باشید پس زمینه سبز رنگ و بالا نوشته که شما اقدام برای ویزای مهاجرتی میکنید و همچنین بعد از دادن ایمیل و پسورد یک حساب ایجاد میشه و از اونجا اسم خودتون و نفرات رو اضافه میکنید.
سپس میرید یه وقت میگیرید
منظور از اون کسی نامبر و شماره کانفرمیشن زمان یکه DS-260 رو پر کردید و تایید شد به شما یه شماره میده که در CSC جدید باید از اون استفاده کنید.

ببخشيد من اينجا پيام ميدم امكان پيام خصوصي فعال نيست نميدونم چرا؟ds-60 number من ندارم چيكار كنم
تشکر کنندگان:
(2015-09-27 ساعت 16:20)پرشان نوشته:  
(2015-09-27 ساعت 10:24)پرشان نوشته:  
(2015-09-27 ساعت 00:37)پرشان نوشته:  
(2015-09-27 ساعت 00:15)پرشان نوشته:  نه من هيچ ايميلي دريافت نكردم از csc دوباره سعي ميكنم اطلاع ميدم
دوستان لطفا بهم بگيد براي ثبت نام csc ميرم ازم ds-260 number ميخواد كدوم number وارد كنم؟ كمك كنيد خواهش ميكنم فقط امروز وقت دارم
با سلام خانوم پریشان شما در ثبت نام CSC نگاه کنید من یه پیامی گذاشتم اونجا میتونید بفهمید که چیکار کنید.
ابتدا بگم که دقت کنید حتما در حالت سبز رنگ یعنی مهاجرت باشید پس زمینه سبز رنگ و بالا نوشته که شما اقدام برای ویزای مهاجرتی میکنید و همچنین بعد از دادن ایمیل و پسورد یک حساب ایجاد میشه و از اونجا اسم خودتون و نفرات رو اضافه میکنید.
سپس میرید یه وقت میگیرید
منظور از اون کسی نامبر و شماره کانفرمیشن زمان یکه DS-260 رو پر کردید و تایید شد به شما یه شماره میده که در CSC جدید باید از اون استفاده کنید.

ببخشيد من اينجا پيام ميدم امكان پيام خصوصي فعال نيست نميدونم چرا؟ds-60 number من ندارم چيكار كنم
confirm no من وارد نميشه قبول نميكنه...
تشکر کنندگان:
(2015-09-27 ساعت 17:36)پرشان نوشته:  
(2015-09-27 ساعت 16:20)پرشان نوشته:  
(2015-09-27 ساعت 10:24)پرشان نوشته:  [quote='پرشان' pid='666649' dateline='1443298037']
سپس میرید یه وقت میگیرید

confirm no من وارد نميشه قبول نميكنه...
چیکار کنم میتونم همون ثبت قبلی رو ببرم؟
تشکر کنندگان:
با سلام به همه دوستان به خصوص دوستاني كه كم كم چمدوناشونو بستن و يا شايد هم تا الان به آنكارا رسيده باشن براي مديكال . اميدوارم همه بچه ها با صبوري و توكل به خدا اين مسير پر پيچ و خم رو طي كنند و به مقصد برسند و هر آنچه خداوند براي آنها خواست بپذيرند كه او بيناي داناست.
1 - شماره کیس:2016AS000009XX
2 - تاریخ رویت قبولی: May - 6 - 2015
3 - کنسولگری: ANKARA
4 - تعداد افراد منظور در کیس : 3
5 - ارسال فرمهای سری اول: May - 24 - 2015
6 - کارنت شدن کیس: August - 12 - 2015
7 - نامه دوم  25 August
8 - مصاحبه  هفته سوم اکتبر
9 - وضعیت AP
10 - كلير  9 March
صدور ویزا  21 March
تشکر کنندگان: Siamak ، ho_tasha ، م.صاد ، amirsalehish ، m_kh
با سلام
ابتدا ضمن تبریک به دوستان عزیز و یاران مهربان
معذرت میخوام مزاحم شادیتون میشم ولی خواستم چند نکته بگم.
من هم خیلی خوسحالم که دوستان عزیز خوشحال هستن و تبریک میگم بهشون.
برای دوستان عزیزی که با کیس نامبر پایین هستن و دیر DS-260 رو ارسال نمودند مجدداً بگم جریان دوباره به همین شکل خواهد بود شما که Confirmation Number گرفتین و براتون در DS-260 تکمیل رو نشون میده نگران نباشید. دلیل تاخیر در جایگزینی نامه دوم همان دیر ارسال کردن و یا تغییر سفارت میتونه باشه. پس نگران دلشوره دل ضعفعو ضعف اعصاب نگرانی ریزش مو تاسی سر کچلی اینها نگیرید لطفاً Big GrinBig GrinBig Grin
به دوستان عزیز
ابوظبی توصیه اکید میکنم که حتما وقت پزشکی رو فیکس کنن
به دوستان ایراونیمون توصیه میکنم که وقت رو با ایمیل و تلفنی فیکس کنن.
و چون تخصص اصلیم شده آنکارا به این دوستان بگم که:
1-از امروز قبل از هرکاری اولین کاری که میکنید این هست که CSC رو ثبت نام کنید. فایل آموزشی رو قرار دادم. در امضام امیدوارم کمکتون کنه.
2-قبل از اقدام برای گرفتن بلیط و هتل، لطفاً وقت پزشکی رو بگیرید اگر 2 روز به من فرصت بدید دارم فایل اون رو هم آماده میکنم. میزارم براتون. خلاصه بگم برای دوستان که فرزندی ندارن و یا تنها هستن البته بچه کوچیک (سنش یادم رفته) 2 روز قبل از مصاحبه خوبه وقت بگیرن. و اینو هم بگم که سیستم وقت دهی دکتر 1 ماه به 1 ماه هست یعنی شما که 23 نوامبر مصاحبه داری و بچه هم نداری باید 21 نوامبر وقت بگیری پس میتونی روز 21 اکتبر وقت بگیری از سیستم. اما دوستانی که بچه دارن حتما توجه به تعطیلات داشته باشن چون باید سه تا 4 روز جلوتر برن و دلیل این امر آزمایش سل برای بچه هست و دلیل دیگه اینکه بچه رو باید 3 روز بعد ببرید که جای آزمایش رو ببنین.
دوستی داریم برای آنکا که وقت مصاحبه هفته آینده داره ولی به دلیل اینکه به تعطیلی میخورد مجبور شد که خیلی زودتر بره آنکارا پس توجه نمایید.
در آخر برای هتل و بلیط دوستان ابوظبی بیشتر باید نگران باشن چون نمایشگاه در پیش هست و همچنین حجم سفر به دوبی بیشتر شده چون هوا رو به سردی میره و اونجا هواش گرم تره بعد از این دوستان دوستان ایروانیمون هستن که توصیه اکید بهشون میکنم که سفرنامه ایروان 2015 و 2014 رو مطالعه کنن خیل یکمکشون میکنه. و برای هتل و بلیط دوستان آنکارایی کمترین نگرانی داشته باشن چون بلیط و هتل فراوان هست ولی باید بگردین و نرخ خوب پیدا کنن این خودش مستلزم گپتن به مدت 2 هفته هستش. من خودم یه هتل 5 ستاره با بلیط سیستمی گرفتم به قیمت باورنکردنی ولی 2 هفته میگشتم. برای و دوستان آنکارایی بگم که چون هوا رو به سردی میره مسافر ترکیه کم میشه پس میتونید با زیاد گشتن آفر های خوبی پیدا کنید هیچ جای نگرانی نیست.
در پایان برای تمامی دوستان عزیز و مهربان آرزوی موفقیت میکنم
و حرف آخر به خدا اعتماد کنید

(2015-09-28 ساعت 21:12)mehdihk نوشته:  با سلام به همه دوستان به خصوص دوستاني كه كم كم چمدوناشونو بستن و يا شايد هم تا الان به آنكارا رسيده باشن براي مديكال . اميدوارم همه بچه ها با صبوري و توكل به خدا اين مسير پر پيچ و خم رو طي كنند و به مقصد برسند و هر آنچه خداوند براي آنها خواست بپذيرند كه او بيناي داناست.
با سلام آقا مهدی پس آنکارایی شدی شما تبریک میگم.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: reza1121 ، Interuniversal ، mehdihk ، Rira_1982
سلام دوستان من به امید خدا آنکارا شدم کسی هست همسفر باشیم ممنون میشم پیام بده 2 نوامبر
تشکر کنندگان:
دوستان ميشه در مورد ارسال مدارك هم بفرماييد كه از طريق چه پستي و با چه هزينه اي انجام دادين و اينكه چند روز طول كسيد برسه سفارت؟
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان:
(2015-10-01 ساعت 16:00)humsun نوشته:  دوستان ميشه در مورد ارسال مدارك هم بفرماييد كه از طريق چه پستي و با چه هزينه اي انجام دادين و اينكه چند روز طول كسيد برسه سفارت؟

با پست DHL خوب است وقابل اطمينان
وتقريبا ٥روزه ميرسه ولي شما بازم چند روز زودتر اقدام كنيد
موفق باشيد
تشکر کنندگان: humsun
(2015-10-01 ساعت 16:23)sak نوشته:  
(2015-10-01 ساعت 16:00)humsun نوشته:  دوستان ميشه در مورد ارسال مدارك هم بفرماييد كه از طريق چه پستي و با چه هزينه اي انجام دادين و اينكه چند روز طول كسيد برسه سفارت؟

با پست DHL خوب است وقابل اطمينان
وتقريبا ٥روزه ميرسه ولي شما بازم چند روز زودتر اقدام كنيد
موفق باشيد

من با dhl فرستادم ٤ روزه رسيد ١٤٦ تومن
تشکر کنندگان: humsun
سلام دوستان.دوتا سوال فنی؟؟؟؟؟؟؟
من مصاحبم ۳ نوامبر هستش و دارم برای اداره ی پست ترکیه طبق دستورالعمل آقای hotasha عمل میکنم.ولی وقتی به جایی میرسم که میگه شماره ی پروندتا وارد کن وقتی کیسما میزنم مینویسه برای ملاقات آماده نیست.جریان چیه؟
سوال دومم اینه که من پاسم را عوض کردم و ازم شماره پاسپورت خواسته و نوشته باید شمارت پاست با ds260 یکی باشه.چیکار کنم؟
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:
(2015-10-01 ساعت 17:13)امیررضا.س نوشته:  سلام دوستان.دوتا سوال فنی؟؟؟؟؟؟؟
من مصاحبم ۳ نوامبر هستش و دارم برای اداره ی پست ترکیه طبق دستورالعمل آقای hotasha عمل میکنم.ولی وقتی به جایی میرسم که میگه شماره ی پروندتا وارد کن وقتی کیسما میزنم مینویسه برای ملاقات آماده نیست.جریان چیه؟
سوال دومم اینه که من پاسم را عوض کردم و ازم شماره پاسپورت خواسته و نوشته باید شمارت پاست با ds260 یکی باشه.چیکار کنم؟

سلام دوست عزيز. من هم موقع ثبت نام در csc به همين پيام بر خوردم كه "براي ملاقات اماده نيست" . اما يك ايميل از همونجا برام اومد كه ٣ زبانه بود و داخلش يك شماره ي شناسايي محنحصر به فرد نوشته بود، دقيقا هم با همين ترجمه گفته بود و اينكه گفت از اين شماره مي توان براي دسترسي به اطلاعات حساب خود از طريق خدمات تلفن خودمار ما استفاده كنيد. ضمنا اين ايميل خيلي خيلي سريع فرستاده شد.
سوالم اين هست كه شما هم اين رو دريافت كردين؟
تشکر کنندگان:
(2015-10-01 ساعت 18:04)Golshifteh68 نوشته:  
(2015-10-01 ساعت 17:13)امیررضا.س نوشته:  سلام دوستان.دوتا سوال فنی؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوست عزيز. من هم موقع ثبت نام در csc به همين پيام بر خوردم كه "براي ملاقات اماده نيست" . اما يك ايميل از همونجا برام اومد كه ٣ زبانه بود و داخلش يك شماره ي شناسايي محنحصر به فرد نوشته بود، دقيقا هم با همين ترجمه گفته بود و اينكه گفت از اين شماره مي توان براي دسترسي به اطلاعات حساب خود از طريق خدمات تلفن خودمار ما استفاده كنيد. ضمنا اين ايميل خيلي خيلي سريع فرستاده شد.
سوالم اين هست كه شما هم اين رو دريافت كردين؟
آره.دقیقا.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:
دوستان سلام
من امروز مصاحبه داشتم و خداروشکر یکضرب گرفتم ویزامو
اصلا نگران نباشید همه چیز خیلی راحتتر از چیزی که فکر میکنیم هست
برای همتون آرزوی موفقیت دارم
شماره کیس : **201600000AS3
تاریخ رویت قبولی : 9 may
تعداد افراد : 1
کنسولگری : آنکارا
تاریخ ارسال فرم :11 may
کارنت شدن کیس : 12 Aug
تاریخ دریافت نامه دوم : 27 Aug
تاریخ مصاحبه : 1 oct
نتیجه : یکضرب
مقصد: کالیفرنیا
تاریخ اولین ورود :18 feb
تاریخ دریافت سوشال سکیوریتی :
تاریخ دریافت گرین کارت : 4 jun بعد از 4ماه انتظار
تشکر کنندگان: humsun ، Golshifteh68 ، mehdihk ، m_kh ، behjan ، ho_tasha ، Rira_1982 ، marsini ، amirrazi ، Behinaz
(2015-10-01 ساعت 18:57)م.صاد نوشته:  دوستان سلام
من امروز مصاحبه داشتم و خداروشکر یکضرب گرفتم ویزامو
اصلا نگران نباشید همه چیز خیلی راحتتر از چیزی که فکر میکنیم هست
برای همتون آرزوی موفقیت دارم

خيلي خيلي تبريك ميگم، لطفا سفرنامه هر چند كوتاه بنويسيد.
هميشه موفق باشيد
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: Golshifteh68 ، م.صاد

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان