کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2015-10-02 ساعت 20:26)Golshifteh68 نوشته:  
(2015-10-02 ساعت 18:55)هورمغز نوشته:  
(2015-10-02 ساعت 12:20)Golshifteh68 نوشته:  سلام دوستان عزيز، ميشه خواهشا كساني كه ٢ نوامبر(دوشنبه) مصاحبه دارن با اين حساب كه ٢٨ و ٢٩ دسامبر(چهارشنبه و پنج شنبه)تعطيله راهنماييم كنن بليط رفت و برگشت رو كي بگيرم؟!!

۲۸ و ۲۹ اکتبر منظورشونه روز جمهوری ترکیه است.

بله مرسي اصلاح كردين منظورم همين بود. كسي اطلاعي داره ممنون ميشم كمكم كنه.
دوست عزیز 28 دیگه چرا؟29 تعطیله.شما خودتم یه روزشا تعطیل میکنی؟
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: Golshifteh68
(2015-10-02 ساعت 20:37)امیررضا.س نوشته:  
(2015-10-02 ساعت 20:26)Golshifteh68 نوشته:  
(2015-10-02 ساعت 18:55)هورمغز نوشته:  
(2015-10-02 ساعت 12:20)Golshifteh68 نوشته:  سلام دوستان عزيز، ميشه خواهشا كساني كه ٢ نوامبر(دوشنبه) مصاحبه دارن با اين حساب كه ٢٨ و ٢٩ دسامبر(چهارشنبه و پنج شنبه)تعطيله راهنماييم كنن بليط رفت و برگشت رو كي بگيرم؟!!

۲۸ و ۲۹ اکتبر منظورشونه روز جمهوری ترکیه است.

بله مرسي اصلاح كردين منظورم همين بود. كسي اطلاعي داره ممنون ميشم كمكم كنه.
دوست عزیز 28 دیگه چرا؟29 تعطیله.شما خودتم یه روزشا تعطیل میکنی؟
من اضافه نكردم اقا رضا، خودتون ببينيد تو اين سايت Smile
http://turkey.usembassy.gov/mobile//holidays.html
http://www.timeanddate.com/holidays/turkey/
تشکر کنندگان:
ببینم من 3 نوامبر مصاحبمه و 27 اکتبر 10 صبح مدیکالمه.با این حساب به نظرتون خوبه؟
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:
(2015-10-02 ساعت 21:31)امیررضا.س نوشته:  ببینم من ۳ نوامبر مصاحبمه و 27 اکتبر ۱۰ صبح مدیکالمه.با این حساب به نظرتون خوبه؟
با سلام عالی انتخاب کرده اید خوبه هیچ مشکلی نیست.
برو ان شاالله که موفق میشی
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: گروهبان دودو
(2015-10-02 ساعت 21:46)ho_tasha نوشته:  
(2015-10-02 ساعت 21:31)امیررضا.س نوشته:  ببینم من ۳ نوامبر مصاحبمه و 27 اکتبر ۱۰ صبح مدیکالمه.با این حساب به نظرتون خوبه؟

سلام دوست عزيز، يعني من كه ٢ نوامبر هست مصاحبم ٢٦ اكتبر مديكال رو وقت بگيرم مناسبه؟
تشکر کنندگان:
(2015-10-02 ساعت 22:05)Srod نوشته:  
(2015-10-02 ساعت 22:00)Golshifteh68 نوشته:  
(2015-10-02 ساعت 21:46)ho_tasha نوشته:  

سلام دوست عزيز، يعني من كه ٢ نوامبر هست مصاحبم ٢٦ اكتبر مديكال رو وقت بگيرم مناسبه؟

مدیکال اصولا صبح ازتون تست خون و ایکس ری میگیرن، عصر معاینه و واکسن اگر نیازی باشه و فرداش جواب میدن
شما ۲۶ وقت بگیری خیلی هم وقت اضافه میاری
خیالتون راحت باشه

مرسي از پاسختون. لطف كردين خيلي. البته نميخوام خيلي هم غير معقول زود برسم اما فكر كنم با تعطيلاتي كه هست مجبور هستم اين قدر زود برم.

منم 3 نوامبر مصاحبمه و 27 اکتبر 10.30 مدیکال.به نظرم خوبه.با توجه به تعطیلیا
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من هم 2 نوارمصاحبه دارم کسی هست همسفر بشیم
تشکر کنندگان:
(2015-10-01 ساعت 23:53)minooshahmohammadi نوشته:  
(2015-10-01 ساعت 23:42)ho_tasha نوشته:  
(2015-10-01 ساعت 23:38)minooshahmohammadi نوشته:  
(2015-10-01 ساعت 22:57)ho_tasha نوشته:  با سلام دوستان فایل آموزش گرفتن وقت دکتر اونگان رو قرار دادم
موفق باشید
گرفتن وقت دکتر اونگان

Doctor Appointment Ungan

آقایho_tasha ممنون که راهنمایی میکنید متاسفانه من نمیتونم پیام خصوصی بدم چون میگه باید 25 تا پست داشته باشم که ندارم?
خوب الان تونستین مشکلتون حل شد؟
تونستین CSC ثبت نام کنید یا تونیتسن وقت دکتر رو بگیرید؟
اگر نه که همین جا بگید مشکلی نیست؟
سلام.نه متاسفانه همون مشکل پیش میاد
وقت از دکتر برا 27 اکتر گرفتم ولی چون فک میکنم زوده میخام عوض کنم چون مصاحبم ۳ نوامبره
دوستان سلام.یه سوال داشتم.مخصوصا از آقای hotash ?????????
وقتی در سایت cec میگه شماره ی پروندتونا وارد کنید من کیسما میزنم.بعد وقتی همه ی اطلاعاتم را وارد میکنم باید اون زبانه ی سبز رنگا که گفته ادامه بزنیم ولی در دستورالعمل آقای hotasha اینطور نیست و نوشته ذخیره ی اطلاعات؟
سوال دیگم اینه که از ما دو جا در ابتدای کار خواسته دوجا شرایط خودمون را تعیین کنیم.اولی را میزنیم l have recieved diversity....
ولی برای دومی آقای hotasha گفته اند که بزنیم باید یک قرار ملاقات...درحالیکه ما diversity هستیم و گزینه ی l have recieved a letter ....را باید بزنیم؟

تشکر کنندگان:
(2015-10-03 ساعت 09:58)امیررضا.س نوشته:  دوستان سلام.یه سوال داشتم.مخصوصا از آقای hotash ?????????
وقتی در سایت cec میگه شماره ی پروندتونا وارد کنید من کیسما میزنم.بعد وقتی همه ی اطلاعاتم را وارد میکنم باید اون زبانه ی سبز رنگا که گفته ادامه بزنیم ولی در دستورالعمل آقای hotasha اینطور نیست و نوشته ذخیره ی اطلاعات؟
سوال دیگم اینه که از ما دو جا در ابتدای کار خواسته دوجا شرایط خودمون را تعیین کنیم.اولی را میزنیم l have recieved diversity....
ولی برای دومی آقای hotasha گفته اند که بزنیم باید یک قرار ملاقات...درحالیکه ما diversity هستیم و گزینه ی l have recieved a letter ....را باید بزنیم؟
با سلام آقا امیر رضا
آخه ما ارادت داریم نسبت به امیر عباس عزیز Big GrinBig Grin
کاملاً روشی که گفتم درسته شما اگر بار دوم گزینه انگلیسی رو انتخاب کنی به شما میگه شماره DS-160 پس شما که این رو ندارید.
دوستان عزیز اینکه شماره شمارو نمیشناسه یه چند روز صبر کنید بعد ایمیل بزنید بله اگر ایمیل بزنید سریع داخل سیستم وارد میکنن ولی صبر کنید.
من خودم تمامی این سعی و خطا رو انجام دادم من ایمیل زدم مدارک ارسال کردم جواب هم داد ولی بعد ۲ روز وقتی وارد شدم خود سیستم منو پذیرفت و جالب اینکه CSC ایمیل زد و گفت که میبینیم که مشکل شما حل شده و تونستین در سیستم ثبت کنید درخواستتون رو پس نگران نباشید.
ولی باز هم میگم من بخاطر اینکه فایل تهیه کنم چندین بار سعی و خطا کردم اشتباه کردم و بالاخره متوجه شدم دوستان عزیز این تمام فکر و کار من بود حال شما دوستان اگر نظر بهتری دارین بفرمایید من در خدمتم و حتماً فایل رو تصحیح میکنم.
دوستان شما یکبار اعلام کردین که Diversity هستی حالا باید قرار ملاقات رو بگیری.
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: گروهبان دودو ، Amir.AA
(2015-10-01 ساعت 19:02)Siamak.k نوشته:  
(2015-10-01 ساعت 18:57)م.صاد نوشته:  دوستان سلام
من امروز مصاحبه داشتم و خداروشکر یکضرب گرفتم ویزامو
اصلا نگران نباشید همه چیز خیلی راحتتر از چیزی که فکر میکنیم هست
برای همتون آرزوی موفقیت دارم

سلام دوست عزیز

تبریک میگم بهتون فکر میکنم شما اولین نفر از آنکارا هستید
میشه یکم از شرایط کیستون و مصاحبتون برامون بگید .

با تشکر
تبریک فراوووووووووووووووووون. آقا از تجربه، شرایط و آب و هوا بگو
CN:6XX✈ IV: 8/Oct/۲۰۱۵ ✈Ankara✈ Per:۲✈ Status:Was AP
Finally 15 April 2016 After 187 tough days Smile  : Clearance
Issued:5 May 2017
تشکر کنندگان: گروهبان دودو ، golia ، م.صاد
با سلام به همه دوستان عزیز
اول از همه اینو بگم که آقا گروهبان دودو (پدر مهربان) نیست دلمون براش تنگ شده کجایی سردار.
-----------------------------------------------------------
دوم ضمن عرض سلام و صبح بخیر از همه دوستان عزیزان چه اونهایی که اذیتشون کردیم چه اونهایی که با هامون خوب بودن. تقاضای دعای خیر دارم مارو فراموش نکنن. که ان شاالله خدا فراموششون نکنه.
----------------------------------------------------------
بعدهم فردا کسی نیست برای آنکارا ما فردا رفتیم.
منتظر دعا و انرژی مثبت همه شما دوستان هستم.
-----------------------------------------------------------------------
اینم بگم هرکی زیاد تر دعا کنه سفرنامه اختصاصی سفر نامه خودم و از چندین سفرنامه دوستان جمع کردم با عنوان لاتاری از آغاز تا 165$ دلار رو بهش میدمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
پیروز موفق و سرزنده باشید.
انرژی مثبت برای همه دوستانی که امروز مصاحبه دارن ان شااالله موفق باشن.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
سفرنامه
(2015-10-04 ساعت 09:17)ho_tasha نوشته:  با سلام به همه دوستان عزیز
اول از همه اینو بگم که آقا گروهبان دودو (پدر مهربان) نیست دلمون براش تنگ شده کجایی سردار.
-----------------------------------------------------------
دوم ضمن عرض سلام و صبح بخیر از همه دوستان عزیزان چه اونهایی که اذیتشون کردیم چه اونهایی که با هامون خوب بودن. تقاضای دعای خیر دارم مارو فراموش نکنن. که ان شاالله خدا فراموششون نکنه.
----------------------------------------------------------
بعدهم فردا کسی نیست برای آنکارا ما فردا رفتیم.
منتظر دعا و انرژی مثبت همه شما دوستان هستم.
-----------------------------------------------------------------------
اینم بگم هرکی زیاد تر دعا کنه سفرنامه اختصاصی سفر نامه خودم و از چندین سفرنامه دوستان جمع کردم با عنوان لاتاری از آغاز تا 165$ دلار رو بهش میدمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
پیروز موفق و سرزنده باشید.
انرژی مثبت برای همه دوستانی که امروز مصاحبه دارن ان شااالله موفق باشن.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

با سلام به دوست عزيزمون ho_tasha
اميدوارم با آرامش و اطميناني كه در گفتار شما پيداست به سلامت بريد و با خبرهاي خوب برگرديد.Smile
1 - شماره کیس:2016AS000009XX
2 - تاریخ رویت قبولی: May - 6 - 2015
3 - کنسولگری: ANKARA
4 - تعداد افراد منظور در کیس : 3
5 - ارسال فرمهای سری اول: May - 24 - 2015
6 - کارنت شدن کیس: August - 12 - 2015
7 - نامه دوم  25 August
8 - مصاحبه  هفته سوم اکتبر
9 - وضعیت AP
10 - كلير  9 March
صدور ویزا  21 March
تشکر کنندگان: ho_tasha ، گروهبان دودو ، sepideh1234
سلام دوستان لطفاً براي منم كلي دعاي خير و انرژي مثبت بفرستيد منم فردا صبح عازمم Smile قيمت سفرنامه من ارزونتره بيايين از من بخيرين Smile Smile Smile
تشکر کنندگان: Rira_1982 ، mehdihk ، ho_tasha ، humsun ، golia ، گروهبان دودو ، marysa ، sepideh1234

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان