کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام
یک هتل یا پانسیون مجردی ارزون در آنکارا میتونین به من معرفی کنین
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
تشکر کنندگان: گروهبان دودو ، babak82
(2015-10-04 ساعت 09:17)ho_tasha نوشته:  با سلام به همه دوستان عزیز
اول از همه اینو بگم که آقا گروهبان دودو (پدر مهربان) نیست دلمون براش تنگ شده کجایی سردار.
-----------------------------------------------------------
دوم ضمن عرض سلام و صبح بخیر از همه دوستان عزیزان چه اونهایی که اذیتشون کردیم چه اونهایی که با هامون خوب بودن. تقاضای دعای خیر دارم مارو فراموش نکنن. که ان شاالله خدا فراموششون نکنه.
----------------------------------------------------------
بعدهم فردا کسی نیست برای آنکارا ما فردا رفتیم.
منتظر دعا و انرژی مثبت همه شما دوستان هستم.
-----------------------------------------------------------------------
اینم بگم هرکی زیاد تر دعا کنه سفرنامه اختصاصی سفر نامه خودم و از چندین سفرنامه دوستان جمع کردم با عنوان لاتاری از آغاز تا 165$ دلار رو بهش میدمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
پیروز موفق و سرزنده باشید.
انرژی مثبت برای همه دوستانی که امروز مصاحبه دارن ان شااالله موفق باشن.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
امیدوارم بری دیگه برنگردی بگین ایشالاهWink
منتظر خبر های خوب هستیم.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: Siamak ، ho_tasha ، گروهبان دودو
(2015-10-03 ساعت 22:47)masoud1362 نوشته:  
(2015-10-01 ساعت 19:02)Siamak.k نوشته:  
(2015-10-01 ساعت 18:57)م.صاد نوشته:  دوستان سلام
من امروز مصاحبه داشتم و خداروشکر یکضرب گرفتم ویزامو
اصلا نگران نباشید همه چیز خیلی راحتتر از چیزی که فکر میکنیم هست
برای همتون آرزوی موفقیت دارم

سلام دوست عزیز

تبریک میگم بهتون فکر میکنم شما اولین نفر از آنکارا هستید
میشه یکم از شرایط کیستون و مصاحبتون برامون بگید .

با تشکر
تبریک فراوووووووووووووووووون. آقا از تجربه، شرایط و آب و هوا بگو

آقا تبریک میگم .امیدوارم موفق باشی ... از تجربه های مصاحبه ات ما رو بی نصیب نگذار .
تشکر کنندگان: گروهبان دودو ، م.صاد ، sepideh1234
با سلام به تمامي بچه هاي گلم مخصوصا پسر عزيز و دوست داشتنيم ho_tasha.
من كه اسم واقعي تو رو نمي دونم و اگر هم بهم بگي به دليل كهولت سن تو ذهنم نمي مونه ولي با اين تلاشي كه به خرج ميدي كه مشكلات ديگر دوستان و هموطنات را حل كني و عليرغم اينكه اين مراحل را خودت پشت سر گذاشتي و به قول معروف "خرت از پل گذشته" ولي باز هم ماها را تنها نميذاري و دستي را كه به سويت دراز شده را به گرمي مي فشاري در جواب اين محبت شما تنها كاري كه از دست من پيرمرد براي همه شما جوانان عزيز بر مي آيد دعاي خير و آرزوي تندرستي و موفقيت در تمامي مراحل زندگي است .
من با اينكه مدت زيادي بينتون نبودم ولي به عنوان يك سرباز و نه سردار ، خيلي چيزها ازتون ياد گرفتم و از همه دوستان ميخوام كه آرام و مطمئن و بدون استرس و اظطراب همون طور كه تا اينجاي كار رو جلو اومدن با توكل به معبود يكتا ادامه كار را هم با موفقيت پشت سر بگذارند .
كاشكي من سفير U.Sبودم و به تك تك شما ها ويزا افتخاري تقديم ميكردم و مي گفتم بهتون مملكت ما به حضور جواناني چون شما افتخار مي كنه .هيچ وقت فراموش نكنيم كه فرزند خاك پاك چه كشور با تمدن و با اصالتي هستيم
خدا را شاكرم به خاطر اينهمه لطفي كه به تك تكمون داشته و داره .
فرزندان من با آرامش و آسايش روحي كاراتون را انجام بدين و از اينكه براي بهتر شدن شرايط زندگي خودتون و بچه هاتون تلاش مضاعفي مي كنين به خودتون ببالين مطمئن باشيد در آينده دور و زماني كه به سن و سالهاي ما برسيد فرزندانتون به داشتن چنين پدر و مادر با اراده و شجاعي افتخار ميكنند .
دوستدارتون "دودو"
تشکر کنندگان: sahar2016 ، mehdihk ، humsun ، marysa ، sepideh1234 ، ho_tasha ، lighthouse ، Amir.AA ، Aliakbarasghari ، hesam.sd
(2015-10-04 ساعت 17:57)گروهبان دودو نوشته:  با سلام به تمامي بچه هاي گلم مخصوصا پسر عزيز و دوست داشتنيم ho_tasha.
من كه اسم واقعي تو رو نمي دونم و اگر هم بهم بگي به دليل كهولت سن تو ذهنم نمي مونه ولي با اين تلاشي كه به خرج ميدي كه مشكلات ديگر دوستان و هموطنات را حل كني و عليرغم اينكه اين مراحل را خودت پشت سر گذاشتي و به قول معروف "خرت از پل گذشته" ولي باز هم ماها را تنها نميذاري و دستي را كه به سويت دراز شده را به گرمي مي فشاري در جواب اين محبت شما تنها كاري كه از دست من پيرمرد براي همه شما جوانان عزيز بر مي آيد دعاي خير و آرزوي تندرستي و موفقيت در تمامي مراحل زندگي است .
من با اينكه مدت زيادي بينتون نبودم ولي به عنوان يك سرباز و نه سردار ، خيلي چيزها ازتون ياد گرفتم و از همه دوستان ميخوام كه آرام و مطمئن و بدون استرس و اظطراب همون طور كه تا اينجاي كار رو جلو اومدن با توكل به معبود يكتا ادامه كار را هم با موفقيت پشت سر بگذارند .
كاشكي من سفير U.Sبودم و به تك تك شما ها ويزا افتخاري تقديم ميكردم و مي گفتم بهتون مملكت ما به حضور جواناني چون شما افتخار مي كنه .هيچ وقت فراموش نكنيم كه فرزند خاك پاك چه كشور با تمدن و با اصالتي هستيم
خدا را شاكرم به خاطر اينهمه لطفي كه به تك تكمون داشته و داره .
فرزندان من با آرامش و آسايش روحي كاراتون را انجام بدين و از اينكه براي بهتر شدن شرايط زندگي خودتون و بچه هاتون تلاش مضاعفي مي كنين به خودتون ببالين مطمئن باشيد در آينده دور و زماني كه به سن و سالهاي ما برسيد فرزندانتون به داشتن چنين پدر و مادر با اراده و شجاعي افتخار ميكنند .
دوستدارتون "دودو"
گروهبان دودوي عزيز
خوشحاليم كه هر از چند گاهي انرژي بچه ها رو با صحبتهاي قشنگتون چندبرابر مي كنيد ، ضمن آرزوي سلامتي براي شما اميدوارم تا آخر مسير باهامون باشيد . ضمنا براي كمي لبخند بايد بگم كه خر دوستمون تازه داره ميره رو پلSmileSmile
1 - شماره کیس:2016AS000009XX
2 - تاریخ رویت قبولی: May - 6 - 2015
3 - کنسولگری: ANKARA
4 - تعداد افراد منظور در کیس : 3
5 - ارسال فرمهای سری اول: May - 24 - 2015
6 - کارنت شدن کیس: August - 12 - 2015
7 - نامه دوم  25 August
8 - مصاحبه  هفته سوم اکتبر
9 - وضعیت AP
10 - كلير  9 March
صدور ویزا  21 March
تشکر کنندگان: humsun ، ho_tasha ، amirsalehish ، lighthouse ، گروهبان دودو
(2015-10-04 ساعت 09:17)ho_tasha نوشته:  با سلام به همه دوستان عزیز
اول از همه اینو بگم که آقا گروهبان دودو (پدر مهربان) نیست دلمون براش تنگ شده کجایی سردار.
-----------------------------------------------------------
دوم ضمن عرض سلام و صبح بخیر از همه دوستان عزیزان چه اونهایی که اذیتشون کردیم چه اونهایی که با هامون خوب بودن. تقاضای دعای خیر دارم مارو فراموش نکنن. که ان شاالله خدا فراموششون نکنه.
----------------------------------------------------------
بعدهم فردا کسی نیست برای آنکارا ما فردا رفتیم.
منتظر دعا و انرژی مثبت همه شما دوستان هستم.
-----------------------------------------------------------------------
اینم بگم هرکی زیاد تر دعا کنه سفرنامه اختصاصی سفر نامه خودم و از چندین سفرنامه دوستان جمع کردم با عنوان لاتاری از آغاز تا 165$ دلار رو بهش میدمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
پیروز موفق و سرزنده باشید.
انرژی مثبت برای همه دوستانی که امروز مصاحبه دارن ان شااالله موفق باشن.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
واقعاً خیلی ممنون. این چند مدت شما و دوستان خیلی بهمون کمک کردید. ایشالا که همه ی کاراتون به خوبی پیش بره و ویزای یکضرب رو بگیرید. خدا پشت و پناهتون باشه SmileSmileکلی انرژی مثبت +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++برای شما وبقیه دوستانی که مصاحبه دارند.
فایل رو هم دانلود کردم. ممنونم
شماره کیس: 2016AS000065xx
تاریخ رویت قبولی: 8May2015
کنسولگری: Ankara تغییرش دادن به ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس : فقط خودم
ارسال فرمهای سری اول: 25June2015
کارنت شدن کیس: 9March2016
مصاحبه: 23May2016
دریافت کلیرنس:--------
دریافت ویزا:25MAY2016
ورود به آمریکا:14SEP2016
دریافت گرین کارت: NOV2016
جمع تقریبی هزینه‌ها:
تشکر کنندگان: sepideh1234 ، ho_tasha ، mehdihk ، lighthouse ، گروهبان دودو
(2015-10-04 ساعت 12:22)m_kh نوشته:  سلام دوستان لطفاً براي منم كلي دعاي خير و انرژي مثبت بفرستيد منم فردا صبح عازمم Smile قيمت سفرنامه من ارزونتره بيايين از من بخيرين Smile Smile Smile

ایشالا شما هم موفق باشید و ویزای یکضربتونو راحت بگیرید Smile wish u all the best
شماره کیس: 2016AS000065xx
تاریخ رویت قبولی: 8May2015
کنسولگری: Ankara تغییرش دادن به ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس : فقط خودم
ارسال فرمهای سری اول: 25June2015
کارنت شدن کیس: 9March2016
مصاحبه: 23May2016
دریافت کلیرنس:--------
دریافت ویزا:25MAY2016
ورود به آمریکا:14SEP2016
دریافت گرین کارت: NOV2016
جمع تقریبی هزینه‌ها:
تشکر کنندگان: mehdihk ، sepideh1234 ، ho_tasha ، lighthouse ، m_kh ، گروهبان دودو
با سلام به همه دوستان عزیزان سروران گرامی محصوصاً سردار گروهبان دودو عزیز انرژی مثبتمون.
من تا آخر با شما هستم.
ممنونم از همه دوستانی که دعا میکنن به یاد ما هستن. من هیچ کاری انجام ندادم جز ادعای دین بود به همه دوستان به قول معروف گفتن.
دیگران کاشتند ما خوردیم / مابکاریم دیگران بخورند.
من باز هم اگر کاری ازم بر بیاد حتماً درخدمتونم.
فقط اینو قول داده بودم به دوستان دارم فایلی جامع آماده میکنم در مورد همه مراحل مطوئناً کم و کاستی خواهد داشت که شما دوستان باید کمک کنید ولی فکر میکنم چیز خوبی بشه. اسمش هم هست لاتاری از آغاز تا 165$
محتاج دعاهای خیر همتون هستم.
اهل حدیث گفتن نیستم ولی حدیث جالبی است برای همه انسان هاست
خداوند به حضرت موسی (ع) فرمود:
موسی با زبانی من را بخوان که با آن گناه نکرده باشی تا اجابت کنم. موسی فرمود چگونه با زبان خودم دعا کنم حال آنکه گناه کرده ام. خداوند فرمود با زبان دیگران بگو دیگران برایت دعا کنند چون تو با زبان آنها گناه نکرده ای.
پس دوستان فراموش نکنیم هیچ یک جای دیگری رو نمیگیره بخل نداشته باشیم و برای همدیگر دعا کنیم ان شاالله خداوند اجابت میکند.
حتما براتون از آنکارا پست میزارم جزئیات بیشتر رو ارائه میکنم.
در پایان حتماً باید از آقا سیامک گل که از نظر سطح سواد و آگاهی از من بیشتر هست استفاده بیشتری کنیم.
همچنین از دوستان عزیز که تو بحث های آماری دستی دارن(من خودم کار آماری انجام میدم ولی در سطح 5 دبستانBig Grin) اعلام آمادگی کنه که بتونیم وضعیت دوستان رو بررسی کنیم.
پیروز و موقث باشید.
انرژی مثبت++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,677)
تشکر کنندگان: mehdihk ، Siamak ، lighthouse ، sepideh1234 ، گروهبان دودو ، m_kh
(2015-10-04 ساعت 22:11)ho_tasha نوشته:  با سلام به همه دوستان عزیزان سروران گرامی محصوصاً سردار گروهبان دودو عزیز انرژی مثبتمون.
من تا آخر با شما هستم.
ممنونم از همه دوستانی که دعا میکنن به یاد ما هستن. من هیچ کاری انجام ندادم جز ادعای دین بود به همه دوستان به قول معروف گفتن.
فقط اینو قول داده بودم به دوستان دارم فایلی جامع آماده میکنم در مورد همه مراحل مطوئناً کم و کاستی خواهد داشت که شما دوستان باید کمک کنید ولی فکر میکنم چیز خوبی بشه. اسمش هم هست لاتاری از آغاز تا 165$
موسی با زبانی من را بخوان که با آن گناه نکرده باشی تا اجابت کنم. موسی فرمود چگونه با زبان خودم دعا کنم حال آنکه گناه کرده ام. خداوند فرمود با زبان دیگران بگو دیگران برایت دعا کنند چون تو با زبان آنها گناه نکرده ای.
پس دوستان فراموش نکنیم هیچ یک جای دیگری رو نمیگیره بخل نداشته باشیم و برای همدیگر دعا کنیم ان شاالله خداوند اجابت میکند.
در پایان حتماً باید از آقا سیامک گل که از نظر سطح سواد و آگاهی از من بیشتر هست استفاده بیشتری کنیم.
همچنین از دوستان عزیز که تو بحث های آماری دستی دارن(من خودم کار آماری انجام میدم ولی در سطح ۵ دبستانBig Grin) اعلام آمادگی کنه که بتونیم وضعیت دوستان رو بررسی کنیم.
پیروز و موقث باشید.
انرژی مثبت++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

آقا شرمنده نکنید منو
لطف دارید شما
منم اندازه همه دوستان میدونم نه بیشتر .فقط یه مقداری بیشتر تاپیکهای مهاجرسرا رو مطالعه کردم همین و بس .
من شخصا هر کاری از دستم بر بیاد انجام میدم .

به امید دریافت ویزا برای همه عزیزان
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: lighthouse ، sepideh1234 ، گروهبان دودو ، marysa
Smile
(2015-10-04 ساعت 22:11)ho_tasha نوشته:  با سلام به همه دوستان عزیزان سروران گرامی محصوصاً سردار گروهبان دودو عزیز انرژی مثبتمون.
من تا آخر با شما هستم.
همچنین از دوستان عزیز که تو بحث های آماری دستی دارن(من خودم کار آماری انجام میدم ولی در سطح ۵ دبستانBig Grin) اعلام آمادگی کنه که بتونیم وضعیت دوستان رو بررسی کنیم.
پیروز و موقث باشید.

براتون دعامیکنم یه افیسرخوش اخلاق وکم حرف و...مصاحبتونو انجام بده وفردا خبرویزای یکضرب روبذارین تو تایپیک.Smile
2016as48xxچهارنفر.مصاحبه  ارمنستان خودم برنده اصلی وفرزندانم یکضرب,همسرم ای پی.که بعداز138 روزکلیرشد.ساکن هیوستون.(راستی lighthouseیعنی فانوس دریایی ( Shy
تشکر کنندگان: Siamak ، sepideh1234 ، mehdihk ، گروهبان دودو ، marysa
(2015-10-05 ساعت 00:15)Siamak.k نوشته:  
من تا آخر با شما هستم.
پیروز و موقث باشید.

آقا شرمنده نکنید منو
لطف دارید شما
منم اندازه همه دوستان میدونم نه بیشتر .فقط یه مقداری بیشتر تاپیکهای مهاجرسرا رو مطالعه کردم همین و بس .
من شخصا هر کاری از دستم بر بیاد انجام میدم .

به امید دریافت ویزا برای همه عزیزان

سلام دوستان
تشکر کنندگان: گروهبان دودو ، Siamak ، marysa
(2015-10-04 ساعت 16:17)golia نوشته:  
(2015-10-03 ساعت 22:47)masoud1362 نوشته:  
(2015-10-01 ساعت 19:02)Siamak.k نوشته:  
(2015-10-01 ساعت 18:57)م.صاد نوشته:  دوستان سلام
من امروز مصاحبه داشتم و خداروشکر یکضرب گرفتم ویزامو
اصلا نگران نباشید همه چیز خیلی راحتتر از چیزی که فکر میکنیم هست
برای همتون آرزوی موفقیت دارم

سلام دوست عزیز

تبریک میگم بهتون فکر میکنم شما اولین نفر از آنکارا هستید
میشه یکم از شرایط کیستون و مصاحبتون برامون بگید .

با تشکر
تبریک فراوووووووووووووووووون. آقا از تجربه، شرایط و آب و هوا بگو

آقا تبریک میگم .امیدوارم موفق باشی ... از تجربه های مصاحبه ات ما رو بی نصیب نگذار .

سلام.دوست عزیز از صمیم قلب به شما تبریک میگم.خدارو شکر.امیدوارم امسال خرابکاری 2015 رو با ویزای یکضرب جبران کنند.انشاءالله
شماره کیس: 2016AS7000
تاریخ رویت قبولی:9May2015
کنسولگری:Ankara تغییر به ایروان توسط ‎KCC‎
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول:13May2015
جمع هزینه واکسنها: هپاتیت 3 مرحله 27000 تومان+مننژیت 40000 تومان+ آنفلوانزا 30000 تومان+ یک نوبت دیفتری و کزاز و MMR دریافت شده+90000 درام هزینه معاینات پزشکی ارمنستان+660 دلار هزینه ویزا
کارنت شدن کیس:Aprill-12 تاریخ مصاحبه : June-7  ساعت 13:30  دریافت کلیرنس:اولین آپدیت June-8،June-9 ، August-19 ، 2-August دریافت ویزا:          ورود به آمریکا:            دریافت گرین کارت:            جمع تقریبی هزینه‌ها:
تشکر کنندگان: م.صاد ، گروهبان دودو ، Siamak ، marysa
سلام به همه دوستان
دوستان خوب كي الان تركيه هست من هيلتونم يكي خبر كسي هست اطلاع بده ببينيمش
همه دوستان انرژي مثبت فراموش نشه

سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,677)
تشکر کنندگان: Siamak ، Interuniversal ، humsun ، sepideh1234 ، shervin56 ، گروهبان دودو
(2015-10-05 ساعت 17:01)ho_tasha نوشته:  سلام به همه دوستان
دوستان خوب كي الان تركيه هست من هيلتونم يكي خبر كسي هست اطلاع بده ببينيمش
همه دوستان انرژي مثبت فراموش نشه

سلام برادر

امیدوارم ویزات یکضرب باشه
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
تعریف کن برامون چه خبر؟ آب و هوا خوبه ؟
مصاحبتون دقیقا چه روزیه؟
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: mehdihk ، sepideh1234
سلام به همه دوستان اب و هوا عالي تا الان همه چيز خوبه فقط بدونيد مسافت هايي بچه ها اعلام كردن يه ذره متفاوت مثلا از كيزيلاي تا هيلتون پياده نزديك ٤٥ دقيقه هست
ميگم كامل براتون

سفرنامه
تشکر کنندگان: Siamak ، mehdihk ، Interuniversal ، humsun ، sepideh1234 ، shervin56

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان