موضوعها: 0
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
یک هتل یا پانسیون مجردی ارزون در آنکارا میتونین به من معرفی کنین
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به تمامي بچه هاي گلم مخصوصا پسر عزيز و دوست داشتنيم ho_tasha.
من كه اسم واقعي تو رو نمي دونم و اگر هم بهم بگي به دليل كهولت سن تو ذهنم نمي مونه ولي با اين تلاشي كه به خرج ميدي كه مشكلات ديگر دوستان و هموطنات را حل كني و عليرغم اينكه اين مراحل را خودت پشت سر گذاشتي و به قول معروف "خرت از پل گذشته" ولي باز هم ماها را تنها نميذاري و دستي را كه به سويت دراز شده را به گرمي مي فشاري در جواب اين محبت شما تنها كاري كه از دست من پيرمرد براي همه شما جوانان عزيز بر مي آيد دعاي خير و آرزوي تندرستي و موفقيت در تمامي مراحل زندگي است .
من با اينكه مدت زيادي بينتون نبودم ولي به عنوان يك سرباز و نه سردار ، خيلي چيزها ازتون ياد گرفتم و از همه دوستان ميخوام كه آرام و مطمئن و بدون استرس و اظطراب همون طور كه تا اينجاي كار رو جلو اومدن با توكل به معبود يكتا ادامه كار را هم با موفقيت پشت سر بگذارند .
كاشكي من سفير U.Sبودم و به تك تك شما ها ويزا افتخاري تقديم ميكردم و مي گفتم بهتون مملكت ما به حضور جواناني چون شما افتخار مي كنه .هيچ وقت فراموش نكنيم كه فرزند خاك پاك چه كشور با تمدن و با اصالتي هستيم
خدا را شاكرم به خاطر اينهمه لطفي كه به تك تكمون داشته و داره .
فرزندان من با آرامش و آسايش روحي كاراتون را انجام بدين و از اينكه براي بهتر شدن شرايط زندگي خودتون و بچه هاتون تلاش مضاعفي مي كنين به خودتون ببالين مطمئن باشيد در آينده دور و زماني كه به سن و سالهاي ما برسيد فرزندانتون به داشتن چنين پدر و مادر با اراده و شجاعي افتخار ميكنند .
دوستدارتون "دودو"
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-04 ساعت 17:57)گروهبان دودو نوشته: با سلام به تمامي بچه هاي گلم مخصوصا پسر عزيز و دوست داشتنيم ho_tasha.
من كه اسم واقعي تو رو نمي دونم و اگر هم بهم بگي به دليل كهولت سن تو ذهنم نمي مونه ولي با اين تلاشي كه به خرج ميدي كه مشكلات ديگر دوستان و هموطنات را حل كني و عليرغم اينكه اين مراحل را خودت پشت سر گذاشتي و به قول معروف "خرت از پل گذشته" ولي باز هم ماها را تنها نميذاري و دستي را كه به سويت دراز شده را به گرمي مي فشاري در جواب اين محبت شما تنها كاري كه از دست من پيرمرد براي همه شما جوانان عزيز بر مي آيد دعاي خير و آرزوي تندرستي و موفقيت در تمامي مراحل زندگي است .
من با اينكه مدت زيادي بينتون نبودم ولي به عنوان يك سرباز و نه سردار ، خيلي چيزها ازتون ياد گرفتم و از همه دوستان ميخوام كه آرام و مطمئن و بدون استرس و اظطراب همون طور كه تا اينجاي كار رو جلو اومدن با توكل به معبود يكتا ادامه كار را هم با موفقيت پشت سر بگذارند .
كاشكي من سفير U.Sبودم و به تك تك شما ها ويزا افتخاري تقديم ميكردم و مي گفتم بهتون مملكت ما به حضور جواناني چون شما افتخار مي كنه .هيچ وقت فراموش نكنيم كه فرزند خاك پاك چه كشور با تمدن و با اصالتي هستيم
خدا را شاكرم به خاطر اينهمه لطفي كه به تك تكمون داشته و داره .
فرزندان من با آرامش و آسايش روحي كاراتون را انجام بدين و از اينكه براي بهتر شدن شرايط زندگي خودتون و بچه هاتون تلاش مضاعفي مي كنين به خودتون ببالين مطمئن باشيد در آينده دور و زماني كه به سن و سالهاي ما برسيد فرزندانتون به داشتن چنين پدر و مادر با اراده و شجاعي افتخار ميكنند .
دوستدارتون "دودو"
گروهبان دودوي عزيز
خوشحاليم كه هر از چند گاهي انرژي بچه ها رو با صحبتهاي قشنگتون چندبرابر مي كنيد ، ضمن آرزوي سلامتي براي شما اميدوارم تا آخر مسير باهامون باشيد . ضمنا براي كمي لبخند بايد بگم كه خر دوستمون تازه داره ميره رو پل
1 - شماره کیس:2016AS000009XX
2 - تاریخ رویت قبولی: May - 6 - 2015
3 - کنسولگری: ANKARA
4 - تعداد افراد منظور در کیس : 3
5 - ارسال فرمهای سری اول: May - 24 - 2015
6 - کارنت شدن کیس: August - 12 - 2015
7 - نامه دوم 25 August
8 - مصاحبه هفته سوم اکتبر
9 - وضعیت AP
10 - كلير 9 March
صدور ویزا 21 March
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-04 ساعت 16:17)golia نوشته: (2015-10-03 ساعت 22:47)masoud1362 نوشته: (2015-10-01 ساعت 19:02)Siamak.k نوشته: (2015-10-01 ساعت 18:57)م.صاد نوشته: دوستان سلام
من امروز مصاحبه داشتم و خداروشکر یکضرب گرفتم ویزامو
اصلا نگران نباشید همه چیز خیلی راحتتر از چیزی که فکر میکنیم هست
برای همتون آرزوی موفقیت دارم
سلام دوست عزیز
تبریک میگم بهتون فکر میکنم شما اولین نفر از آنکارا هستید
میشه یکم از شرایط کیستون و مصاحبتون برامون بگید .
با تشکر
تبریک فراوووووووووووووووووون. آقا از تجربه، شرایط و آب و هوا بگو
آقا تبریک میگم .امیدوارم موفق باشی ... از تجربه های مصاحبه ات ما رو بی نصیب نگذار .
سلام.دوست عزیز از صمیم قلب به شما تبریک میگم.خدارو شکر.امیدوارم امسال خرابکاری 2015 رو با ویزای یکضرب جبران کنند.انشاءالله
شماره کیس: 2016AS7000
تاریخ رویت قبولی:9May2015
کنسولگری:Ankara تغییر به ایروان توسط KCC
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول:13May2015
جمع هزینه واکسنها: هپاتیت 3 مرحله 27000 تومان+مننژیت 40000 تومان+ آنفلوانزا 30000 تومان+ یک نوبت دیفتری و کزاز و MMR دریافت شده+90000 درام هزینه معاینات پزشکی ارمنستان+660 دلار هزینه ویزا
کارنت شدن کیس:Aprill-12 تاریخ مصاحبه : June-7 ساعت 13:30 دریافت کلیرنس:اولین آپدیت June-8،June-9 ، August-19 ، 2-August دریافت ویزا: ورود به آمریکا: دریافت گرین کارت: جمع تقریبی هزینهها:
رتبه:
40
1 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
دوستان خوب كي الان تركيه هست من هيلتونم يكي خبر كسي هست اطلاع بده ببينيمش
همه دوستان انرژي مثبت فراموش نشه
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,677)
رتبه:
40
1 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان اب و هوا عالي تا الان همه چيز خوبه فقط بدونيد مسافت هايي بچه ها اعلام كردن يه ذره متفاوت مثلا از كيزيلاي تا هيلتون پياده نزديك ٤٥ دقيقه هست
ميگم كامل براتون
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,677)